אלונז'ו:
אתה לוקח את הדברים ויוצא מן האמפי-תאטרון (אני מציע לך ללכת למרפא)
עכשיו מדברים באנגלית, אחרי זה נתחיל לטינית .
מה תעשה ? איך תגיב ?
יוליס
אתה רץ בין חדרי האמפי תאטרון ומגיע לקומת המגורים . אתה מתחיל בהליכה קלה ורואה מחדר אחד עשן יוצא, חדר שני אתה שומע צרחות וחדר שני אתה רואה את הדלת רועדת . אתה ממשיך ורואה בסוף המסדרון את חדר ה"מרפא ומרפאה"
מה תעשה ? איך תגיב ?
שם משתמש:danger
שם במשחק : גיא
סב סב סב סב סב סביך היה : שכיר חרב מצליח
האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה:ככה ככה
גיל במשחק : 28
גיל אמיתי :12
מה אתה: ממשיך את סב סב סב סב סב שלי, שכיר חרב
למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: שלחו אותי לרצוח את המצביא שלהם ונכשלתי במשימה
ציוד : חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומאיים .
דברים שהינך רוצה להגיד לי: א. אני גבר, ב. אני גב גבר ,ג. יש לך משחק שולט
שם משתמש: killerbee
שם במשחק : אציו אודיטורה (דה פירנצה)
סב סב סב סב סב סביך היה : מייסד האססייאנים
האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: כן מוקריות גדולה מאוד לפעמים אני קצר בזמן או שהתגובות שלי לא יהיו באורך של 4 שורות אבל מקוריות הן יהיו
גיל במשחק : 29
גיל אמיתי : 15
מה אתה: מתנקש כמו באססיינס קרידשיודע לעוף! (סתם סתם)
למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: נתפסתי על ידי הלגיון הרומי כי ניסיתי לרצוח מישהו בכיר מאוד שגנב לסב סבי אציו את האדמות והרג אותו
ציוד : חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומאיים .
דברים שהינך רוצה להגיד לי: המשחק מלך (כמובן) ואני רוצה את השריון של אלטאיר מתישהו.
'קדימה, מאמץ אחרון..' אני חושב ומאמץ עוד יותר להשתחרר מהסכינים שלו, בקרה והנעליים נשארות תקועות אני מוותר עליהן, מוציא את הרגליים ובורח הצידה.
אני מתחמק מהמכה של האויב כשהוא תקף עם החרב שלו, אני מתקרב אליו בזריזות וחותך את רגלו עם החרב שלי, מותיר אותו פצוע בלי יכולת תנועה.
אני מרים את החרב מעל כהראש ובעוצמה מניף אותה למטה וחותך את היד שלו, זאת שמחזיקה את החרב שלו, לנטרל גם את יכולת המכה שלו.
אני מתרחק ממנו כדי לבחון את המצב, ברגע שיש הזדמנות אני רץ לעברו ומשסף את בטנו באכזריות בזמן שאני צועק בחוזקה: "תמות כבר!!".
חמוף
שם משתמש: Real Spartan
שם במשחק : קאיסו ורגיליאוס
סב סב סב סב סב סביך היה : אוייב של שליט רומא, מתנגד לשלטון שכל חייו ברח מחיילי נרון
האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: לא XD
גיל במשחק : 28
גיל אמיתי : 14
מה אתה : אדם שבורח כל חייו מהשליטים ומתחבא ביער
למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי : בגלל ש(הרבה ׳סב׳) סבי היה מתנגד לשלטון ועקב היותי נוצרי
ציוד : חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומיים.
דברים שאתה רוצה להגיד לי :
ניב ומתן, אתם לא רשומים .
שניכם רשומים ליותר ממשחק 1 של פוקימון, מה שכתבתי שאסור בהתחלת המשחק .
לצערי, עומר יוצא מהמשחק מכיוון שהוא קטן מדי, אני לא רוצה ולא ארצה לדבר עם ילדים בני 11 של גיל 18+, דרך אגב, הגבלת גיל של המשחק עולה ל14+, אך אנשים שעוד חודש\חודשיים בני 14 גם יכולים להתקבל למשחק . לצערי, גם גיא- אתה לא רשום .
אלבז מתקבל למשחק, ואת ההתחלה אני כבר יעשה לו שהוא יחזור מהטיול בשבוע הבא .
תאודור
אתה יוצא מהנעליים ומגיע בביעטה סיבובית נגד האיש, הוא מוציא פגיון והבעיטה מעיפה אותו על הרצפה . אתה לוקח את החרב ומתחיל לעוף לעברו- אך שוב, הוא שם 2 סכינים על הרצפה ועושה את התרגיל המאוד מאוד מאוד אקרובאטי . אתה רץ נגדו והוא זורק נגדרך את הסכינים, שולף את החרב ומחכה לבואך . הדורבן שלך מגן מהסכינים, אתה רץ ומתחיל ב-3 מכות נגד האיש, מלמעלה, הוא חוסם אותם ונותן לך גם מכה אחת שמפספת בצורה כואבת . אתה ממשיך עם 3 מכות נוספות, פוגע לו ישירות בצלעות ומוריד לו 6 חיים . הוא ממשיך עם התקפות שלו, הוא מעיף לך את החרב לאדמה ומוריד לך 3 מכות משמאל, שבהן אחת פוגעת לך בדיוק באזור הלב ומורידה לך 6 חיים ! אתה שולף את החרב ומגיע אליו בדקירה , הוא נותן לך מכה חזקה לחרב וכמעט מעיף אותה !, הוא ממשיך במכה שלו נגד הרגל שלך, בום ! הוא פוגע לעצמו ברגל, מוריד לו 7 חיים אבל מוציא אותה וממשיך להילחם, הוא פוגע לך בבטן ומוריד לך עוד 4 חיים . זה ממשיך בבעיטה מפתיעה שלו, שפוגעת לך בחוזקה בבטן ומעיפה אותך כמה מטרים, אך אתה עושה סלטה שאתה עומד ליפול האיש רץ שוב נגדרך עם החרב שלו בדקירה .
מה תעשה ? איך תגיב ?
רמולוס
תשנה את השם, הוא תפוס XD
'הוא רץ ישר.. אני ארוץ לצד..' אני חושב תוך שנייה ומתחיל.
אני רץ ימינה במהירות בלי התייחסות מרובה אל האויב והחרב שלו, פשוט רץ ימינה.
אחרי כמה שניות, במרחק בטוח ממנו, אני עושה פרסה ורץ לכיוונו מוכן עם המגן די מלפנים, מוכן לסכינים נוספים, אני מנצל את יתרון ההפתעה כשאני קרוב אליו ותוקף.
אם זה לא גומר אותו אני מנסה להמשיך ולתקוף אותו, במידה ויש סכנה קיומית מעצם זה שאני ממשיך להתקיף אני מפסיק ורץ למקום מבטחים, הרחק ממנו ומהחרב שלו.
חמוף
תאודור
ההשקעה שלך נגמרת בכך שהוא מתחיל לרוץ שמאלה ומתקיף אותך . אתה קופץ מעליו ומוריד לו בעיטה, אך זה לא מנע את ה-3 חיים שהוא הוריד לך . אתה מוריד לו 4 חיים, שניכם נראים גוססים ושניכם במרחק רב, אתה רואה שהוא מתחיל לזרוק סכינים לעבר היד שאוחזת במגן, הבעיה היא שזה משני צדדים .
מה תעשה ? איך תגיב ?
אתה מודע לכך שאתה יכול לשלוף סכינים מהמגן שלך.. ?
דניס- אתה ומתן ב'קרב' על המקום ה-4 .
דברו ביניכם, ואחרי זה תגידו לי מי החלטתם שיהיה בה"פ
לא ידעתי..
- - - - - - - - - - -
אני מושיט את המגן קדימה לצד אחד וחוסם את הסכינים שבאים מהצד הזה, אני מתכופף קלות ומנסה להניף את החרב כמה פעמים בקלילות כדי להסיט את הסכינים מהצד השני.
ברגע שיש לי הזדמנות, בלי סכינים שמגיעים לעברי, אני מתקדם קדימה בריצה קלה, אחר כך אני מתחיל לרוץ בחופשיות עד כמה שאני יכול בזירה.
בשלב מסוים, אני מתחיל להתקרב אליו, אני מגן על עצמי עם המגן מהסכינים שלו ומניף את החרב אחורה ואז קדימה, זורק אותה עליו הכי חזק שאני יכול.
עם היד החופשיה אני מתחיל להוציא כמה סכינים שהיו תקועים במגן שלי ואז מתכונן לזרוק אותם בזמן שאני ממשיך להגן על עצמי.
אם החרב לא הורגת אותו סופית, כאשר יש הזדמנות אני זורק את הסכינים עליו, מנסה לכוון אל מקומות קטלניים יותר כמו הראש והחזה שלו.
חמוף
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
כמה הודעות :
1) עומר יוצא מן המשחק בגלל גילו, החלטתי שאני אעלה את ההגבלה ל-14+, ורק לאנשים בגיל 14 פלוס (זאת אומרת שגם 13 ובעוד חודש 14 לא יכולים להרשם)
2) אלבז, לצערי אתה לא תוכל להיות רשום .
אתה צעיר מדי, אבל זה מה שקבעתי .
אתה לא רשום
דניס, לגביך אני לא בטוח, אך בגלל שראיתי שאתה רשום ל2 משחקי פוקימון, אני אאלץ לא להכניס אותך למשחק .
אתה לא רשום
מתן, אני יודע שאתה בן 15 אך אתה רשום ל3 משחקי פוקימון
אתה לא רשום
גיא, אתה צעיר מדי ..
לא רשום
ניב, גם אותך ראיתי רשום ל-2 משחקי פוקימון
אתה לא רשום
3) החלטתי שאני אהיה רשע, ואני אכתוב לכם בעברית ואתם תענו לי בשפה הדרושה (אנגלית\לטינית), למרות שרציתי גם לדבר איתכם החלטתי להשתעשע
4) יש 2 מקומות !
המשכים:
אלונז'ו
אתה רץ בין חדרי האמפי תאטרון ומגיע לקומת המגורים . אתה מתחיל בהליכה קלה ורואה מחדר אחד עשן יוצא, חדר שני אתה שומע צרחות וחדר שני אתה רואה את הדלת רועדת . אתה ממשיך ורואה בסוף המסדרון את חדר ה"מרפא ומרפאה"
מה תעשה ? איך תגיב ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)