Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    גזעים
    ישנם המון גזעים אבל רק מאט מהם ניתנים לשחק כדמויות. הנה הם :
    אלף :לזרז -2 לחוסן האלפים הם גזע רזה וקצת נמוך מבני האדם, יש לו אוזניים מחודדות והוא הגזע שהכי מחובר לטבע.
    גמדים : +2 לחוסן -2 לכריזמה הגמדים הם מאד דומים לבני האדם רק הרבה יותר נמוכים ומאד קשוחים ומלאים.
    הם במקצוע מהנדסים לרוב או עובדים בכרייה, יש להם אהבה לאבנים יקרות.
    בני אנוש : בני האנוש נראים כמו היום, אין להם שינויים בתכונות אבל הם הגזע בעל הכי הרבה כשרון ומיומנויות.
    ננסים : +2 לחוסן -2 לכוח הננסים מאד נמוכים (קצת יותר גבוהים מילדים). הם גם מאד אוהבים אבנים יקרות והם אלה שהמציאו את כל המכשירים המכניים המשוכללים.
    בני מחצית : +2 זרז -2 כוח הבני מחצית הם מזכירים אלפים רק נמוכים הרבה יותר (גובה של ילד) הם זריזים מאד וגם סקרנים.
    חצי אורקים : +2 לכוח -2 כריזמה -2 תבונה החצי אורקים הם חברה גדולים ומגושמים. הם לרוב ברבריים ולא אשפים.
    הגזע והכפרים שלהם מאד ברברים יחסית לגזעים האחרים.

מקצועות
    יש המון המון המון המון מקצועות אבל פה אני אראה את היותר בסיסיים.
    אביר קודש : אביר שמאמין באלים ומקבל מהם כוחות כמו ריפוי או הסרת מחלות. בדרך כלל חסון חזק ובעל שריון כבד.
    אשף: (מקצוע אהוב עלי :-)) (מטיל לחשי מאגיה) האשף מתעל כוח שמימי ללחשים חזקים. כל יום הוא משנן את הלחשים שלו ואז ברגע שהוא משתמש בהם הוא צריך לשנן אותם מחדש לשימוש נוסף. חכם לפעמים זריז ולא מחזיק באף שריון.
    ברברי: לוחם קשוח בלי פחד שאוהב להסתער על אויביו בלי רחמים. משתמש בשריון קל או בינוני ונשקים גדולים וכבדים.
    דרואיד (גם אוהב): הדרואיד הוא כמו האשף רק של הטבע, גם הוא צריך לחכות יום כמו האשף כדי להשתמש בלחשים שלו מחדש. הלחשים שלו הם קשורים בטבע צמחים וחיות, הדרואיד בדרך כלל מלווה בחיית מחמד לפעמים חמודה לפעמים קשוחה.
    טרובדור (גם אוהב): הטרובדור הוא נווד שנוסע מעיר לעיר ומנגן את המנגינה הקסומה שלו. הטרובדור אוהב להשתמש בסיף והוא גם קרבי וגם משתמש בלחשים. הוא יכול לנגן ולהקסים את האויבים שלו שלא יתקפו אותו ואת חבריו. שריון קל
    כוהן : הכוהן הוא האשף רק בכיוון שונה. הוא מטיל לחשי קדושה כמו ריפוי פצעים. הוא משתמש בשריונות בינוניים, והוא בדרך כלל מלווה אנשים כי הוא עצמו לא יכול לעשות הרבה נזק.
    לוחם: החייל המושלם, הלוחם הוא המקצוע הכי גמיש (לא מילולית) הוא יכול להשתמש בשריון כבד בינוני קל להשתמש בחרב אדירה עד פגיון. הוא יכול להשמתמש בנשק גדול וכבד נשק בינוני ומגן או אפילו שתי חרבות באותו הזמן.
    מכשף: המכשף מאד דומה לאשף רק שהוא מכיר פחות סוגי לחשים אך יודע להטיל אותם יותר מהר ויותר פעמים.
    נוכל(גם אוהב): הנוכל הוא המתנקש המושלם, הוא מאד גמיש (הפעם מילולית) והוא יכול להתחמק בקלות ממלכודות לנטרל אותם ואפילו לשים בעצמו.
    נזיר : הנזיר הוא לוחם "עירום" לרוב אין לו נשק והוא לא משתמש בשריון. הוא עושה לפעמים יותר נזק באגרום מאשר בהנפת חרב והוא יותר זריז וחסון מכל לוחם אחר. לדעתי הוא overopowered
    סייר(גם מאד אהוב) : הסייר חי בטבע, צד חיות אשף הקשת וגם שימוש בשתי חרבות, לרוב מלווה בחיה קשוחה כמו זאב או שועל. הסייר גם מאד זריז וגמיש וגם הוא יודע להקים מלכודות (חלשות יותר ממלכודות הנוכל)
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 07-09-2011 בשעה 11:03 AM סיבה: מיותר

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ממתין למחיקה
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 07-09-2011 בשעה 10:59 AM

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אלון,ההודעה הראשונה הייתה מיותרת
    לכל מדריך יהיה נושא נפרד...
    זה סתם דאבל פוסט.
    תערוך את ההודעה הראשונה ל"למחוק,מצטער על הדאבל"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. היכל התהילה
    תערוך את ההודעה הראשונה למה שרשום בשנייה ואני אמחק את השנייה, אם אני מוחק את הראשונה זה יימחק את האשכול.
    כל הכבוד, גזעים הכרתי, מקצועות פחות.
    נוסף ללינקייה בנעוץ.
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    אלון,ההודעה הראשונה הייתה מיותרת
    לכל מדריך יהיה נושא נפרד...
    זה סתם דאבל פוסט.
    תערוך את ההודעה הראשונה ל"למחוק,מצטער על הדאבל"
    ההפך, אני לא יכול למחוק הודעה ראשית בלי למחוק את כל האשכול

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •