Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 83

נושא: G-l-a-d-i-a-t-o-r

1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים צפה בהודעה
    המשכים:
    אלונז'ו
    אתה רץ בין חדרי האמפי תאטרון ומגיע לקומת המגורים . אתה מתחיל בהליכה קלה ורואה מחדר אחד עשן יוצא, חדר שני אתה שומע צרחות וחדר שני אתה רואה את הדלת רועדת . אתה ממשיך ורואה בסוף המסדרון את חדר ה"מרפא ומרפאה"

מה תעשה ? איך תגיב ?
    'those noises are very scary.. i really hope that the doctors won't do something that will be painful to me..'
    i'll think and go to the room where it's written "Healing and medical clinic" .z
    *הz הוא סתם שם כדי לסדר את השורה...*
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    *רגע לא הבנתי אם אני צריך לענות עכשיו באנגלית/לטינית או עברית*
    'הרעשים הלה מפחידים אני מאוד מקווה שלא יעשו לי משהו שיכאב יותר מדי..' אחשוב לעצמי ואלך לכיוון החדר שרשום עליו "מרפא ומרפאה" ואז אכנס אליו
    אנגלית, תשנה ...

תאודור
    אתה רץ ומנסה להוריד לו מכה, הוא מתכוף ובועט לך בראש בעיטה קטלנית אך שוב, אתה עושה סלטה אחורה ומתקיף שוב אך הוא מגן .

לאחר כמה התקפות שלו הוא פוגע לך במגן ומעיף אותך אחורה,מחכה לתזמון טוב לזרוק נגדך את סכיניו האחרונים, בתקווה של ניצחון. אתה זורק נגדו את החרב, הוא בכוחותיו מצליח להדוף אותה ולהפיל אותה על הרצפה, ברגע זה אתה שולף סכין וזורק לעברו, מה שפוגע לו בכתף ועושה לו נזק מאוד קריטי לסוף הקרב . הוא מתחיל להסתער נגדך והוא זורק את סכיניו, אתה מצליח לחסום שניים מהם אך ה-3 האחרים פוגעים בך בחזה וחצי מפילים אותך, הוא מגיע אליך אך אז בכוחותיך האחרונים אתה מצליח להוריד בעיטה מסובבת ולהפיל אותו על הרצפה, לתקוע בו סכין ולהשאיר אותו חצי מת על הרצפה .

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אנגלית, תשנה ...

תאודור
    אתה רץ ומנסה להוריד לו מכה, הוא מתכוף ובועט לך בראש בעיטה קטלנית אך שוב, אתה עושה סלטה אחורה ומתקיף שוב אך הוא מגן .

לאחר כמה התקפות שלו הוא פוגע לך במגן ומעיף אותך אחורה,מחכה לתזמון טוב לזרוק נגדך את סכיניו האחרונים, בתקווה של ניצחון. אתה זורק נגדו את החרב, הוא בכוחותיו מצליח להדוף אותה ולהפיל אותה על הרצפה, ברגע זה אתה שולף סכין וזורק לעברו, מה שפוגע לו בכתף ועושה לו נזק מאוד קריטי לסוף הקרב . הוא מתחיל להסתער נגדך והוא זורק את סכיניו, אתה מצליח לחסום שניים מהם אך ה-3 האחרים פוגעים בך בחזה וחצי מפילים אותך, הוא מגיע אליך אך אז בכוחותיך האחרונים אתה מצליח להוריד בעיטה מסובבת ולהפיל אותו על הרצפה, לתקוע בו סכין ולהשאיר אותו חצי מת על הרצפה .

"תנוח בקבר בשלום, כאן זאת המציאות, לא נחמד כל כך" אני אומר לו בקושי ומחפש סכין או את החרב שלי, אני תוקע לו את מה שמצאתי בחזה והורג אותו.
    אחרי שהוא מת אני מחפש עליו דברים שימושיים להמשך, לקרבות ומחוצה להם.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    אלונז'ו
    אתה מנסה לפתוח את הדלת, אתה רואה שהיא סגורה היטב אך לאחר בעיטה הדלת נפתחת בבום ואתה נכנס . אתה רואה שני אנשים, זכר ונקבה, עושים סקס על מיטת החולים ומדברים . ברגע שרואים אותך, שניהם חוטפים שוק וסוגרים מהר את הוילון, קול נשי אומר "רק עוד קצת" ואין תגובה . לאחר כמה שניות אתה רואה את המרפא לבוש, יוצא מן הוילון ומסתכל על פצעיך "הייתי משאיר אותך למות מחוסר דם, אם לא היו משלמים לי . הוא מוציא מארון כלשהו בקבוק עם סימן של חץ ומשכיב אותך על המיטה, שם אתה רואה את המרפאה יוצאת . הוא שופך עליך קצת מהחומר וזה כואב, מאוד, אבל לאחר כמה שניות אתה מרגיש הרבה יותר טוב .

לבסוף, אתה רואה שהמרפאה ציירה אותך ושמה את זה על חור שבקיר . הציור נלקח, ויוצאים משם 5 מטבעות זהב .

האיש מוציא חבל, מוציא בקבוק אדום וקושר את החבל סביבו . הוא שם את החבל על המיטה , מתחליל לזוז איתו ורק ברגע האחרון אתה מבין שהוא קשר אותך . הוא מוציא לפיד והאישה יוצאת לרגע . "תמות!" הוא צועק .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    --
    אתה לא יכול להשתחרר, והם תנסה הוא ידליק את הדבר האדום שככל הנראה יהרוג אותך . תהיה מקורי, כלל שתהיה יותר זה יתן לך דברים יותר טובים
    -אנגלית

תאודור
    הגופה חסרת נשקים ודבריים חיוניים . בתוך החולצה יש סימן מוזר
    , לאזור מגיעים כבר האנשים האחרים ואתה רואה שוריקן שעף לעברך מכיוון הקהל, עם בקבוק רעל מעליו .

מה תעשה ? איך תגיב ?

5. משתמש וותיק מאוד
    אלונז'ו
    אתה מנסה לפתוח את הדלת, אתה רואה שהיא סגורה היטב אך לאחר בעיטה הדלת נפתחת בבום ואתה נכנס . אתה רואה שני אנשים, זכר ונקבה, עושים סקס על מיטת החולים ומדברים . ברגע שרואים אותך, שניהם חוטפים שוק וסוגרים מהר את הוילון, קול נשי אומר "רק עוד קצת" ואין תגובה . לאחר כמה שניות אתה רואה את המרפא לבוש, יוצא מן הוילון ומסתכל על פצעיך "הייתי משאיר אותך למות מחוסר דם, אם לא היו משלמים לי . הוא מוציא מארון כלשהו בקבוק עם סימן של חץ ומשכיב אותך על המיטה, שם אתה רואה את המרפאה יוצאת . הוא שופך עליך קצת מהחומר וזה כואב, מאוד, אבל לאחר כמה שניות אתה מרגיש הרבה יותר טוב .

לבסוף, אתה רואה שהמרפאה ציירה אותך ושמה את זה על חור שבקיר . הציור נלקח, ויוצאים משם 5 מטבעות זהב .

האיש מוציא חבל, מוציא בקבוק אדום וקושר את החבל סביבו . הוא שם את החבל על המיטה , מתחליל לזוז איתו ורק ברגע האחרון אתה מבין שהוא קשר אותך . הוא מוציא לפיד והאישה יוצאת לרגע . "תמות!" הוא צועק .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    "i see that you are biased and someone sent you to kill me..
    come on.. if they bribed you with such ease perhaps i can give you a better bribe than 5 gold coins
    after all,i'm a relative of romulus,the first emperor of Rome!"
    i'll say to him
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. משתמש מנוסה
    אונז'ו

"על מה אתה מדבר?" שואל אותך המרפא . "התשלום זה על זה שריפאתי אותך, אני הורג אותך כי ראית משהו שלא היית אמור לראות . הוא מוציא פגיון ובא להרוג אותך .

"עצור!" קול נשי אומר ואתה רואה שמדלת הכניסה יוצאים 3 שכירי חרב משוריינים אחד עם רובה קשת ושניים עם חרבות .

"למה לי?" שואל המרפא ומוציא את הדבר האדום מין המיטה ומאיים: "אם אני אפוצץ את זה, כולנו נמות . אז עדיף שתקשיבו לי עכשיו . הוא מסתכל במבט נגד הרופאה : "הקיסרית", תני לי 10000 מטבעות זהב עכשיו או שנמות .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    אנגלית ..

7. משתמש וותיק מאוד
    אלונז'ו

"על מה אתה מדבר?" שואל אותך המרפא . "התשלום זה על זה שריפאתי אותך, אני הורג אותך כי ראית משהו שלא היית אמור לראות . הוא מוציא פגיון ובא להרוג אותך .

"עצור!" קול נשי אומר ואתה רואה שמדלת הכניסה יוצאים 3 שכירי חרב משוריינים אחד עם רובה קשת ושניים עם חרבות .

"למה לי?" שואל המרפא ומוציא את הדבר האדום מין המיטה ומאיים: "אם אני אפוצץ את זה, כולנו נמות . אז עדיף שתקשיבו לי עכשיו . הוא מסתכל במבט נגד הרופאה : "הקיסרית", תני לי 10000 מטבעות זהב עכשיו או שנמות .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    אנגלית ..
    "sex with the nurse is a thing i shouldn't have seen?
    you know if you press it we will die, if you care about what i've seen like that then i guess you have a family with wife and kids and you care about them,you want to break your wife's heart? you want your kids to live without a father? and i think that if you'll kill us all the emperor will see that you killed one of his gladiators and send people to kill your family. you'll die like a coward here.
    so put it down and don't bomb us all."
    i'll say to him in confidence though i'm very scared.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    אלונזו

[COLOR="Blue"]"אין לי משפחה .. את כולם מישהו פה רצח . ואני אהרוג עכשיו את כולכם, נמאס לי .
    בזמן הזה אתה רואה שהשריונות של שכירי החרב מתחילים להינמס, משהו לא ברור, אבל לאחר כמה שניות אתה שומע את חרבות של שניים נופלות, ואת איש עם הרובה קשת מתרסק על הרצפה . שני דמויות בעלי בגדים לבנים, משתקים את שכירי החרב שבחיים על הרצפה, סוגרים את הדלת ומוציאים רובי קשת, עצומים, שיכולים לירות לטווח 2 קילומטר, עם חצים מטר וחצי, משהו מאוד מאוד לא חוקי, מכוונים נגד הקיסרית.

"ביי ביי ! תהינו בגיהונום!" המרפא צועק ומדליק את החפץ האדום .
    הקיסרית מסתכלת לעבר האיש ומראה את השדיים שלה, אתה גם רואה דבר לוהט ומדליק .
    תמונה של זה יכולה להביא המון כסף .
    היא מתחילה לעשות קולות, הוא מתחרט ומוריד את החפץ .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 07-26-2011 בשעה 02:07 AM

9. משתמש וותיק מאוד
    אלונזו

[COLOR="Blue"]"אין לי משפחה .. את כולם מישהו פה רצח . ואני אהרוג עכשיו את כולכם, נמאס לי .
    בזמן הזה אתה רואה שהשריונות של שכירי החרב מתחילים להינמס, משהו לא ברור, אבל לאחר כמה שניות אתה שומע את חרבות של שניים נופלות, ואת איש עם הרובה קשת מתרסק על הרצפה . שני דמויות בעלי בגדים לבנים, משתקים את שכירי החרב שבחיים על הרצפה, סוגרים את הדלת ומוציאים רובי קשת, עצומים, שיכולים לירות לטווח 2 קילומטר, עם חצים מטר וחצי, משהו מאוד מאוד לא חוקי, מכוונים נגד הקיסרית.

"ביי ביי ! תהינו בגיהונום!" המרפא צועק ומדליק את החפץ האדום .
    הקיסרית מסתכלת לעבר האיש ומראה את השדיים שלה, אתה גם רואה דבר לוהט ומדליק .
    תמונה של זה יכולה להביא המון כסף .
    היא מתחילה לעשות קולות, הוא מתחרט ומוריד את החפץ .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    "well folks i know we all enjoy the "view" that the empress show to us
    but,can someone please release me?"
    i'll ask them nicely and look at the empress
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    קצת שכחתי מהמשחק .. אם דניס מתן ואלבז תאשרו שאתם עדיין בפורום תהיו רשומים ...

אלונזו:
    תעדכן אותי איזה חפצים השגת כדי שאני אוכל להוסיף לך ..

--
    הקיסרית מסתכלת על 2 האססינים ומשום מקום מוציאה חרב, חותכת ל-2 לאחד את הרובה קשת, מורידה לו בעיטה מסובבת שמעלפת אותו וזורקת פגיון- שעף בדיוק על החבלים שלך, ששורט אותך ומוריד לך חיים אחד אבל משחרר אותך. אתה רואה שהאססין מוציא חרב מעוכלת והם מתחילים קרב, של פעם בחיים, קרב מטורף של שני אקרובאטים שלא נגמר . הדלת שממנה יצא הכסף לרופא מתחילה לרעוד, אתה שומע משם קולות של משהו שלישי .

מה תעשה? איך תגיב (באנגלית)?
    חיים: 14

המשחק ריק . הוא קפוא עד שיהיה לפחות רשום 1.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-11-2011 בשעה 12:46 AM

11. אני ניניני אני סמל מיני
    הגבתי..יאללה נתחיל..

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    אוקי, תחליט היכן אתה רוצה להתחיל:

אצל לקוח בתור תפקיד שכיר החרב
    קרב גלדיאטור
    לטייל סביב רומא

שים לב, נראה לי שאני אתחיל איתך בלטינית בכל האופציות שלך (תהיה לנו שיחת גוגל טראנס מצחיקה)

13. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי הלכתי עד ששקד חוזר צפה בהודעה
    אוקי, תחליט היכן אתה רוצה להתחיל:

אצל לקוח בתור תפקיד שכיר החרב
    קרב גלדיאטור
    לטייל סביב רומא

שים לב, נראה לי שאני אתחיל איתך בלטינית בכל האופציות שלך (תהיה לנו שיחת גוגל טראנס מצחיקה)
    שכיר חרב נשמע מגניב..
    וכל עוד מותר לי להשתמש בטרנאסלייט ממדי דבר איתי באוזבקיסטנית

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    נתחיל מעברית, נמשיך באנגלית ואז לטינית ..

~שתזכיר לי מה הכינוי שלך במשחק אני אכתוב אותו~
    אתה קופץ על אחד הגגות שם רואה שומר, הוא משופד ע"י החרב שלך ואתה קופץ לתוך בניין חשוך ומפחיד, העור שלך מרגיש צמרמורת קלה רק מהקור והחושך שסורר משם . אתה קופץ, שם אתה רואה מס' אנשים ושוק קטן .

מה תעשה? איך תגיב?

15. אני ניניני אני סמל מיני
    השם זה:דיליוס ספקטרום

לא כל כך הבנתי את הסיטואציה,אני הולך עכשיו ללקוח?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    'איפה לעזאזל הלקוח?'אחשוב לעצמי בחשדנות ואנסה לקלוט אנשים פוטנציאלים.
    ארד אל השוק ואנסה להשתלב בחברת האנשים כשאני מחביא את נשקי.

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •