Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 83 מתוך 83

נושא: G-l-a-d-i-a-t-o-r

1. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי הלכתי עד ששקד חוזר צפה בהודעה
    דיליוס

אתה עוזב את החרב ומתכונן לריצה, אך מה שמאוד מאוד מאוד (לא) מפתיע שיורים בך! 22 יריות עפות לכיוונך, אתה מתכופף ו6 חצים עפים מעליך, כך גם הגל השני . גל שלישי של 6 חצים עף לכיוון מטה (הכיוון שלך) אך אתה עושה סיבוב ומתחמק, לפני הגל האחרון אתה מרגיש דם קצת על ראשך.

"תמות!" נשמעת צעקה, החיצים נורים ואתה מסתובב. החצים טסים לעבר האיש הפצוע, החרב המורעלת מעוכלת חותכת לו רגל אחת ומרעילה אותו והחצים משפדים לו את הרגל הפצועה ומייסרים אותו .

אתה ממשיך בריצה ועוד גל של 8 חצים עף לכיוונך אך מפספס, אתה מוצא סמטה ונכנס לשם . הפרצוף שלך מלא בדם מהאנשים שמתו, הבגדים שלך אדומים והשומרים רצים . הם עומדים ליד עמק הסמטות שאתה נמצא בו ואומרים "נתפצל, מי שמוצא או שומע קול שיקרא לנו ! " הם אומרים אחד לשני .

בסמטה אתה מוצא פח אשפה, מדרגות חירום של בית, לכלוך גדול ועכבר .

מה תעשה ? איך תגיב ?
    'המצב לא טוב'אחשוב בלחץ כשאני מזיע מפחד ולחץ.
    אזנק אל מדאגות החירות של הבית כשאני מחפש מקום מסתור טוב ושקט

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    'המצב לא טוב'אחשוב בלחץ כשאני מזיע מפחד ולחץ.
    אזנק אל מדאגות החירות של הבית כשאני מחפש מקום מסתור טוב ושקט
    דיליוס
    אתה רץ למדרגות החירום ובדרך מוצא פח אש יוונית עם מצית שנראה שכמעט דולקת . לידם יש שני ארגזים עם משקאות עם 95 אחוז אלכוהול. אתה תופס את הכול ועולה במדרגות העץ, הם עושות קצת רעש וזה מעורר חשד .

השומר רץ מהר ואתה מלמעלה רואה אותו, אך הוא מסתכל עליך ומכוון את הקשת שלו: "חברה! נראה לי שמצאתי אותו כאן!"

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב- בקרוב נגמר הזמן שלך למשימה, אני מציע לך לצאת מהר מהעיר וללכת ליער כי ב-1 וחצי בלילה זה הזמן מקסימום שלך (זה עובד לפי הכלא, יום כאן זה כמו יומיים במשחק) ואם אתה רוצה אני אשאר לעשות איתך מרתון

3. אני ניניני אני סמל מיני
    דיליוס
    אתה רץ למדרגות החירום ובדרך מוצא פח אש יוונית עם מצית שנראה שכמעט דולקת . לידם יש שני ארגזים עם משקאות עם 95 אחוז אלכוהול. אתה תופס את הכול ועולה במדרגות העץ, הם עושות קצת רעש וזה מעורר חשד .

השומר רץ מהר ואתה מלמעלה רואה אותו, אך הוא מסתכל עליך ומכוון את הקשת שלו: "חברה! נראה לי שמצאתי אותו כאן!"

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב- בקרוב נגמר הזמן שלך למשימה, אני מציע לך לצאת מהר מהעיר וללכת ליער כי ב-1 וחצי בלילה זה הזמן מקסימום שלך (זה עובד לפי הכלא, יום כאן זה כמו יומיים במשחק) ואם אתה רוצה אני אשאר לעשות איתך מרתון
    אתחבא לרגע,וכשאראה שהאספות קטנה של שומרים אדליק את פח האש יוונית ואזרוק לאברם בעודי צועק:"תאכלו את זה נבלות!"

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    אתחבא לרגע,וכשאראה שהאספות קטנה של שומרים אדליק את פח האש יוונית ואזרוק לאברם בעודי צועק:"תאכלו את זה נבלות!"
    דיליוס
    אתה עומד במקום שהשומרים לא רואים אותך לזמן מה, ברגע זה מתאספים במקום לפחות 30 שומרים שמתחילים לעלות . אתה זורק את הפח אש יוונית לכיוונם וכמובן עולה במדרגות עם הבקבוקים כדי לא לספוג נזק .

יש פיצוץ ענק, כל השומרים ככל הנראה נפצעו קשות והקשתות נשרפו, ברגע זה כל האזור מתאסף כדי לראות מה קרה . רסיסים קלים עפים עליך ומורידים לך 1 חיים, לא משהו רציני אבל קצת כואב.

10 קבוצות חיילים מגיעות, מסתכלות על האזור אבל אתה מספיק לעלות לגג של המקום, הם לא רואים אותך ויש לך זמן ללכת

מה תעשה ? איך תגיב ?

--
    אם היית מציין שהיית שולח גם את הבקבוקים, היה פיצוץ ענק שיכל להחריב לפחות רחוב

אם תכין מתקן מעץ וברזל ועוד כמה מתכות שגורם לניצוץ אם יש מהירות (כלומר שאם אתה שם את זה על בקבוק, זה יוציא אש ויבעיר את הבקבוק ויעשה בקבוקי תבערה) לא רק שיהיה נפח שיכין לך 300 כאלה אלא גם תקבל פרס מיוחד .

5. אני ניניני אני סמל מיני
    דיליוס
    אתה עומד במקום שהשומרים לא רואים אותך לזמן מה, ברגע זה מתאספים במקום לפחות 30 שומרים שמתחילים לעלות . אתה זורק את הפח אש יוונית לכיוונם וכמובן עולה במדרגות עם הבקבוקים כדי לא לספוג נזק .

יש פיצוץ ענק, כל השומרים ככל הנראה נפצעו קשות והקשתות נשרפו, ברגע זה כל האזור מתאסף כדי לראות מה קרה . רסיסים קלים עפים עליך ומורידים לך 1 חיים, לא משהו רציני אבל קצת כואב.

10 קבוצות חיילים מגיעות, מסתכלות על האזור אבל אתה מספיק לעלות לגג של המקום, הם לא רואים אותך ויש לך זמן ללכת

מה תעשה ? איך תגיב ?

--
    אם היית מציין שהיית שולח גם את הבקבוקים, היה פיצוץ ענק שיכל להחריב לפחות רחוב

אם תכין מתקן מעץ וברזל ועוד כמה מתכות שגורם לניצוץ אם יש מהירות (כלומר שאם אתה שם את זה על בקבוק, זה יוציא אש ויבעיר את הבקבוק ויעשה בקבוקי תבערה) לא רק שיהיה נפח שיכין לך 300 כאלה אלא גם תקבל פרס מיוחד .
    לא הבנתי את הקטע של הבקבוקי תבערה..
    ----------------------
    אנוס על נפשי מהעיר הזאת כל עוד אני חופשי ואמשיך במרדף אחרי שלושת האנשים אל היער.

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה
    לגבי הבקבוקי תבערה- זה 95 אחוז אלכוהול, דליק במיוחד, אז תחשוב שאם יהיה אש ..

דיליוס

אתה קופץ על כמה גגות, המשמר מבחין בך אבל כמובן שאתה כבר מספיק לעבור אותו בלי שהוא יגיע עליך . אתה מזנק אל שער החומה, מתחיל לרוץ ויוצא מהעיר . אתה רואה במרחק 20 קילומטר יער גדול שבו מס' עצים שנראים כמו בתי עץ גדולים וחרחבים

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב- קיבלת הארכה במשימה, מכיוון שלא הייתי כאן .ביומיים הקרובים אני לא אהיה כאן, ולכן אתה מקבל הארכה של יום ממתי שאני אחזור (אם אתה רוצה אני אשלח לך ה"פ מתי חזרתי). דרך אגב- זה שאתה ליד החומה לא אומר שאי אפשר שמשמר יסתער עליך או שקשתים ירו בך, כדי שלא תופתע אחרי זה ..

7. אני ניניני אני סמל מיני
    לגבי הבקבוקי תבערה- זה 95 אחוז אלכוהול, דליק במיוחד, אז תחשוב שאם יהיה אש ..

דיליוס

אתה קופץ על כמה גגות, המשמר מבחין בך אבל כמובן שאתה כבר מספיק לעבור אותו בלי שהוא יגיע עליך . אתה מזנק אל שער החומה, מתחיל לרוץ ויוצא מהעיר . אתה רואה במרחק 20 קילומטר יער גדול שבו מס' עצים שנראים כמו בתי עץ גדולים וחרחבים

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב- קיבלת הארכה במשימה, מכיוון שלא הייתי כאן .ביומיים הקרובים אני לא אהיה כאן, ולכן אתה מקבל הארכה של יום ממתי שאני אחזור (אם אתה רוצה אני אשלח לך ה"פ מתי חזרתי). דרך אגב- זה שאתה ליד החומה לא אומר שאי אפשר שמשמר יסתער עליך או שקשתים ירו בך, כדי שלא תופתע אחרי זה ..
    'זה נראה כמו מקום נפלא לחפש אחריהם'אחשוב לרגע.
    אמשיך לרוץ אל היער עעם הפסקות קצרות כדי לא להתעייף.

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    אתם מוזמנים להרשם, המשחק היה פעיל לסירוגין ויעבור בזמן הקרוב ביקורת.

~דיליוס~

נו טוב, אתה רץ.
    כאשר אתה מגיע לעצים הגדולים, אתה לא רואה כלום (loooooooooooooool), לאחר כמה שניות אתה רואה 2 כלבי שמירה גדולים הולכים מסביב לעץ קטן, אתה שומע צעקות של: "יבואו לשחרר אותי!, יש לי בן!, אני מכיר רוצחים שכירים! תעזבו אותו! לא מעניין אותי מה קרה אשתקד!" ואני מחייב שזה אבא שלך. כלב אחד מתנער ונראה שקלט אותך, הוא מתחיל ללכת לאט ולחפש באזור, אתה בנתיים מאחורי עץ והוא מאוד קרוב אליך.

מה תעשה? (אולי תלך לבקר, חבר שלך, רוצח שכיר אחר...)

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •