Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 15 ראשוןראשון ... 31112131415 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 217
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Artist Ninja צפה בהודעה
    טורו
    אמך עונה לך "מחר בצהריים יגיע סבך ויביא לך את הבובה שלך". אתה מקשה עליה שוב "אז איך אלחם?".
    "בטכניקות שלמדת באקדמיה" נשמע קולו של אביך. הוא מתיישב על הספה בסלון, לידך "גם חבריך
    לא ישתמשו בטכניקות אחרות, כי באקדמיה לומדים כולם את אותם הטכניקות".
    מה תשה?

סאטושי
    אתה מצליח לנעוץ את הבומיקן בענף, אבל הוא עבה מכדי שתוכל לחתוך אותו לגמרי. אתה מסתכל בחוסר
    אונים על יוטי שנלחם, בקושי, בקאנירין. "רק שם אחד יוכל להחרט על גזע העץ ולעבור את המבחן, תחליטו
    אתם מה הוא יהיה" היא אומרת לאחר שיוטי נסוג. הענפים חוזרים לאדמה, כעת אתם חופשיים.
    מה תעשה?
    'WTF???' אחשוב... 'טוב, אני חושב שאני צריך לתת לחברים שלי סיכוי להצליח ולא להיות כזה אגואיסט...' אחשוב שנית ואזרוק עליה שלוש בומיקנים

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    סאטושי
    "רק היא תחרוט? אבל אז רק היא תעבור" אומרת קאנירין כאילו לעצמה. היא מסמנת חותם בידה
    וענפי עץ עולים מהאדמה, תופסים אותך ואת ליליאן שמתקדמת מהצד ומפוגגים את הכפילים
    שלך. בנתיים, בשקט האופייני לו, אתה רואה את יוטי מזנק לעבר קאנירין, מוכן לבעיטת גרזן.
    מה תעשה?

קונקרו
    נראצ'י מגלגל את עיניו לשמיים. שני חבריך מצמידים את החבל לגזע העץ שלפני רגע הוא נשען
    עליו. "לא חשבתם שזה יהיה כל כך קל" אומר נראצ'י, עומד מאחוריכם ובידו קונאי.
    מה תעשה?
    "אוקי בוא ננסה כל אחד בנפרד"אני אומר להם ואשלוף קונאי ושוריקן אשליך את השוריקן ואחריו במהירות את הקונאי

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    טורו
    אמך עונה לך "מחר בצהריים יגיע סבך ויביא לך את הבובה שלך". אתה מקשה עליה שוב "אז איך אלחם?".
    "בטכניקות שלמדת באקדמיה" נשמע קולו של אביך. הוא מתיישב על הספה בסלון, לידך "גם חבריך
    לא ישתמשו בטכניקות אחרות, כי באקדמיה לומדים כולם את אותם הטכניקות".
    מה תשה?

סאטושי
    אתה מצליח לנעוץ את הבומיקן בענף, אבל הוא עבה מכדי שתוכל לחתוך אותו לגמרי. אתה מסתכל בחוסר
    אונים על יוטי שנלחם, בקושי, בקאנירין. "רק שם אחד יוכל להחרט על גזע העץ ולעבור את המבחן, תחליטו
    אתם מה הוא יהיה" היא אומרת לאחר שיוטי נסוג. הענפים חוזרים לאדמה, כעת אתם חופשיים.
    מה תעשה?
    "זה לא מספיק,אחד מתמחה באלמנט רוח בטוח יש לו כמה ג'וטוסוים ואני נגד ג'ונין!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    סאטושי
    "מאיפה השגת את אלו?" שואלת קאנירין בעודה מתחמקת בקפיצה לאחור. "ברור שזה לא יעבוד"
    אומר לך יוטי בשקט כשאתה תופס את הבומיקנים שחזרו אליך "חייבים להפתיע אותה, מתקפות חזותיות
    לא יעזרו לנו נגדה".
    מה תעשה?

קונקרו
    נארצ'י הודף את שניהם עם הקונאי שלו "זה לא ילך" אומר לך זוקאררה "הוא ג'ונין, מתקפות חזותיות לא יעבדו
    מולו. צריך להפתיע אותו".לפתע אתה מרגיש יד איתנה מכה בך ומפילה אותך על האדמה "אני שונא אנשים
    שמדברים בקרב יותר מידי אם כי הם מטרה טובה" אומר נארצ'י לך ולזוקאררה.
    מה תעשה?

טורו
    "לא נראה לי" אומר אביך "רק אחרי כמה משימות מתחילים להשיג טכניקות. אם כי ישנם מוכשרים במיוחד"
    הוא מושך בכתפיו "תקווה להצלחה ותדע לך, שמתקפות חזותיות לא יעבדו מולו, תהיו חייבים להשתמש
    במה שנקרא הפתעה".
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 08-03-2011 בשעה 10:54 AM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. Because lizards can swim
    סאטושי
    "מאיפה השגת את אלו?" שואלת קאנירין בעודה מתחמקת בקפיצה לאחור. "ברור שזה לא יעבוד"
    אומר לך יוטי בשקט כשאתה תופס את הבומיקנים שחזרו אליך "חייבים להפתיע אותה, מתקפות חזותיות
    לא יעזרו לנו נגדה".
    מה תעשה?

קונקרו
    נארצ'י הודף את שניהם עם הקונאי שלו "זה לא ילך" אומר לך זוקאררה "הוא ג'ונין, מתקפות חזותיות לא יעבדו
    מולו. צריך להפתיע אותו".לפתע אתה מרגיש יד איתנה מכה בך ומפילה אותך על האדמה "אני שונא אנשים
    מה תעשה?

טורו
    "לא נראה לי" אומר אביך "רק אחרי כמה משימות מתחילים להשיג טכניקות. אם כי ישנם מוכשרים במיוחד"
    הוא מושך בכתפיו "תקווה להצלחה ותדע לך, שמתקפות חזותיות לא יעבדו מולו, תהיו חייבים להשתמש
    במה שנקרא הפתעה".
    מה תעשה?
    "ברור שלא" אומר לו "אבל ההתחמקויות מעסיקות אותה" אמשיך ואז אפנה אליה "למה את שואלת?" ואעשה שוב העתקים סביבה, אתחיל לרוץ סביבה ולהתבולל בהעתקים ואז אקפוץ על העץ, אגרום לכולם לזרוק שוריקנים (דמיוניים) ואני אזרוק שוריקן מלמעלה

6. משתמש מנוסה
    סאטושי
    לא יעזרו לנו נגדה".
    מה תעשה?

קונקרו
    מה תעשה?

טורו
    במה שנקרא הפתעה".
    מה תעשה?
    אני אלך אל זוקאררה ו7אשאל אותו"מה האלמנטים שלך?אולי נצליח להפתיע אותו בשילוב מתקפות"אני אומר

7. וואו כל כך אין לי מושג
    סאטושי
    קאנירין מתמקדת רק בשוריקאן שלך, מאחר והיא יודעת שרק הוא יגרום לה נזק אם יפגע.
    "הנשק הזה לא נראה באיזור כבר הרבה זמן, זה נשק שהיה יחודי לשינובי אחד" היא עונה שאלתך
    בעודה זורקת שוריקאן משלה, הפוגע בשוריקאן שלך ומעיף אותו לכיוונך.
    מה תעשה?

קונקרו
    "על מה אתה מדבר?" הוא שואל אותך "לומדים מתקפות של אלמנטים רק לפני מבחני הצ'ונין, והרוב
    בכלל לא יודעים מה האלמנט שלהם לפני כן. אני מקווה ששלי יהיה קרח, כמו של השבט שלי, במקור".
    מה תעשה?

תודה שהתייחסתם, דוד

8. משתמש מנוסה
    סאטושי
    לא יעזרו לנו נגדה".
    מה תעשה?

קונקרו
    מה תעשה?

טורו
    במה שנקרא הפתעה".
    מה תעשה?
    אני אלך בכעס לחדרי אני אלך לישון מוקדם ואקום למחרת למבחנים.

9. Because lizards can swim
    סאטושי
    "הנשק הזה לא נראה באיזור כבר הרבה זמן, זה נשק שהיה יחודי לשינובי אחד" היא עונה שאלתך
    מה תעשה?

קונקרו
    "על מה אתה מדבר?" הוא שואל אותך "לומדים מתקפות של אלמנטים רק לפני מבחני הצ'ונין, והרוב
    בכלל לא יודעים מה האלמנט שלהם לפני כן. אני מקווה ששלי יהיה קרח, כמו של השבט שלי, במקור".
    מה תעשה?
    "טוב, אז כדאי שאני אחזיר לו... מצאתי אותם באזור" אומר ואשתמש בעוד בומיקן כדי לעצור את השני ולתפוס אותו, אסתכל על ליליאן לבדוק אם היא חורטת את השם שלה, אוציא קונאי ואעשה שוב העתקי צל, אתבולל ביניהם ואגרום לכולם (כולל אני) לתקוף אותה עם קונאי

10. משתמש מנוסה
    סאטושי
    מה תעשה?

קונקרו
    מה תעשה?
    אני חושב לעצמי 'הבנתי צריך לתקוף אוו מהר ובשביל מה אני בשבט ההיוגה עם המתקפות הסודיות שלנו אם אני לא מהיר?'אני מחייך ואז צועק האקה קושו!(שמונה חזונות כפות אויר)ומצמיד את שתי ידי אחת אל השניה ויורה מכת צאקרה חזקה ומהירה לעבר נארצי וישר לאחר מכן אני קופץ מהמקום שהיתי בו ימינה כשבידי קונאי

11. וואו כל כך אין לי מושג
    טורו
    אתה קם בבוקר. הצצה חטופה בשעון מורה לך שנותר לך עוד כשעה עד המבחן.
    מה תעשה?

סאטושי
    "לא תוכל להחזיר לו אותם, אבל זה שמצאת אותם באיזור זה סימן לא טוב" היא אומרת. יוטי
    מצטרף אליך ואל הכפילים בקרב, ליליאן מצליחה להדוף אתכם, קצת בקושי. אתה לא רואה את ליליאן
    בסביבה.
    מה תעשה?

קונקרו
    אתה לא הבנת שאתה לא יודע את המתקפה הזו? תערוך.

תודה שהתייחסתם, דוד

12. משתמש מנוסה
    טורו
    אתה קם בבוקר. הצצה חטופה בשעון מורה לך שנותר לך עוד כשעה עד המבחן.
    מה תעשה?

סאטושי
    "לא תוכל להחזיר לו אותם, אבל זה שמצאת אותם באיזור זה סימן לא טוב" היא אומרת. יוטי
    מצטרף אליך ואל הכפילים בקרב, ליליאן מצליחה להדוף אתכם, קצת בקושי. אתה לא רואה את ליליאן
    בסביבה.
    מה תעשה?

קונקרו
    אתה לא הבנת שאתה לא יודע את המתקפה הזו? תערוך.
    אתארגן,אוכל ארוחת בוקר ואשנן בראשי את כל הטכניקות שאני יודע
    ~~~~~~~~~~~~~
    מה הטכניקות שאני יודע? xd

13. Because lizards can swim
    סאטושי
    בסביבה.
    מה תעשה?
    ליליאן לא איתנו?
    ~~~~~~~~
    "איפה היא לעזאזל?" אחשוב ואסתכל על העץ אם היא חורטת את השם שלה, אוציא קונאי ואשתמש בג'וטסו שינוי, אשתנה לקאנירין... כשהיא תהיה מבולבלת שהיא עצמה תוקפת אותה (ככל הנראה) אזרוק עליה פנים אל פנים את השוריקן לרגל

14. וואו כל כך אין לי מושג
    טורו
    תסתכל בהודעה שכתבתי באחד העמודים האחרונים
    ~~~~~~~
    אתה מסתכל שוב בשעון אבל הזמן זוחל, אתה רואה שנשאר לך עוד זמן עד מועד
    המבחן. אתה יכול לצאת עכשיו, או לעשות משהו אחר שאתה רוצה.
    מה תעשה?

סאטושי
    צודק. אני כל הזמן מתבלבל...
    ~~~~~~
    קאנירין לא נראית מבולבלת כל כך, היא קופצת מעל השוריקאן ולפתע אתה רואה את עצמך נלחם
    כנגד ליליאן. היא מניפה קונאי לכיוונך, אך יוטי הודף אותו. קאנירין משנה את צורתה בחזרה.
    "אני לא יכולה לחרוט רק את השם שלי" נשמע קולה של ליליאן מאחוריכם (אתה ויוטי) "מה אתם תעשו?
    הרי לא תעברו" היא שואלת.
    מה תעשה?

תודה שהתייחסתם, דוד

15. משתמש מנוסה
    טורו
    תסתכל בהודעה שכתבתי באחד העמודים האחרונים
    ~~~~~~~
    אתה מסתכל שוב בשעון אבל הזמן זוחל, אתה רואה שנשאר לך עוד זמן עד מועד
    המבחן. אתה יכול לצאת עכשיו, או לעשות משהו אחר שאתה רוצה.
    מה תעשה?

סאטושי
    צודק. אני כל הזמן מתבלבל...
    ~~~~~~
    קאנירין לא נראית מבולבלת כל כך, היא קופצת מעל השוריקאן ולפתע אתה רואה את עצמך נלחם
    כנגד ליליאן. היא מניפה קונאי לכיוונך, אך יוטי הודף אותו. קאנירין משנה את צורתה בחזרה.
    "אני לא יכולה לחרוט רק את השם שלי" נשמע קולה של ליליאן מאחוריכם (אתה ויוטי) "מה אתם תעשו?
    הרי לא תעברו" היא שואלת.
    מה תעשה?
    אני יוצא לשם עכשיו.

עמוד 13 מתוך 15 ראשוןראשון ... 31112131415 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •