פורסם במקור על ידי Druddigon man הגבתי לך... מטרה גדולה, בהצלחה איתה D: תביא לי קישורים לתמונות!
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי monster אף משחק לא הגיע ליגה ובטח שלא ניצח תליגה הי עומר היי.. רק שתדע, היי רושמים עם שני י' לא אחד.. :/
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man היי.. רק שתדע, היי רושמים עם שני י' לא אחד.. :/ לא אכפת לי איך כותבים את זה יבינו בכול זאת בא לי שהמשחקק שלי יגיע לעמ' 400 לפחותלפני שינעל או 300 אבל כאילו שזה יקרה. הלכתי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE] ספוילר <<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו! העם דורש וינר חברתי!
פורסם במקור על ידי Druddigon man היי.. רק שתדע, היי רושמים עם שני י' לא אחד.. :/ למה אתה מתעלם ממני?
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ תביא לי קישורים לתמונות! תרגע, אני מנסה.. איך זה לא עובד? מה זה מראה לכם?
פורסם במקור על ידי Druddigon man תרגע, אני מנסה.. איך זה לא עובד? מה זה מראה לכם? X בריבוע... כמו כול תמונה של עובדת...
תקשיב, אני לא ממש מבין במחשבים.. איך אני מייצר קישור לתמונות? אני קיבלתי את זה מהמייל שלי.. ביי ליאור :/
פורסם במקור על ידי Druddigon man תקשיב, אני לא ממש מבין במחשבים.. איך אני מייצר קישור לתמונות? אני קיבלתי את זה מהמייל שלי.. ביי ליאור :/ לא משנה...
אז מה אתה אומר, להסיר את האשכול או מה? זה אפשרי בכלל?
למה עומר בבאן?1
פורסם במקור על ידי Druddigon man אז מה אתה אומר, להסיר את האשכול או מה? זה אפשרי בכלל? רק דניס\עמית\ארווין\רותם יוכלים למחוק את האשכול.
הגבתי במ"ת
מור,הוא קיבל באן בגלל משתמש כפול.. המשתמש השני שלו קילל אותו והם רבו אחד עם השני.. מי היה מאמין שהם אותו אחד חח.. זה קרה אתמול
פורסם במקור על ידי Druddigon man מור,הוא קיבל באן בגלל משתמש כפול.. המשתמש השני שלו קילל אותו והם רבו אחד עם השני.. מי היה מאמין שהם אותו אחד חח.. זה קרה אתמול מור? לא עומר?
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ מור? לא עומר? חחח התכונתי לעומר אבל מור שאל אותי חחח מה אתה אומר, לשלוח לאחד מהם ה"פ על האשכול?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום