תקרא ותדע: פורסם במקור על ידי YoRt3m Yuma Tsukumo קיבל באן לצמיתות. לו ולאריק קרטמן יש 'במקרה' איפי משותף.
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
הגבתי במשחק .
פורסם במקור על ידי Druddigon man תקרא ותדע: צמיתות?! ורותם, רק שתדע זה לא איפי זה HP באסה...
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי CrashRide צמיתות?! ורותם, רק שתדע זה לא איפי זה HP באסה... אין לך מושג כמה הם רבו! ובסוף.. זה הוא! חבל, אחד החברים הראשונים שלי מהפורום.. הוא קודק ליאור ואבי.. קראו לכינויי של המשתמש שקילל "אריק קטרמן"...
פורסם במקור על ידי Druddigon man אין לך מושג כמה הם רבו! ובסוף.. זה הוא! חבל, אחד החברים הראשונים שלי מהפורום.. הוא קודק ליאור ואבי.. קראו לכינויי של המשתמש שקילל "אריק קטרמן"... ואני העז של ילוו?! סתם, אנחנו הכרנו קצת יותר מאוחר
אני אומר שוב: בואו נדבר על פוקימון!
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון אני אומר שוב: בואו נדבר על פוקימון! ואני אומר שוב: מה אתה חושב על גנסטלי..? כן.. אבל עדיין, הכרנו די מההתחלה שלי בפורום.. ווואי כמה זמן עבר מאז שדיברנו, אתה מכיר את שקד..? ומור.. הוא חזר
פורסם במקור על ידי Druddigon man ואני אומר שוב: מה אתה חושב על גנסטלי..? כן.. אבל עדיין, הכרנו די מההתחלה שלי בפורום.. ווואי כמה זמן עבר מאז שדיברנו, אתה מכיר את שקד..? ומור.. הוא חזר וואלה? ושקד זה שקד נארוטו או שקד אחר...?
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון אני אומר שוב: בואו נדבר על פוקימון! פ'יקאצו אפס
פורסם במקור על ידי CrashRide וואלה? ושקד זה שקד נארוטו או שקד אחר...? אה חשבתי שאתה לא זוכר חח וכן, מור הזה שבטופ 10.. אגב, אני מתקרב להקדשה! פורסם במקור על ידי Gaara פ'יקאצו אפס אשכרה.. ואיזה מאמן לא מפתח פוקימון כשיש לו הזדמנות? למה..? (אש יכל לפתח את פיקאצ'ו כמה פעמים, אבל משום מה לא רצה..)
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה חשבתי שאתה לא זוכר חח וכן, מור הזה שבטופ 10.. אגב, אני מתקרב להקדשה! אשכרה.. ואיזה מאמן לא מפתח פוקימון כשיש לו הזדמנות? למה..? (אש יכל לפתח את פיקאצ'ו כמה פעמים, אבל משום מה לא רצה..) מסכנה-פיקצ'ו-דפוק
האודי הו!
פורסם במקור על ידי Real Spartan האודי הו! היי דניס מה קורה ?
מה נשמע דניס? שמעת על עומר..?
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה חשבתי שאתה לא זוכר חח וכן, מור הזה שבטופ 10.. אגב, אני מתקרב להקדשה! אשכרה.. ואיזה מאמן לא מפתח פוקימון כשיש לו הזדמנות? למה..? (אש יכל לפתח את פיקאצ'ו כמה פעמים, אבל משום מה לא רצה..) תיקון: פיקאצ'ו לא רצה... מי שואל אותו?!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום