Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    חזרנו.........ובגדול!

פוקימון-יומנו של סוכן 1-מסע חדש,אזור חדש,התחלה חדשה!(Pokemon-the agent's diary-new journey, new region, new starting!)

דברי הכותב:

שלום לכולם!

לפני ארבעה חודשים בערך היה לי סיפור בשם ''יומנו של סוכן''.בהתחלה,הסיפור היה גרוע.בפרקים הראשונים הייתה כמות כתב שקורא היה יכול לקרוא בחצי דקה!לאט לאט,הסיפור השתפר,אך עדיין היה גרוע.הרבה אנשים רצו לקרוא אותו,אך הוא היה לא ברור ולא היה לאף אחד חשק לקרוא אותו.לכן,החלטתי לקחת הפסקה מכתיבה.ההפסקה הזאת השתלמה לי,כי ככה למדתי איך לכתוב טוב יותר ובמקביל זה פינה לי זמן לפרויקטים צדדיים,כמו כתיבת שירים.לאחר מכן לקחתי החלטה,העתקתי את הפרק הראשון ושכתבתי אותו(מה שלקח לי שבועיים בערך)ואחר כך הסתכלתי בפרק הראשון המקורי.נדהמתי איזה שיפור עברתי מאז.
    אז אם רוצים לראות את כל מה שפוקימון היה אמור להיות,ואפילו יותר מזה,אז קראו הסיפור שלי!
    ועכשיו,בלי עיכובים מיותרים,קבלו בבקשה את ההקדמה,ואחר כך..............את הפרק הראשון המחודש!!!

