פורסם במקור על ידי
Sasuke Kun
אני מנסה שוב, הפעם בטופס אחר.
כינוי בפורום: Sasuke Kun
שם במשחק: יוסקה האקושו.
תיאור: נער בגובה בינוני, לובש חולצה ללא שרוולים(לא גופייה) צהובה,עם שיער חום,עיניים ירוקות ומכנסי ג'ינס ארוכים.הבנדנה שלו נמצאת על מצחו והוא נושא חרב המוליכה צ'אקרה(מהסרט ה-4 של שיפודן) ללחימה מטווח קרוב.בנוסף הוא עונד צמידים שחורים ונועל סנדלים שחורים.
רקע: יוסקה הוא ילד ביישן טיפה וחכם,אמיץ לפעמים ויעזור לחבריו בכל צרה. הוא נולד למשפחה עמידה בכפר החבוי בעלה.אימו היא נינג'ה רפואית ואביו הוא סוכן אנבו מצליח. יום אחד, אביו של יוסקה יצא למשימה עם חברי הצוות שלו נגד נינג'ות עריקים.אביו של יוסקה כמעט נהרג במשימה, והיה פצוע אנוש בשדה הקרב.יוסקה ואמו הלכו ישר אל שדה הקרב, כי ליוסקה לא היה מי שישמור עליו, ואמו ניסתה לרפא אותו.יוסקה התעצבן כ"כ על יריבו של אביו, שלפתע הוא הוציא צ'אקרה מידיו בצורה של כדור של אקדח. הטכניקה הרגה את היריב, ומאותו רגע יוסקה הבין שיש לו כוח עצום בידיים, ג'וטסו רובה הצ'אקרה,הג'וטסו שיוסקה היה היחיד ששלט בו.כשיוסקה סיים לבצע את הטכניקה שלו,והביס את המפקד של חבורת הנינג'ות העריקים ושאר החבורה ברחו, אימו של יוסקה הצליחה לרפא את אביו, והם חזרו לחיות שוב כמשפחה מאושרת. מאז, יוסקה הבין שהוא לא צריך להיות ביישן יותר, ומצא את היעוד שלו-להיות ההוקאגה הכי טוב!יותר מנארוטו או מההוקאגה הרביעי, אביו של נארוטו!מאז, כל פעם שהוא עבר ליד ראשי הפסלים של ההוקאגים הוא הצביע עליהם ואמר:"אני יותר טוב מכם!אני, יוסקה האקושו אהיה ההוקאגה השמיני הכי טוב שיש!אתם תראו!"
דרגה: גנין.
נשק: לא לגעת.
סטאטוסים:
חוזק- 2
זריזות- 3
צ'אקרה- 4
תבונה- 3
כריזמה- 2
התמחות: ג'וטסו רובה צ'אקרה(ג'וטסו המאפשר לירות צ'אקרה בעוצמה חזקה מאוד מהיד,תוך כדי יצירת תנועה של רובה) כמו ברקע.
טכניקות: לא לגעת.
הארות, הערות, בקשות, סמיילים:אם אפשר לשים בצוות שלי את מי שניסיתי להירשם איתו קודם, קיריה ריוג'ינקי עם יכולת זימון הדרקונים.