דריק
אתה הולך בקלילות אל תוך התא ומביט בחלון,רואה את הדשא העצים והפרחים ואת שלל הפוקימונים היפים,אתה מביט קצת יותר קדימה בחלון ורואה הבמרחק בתים קטנים,אתה מבין שמתקרבים לעיר.
לוק
השוטרים אינם מסכימים והלכים משם מייגן רצה אליהם,וביקשה פרס על מציאת המפה לאחר כמה דקות חוזרת מייגן עם 2 דאסק בול,אחד לכל אחד.
נערך לאחרונה על ידי Bard, 07-09-2011 בשעה 06:06 PM
לוק
דאסק בול זה פוקדור שאחוזי התפיסה של וגבוהים מאולטרה בול ונמוכים ממאסטר בול
-----
אתה רץ במהירות אל העיר ושם לב שרכבת עוברת לידך,אתה שם לב שהעיר רק כמה קילומטרים ממך ומנסה להתקדם בשיא המהירות
דריק
אתה נכנס לקרון האוכל, מתישב מול השולחן,מלצרית באה ושואלת אותך מה תרצה לך ולפוקימונים שלך?.
(זרוק משהו XD)
נערך לאחרונה על ידי Bard, 07-09-2011 בשעה 06:17 PM
"סטייק אנטריקוט 1000 גרם בבקשה ולפוקימונים שלי אוכל של פוקימונים." אומר לה למלצרית, "אפשר גם קולה?" אוסיף ואז אוציא את הפוקימונים שלי החוצה.דריק
אתה נכנס לקרון האוכל, מתישב מול השולחן,מלצרית באה ושואלת אותך מה תרצה לך ולפוקימונים שלך?.
(זרוק משהוxd)
דריק
"אוקי" אמרה המלצרית תוך כדי היא רושמת את המאכלים שדיברת עליהם על פנקס. אתה ממתין זמן רב וחושב שעד שהאוכל יגיע הרכבת תגיע לעיר,בסופו של דבר האוכל מגיע,אתה שותה את הקולה ואוכל את הסטיק,פאי אוכל במהירות את כל אוכל הפוקימונים. לעומתו פארין אוכל את האוכל לאט. יותר. אתה גומר את הקולה והסטיק נשמע קול עצירה והודעה ברמקול מופעלת "כל הנוסעים אל העיר צ'ארן בבקשה לרדת מהרכבת"
לוק
אתה עוקב אחרי הרכבת כי אתה המהבין שזאת הדאך הכי טובה לדעת את הדרך אל העיר. בסופו של דבר אתה מיגע לעיר צ'ארן.
אני אשאיר כסף לאוכל ואז אלך עם הפוקימונים שלי לעיר צ'ארן על מנת לדעת אם יש מכון בעיר צ'ארן.דריק
"אוקי" אמרה המלצרית תוך כדי היא רושמת את המאכלים שדיברת עליהם על פנקס. אתה ממתין זמן רב וחושב שעד שהאוכל יגיע הרכבת תגיע לעיר,בסופו של דבר האוכל מגיע,אתה שותה את הקולה ואוכל את הסטיק,פאי אוכל במהירות את כל אוכל הפוקימונים. לעומתו פארין אוכל את האוכל לאט. יותר. אתה גומר את הקולה והסטיק נשמע קול עצירה והודעה ברמקול מופעלת "כל הנוסעים אל העיר צ'ארן בבקשה לרדת מהרכבת"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)