הקדמה:
    שלום,אני ליאם.לפני כמה ימים קיבלתי את אחד מהתפקידים הכי חשובים בעולם.כן,אני יודע שאתם רוצים לדעת כבר מה זה,אבל אתם לא תבינו מה זה,כי לא קראתם את כל סיפור חיי.כן,אני יודע שזה כנראה חמש שנים לספר את הכול,אבל אל תדאגו,בסוף זה ישתלם,ומי שיש לו סבלנות לחכות חמש שנים,שיקרא את כל הסיפור.אבל קודם,אני רוצה לספר לכם כמה דברים:
    ''בראשית היקום,ברא האל את השמיים והא...
    טוב,נו,אני מניח שכולכם מכירים את סיפור הבריאה,חוץ מפרט קטן,שאף אחד,חוץ ממני,לא ידע.כמעט אף אחד.
    טוב,אז,איפה היינו?
    אה,כן,עצרנו ב''הארץ'':
    ''בראשית היקום,ברא האל את השמיים והארץ.לפחות זה מה שאתם חושבים.למעשה,זאת לא הפעם הראשונה שה' ברא את היקום.למעשה,כל מה שאנחנו חיים בו זאת לולאה שכל 1,000,000,000,000,000,000 שנים נבראת מחדש.אם נחשיב את המספרים השלילים של היקום,אז אנחנו נמצאים רק ב''מפץ'' החמישי של היקום.אך הפעם,משהו הפריע למפץ.למעשה,הדבר הזה הוא הישות המקבילה והאפלה של ארקאוס-מיסינגו.מיסינגו הוא ההתגלמות של ''לוחית האופל של ארקאוס''.עם זאת,מיסינגו תמיד היה קיים,אך הוא היה אמור לשלוט ברשע,לא להיות הרשע עצמו.ארקאוס,שראה שמיסינגו יצא משליטה,יצר פוקימון אגדי ששלט בין וביאנג כאחד-קיורם,אך מיסינגו שיבש את תוכניותיו של ארקאוס,ופיצל את קיורם לשניים-זקרום וראשיראם.בתמורה,ארקאוס יצר את דיאלגיה,פאלקיה וגיראטינה,אך כולם התחילו להילחם אחד בשני,וכתוצאה מזה,המפץ הגדול נוצר מחדש,אך הפעם,במקום ארקאוס ומיסינגו,נשארה ביצה מסתורית ביקום. וכך האגדה המשיכה.
    זמן לא רב אחר כך,הביצה בקעה,אך מהביצה לא יצא רק פוקימון אחד.אם אתם מכירים את המושג ''תאומים'' אתם בטח יודעים שיש כמה סוגים של המושג תאומים.אחד מהם הוא יותר מפוקימון אחד באותה ביצה.המושג השני הוא שיש כמה ביצים בהמלטה אחת.דבר כזה נקרא גם ''פורענות''.יש גם עוד מצב,ממש נדיר,שבו יש כמה ביצים בהמלטה,ובכל ביצה יש כמה פוקימונים.למצב כזה קוראים ''פורענקיות''.במקרה הזה,יצאו מהביצה שלוש פוקימונים-אזלף,יוקסי ומספריט.לאחר מכן,השלישייה יצרה פוקימון שנקרא ''מיו'',שיצר את כל הפוקימונים,הקדומים לפחות.מאז,העולם עבר גלגולים רבים''.
    אך במקרה הזה,אני לא רוצה לדבר עליכם,אלא עליי:
    אני נולדתי בעיר סאנדג'ם שבאזור סינו,ואבא שלי היה אלוף ליגת ג'וטו.עם זאת,ביום שאני נולדתי האליפות התקיימה,אך אבי נעדר מהאירוע בשביל לבוא לראות אותי נולד.נכון שזה נשמע מוזר,אבל בעולם הזה יש אנשים שהקרבות יותר חשובים להם.בגלל זה,היו צריכים לדחות את האליפות בשבוע.בינתיים,היה מאמן בשם ג'ו שהגיע לאליפות.ג'ו מאוד התאכזב שהאליפות נדחתה,ובאותו הרגע,הוא הבין את האכזריות שבעולם(למרות שבאופן טכני זה שאבא בא לראות אותי הוא מעשה שהוא ההפך מאכזרי).באותו הרגע,הוא החליט לברוח מהכול ולהתבודד.מסעו הארוך למקום מבודד התרחש כחודש,והוא כבר הפסיד את האליפות.פתאום,באמצע המדבר,שזה המקום שהוא עבר אליו,הוא מצא מקום שנקרא ''אזור 102'',שם הוא ראה טיל ששוגר בדיוק.ואז הגיע החזון שלו.
    טוב,אתם בטח מנחשים מי זה.ג'ו בתור שם?שיגור טיל?נטיות אכזריות?!זה ממש ברור שג'ו הוא בעצם מנהיג צוות רוקט,ג'ובאני.............
    אחרי כמה שנים,כאשר הייתי בן שמונה,קרה לי אירוע נורא מוזר-קול הדהד בראשי ואמר לי לברוח מביה''ס.לאחר שהקול אמר לי שהוא יפסיק אם אני יעשה את זה,ברחתי,והקול הסביר לי מי הוא.הוא סיפר לי ששמו ג'רי ושהגנים שלי שונים מרוב האנשים.הוא סיפר לי שהוא מנהל סוכנות שמגייסת סוכנים לעזור להם במשימות נגד הצוותים המרושעים.פתאום,מאחורי,הופיעו שני אנשים מצוות גלאקטיק-אחד בן ואחת בת.לבן היה זורוארק,ולבת הייתה אלטריה.הוצאתי את הפוקימון היחיד שהיה לי-צ'ימצ'אר,אך הם גברו עליי.פתאום,הגיעו חברי צ'רן ובלה,ועזרו לי.לצ'רן היה טריקו,ולבלה היה שינקס.לבסוף,הצלחנו לגבור עליהם.לאחר מכן,המשכנו לבצע משימות בשביל הסוכנות,ובגיל 12 יצאנו למסע שלנו.עברנו הרבה אזורים-בהתחלה סינו,אחר כך ג'וטו,אחר כך קאנטו,ואז לבסוף הגענו להואן.בהואן,אני נלחמתי בליגה נגד מאמן מסתורי שכונה ''אקס''.לבסוף,כאשר הגעתי לקרב של האינפרנייפ שלי נגד הזורוארק שלו,הוא התגלה כסוכן נסתר של צוות גאלקטיק.פתאום,נזכרתי בקרב שלי נגד שני הסוכנים של צוות גאלקטיק.סיפרתי להם מה קרה והם עצרו אותו.לאחר מכן,נלחמתי נגד רביעיית העלית ואפילו נגד האלוף,והפעם ניצחתי אותו!מאז,החלטתי ללכת לאונובה,כאשר מסע חדש עמד מולי,ואיתו גם אתגרים חדשים.

ועכשיו......לרשימת הפרקים!
    *נ.ב:ז'-זכר,נ'-נקבה.

עונה ראשונה:

Spoiler ספוילר

--מדריך הדמויות יתווסף מאוחר יותר--

ועכשיו.......לפרק הראשון!!!

פרק ראשון-מסע חדש עם התחלה חדשה!(New journey with a new starting!)

------------לפני 2500 שנה,מקדש רוג'ארוג'ס,אזור הואן------------

''אדון הבריאה היקר,פגשתי את סלאבי היום ביער אייליקס והוא סיפר לי שהנבואה עומדת להתגשם!'' אמר רג'יג'יגאס.
    ''מצוין.אני רוצה שתספר לי על הנבואה!'' אמר ארקאוס.
    ''הנבואה?! טוב,סלאבי לא סיפר לי על פרטי הנבואה,אך אני יכול ללכת לשאול אותו לגביה!'' אמר רג'יג'יגאס.
    ''טוב.אבל אני רוצה שהנבואה תגיע אליי עד השבוע הבא,כי אם לא,הלך עליך!''אמר ארקאוס.

-----------בינתיים,מעל שמי אונובה,שנת 2010--------------

טסתי על הפירמידה המרחפת של המשטרה עם הצ'ימצ'אר שלי,והרגשתי את הרוח בשיערי.ראיתי את מחוז אונובה מולי,ואת העיר ניובאמה בפתח,והתחלתי לשיר את אחד השירים הראשונים שכתבתי:

זה לא תמיד שחור לבן/ליאם אליאס

''זה תמיד קשה,שמשהו מתחיל,
    במיוחד שהחיים הולכים באיזה שביל.
    אבל שום דבר,לא יעצור אותך,
    כי הכוח עכשיו נמצא בלבך.

ולכן,אתה צריך,להסתכל על האור,
    ולכן אתה צריך,לזכור...........

שזה לא תמיד שחור לבן,
    ולכן צריך להיות מוכן,
    וצריך לזכור שזה הזמן,או כן!
    כן לא הכול תמיד שחור לבן,
    וגם אם לא הכול מובן,
    צריך להיות גם מיומן,או כן,
    כי זה הזמן!

עכשיו אתה יוצא,ותמשיך עוד לנסות,
    לעשות את הדברים ולהגשים את החלומות.
    תפגוש באנשים,ואז תוכל לראות,
    שהדרכים טובות,ואין דרכים רעות.

שזה לא תמיד שחור לבן,
    ולכן צריך להיות מוכן,
    וגם אם לא הכול מובן,
    כי זה הזמן!

אתה תשמע עוד קול,קול מן העבר,
    והקול הזה ימשיך,איתך גם למחר.
    כי זה הזמן שלך לצאת ולעוף עכשיו,
    כי זה הזמן שלך לצאת לקרב!

שזה לא תמיד שחור לבן,
    ולכן צריך להיות מוכן,
    וגם אם לא הכול מובן,
    כי זה הזמן,כי זה הזמן,
    ואתה.......מוכן!

מוכן.........''
    -----------------------------------

לאחר כמה דקות נחתנו,ופתאום נזכרתי שיצאתי מהפירמידה בלי לבקש רשות.התחלתי לתכנן כל מיני תוכניות התגנבות.פתאום שמעתי קול מאחורי.

''הא הא הא, מי אם לא יריבי הוותיק ליאם! אם לא אכפת לך,אתה יכול לזוז קצת אחורה ולתת מקום לאמן הטריקים?'' אמר הקול.

''צ'רן! לא ראיתי אותך כבר חודשיים!'' אמרתי בהתלהבות.
    צ'רן גם שמח מאוד,ושאל אותי במה אני צריך עזרה.סיפרתי לו הכול,והוא התחיל לתכנן תכניות משונות,עד שבסוף כול התוכניות נכשלו,וזה היה מאוחר מדי.המפקד שלנו יצא וצ'רן הרגיש פתאום גאווה על זה שהולכים לצעוק עליי,וככה הוא יצא נקי.אך כאשר צ'רן שמע שהמפקד דווקא גאה בי על זה שהצלחתי לצאת מהפירמידה ולשרוד עליה ולא ליפול,הוא פתאום הרגיש הרגשה של ''אחת לליאם,אפס לצ'רן''.
    אחר כך,התחלנו ללכת אל המעבדה,שפתאום שמענו קול.
    ''אף אחד לא הולך למעבדה בלעדי!'' אמר הקול.

''בלה!'' קראנו בהתרגשות.
    התחלנו ללכת אל עבר המעבדה.דפקנו בדלת,אותה פתחה דודה של בלה,שהיא גם העוזרת של הפרופ'-נעמי.נעמי פתחה לנו את הדלת,והובילה אותנו לפרופ' ג'וניפר.הפרופסורית באה,אך איתה הייתה עוד ילדה בשם קארה. הסתכלנו על קארה במבט ''מוזר''.
    ''ליאם? צ'רן? הלו? כדור הארץ לליאם ולצ'רן?'' אמרה בלה.
    המשכנו להסתכל,עד שבלה צעקה:
    ''ליאם! צ'רן! תתעוררו כבר!'' אמרה בלה.
    ''מה קרה לי?'' אמר צ'רן.
    ''מה קרה גם לי?'' אמרתי.
    ''אויש,בנים.אני אף פעם לא אבין אותם!'' אמרה בלה.
    ''שלום! אני פרופ' ג'וניפר,אבל אתם יכולים לקרוא לי אורה!'' אמרה הפרופ'.
    ''ואני קארה,האחיינית של הפרופ' ונכדתו של פרופ' אוק.אתם מוזמנים לקחת את ההתחלתיים שלכם!'' אמרה קארה.
    ניגשנו לשם שלושתנו,וכל אחד חשב במי לבחור,כשלפתע קפץ עליי נחש מוזר עם ידיים ורגליים וזנב בצורת עלה,אך לנחש הזה היה פס כחול על הזנב.
    ''סנאיבלו?זה אתה!'' אמרתי.
    ''פרופ' אוק שלח לי את הסנאיבי שלך,סנאיבלו, כדי שאוכל לתת לך אותו!'' אמרה הפרופ' שניגשה אליי.
    ''אממ... את מי אני אבחר?'' אמרה בלה,שפתאום עיניה ''נאחזו'' בדובון קטן וחמוד שישב על השולחן.
    ''אושאוואט!'' אמר הדובון הקטן.
    ''אוי!!! אני לא מאמינה כמה אתה חמוד!!!'' אמרה בלה לאושאוואט.
    ''אתה תהיה ההתחלתי שלי,והשם שלך יהיה מיג'ו!'' אמרה בלה.
    ''אושאוואט!!!'' אמר אושאוואט והתחיל לרקוד ולשמוח.
    ''טוב,נראה שבשבילי נשאר רק טאפיג!'' אמר צ'רן.
    ''טאפיג?''שאל טאפיג.
    ''אממ.....אלו אוזניים מוזרות יחסית לטאפיג רגיל.......רגע! זהו זה! טאפיג לא שומע טוב! זאת הסיבה שבגללה הוא לא הבין אותי!'' אמר צ'רן.
    ''טאפ?'' שאל שוב טאפיג.
    ''הנה! תלבש את מכשירי השמיעה האלה.עכשיו אתה שומע אותי?'' שאל צ'רן.
    ''טאפ!טאפיג!טא-פיג!'' אמר טאפיג.
    ''אני יקרא לך ניטרו!'' אמר צ'רן.
    ''טאפיג!'' אמר טאפיג.
    ''אל תשכחו את הפוקידקסים שלכם!'' צעקה נעמי.
    ''עכשיו הגיע הזמן לקרב הראשון שלכם עם ההתחלתיים שלכם!'' אמרה הפרופ'.
    ''זה יהיה קרב משולש.לא יהיה ניתן להחליף פוקימונים במהלך הקרב.הצד שיש לו לפחות 2 ניצחונות נגד הצד היריב,מנצח!'' אמר אביה של הפרופ',ששפט בקרב.
    ''בסדר.הקרב........מתחיל!'' אמר אביה של הפרופ'.
    ''בולטפיש,צא!'' אמרה קארה.
    ''יש לך טינאמו בשם בולטפיש?'' שאלתי את קארה.
    ''כן,למה?'' שאלה קארה.
    ''שום סיבה,רק רציתי לוודא שזה השם שלו!'' אמרתי.
    ''אוקי!'' אמרה קארה.
    ''טינאמו,וואו!'' חשבתי לעצמי.
    הפוקידקס שלי צפצף:
    ''טינאמו.פוקימון הצלופחשמלי.מתפתח לאיליקטריק.למרות שהוא נראה חלש,כאשר הוא בסכנה היכולת שלו מופעלת והוא מתחזק.הוא גם מקבל כוח כאשר חבריו משתפים איתו פעולה,ולכן הוא חיי בלהקות.יש לו גם איבר מיוחד שפועל כמו דינמו בגוף שלו,ושולט על המתח החשמלי שלו'' אמר הפוקידקס.
    ''מונה,צאי גם את!'' אמרה נעמי.
    ''וואו,זאת מונה,פוקימון אוכל החלומות! איך אני זוכר את מחקריי עליה!'' אמר צ'רן.
    הפוקידקס של צ'רן צפצף:
    ''מונה.פוקימון אוכל החלומות.מתפתחת למושארנה.מונה יכולה לשאוב חלומות בעזרת האף שלה,ואז לשחרר אותם בתור ''עשן חלומות''.היא גם יכולה לאכול את החלומות שהיא שואבת,והיא בדרך כלל ניזונה מחלומות רעים.היא גם חייבת להישאר תמיד באוויר,כי אם היא לא נמצאת באוויר יותר מדקה,היא יכולה לאבד את כוחותיה'' אמר הפוקידקס של צ'רן.
    ''צא,אנצ'או!'' אמרה הפרופ'.
    ''אנצ'או?אלף פעם הייתי פה ולא שמעתי על הפוקימון הזה אף פעם!'' אמרה בלה.
    ''טוב.......הפוקידקס הענקי שלי יוכל להסביר לכם עליו!'' אמרה הפרופ'.
    ''אנצ'או.פוקימון המלאך הקטן.מתפתח לפסייצ'או.הוא יכול ליצור גלי קול חזקים מאוד בעזרת כנפיו.הוא מיועד להגן על מאמנו בכל מצב,ויש לו גם סיבולת גבוהה.הוא גם יכול לרכז הרבה אנרגיה בכנפיו ולשחרר אותה בצורת משב רוח.יש לו גם יכולות מוחיות ונפשיות חזקות מאוד.כאשר עיניו זוהרות בצבע כחול,זה אומר שהוא מתחזק,וכאשר עיניו זוהרות בצבעים משתנים,זה אומר שהוא עומד להתפתח'' אמר הפוקידקס הענקי.

---------בינתיים,במחסן נטוש במקום כלשהו באונובה-----------------

''אדוני,בדיוק הייתי במחבוא של צוות פלזמה,שם כל הצוותים ישבו וחתמו על איזה הסכם כלשהו!'' אמר הקול(נקרא לו בינתיים א').
    ''יופי.אתה יודע מה זה אומר,נכון?'' אמר הקול השני(נקרא לו בינתיים ב').
    ''כן,אני יודע!'' אמר א'.
    ''אם אתה יודע,אז תעשה את הדבר הזה!'' אמר א'.
    ''בסדר!'' אמר ב',והמחשב שאילו הוא דיבר נכבה.

---------------------בינתיים,במעבדה של ג'וניפר-----------------------

''ניטרו,גחלת!'' אמר צ'רן.
    ''מונה,אידוי!'' אמר נעמי.
    מונה שאבה את הגחלת של ניטרו,ופתאום שחררה אותו בתור עשן.
    ''אתה מבין,אידוי זאת מתקפה ששואבת כמעט כל מתקפה שבאה אליה,ומשחררת אותה בתור עשן!'' אמרה נעמי לצ'רן.
    ''אוקי,ניטרו,תשתמש בכור חשמלי על אנצ'או!'' אמר צ'רן.
    אנצ'או,שלא שם לב לניטרו,נפגע מהמתקפה,וכוח היה כפול,כי המתקפה היא מסוג חשמל,ואנצ'או הוא מסוג מעופף.
    אנצ'או ומונה שיתפו פעולה ותקפו את טאפיג,שפתאום מיג'ו קפץ מעל טאפיג ותקף את אנצ'או ומונה בלהב צדפה.
    ''מצוין,מיג'ו!למדת להב צדפה!'' אמרה בלה.
    פתאום,צ'רן הסתכל על טאפיג,וגילה שזה בעצם הטאפיג הישן שלו.
    ''טאפיג?זה....אתה?!'' שאל צ'רן.
    ''טאפ!טאפיג!'' אמר טאפיג.
    ''אתה מבין,אחרי שהשארת את טאפיג אצל פרופ' בירץ' שהגעת להואן במסע הקודם שלך,הוא ברח,ואני,שהייתי בהואן באותו הזמן,מצאתי אותו בקרב נגד פוצ'יאנה פראי,שפצע אותו באוזן,לקחתי אותו איתי.בהתחלה הוא שמע טוב,גם אחרי המכה,אך ככל שעבר הזמן במעבדה,כך שמיעתו גם נחלשה.זאת הסיבה לזה שהוא לא שמע טוב!'' אמרה הפרופ'.
    ''בסדר,סנאיבלו!להב עלה על בולטפיש!'' אמרתי.
    ''נפילת חשמל,עכשיו בולטפיש!'' אמרה קארה.
    בולטפיש ירה קרן חשמלית על סנאיבלו,שגרמה לסנאיבלו להיות משותק.
    ''סנאיבלו,להב עלה שוב!'' אמרתי.
    סנאיבלו בא לתקוף את בולטפיש שוב,אבל פתאום זרם חשמלי עצר אותו.
    ''ידעתי שזה יעבוד!הרי מתקפת נפילת חשמל לא רק משתקת את מי שנפגע ממנה,אלא גם פוגעת ברגע שהוא תוקף!'' אמרה קארה.
    ''רענון טבעי,סנאיבלו!'' אמרתי.
    סנאיבלו טען אנרגיה טבעית ושחרר אותה,מה שפגע בכל שלושת הפוקימונים היריבים וגם ביטל את השיתוק של סנאיבלו.
    ''אנצ'או,מלאך חצוי,עכשיו!'' אמרה הפרופ'.
    אנצ'או התחיל להחליף צבעים,ותקף כאשר מסביבו הילה אפורה את סנאיבלו.
    ''שילוב יסודות,עכשיו!'' אמרו אני,בלה וצ'רן לפוקימונים שלנו.
    שלושת ההתחלתיים התחילו לתקוף,וגם השאר תקפו מנגד,ובסוף היה פיצוץ,שבסופו הצד של הפרופ' הפסיד.
    ''יש!'' אמרתי.
    ''ברכותיי!יש לכם אישור לצאת למסע באונובה!'' אמרה הפרופ'.
    ''אישור לצאת למסע?'' שאלתי.
    ''כן!מנהל הסוכנות שלכם,ג'רי,ביקש לעשות לכם מבחן,ועם תעברו אותו,תוכלו לצאת למסע!'' אמרה הפרופ'.
    ''גם לי יש הודעה חשובה........אני גם רשומה בסוכנות שלכם,וג'רי שלח אותי למעבדה.........כדי שאני יצטרף למסע שלכם!'' אמרה קארה.
    ''טוב.......לאן כדאי לנו ללכת מכאן?'' שאלתי.
    ''יש 2 אפשרויות-האחת היא ללכת מערבה מהעיר ניובאמה,אל העיר מיילו,בעוד שהאפשרות השנייה היא ללכת צפונה מהעיר ניובאמה,אל העיר אקיומולה,למרות שאני ממליצה שתלכו לאקיומולה,כי אם אתם רצים להגיע למכון שבעיר סטרייטאון,אז העיר סטרייטאון נמצאת מערבה לעיר אקיומולה!'' אמרה הפרופ'.
    ''טוב....אז החלטנו!אל העיר אקיומולה!'' אמרתי.
    ''וכך,יצאנו לנו,שמחים ומרוצים,אל העיר אקיומולה.אך אם חשבתם שזה סוף הפרק,אז טעיתם!'' אמרתי.

-------------בינתיים,בבסיס של צוות פלזמה----------------

''אז........ניסיון הרצח הצליח!'' אמר הקול הראשון.
    ''כן.........עכשיו הממשלה של קאנטו וג'וטו בטוח יכנעו לנו!'' אמר הקול השני.
    ''טוב...הם כבר הסכימו להיכנע,אבל בתנאי אחד-שאחד ממנו ימות!'' אמר הקול הראשון.
    ''אני יודע מי ימות-זה יהיה הבוגד ההוא!''אמר הקול השני.
    בינתיים,בגג של הבסיס של צוות פלזמה,עמד לו א'.
    ''אוי לא!צוות פלזמה מתכננים להרוג אותי כדי שהתוכנית שלהם להשתלט על המדינה תצא לפועל!'' אמר א'.
    ''טוב,לא משנה מה,אל תיתן להם לעשות את זה!''אמר ב'.

''מה יקרה?לאן ליאם והחבורה ילכו בסוף?ומה עם צוות פלזמה והסוכן א'?ומיהו הלוויתן המסתורי ''לני הלוויתן''?ומה עוד יקרה?את הכול תגלו..........בפרק הבא!

ההמשך יבוא.............

טריוויה על הפרק:
    1.שמתם לב שהדמויות כבר עברו כמה מסעות ועדיין הם מתייחסים לזה כמו התחלה חדשה?זה בגלל שהסיפור אמור להיות מסתורי,כאילו הוא המשך לסיפור נכתב,למרות שאת חלק מהדברים בסיפור הזה אתם תבינו בסיפור השני שלי,הסוד של בירדוזולוס,כי העלילה שלו מתרחשת שלוש שנים לפני עלילת הסיפור הזה(היא מתרחשת בזמן שאש היה בסינו עדיין,למרות שעדיין יש שם דור חמישי)וצ'רן מופיע שם כדמות ראשית,והשאר כדמויות משניות.
    2.אגב צ'רן,שמתם לב שצ'רן גם מתאהב במהירות,כמו ברוק?טוב,זאת לא הפעם הראשונה שתראו את זה-זה יופיע עוד הרבה,גם בסיפור השני.
    3.ניסיון הרצח.על איזה רצח הם מדברים בכלל?פרטים נוספים על הרצח יתגלו בסיפור השני,ואתם בינתיים מוזמנים לנחש על מה מדובר(רמז:דיברו על זה באחד הפרקים של הסיפור הזה לפני שהוא חודש)
    4.מי זה אנצ'או לעזאזל?טוב,אנצ'או הוא חלק מהדור השישי,דור שאני המצאתי.בכל פרק יופיע פוקימון חדש מהדור הזה,עד לחשיפה הגדולה של הדור הזה,שתתרחש בפרק 15.

ועכשיו,בלי לחכות,קבלו תקציר לפרק הבא:
    פרק שני-הטינאמו פועל(the Tynamo is running!):
    לאחר שהחבורה יוצאת מהיער ניובאמה,היא פוגשת במאמן בשם אית'ן.לאחר מכן,היא מקבלת הודעה שמישהו משתלט על העיר מיילו,וחוטף שם פוקימונים,כולל את הלוקאריו של אלופת ליגת סינו,סינת'יה.מה יקרה?מה ליאם והחבורה יעשו בקשר לזה?ומה עם צוות פלזמה והסוכן א'?ומיהו הלוויתן המסתורי ''לני הלוויתן''?ומה גרם לשלישיית דרקוני האנרגיה להופיע?ומה עוד יקרה?את הכול תגלו..........בפרק הבא!

------------------------------------------------

ועכשיו,לשם השוואה,הינה הפרק הראשון המקורי:

טסתי על הפירמידה המרחפת של המשטרה,והרגשתי את הרוח בשיערי.ראיתי את מחוז אונובה מולי,ואת העיר ניובאמה בפתח.לאחר כמה דקות נחתנו,ופתאום נזכתי שיצאתי מהפרמידה בלי לבקש רשות.התחלתי לתכנן כל מיני תוכניות התגנבות.פתאום שמעתי קול מאחורי שאומר:
    ''הא הא הא, מי אם לא יריבי הוותיק ליאם.אם לא אכפת לך,אתה יכול לזוז קצת אחורה ולתת מקום לאמן הטריקים''
    ''צ'רן!לא ראיתי אותך כבר חודשיים!'' אמרתי בהתלהבות.צ'רן גם שמח מאוד,ושאל אותי במה אני צריך עזרה.סיפרתי לו הכול,והוא התחיל לתכנן תכניות משונות,עד שבסוף כול התוכניות נכשלו,וזה היה מאוחר מדי.המפקד שלנו יצא וצ'רן הרגיש פתאום גאווה על זה שהולכים לצעוק עליי,וככה הוא יצא נקי.אך כאשר צ'רן שמע שהמפקד דווקא גאה בי על זה שהצלחתי לצאת מהפירמידה ולשרוד עליה ולא ליפול,הוא פתאום הרגיש הרגשה של ''אחת לליאם,אפס לצ'רן''.
    אחר כך,התחלנו ללכת אל המעבדה,שפתאום שמענו קול מאחורינו:''אף אחד לא הולך למעבדה בלעדי!''.
    ''בלה! 'קראנו בהתרגשות,והתחלנו ללכת אל עבר המעבדה.דפקנו בדלת,אותה פתחה דודה של בלה,שהיא גם העוזרת של הפרופ'-נעמי.נעמי פתחה לנו את הדלת,והובילה אותנו לפרופ' ג'וניפר.הפרופסורית באה,אך איתה הייתה עוד ילדה בשם קארה.הסתכלנו עליה במבט מוזר.בלה שאלה אותנו אם זה שוב ''המבט המאוהב'' שלנו,ואני וצ'רן אמרנו ''לא' בהכחשה מסוימת.בחרנו את ההתחלתיים החדשים שלנו.אני לקחתי את סנאיבי, צ'רן את טפיג ובלה את אושאוואט,אך נישאר עוד פוקדור אחד על השולחן.בפוקדור היה פוקימון דמוי צלופח בשם ''טינאמו'' אותו קארה לקחה.באנו ללכת החוצה,אך פתאום קארה והפרופ' תפסו את בלה ''כשבויה שלהם''. לא הבנו מה קורה עד שקארה והפרופ' הורידו את התחפושות שלהם,וגילנו שהם חלק מצוות הפושעים האלו:''צוות פלזמה''.הם הזמינו אותנו לקרב,ומיד הסכמנו.הקרב היה מאוד קשה,אך לבסוף ניצחנו.באנו להתקשר לשוטרת ג'ני,אך פתאום,בלה,קארה והפרופ' צעקו ''הפתעה'' ואז נזכרנו שהיום יום ההולדת שלנו,וקארה גילתה לנו כי היא בעצם בתו של פרופ' אוק.הפרופ' בירכה אותנו במזל טוב,ונתנה לנו את הפוקידקסים שלנו.לאחר מכן,יצאנו מהמעבדה,והתקדמנו אל דרך 231.

------------------------------------------------

עכשיו אתם מבינים איזה הבדל?

בקיצור,אם יש לכם שאלות,הערות,הצעות,השבחות וכל דבר אחר-אתם מוזמנים לשאול אותי,ואל תשכחו להגיב בסיפור הזה!

אז........ביי בינתיים,וקריאה נעימה!
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 07-11-2011 בשעה 05:40 PM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    סיפור יפה וגם הפרק

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    וואו, סיפור מעולה! D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    וואו אתה טוב, אין לי הרבה סיכוי בתחרות עם כותבים כמוך... בכל מקרה, פרק מעולה. קראתי גם את העונה הראשונה מזמן,ואני חייב להגיד לך שהשיפור ממש גדול! רק שאמרת שבסוף ליגת הואן כבר היה לליאם אינפרנייפ, ואז פתאום בתחילת אונובה שוב יש לו צ'ימצ'אר.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    הקטע עם אינפרנייפ הוא שיש בכל מעבדה של פרופ' כלשהו מכונת איפוס,שמחזירה פוקימון לצורתו המקורית,המצאה שלי

אגב,כמו בסדרה,גם כאן יחשפו שמות של פרקים,ספויילרים קלים וכו' בין כל פרק,ופרק חדש אמור להתפרסם
    כל שבוע,וגם בכל סוף שבוע יהיה מעין סיכום שבועי שיקרא ''המציאה היומית'' והוא ידבר על כל מה שקרה במהלך כל שבוע.לכן,אני עומד לחשוף עכשיו מידע על הפרקים הבאים:

אז עכשיו,אני יציג שני שמות של פרקים שיעלו במהלך חודש יולי,ומידע על כל פרק:

פרק שלישי- צוות פלזמה מגיעים למעלה!(Team P-lasma!):
    לאחר שהחבורה מגיעה לעיר אקיומלה,הם פוגשים בליאו מקסוול,במאי סרטים מפורסם מאוד בהוליווד,שמכיר את ליאם וצ'רן.ליאו נמצא בעיר אקיומולה כדי לצלם פרק מוצלב של שני הסדרות שהוא מביים-''טומי הבלש הצעיר'' ו''סוכן כפול''.עם זאת,מה שליאו לא יודע הוא שהשחקנים הראשיים של הסדרה ''סוכן כפול'' הם בעצם ניקו,מארס ופרלי(שלישיית פלזמה)בתחפושת,מה שקצת מסבך את העיניינים.........

פרק רביעי-ה-אם זה מסתורי?(It's totally M-ystery):
    החבורה מגיעה ליער וונדר,יער שנמצא בין העיר אקיומולה לבין העיר סטרייטאון.עם זאת,החבורה מגלה שלא כל-כך נעים ביער(בדרך הכואבת,כמובן),והכל בגלל שצ'רן חשב שאזור במפה שנקרא ''אזור מיו'' הוא ראשי תיבות של ''אזור מרכזיית יער וונדר'',אך מסתבר שבאזור ההוא באמת חי הפוקימון מיו,שכועס על זה שהם פלשו לאזור שלו.בנוסף לכך,החבורה פוגשת בחבורת ווניפיד שרוצה לאכול אותם,וגם בשלישיית פלזמה,שגם אותה הווניפיד רוצים לאכול.עם זאת,ביער מסתובב מריפ פראי וחזק מאוד,שמציל את החבורה(וגם,לצערנו,את שלישיית פלזמה)מהווניפיד.לאחר מכן,ליאם מחליט שהוא רוצה ללכוד את מריפ.........
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    נשמע טוב! אני לא יכול לחכות אני אשמח אם תגיב בסיפרו החדש שלי, son off hell.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    זה לתחרות,כן?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    כן,זה כן.

ליצירת קשר:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •