אני יוצא מאוכזב מהחנות ורץ הביתה, רעב עייף ומתוסכל מהיום המאכזב הזה כשאני אגיע הביתה אני אקח קצת כסף ואחזור לחנות, אוכל מנת ראמן בינונית כדי לנטרל את רעבוני Xd אשלם ואצא מחנות הראמן הוותיקה, שסיפרו לנו שנארוטו היה אוכל בא כמעט כל יום... אחזור הביתה אלך לישון ואתעורר ליום חדש"אני לא יכולה לתת לעבוד" אומרת לך המוכרת "אם כי אתה יכול להביא כסף מהבית
ולבוא לאכול, החנות פתוחה עד תשע בערב".
מה תעשה?
הודעה: ממחר (ה') עד יום שני לא אוכל להגיב
יוקי
אתה מרגיש עייפות קלה ומפהק. הערב מתחיל לרדת ואתה נזכר שעליך להיות מחר בשתים עשרה
בכניסה לכפר, כך שאינך חייב לישון כל כך מוקדם.
מה תעשה?
טורו
"לא" אומר דאממארו "איני יודע לבנות או לשלוט בבובות. זו ההתמחות שלי" הוא שולח את ידו קדימה ומשרוולו יוצאים שני עכבישים שחורים בגודל בינוני.
מה תעשה?
קונקרו
"לילה טוב" קוראת אמך אחריך ואתה שומע אותה ממלמלת משהו על כך שלנוער בימנו אין סבלנות
אפילו לאימם. "אולי לי אתה יכול להגיד שלום?" אתה שומע קול מהחדר הסמוך לחדרך. אחיך הגדול יושב ליד שולחן העבודה בחדרו ומחייך אליך.
מה תעשה?
סאטושי
אתה קם בבוקר, קרני השמש מלטפות את פניך, השעה שמונה וחצי. אתה נזכר בקאנירין, הסנסיי החדשה שלך ונזכר שעליך להיות באקדמיה בשעה עשר בבוקר.
מה תעשה?
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אני הולך לאמבטיה מצחצח שיניים, לובש בגדים חדשים ויורד למטה.סאטושי
אתה קם בבוקר, קרני השמש מלטפות את פניך, השעה שמונה וחצי. אתה נזכר בקאנירין, הסנסיי החדשה שלך ונזכר שעליך להיות באקדמיה בשעה עשר בבוקר.
מה תעשה?
למטה אני אוכל את הדגנים האהובים עליי, לוקח את התיק שלי שם בתוכו את כל הכסף שלי, קצת ציוד וכנראה שלפחות תשע וחצי עכשיו ואני הולך לאקדמיה
סאטושי
אתה הולך לאקדמיה, והצצה חטופה בשעון מגלה לך שיש עוד כעשרים דקות.
אתה מתיישב ומחכה, כשלפתע ליליאן נכנסת בדלת. "שלום, היא כבר הגיעה?" היא שואלת.
מה תעשה?
קונקרו
שמו קאמיו? שיהיה.
~~~~
"חכה רגע אחד" הוא אומר "רק תגיד לי מי הסנסיי שלך ומי אתך בצוות, אולי אני
אכיר" הוא אומר לך.
מה תעשה?
תודה שהתייחסתם, דוד
"כן והיא משתמשת בטכניקת להיות בלתי נראה ויושבת פה לידי" אומר בציניות ואגלגל עינייםסאטושי
אתה הולך לאקדמיה, והצצה חטופה בשעון מגלה לך שיש עוד כעשרים דקות.
אתה מתיישב ומחכה, כשלפתע ליליאן נכנסת בדלת. "שלום, היא כבר הגיעה?" היא שואלת.
מה תעשה?
"היא תגיע עוד 20 דקות" אומר לה ואשען על המשענת של הכיסא
סאטושי
הדלת נפתחת בעשר בדיוק וקאנירין נכנסת בדלת. "שלום" היא אומרת לכם בחיוך "מה נשמע?
רוצים להתחיל?"
מה תעשה?
קונקרו
"לילה טוב" הוא אומר לך. אתה נכנס לחדרך, מתלבש בפיז'מה ונכנס למיטתך. אתה שוכב על הגב
ומסתכל על התקרה. משום מה אינך מצליח להרדם, למרות שעליך לקום למחרת עד שבע.
תודה שהתייחסתם, דוד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)