Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 217
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    כינוי בפורום:ארו סאנין
    שם במשחק: היוגה קונקורו
    תיאור:גבוה. שיער שחור שגולש מעט אחרי הכתפים. סמל קונוהא על המצח. עינים בצבע תכלת כחלחל. בגדים לבנים עם ג'קט שקשור למתונים בצבע שחור-אפור,
    רקע:קונקרו שייך לשבט היוגה. הוא נולד לשני הורים שאינם שינובים, אך אחיו הגדול ממנו בשנתיים שימש כנינג'ה עד שחלה במחלה קשה שמנעה ממנו להמשיך לשמש כנינג'ה. קונקרו הוא ילד חכם חייכן ואוהב לעזור וחלומו הגדול הוא להשתוות לכוחו של נג'י היוגה, הגיבור שלו.

דרגה: גנין.
    נשק: לא לגעת.
    סטאטוסים:
    חוזק- 2
    זריזות-3
    צ'אקרה-3
    תבונה- 4
    כריזמה- 2
    התמחות: מים וברק
    טכניקות: לא לגעת.
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים: להרשם (הנה גם סמילי)
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 07-13-2011 בשעה 04:36 PM

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ארו סאנין צפה בהודעה
    כינוי בפורום:ארו סאנין
    שם במשחק: היוגה קונקורו
    תיאור:
    רקע:
    קונקורו הוא חיכן ממושמע בעל ביטחון עצמי גבוה הוא אוהב לעזור לאחיו ולהוריו וחבריו קונקורו הוא ילד אשר סיים את לימודיו באקדמיה לנינגות בהצטיינות מרובה והוא גם חבר אח ובן מצטייין וכולם אוהבים אותו חוץ מאחיו התאום אינאקי היוגה אשר הוא ההפך הכמעט גמור מקונקורו הוא קיבל ציונים נמוכים מאוד הלימודים הוא מציג לאחיו וחבריו ולכן לא אוהבים וכשהוא רואה את אהבת כולם לתאומו הוא מתעצבן בסיום הלימודים לאחר שקיבלו את הציונים אינאקי התחיל להציק לקונקורו "י'חתיכתחנון כל היום חורש על הלימודים"הוא צעק עליו קונקורו לא נשאר חייב אבל לפחות זה משתלם אני יכול לעשות דברים שאתה עושה אותם בצורה גרועה או לא בכלל" אינאקי התחיל להתעצבן "תסתום אל תתערב לי בחיים זכותי להחליט כמה להשקיע בלימודים האלה" והוא דחף קלות את קונקורו והוא החזיר אחת משלו "בונה אתה ממש רוצה קרב אתה אה?"תוך שהוא עומד בעמדת מוצא אמר קונקורו "אם זה מה שאתה רוצה" ואז בלי שום אזהרה אינאקי הסתער עליו עם אגרוף שכוון לפניו של קונקורו ברגע שהוא פגע בלחי שלו קונקורו השתמש בטכניקת חילוף כך שאינאקי חטף מכה די רצינית באצבעות "אאוץ חתיכת .... איה! אחח חכה חכה יה חתיכת ...."צרח וקילל אינאקי "טוב עכשיו תורי"אמר קונקורו והוא השתמש בטכניקת כפילים שקפצו מצד לצד כך שלא היה אפשר לזהות את קונקורו ואז מאחורי אינאקי קונקורו נן לו אגרוף בצואר שהעיף אותו חצי מטר קדימה "אחחחח...."גנח אינאקי וקונקורו שאל "אתה עדין רוצה להמשיך?"והסתובב לכיון ביתם תוך כדי כך אינאקי קם באיטיות תוך שהוא ממלמל "אני אהרוג אותך" הוא שולף קונאי ורץ לעבר אחיו ברגע האחרון אחיו מוציא את שלו ובולם תמתקפה תוך כדי בעיטה שמעיפה את אינאקי ל2מטר אחורה לאחר מכן באותו הלילה לאחר אריזת חפצים אינאקי ברח מכפרם והפך לנינגה מפקירה תוך שהוא מבטיח שיום יבוא והוא יהרוג את קונקורו ולכן גם קונקורו התחיל להתאמן אצל מאסטר שבט היוגה נג'י היוגה הדגול.
    סטאטוסים:
    חוזק- 2
    זריזות-3
    צ'אקרה-3
    תבונה- 4
    כריזמה- 2
    התמחות: מים וברק
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים: להרשם (הנה גם סמילי)
    אתה ממש מקורי... (שנינו יודעים למה אני מתכוון).
    אתה לא קראת את מה שכתבתי שצריך לכתוב ברקע. תקרא ותערוך.
    וביקשתי תיאור, קשה לקלוט? חוץ מזה, נג'י מת מזמן. אתה לא נינג'ה עריק, אתה גנין טרי בן 12 מכפר העלה,
    לא יצאת מהכפר בחיים, אין לך צרות גדולות מדי בחיים. אולי איבדת כמה בני משפחה ועדיין לא צריך סיפור בשביל לכתוב את זה.
    מור, אני לא רוצה סיפורים ברקע. זה לא המטרה של הרקע במשחק הזה, שלא היה אמור להיות בו רקע בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 07-11-2011 בשעה 06:12 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    ערכתי

4. וואו כל כך אין לי מושג
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    ערכתי
    אתה לא אמור ללמוד שום דבר מחוץ לאקדמיה.
    אתה יכול לכתוב שהוא אח שלך ושהיה לך קשר איתו ואז שהוא יצא למשימה ולא חזר.
    אבל מה שכתבת זה עדיין סיפור...
    ומה עם מטרה?

תודה שהתייחסתם, דוד

5. משתמש מנוסה
    כתבתי מטרה תסתכל בשורה האחרונה ולא ממש למדתי סתם ניסיתי כביכול זה פשוט לא התפרש טוב

6. וואו כל כך אין לי מושג
    מור, הבנתי. זה עדיין אותו דבר.
    אמרתי לך (הודעה מעליך) מה אתה יכול לעשות.

תודה שהתייחסתם, דוד

7. משתמש מנוסה
    טוב אני מקווה שאני אומר את זה בפעם האחרונה Xp:ערכתי

8. וואו כל כך אין לי מושג
    מור, סיפרת יותר על אחיך מאשר עליך.
    תערוך ותשלח לי ה"פ ובו גם תסביר לי מה זה אומר
    לשלב אלמנט עם ג'וטסו (טכניקה, בעברית...)

תודה שהתייחסתם, דוד

9. Surgeon of Death
    יש מקום?

כינוי בפורום:‏Gaara
    שם במשחק:מקס (אני מתלבט בי ןאינוזוקה להיוגה,אינוזוקה.)
    או שבט שהמצאתם. זכרו, לשם השבט אין משמעות.
    תיאור:בחור ממוצע בגובהו ההולך בדרך כלל עם סוצ'רט כחול,לבחור יש זאב קטן שתמדי איתו.
    רקע:מקס נולד כילד קטן משבט האינוזוקה מקונוהא או כפר העלה הנסתר,באותו יום בו נולד נולד גור זאבים קטן שמו קויאזו.,מאחר ואמו של הזאב היתה שייך לחבר שבט האינוזוקה,ניתן קוו למקס,כשמקס גדל ואביו רצה ללמד אותו טכניקות נינ'גה עם קויאזו מקס לא הסכים כי פחד ממנו למרות שהוא אמור להיות השותף שלו,יום אחד מקס יצא לטיול. וראה תנינים אימתנים מקס חשב שהחים שלו נגמרו והתנינים יאכלו אותו ואד קויזימאטו קפץ ובשאגה הבריח את התנינים,מאז מקס החל להסתדר איתו ולמד טכניקות נינגה מיוחדות לאינוזוקה,לאחר מכן מקס הגיעה למעמד תלמיד באקדמיה ואז נבחר להיו תגאנין!.
    סטאטוסים: אתם יכולים למלא מ-1 עד 4 בכל אחד, יש לכם פעם אחת לארבע,
    פעמיים לשלוש וכמה שאתם רוצים לשאר.שים לב- הסטאטוסים עולים תוך כדי אימון,
    והמקסימום שתוכלו להגיע אליו (ייקח זמן והרבה אימונים להגיע) הוא 12.
    חוזק- 3
    זריזות- 2
    צ'אקרה-4
    תבונה-3
    כריזמה- 2
    התמחות:בגלל שאני מהאינוזוקה אני חייב לבחור שותף כלבלא?
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים:מקווה שיש מקום

10. וואו כל כך אין לי מושג
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    יש מקום?

כינוי בפורום:‏Gaara
    שם במשחק:מקס (אני מתלבט בי ןאינוזוקה להיוגה,אינוזוקה.)
    או שבט שהמצאתם. זכרו, לשם השבט אין משמעות.
    תיאור:בחור ממוצע בגובהו ההולך בדרך כלל עם סוצ'רט כחול,לבחור יש זאב קטן שתמדי איתו.
    רקע:מקס נולד כילד קטן משבט האינוזוקה מקונוהא או כפר העלה הנסתר,באותו יום בו נולד נולד גור זאבים קטן שמו קויאזו.,מאחר ואמו של הזאב היתה שייך לחבר שבט האינוזוקה,ניתן קוו למקס,כשמקס גדל ואביו רצה ללמד אותו טכניקות נינ'גה עם קויאזו מקס לא הסכים כי פחד ממנו למרות שהוא אמור להיות השותף שלו,יום אחד מקס יצא לטיול. וראה תנינים אימתנים מקס חשב שהחים שלו נגמרו והתנינים יאכלו אותו ואד קויזימאטו קפץ ובשאגה הבריח את התנינים,מאז מקס החל להסתדר איתו ולמד טכניקות נינגה מיוחדות לאינוזוקה,לאחר מכן מקס הגיעה למעמד תלמיד באקדמיה ואז נבחר להיו תגאנין!.
    סטאטוסים: אתם יכולים למלא מ-1 עד 4 בכל אחד, יש לכם פעם אחת לארבע,
    פעמיים לשלוש וכמה שאתם רוצים לשאר.שים לב- הסטאטוסים עולים תוך כדי אימון,
    והמקסימום שתוכלו להגיע אליו (ייקח זמן והרבה אימונים להגיע) הוא 12.
    חוזק- 3
    זריזות- 2
    צ'אקרה-4
    תבונה-3
    כריזמה- 2
    התמחות:בגלל שאני מהאינוזוקה אני חייב לבחור שותף כלבלא?
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים:מקווה שיש מקום
    השם לא יפני מספיק.
    התיאור לא טוב, אתה לא 'בחור'. אתה צריך לתאר מראה- שיער, עיניים, צבע עור, לבוש.
    הרקע לא טוב כי כתבת סיפור, וביקשתי לא לכתוב סיפורים.
    בכללי, אתה לא קראת את הכל. תקרא ותערוך. והיית צריך להעתיק את הטופס הריק.

תודה שהתייחסתם, דוד

11. משתמש מנוסה
    ערכתי

12. וואו כל כך אין לי מושג
    ציטוט פורסם במקור על ידי ארו סאנין צפה בהודעה
    ערכתי
    אני אמור להבין את התיאור? סימני פיסוק, או לפחות רווחים...
    בקשר לרקע- אח שלך לא יכול להיות עריק בפועל, כמו שאומרים, תשנה לכך שהוא נעלם בזמן שטייל
    מחוץ לכפר או משהו כזה.

תודה שהתייחסתם, דוד

13. משתמש מנוסה
    ערכתי שובבבב

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אני מנסה שוב, הפעם בטופס אחר.
    כינוי בפורום: Sasuke Kun
    שם במשחק: יוסקה האקושו.
    תיאור: נער בגובה בינוני, לובש חולצה ללא שרוולים(לא גופייה) צהובה,עם שיער חום,עיניים ירוקות ומכנסי ג'ינס ארוכים.הבנדנה שלו נמצאת על מצחו והוא נושא קאטנה ללחימה מטווח קרוב.בנוסף הוא עונד צמידים שחורים ונועל סנדלים שחורים.
    רקע: יוסקה הוא ילד ביישן טיפה וחכם,אמיץ לפעמים ויעזור לחבריו בכל צרה. הוא נולד למשפחה עמידה בכפר החבוי בעלה.אימו היא נינג'ה רפואית ואביו הוא סוכן אנבו מצליח.כשיוסקה היה בן 4,אמו הולידה ליוסקה אחות קטנה, אך היא ואחותו מתו בלידה.וכך,יוסקה ואביו נשארו.כשיוסקה היה בן 9, אביו יצא למשימה חשובה נגד נינג'ות עריקים,והיה פצוע אנוש בחזרתו ממנה.אביו של יוסקה שהה בבית החולים למשך שבועיים ועבר טיפולים מסיביים, אך ללא הצלחה.מילותיו האחרונות שלו לילדו יוסקה היו:"אתה חייב להיות חזק יותר, תהיה חזק יותר ממני ומכולם.אפילו מהמפקד שלי,סאי.אפילו מנארוטו ההוקאגה." והוא נתן לו את הנשק שלו,קאטנה.מאז, יוסקה הבין שהוא צריך להיות ההוקאגה.ההוקאגה הכי חזק-לעקוף אפילו את נארוטו וסאי.
    סטאטוסים:
    חוזק- 2
    זריזות- 3
    צ'אקרה- 4
    תבונה- 3
    כריזמה- 2
    התמחות: ברק ואש.
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים:
    NYO HO HO BITCH

15. וואו כל כך אין לי מושג
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sasuke Kun צפה בהודעה
    אני מנסה שוב, הפעם בטופס אחר.
    כינוי בפורום: Sasuke Kun
    שם במשחק: יוסקה האקושו.
    תיאור: נער בגובה בינוני, לובש חולצה ללא שרוולים(לא גופייה) צהובה,עם שיער חום,עיניים ירוקות ומכנסי ג'ינס ארוכים.הבנדנה שלו נמצאת על מצחו והוא נושא חרב המוליכה צ'אקרה(מהסרט ה-4 של שיפודן) ללחימה מטווח קרוב.בנוסף הוא עונד צמידים שחורים ונועל סנדלים שחורים.
    רקע: יוסקה הוא ילד ביישן טיפה וחכם,אמיץ לפעמים ויעזור לחבריו בכל צרה. הוא נולד למשפחה עמידה בכפר החבוי בעלה.אימו היא נינג'ה רפואית ואביו הוא סוכן אנבו מצליח. יום אחד, אביו של יוסקה יצא למשימה עם חברי הצוות שלו נגד נינג'ות עריקים.אביו של יוסקה כמעט נהרג במשימה, והיה פצוע אנוש בשדה הקרב.יוסקה ואמו הלכו ישר אל שדה הקרב, כי ליוסקה לא היה מי שישמור עליו, ואמו ניסתה לרפא אותו.יוסקה התעצבן כ"כ על יריבו של אביו, שלפתע הוא הוציא צ'אקרה מידיו בצורה של כדור של אקדח. הטכניקה הרגה את היריב, ומאותו רגע יוסקה הבין שיש לו כוח עצום בידיים, ג'וטסו רובה הצ'אקרה,הג'וטסו שיוסקה היה היחיד ששלט בו.כשיוסקה סיים לבצע את הטכניקה שלו,והביס את המפקד של חבורת הנינג'ות העריקים ושאר החבורה ברחו, אימו של יוסקה הצליחה לרפא את אביו, והם חזרו לחיות שוב כמשפחה מאושרת. מאז, יוסקה הבין שהוא לא צריך להיות ביישן יותר, ומצא את היעוד שלו-להיות ההוקאגה הכי טוב!יותר מנארוטו או מההוקאגה הרביעי, אביו של נארוטו!מאז, כל פעם שהוא עבר ליד ראשי הפסלים של ההוקאגים הוא הצביע עליהם ואמר:"אני יותר טוב מכם!אני, יוסקה האקושו אהיה ההוקאגה השמיני הכי טוב שיש!אתם תראו!"
    סטאטוסים:
    חוזק- 2
    זריזות- 3
    צ'אקרה- 4
    תבונה- 3
    כריזמה- 2
    התמחות: ג'וטסו רובה צ'אקרה(ג'וטסו המאפשר לירות צ'אקרה בעוצמה חזקה מאוד מהיד,תוך כדי יצירת תנועה של רובה) כמו ברקע.
    הארות, הערות, בקשות, סמיילים:אם אפשר לשים בצוות שלי את מי שניסיתי להירשם איתו קודם, קיריה ריוג'ינקי עם יכולת זימון הדרקונים.
    אתה לא יכול לנשוא חרב צ'אקרה, חוץ מזה התיאור טוב מאוד.
    הרקע- כתבת לי סיפורים, ביקשתי לא לעשות את זה.
    התמחות- אתה יכול לבחור אך ורק מהרשימה.
    וכבר יש לי צוותים מוכנים, ככה שאתה לא יכול שהוא יהיה איתך...

תודה שהתייחסתם, דוד

עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •