Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    כאן יהיה הנושא הרשמי של ההרפתקאות שאתם משחקים בהם, או שאתם מנחים, תוכלו לספר עליהם .

אני מדריך של שני קבוצות, קבוצה אחת שאני הרשיתי לה להיות מרושעת אז עכשיו היא מסתובבת עם צבא אל-מתים ענק (כן, לקח להם זמן אבל הם השיגו) וכובשים את העולם, אך הם לא יודעים שמתכננים עליהם מרד ...

הקבוצה השנייה שאני מדריך, כרתה ברית עם השדים, לקחה אבן כדי לשים אותה בחומה שתחזק את הכוח של חומת הדרקונים (החומה שבה השדים כלאו את הדרקונים), אך הקבוצה עומדת לבגוד בשדים וזה הולך להיות מאוד אכזרי, מלך השדים נתן להם אבנים שמזמנות שדים חזקים במיוחד שילחמו נגדם Xd

הקבוצה הראשונה ברמה 19 (ויש להם שחקן ברמה 21 .. ) , השנייה ברמה 12 .

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סתם שאלה: אני מאמי שאין הרבה אנשים בפורום שמשחקים במשחק הזה, לא הגעתם לרמה מכובדת של סיקורים שתוכלו לפתוח כבר נושא הרפתקאות כי אני בטוח ש 99.5% מהקהילה אף פעם לא שיחקה בd&d ורק שמעה על זה שפתחת משחקים.... וכן זה קשור לנושא לדעתי...

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אני שה"ם של קבוצה חזקה במיוחד- מעל רמה 20. אז הם במשימה שהטיל עליהם זאוס (עולם המערכה הזה מתרחש במיתולוגיה היוונית, והאלים הרומים הם האלים הרשעים), שבה הם צריכים להגיע לאתונה ומשם לנסוע למבוך של דיידלוס ולהרוג את המינוטאור, אבל הם לא יודעים שלמינוטאור יש עזרה אלוהית ממרקיורי (המקביל הרומי של ארס, המקביל המרושע לארס במשחק שלי)...

עריכה- שכחתי להוסיף שזאוס נתן להם את האבנט של היפוליטה, חפץ שמעלה נזק של נשקים של בני ברית בטווח שש משבצות בק10 +3 נזק
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 07-09-2011 בשעה 11:03 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אני משחק בקבוצת שה"מים-שחקנים.
    משמע, אנחנו קבוצת שחקנים שכל הזמן אחד לוקח את הפיקוד והופך להיות שה"ם להרפתקה או שניים.
    אחרי זה, מישהו מחליף אותו.
    כעקרון, אני עושה להם עכשיו הרפתקת סיכום לדמויות הישנות שלנו, שבסביבות רמה 14.
    החלטנו אחרי ההרפתקה הזאת להחליף אותן באחרות, כי כבר נמאס לנו מהן.
    הרעיון של ההרפתקה פשוט- בגלל שהם מנהלים פונדק מצליח בעיר הבירה של הממלכה ובעלי קשרים טובים על המלך(אחד מהם חבר במועצת העיר) החלטתי שכל מיני מפלצות תוקפות את העיר וגם הפונדק מותקף ומוחרב כמעט לחלוטין. המלך קיבץ אספה שלא החליטו בה כלום וביקש כדרך אגב מהדמויות לטפל באיזה עניין באיזה מנזר שביקש לראות אותו.
    כשהם יגיעו לשם, הם יגלו שהם ניסו להחיות את ראש המנזר, אבל בטעות מחיים נבל גדול שסגד לשד כלוא שאיים פעם על הממלכה ושיחרר אותו.
    במרחק של בילוש קל הדמויות יגלו את המקדש הקדום של השד, שם הוא מחכה שיחזור אליו כוחו המלא.
    בזמן הזה אני מתכנן כמה קרבות בין הצבא האפל לצבא הממלכה שעליהם ישמעו (ואלי אף ישתתפו קצת) הדמויות. אחרי זה כשיגיעו למקדש, הם יאלצו להסתנן למקדש, רוב הסיכויים ללא הצלחה, ואז לפלס דרכם אל השד.
    כמה קרב סיכום אדיר בין הדמויות למשמר הפרטי של השד, הכולל את הנבל והשד כמובן, ניצחון והפי אנד.

ואז אנחנו מתחילים דמויות חדשות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •