Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 83

נושא: G-l-a-d-i-a-t-o-r

1. משתמש מנוסה
    אלבז- אני אתן לעוד אנשים להרשם עד ראשון, במידה ולא ירשמו אתה תהיה רשום . במידה וכן, אני אראה מה אני אעשה .

תאודור:

אתה שולח את החרב שלך נגד הפגיון, מרים את המגן ונכנס לשוק, העפת לו את הפגיון .
    הוא מפתיע אותך בכך שהוא נותן לך בעיטה לרגל ואתה נופל, אך במקום ליפול אתה עושה סלטה ועומד באותו מצב . בעוד שאתה רץ הוא שולח כמה סכינים אבל חיפוי המגן שלך חוסם את כולם . (מזל טוב, יש לך מגן שנראה כמו דורבן)

במהירות האיש הגדול לוקח את הפגיון וזורק אותו לעבר היד שלך . אתה מנסה להתקיף אותו והחרב שלך עוברת דרך הפגיון, פוגעת באיזור הבטן שלו, אך יש לו שריון ובמקום למות הוא נרטע ונופל על הרצפה עם החרב בצד, יקח לו כמה שניות עד שהוא יספיק להרים אותה
    .

מה תעשה ? איך תגיב ?

אלונז'ו :

יש לך מגן .. גאון
    --
    אתה משתמש בשריון שלך כנגד התקפתו, הוא פוגע לך ישירות בצלעות ובגלל השריון אתה נופל חזק על הרצפה . איה . ירד לך 3 חיים מתוך 15

אתה מזיז את החרב ופוגע לו ברגל, כמעט חודר לו את השריון אך הוא לא מוותר ולא נופל . אתה שומע את הקהל צועק : "להרוג, להרוג, להרוג, להרוג, להרוג!" אך האיש מהסס אם להרוג אותך או לא, פוגעת בו עגבניה מדוייקת לראש והוא קצת מסתחרר, אך זה נגמר שפוגע בו אבטיח . הוא נופל על הרצפה כמעט חסר הכרה ומנסה בכוחו שנותר לקום .

מה תעשה? איך תגיב ?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 07-08-2011 בשעה 06:02 PM

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים צפה בהודעה
    אלבז- אני אתן לעוד אנשים להרשם עד ראשון, במידה ולא ירשמו אתה תהיה רשום . במידה וכן, אני אראה מה אני אעשה .

תאודור:

אתה שולח את החרב שלך נגד הפגיון, מרים את המגן ונכנס לשוק, העפת לו את הפגיון .
    הוא מפתיע אותך בכך שהוא נותן לך בעיטה לרגל ואתה נופל, אך במקום ליפול אתה עושה סלטה ועומד באותו מצב . בעוד שאתה רץ הוא שולח כמה סכינים אבל חיפוי המגן שלך חוסם את כולם . (מזל טוב, יש לך מגן שנראה כמו דורבן)

במהירות האיש הגדול לוקח את הפגיון וזורק אותו לעבר היד שלך . אתה מנסה להתקיף אותו והחרב שלך עוברת דרך הפגיון, פוגעת באיזור הבטן שלו, אך יש לו שריון ובמקום למות הוא נרטע ונופל על הרצפה עם החרב בצד, יקח לו כמה שניות עד שהוא יספיק להרים אותה
    .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    'זאת ההזדמנות שלי..' אני חושב במהירות ומפסיק.
    אני מתחיל לרוץ לכיוון שלו הכי מהר שאני יכול, ליתר ביטחון אני מתמרן קצת בזמן הריצה, שלא יזרוק עלי עוד משהו.
    אני מגיע אליו ובמהירות מירבית תוקע בו את החרב שלי ומוציא, מוכן עם המגן למתקפה מהצד שלו ומוכן עם החרב לעוד דקירה כזאת במידה וזה לא עוזר ונשאר לי עוד זמן עד שהוא יקום.
    חמוף

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

יוליוס:
    אתה נמצא באזור טוניס, עומד ליד אמפי תאטרון ולידך כמה בניינים למכירה . שני חיילים קופצים עליך במהירות וכובלים אותך . הם רצים איתך מהר לתוך האמפי-תאטרון וזורקים אותך לחדר בעודם רצים לחדר העליון . אתה מרגיש שהתקרה רועדת ושאגרטל נשבר, ידוע לך שמעל איפה שאתה יש חדר שינה זוגי . אתה לוקח את ציוד הגלדיאטור שלך והשער נפתח, אתה נכנס וממולך אתה רואה איש בגובה מממוצע, אוחז בשני פגיונות ועוד המון פגיונות לזריקה . הוא מתחיל לרוץ וזורק עליך פגיונות, הצורה שהוא שולף אותם מדהימה אותך . הוא זורק 2, בזמן הזה זורק 2 שמסתובבים באוויר וזורק 2 נוספים, לאחר מכן ה2 הנוספים נתפסים לו ביד והוא זורק גם אותם . סרייה של 8 פגיונות רצים לעברך והאיש מתקדם במהירות .

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב, תגיד לי מאיזה איזור מחייה אתה רוצה להיות .
    "פגיונות עם כך לא כן?" אשאל את האיש והוציא את החרב,ארגיש קצת מתוח ואפנה שמאלה בצורה סיבובית בשביל להתחמק מהפיגיונות,אקח את החרב שלי ואזרוק אותה באוויר גבוה,אומר לו:"אתה לא היחיד שיכול לעשות את זה" אבעט בו ובזמן שהוא עף אתפוס את החרב שלי ואנסה לדקור אותו בעזרתה.

יער
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

אלונז'ו :

יש לך מגן .. גאון
    --
    אתה משתמש בשריון שלך כנגד התקפתו, הוא פוגע לך ישירות בצלעות ובגלל השריון אתה נופל חזק על הרצפה . איה . ירד לך 3 חיים מתוך 15

אתה מזיז את החרב ופוגע לו ברגל, כמעט חודר לו את השריון אך הוא לא מוותר ולא נופל . אתה שומע את הקהל צועק : "להרוג, להרוג, להרוג, להרוג, להרוג!" אך האיש מהסס אם להרוג אותך או לא, פוגעת בו עגבניה מדוייקת לראש והוא קצת מסתחרר, אך זה נגמר שפוגע בו אבטיח . הוא נופל על הרצפה כמעט חסר הכרה ומנסה בכוחו שנותר לקום .

מה תעשה? איך תגיב ?
    חחחחח כן נו התבלבלתי שכחתי איך קוראים לזה..
    -------------------------------------------------
    אקח את החרב שלי ואנסה לכרות את ראשו כשאני מעט מזועזע מהמחשבה של לעשות דבר כזה. "אני מצטער,אך בעסקי הגלדיאטורים זה תאכל או שיאכלו אותך!" אגיד לו
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. משתמש מנוסה
    תאודור :
    אתה רץ בתמרונים ורואה שהוא מתעלם מן החרב . הוא מוציא מן הרגל שלו 2 סכינים, תוקע אותם מעל ראשו ועושה מן היפוך מאוד מאוד מאוד אקרובאטי . הוא שולח נגדרך את 2 הסכינים שפוגעים בכוונה ברצפה, אתה מתחיל ליפול אך אתה מתיישר וממשיך לרוץ . הוא שולח נגדרך עוד 2 סכינים, שבדיוק מושלם עוברים את נעלי הברזל שלך ונתקעים באדמה (לא, הרגל שלך לא נפצעה) הקהל צווח בצעקות ואתה לא מצליח להמשיך לזוז, קשה לך מדי בגלל הסכינים באדמה שתקעו אותך בגלל המשקל הרב של הנעליים . האיש לוקח את החרב ומתחיל להסתער עליך, אתה כמעט מצליח להשתחרר .

מה תעשה ? איך תגיב ?

אלונז'ו:
    אתה מסתובב ולוקח את החרב, בא ונותן את מכת הסיום לאיש .
    אך לפתע, האיש עושה סיבוב והחרב שלך נתקעת באדמה . הוא גם ומורד לך אגרוף בגב, שמרסק אותך בחזרה לרצפה, מגיע לדקור אותך עם החרב אך אתה מגן, לאחר מכן אחת הידיים שלך תופסת את החרב, אתה קופץ ומורד 2 בעיטות לראשו של האיש, הוא שוב נופל, אך חרבך עוד יותר שקעה . הוא שוב קם, אתה שומע את הקהל צועק צרחות: "בוז!" והאיש מתחיל לקפוץ עליך . הוא מוריד לך סרייה של 6 אגרופים לפרצוף, אתה מרגיש את הדם שיורד, אך אתה מצליח לשחרר את הידיים שלך שהיו תפוסות ולזרוק אותם לעבר החרב שלך . אתה שולף את החרב בצורה אלגנטית והאיש שוכב עם חתך בגב, לא מת אבל ימות בקרוב, הוא מושיט לעברך את היד שלו .

יוליס:
    יש לך מגן ...
    --
    בעוד אתה מנסה להתחמק 5 מין הסכינים חודרים לך את השריון ומשפדים אותך באזור הקרב .
    אתה רואה כמה סכינים שמפספסים, ועוד סכין אחד שעף במהירות לעבר הקהל . אתה רואה חץ מתחיל לטוס והסכין חותך את החץ ל-2, ממשיך להתקדם ומשסף ראש של איש בעל רובה קשת ענק . האיש רץ במהירות לעברך עם 2 הפגיונות, עם מכה אחת מטעה אותך איפה להגן ובמכה השנייה פוגע לך ברגל ומוריד לך 3 חיים ! אתה זורק את החרב שלך לאוויר והיא עפה משהו כמו חצי מטר, אתה נותן בעיטה מדויקת לראש של האיש, אתה מעיף אותו אבל אז החרב נוחתת, חודרת לך את השריון וחודרת לך את הרגל, בעוד נתקעת באדמה.. האיש צוחק, הקהל בצעקות "בוז" ואתה לא יכול לזוז .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 07-22-2011 בשעה 09:41 PM

6. משתמש וותיק מאוד
    אלונז'ו:
    אתה מסתובב ולוקח את החרב, בא ונותן את מכת הסיום לאיש .
    אך לפתע, האיש עושה סיבוב והחרב שלך נתקעת באדמה . הוא גם ומורד לך אגרוף בגב, שמרסק אותך בחזרה לרצפה, מגיע לדקור אותך עם החרב אך אתה מגן, לאחר מכן אחת הידיים שלך תופסת את החרב, אתה קופץ ומורד 2 בעיטות לראשו של האיש, הוא שוב נופל, אך חרבך עוד יותר שקעה . הוא שוב קם, אתה שומע את הקהל צועק צרחות: "בוז!" והאיש מתחיל לקפוץ עליך . הוא מוריד לך סרייה של 6 אגרופים לפרצוף, אתה מרגיש את הדם שיורד, אך אתה מצליח לשחרר את הידיים שלך שהיו תפוסות ולזרוק אותם לעבר החרב שלך . אתה שולף את החרב בצורה אלגנטית והאיש שוכב עם חתך בגב, לא מת אבל ימות בקרוב, הוא מושיט לעברך את היד שלו .

אבדוק שאין סביבו שום דבר שיכול לפגוע בי ואם אראה שחרבו רחוקה אושיט לו את ידי וארים אותו. "אתה מת בקרוב,אבל גם למתים מגיע להקבר עם טיפת כבוד" אגיד לו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    אלונז'ו:

אתה תופס את ידו של האיש ומהר מאוד הקהל קורא קריאות "בוז!" אתה זורק אותה ותוקע את החרב שלך בגב, ברקע זה הקהל נסער והאיש מת .

אתה רשאי לקחת לו את הנשק .

מה תעשה ? איך תגיב ?

8. Water, Earth, Fire, Air.
    יוליס:
    יש לך מגן ...
    --
    בעוד אתה מנסה להתחמק 5 מין הסכינים חודרים לך את השריון ומשפדים אותך באזור הקרב .
    אתה רואה כמה סכינים שמפספסים, ועוד סכין אחד שעף במהירות לעבר הקהל . אתה רואה חץ מתחיל לטוס והסכין חותך את החץ ל-2, ממשיך להתקדם ומשסף ראש של איש בעל רובה קשת ענק . האיש רץ במהירות לעברך עם 2 הפגיונות, עם מכה אחת מטעה אותך איפה להגן ובמכה השנייה פוגע לך ברגל ומוריד לך 3 חיים ! אתה זורק את החרב שלך לאוויר והיא עפה משהו כמו חצי מטר, אתה נותן בעיטה מדויקת לראש של האיש, אתה מעיף אותו אבל אז החרב נוחתת, חודרת לך את השריון וחודרת לך את הרגל, בעוד נתקעת באדמה.. האיש צוחק, הקהל בצעקות "בוז" ואתה לא יכול לזוז .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    אשלוף את החרב מרגלי למרות הסיכון ואומר:"אף פעם לא אכנע בלי קרב" ארוץ אל עברו בכל הכוח שלי ואשסף אותו עם החרב שלי בעודי אומר:"אני אף פעם לא אפסיד גם אם זה תלוי בחיי!"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש וותיק מאוד
    אלונז'ו:

אתה תופס את ידו של האיש ומהר מאוד הקהל קורא קריאות "בוז!" אתה זורק אותה ותוקע את החרב שלך בגב, ברקע זה הקהל נסער והאיש מת .

אתה רשאי לקחת לו את הנשק .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    אחפש אם יש לו ציוד יותר טוב משלי ואם כן אקח אותו. 'עוד חיי אדם שנגדעו כדי שלקיסר נירון יהיה קצת יותר מעניין אני אנקום בו! מצד שני טוב מאוד שלא אני זה שמת עכשיו.' אהרהר לעצמי בזמן החיפוש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    יוליס
    שכחתי להגיד לך שירדו לך 7 חיים מהחרב ..
    --
    אתה מוציא את החרב מהרגל (מה שמוריד לך עוד 2 חיים) לוקח אותך וממשיך בריצה, האיש מתחיל עליך שוב מטר של פגיונות עף לעברך, הפעם אתה חוסם אותו עם המגן ו-2 נוספים שעפים לרגל שלך אתה חוסם עם החרב . אתה ממשיך בריצה בעוד האיש משגר המוני פגיונות לאוויר, נוצר כמו חומה של פגיונות שהוא יורה ממנה אותם, הם שוב פוגעים במגן ושום דבר לא מפריע לך להסתער . אתה רץ עם המגן ועם החרב מעיף את הפגיונות שבאזורך, עוד 4 עפים עליך מלמעלה אך גם אותם אתה חוסם . אתה מתחיל בהתקפה ישירה נגד האיש, הוא מעיף את כל הפגיונות שלו נגד עצמו (שאתה כרגע המגן האנושי שלו) אך גם את זה אתה משמיד עם החרב שלך , אתה פשוט מגן בלי סוף . אתה מתחיל בהתקפה ישירה נגד האיש, אתה מתחיל מהתקפה מימין והוא חוסם אותך עם פגיון ומנסה לזרוק עליך אחד מטווח קרוב, אך הוא מפספס . החרב שלך חודרת לו את הפגיון ופוגעת בו ישירות . יורד לו 6 חיים . את ההתקפה השנייה אתה מוריד לו בבטן, אתה פוגע לו ישירות בלב ומוריד לו 8 חיים !, את המכה השלישית הוא הודף אך אתה מעיף נגדו את הפגיון שלו שמוריד לו 1 חיים, החרב פוגעת לו ברגל ומורידה לו 4 חיים,הוא מתחיל לגסוס ומשגר נגדך 2 שוריקנים על הרגל שאחד מהם פוגע לך ישירות בפצע עם החרב ומוריד לך 3 חיים . שניכם במצב גוסס ועומדים למות, הקהל צועק צעקות בוז ולא אוהד את הקרב הזה .

מה תעשה ? איך תגיב ?

אלונז'ו
    אתה מחפש קצת על האיש ואין לו שום דבר מיוחד חוץ מחרב ומגן, אתה מוצא על גופתו 4 מטבעות רומאיים, בנוסף לכך, אתה מוצא גם בקבוק מים ובקבוק רעל שנראים אותו הדבר, אתה רואה שיש לו מתחת לחולצה (מבחוץ היא נראת רגילה, מבפנים יש לה המון תאים שאפשר לאחסן בה דברים) יש מס' של פגיונות וסכינים .

מה תעשה? איך תגיב ?

11. Water, Earth, Fire, Air.
    יוליס
    שכחתי להגיד לך שירדו לך 7 חיים מהחרב ..
    --
    אתה מוציא את החרב מהרגל (מה שמוריד לך עוד 2 חיים) לוקח אותך וממשיך בריצה, האיש מתחיל עליך שוב מטר של פגיונות עף לעברך, הפעם אתה חוסם אותו עם המגן ו-2 נוספים שעפים לרגל שלך אתה חוסם עם החרב . אתה ממשיך בריצה בעוד האיש משגר המוני פגיונות לאוויר, נוצר כמו חומה של פגיונות שהוא יורה ממנה אותם, הם שוב פוגעים במגן ושום דבר לא מפריע לך להסתער . אתה רץ עם המגן ועם החרב מעיף את הפגיונות שבאזורך, עוד 4 עפים עליך מלמעלה אך גם אותם אתה חוסם . אתה מתחיל בהתקפה ישירה נגד האיש, הוא מעיף את כל הפגיונות שלו נגד עצמו (שאתה כרגע המגן האנושי שלו) אך גם את זה אתה משמיד עם החרב שלך , אתה פשוט מגן בלי סוף . אתה מתחיל בהתקפה ישירה נגד האיש, אתה מתחיל מהתקפה מימין והוא חוסם אותך עם פגיון ומנסה לזרוק עליך אחד מטווח קרוב, אך הוא מפספס . החרב שלך חודרת לו את הפגיון ופוגעת בו ישירות . יורד לו 6 חיים . את ההתקפה השנייה אתה מוריד לו בבטן, אתה פוגע לו ישירות בלב ומוריד לו 8 חיים !, את המכה השלישית הוא הודף אך אתה מעיף נגדו את הפגיון שלו שמוריד לו 1 חיים, החרב פוגעת לו ברגל ומורידה לו 4 חיים,הוא מתחיל לגסוס ומשגר נגדך 2 שוריקנים על הרגל שאחד מהם פוגע לך ישירות בפצע עם החרב ומוריד לך 3 חיים . שניכם במצב גוסס ועומדים למות, הקהל צועק צעקות בוז ולא אוהד את הקרב הזה .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    לא אהבתם? מה דעתכם על זה?!" אומר ואז אקח את החרב שלי אומר לו:"הייתה יריב,לא ראוי בכלל!" אצעק את זה ואומר:"אני אהרוג כל מי שנלחם נגדי!" אערוף את ראשו והניף אותו מול כל האוהדים
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    יוליוס
    אתה מניף את חרבך והוא משגר עליך 3 פגיונות , שמורידים לך בצורה אכזרית 8 נזק .
    הוא ניצח . אתה נופל על הרצפה, מרים את היד והוא מרים אותך . הוא זורק אותך לעבר השער והולך .

מה תעשה ? איך תגיב ?

13. Water, Earth, Fire, Air.
    יוליוס
    אתה מניף את חרבך והוא משגר עליך 3 פגיונות , שמורידים לך בצורה אכזרית 8 נזק .
    הוא ניצח . אתה נופל על הרצפה, מרים את היד והוא מרים אותך . הוא זורק אותך לעבר השער והולך .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    "אני,לא,אפסיד" אגמגם,אקח אחד מהפיגיונות על הריצפה ואתקוף אותו במתקפה חזיתית
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    יוליס
    אתה מוציא מהרגל שלך פגיון, זורק אותו לעברו אך הוא מגן וזורק אותו לעבר השער שלך .
    השער נפתח והוא מוציא עוד פגיון, פותח את השער שלו ויוצא מן הזירה .

יש לך -3 חיים, לך למרפא של האמפי-תאטרון ב-2 התורות הקרובים או שתמות .

מה תעשה ? איך תגיב ?

15. משתמש וותיק מאוד

אלונז'ו
    אתה מחפש קצת על האיש ואין לו שום דבר מיוחד חוץ מחרב ומגן, אתה מוצא על גופתו 4 מטבעות רומאיים, בנוסף לכך, אתה מוצא גם בקבוק מים ובקבוק רעל שנראים אותו הדבר, אתה רואה שיש לו מתחת לחולצה (מבחוץ היא נראת רגילה, מבפנים יש לה המון תאים שאפשר לאחסן בה דברים) יש מס' של פגיונות וסכינים .

מה תעשה? איך תגיב ?
    אקח את 4 המטבעות הרומאים,את החרב והמגן שלו ואת החולצה שלו 'נראה לי שהיא תעזור לי בעתיד' אחשוב ואלבש אותה,אנסה להכניס את בקבוק המים ובקבוק הרעל לתוך תאים בחולצה(אני משאיר את הפגיונות והסכינים בתוכה)
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •