Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    היי לכולם. זה סיפור שגם פתחתי לפני המון המון זמן בפורום (חפשו בגוגל- son off hell ) ובגלל חוסר זמן לא המשכתי את הסיפור ליותר מפרק 1. עכשיו אני מתכוון להמשיך אותו לפחות עשרה פרקים, והוא משתתף בתחרות הכתיבה של פורום ספרות. אני מאוד מקווה להצליח, כי לפחות לדעתי זה סיפור טוב.

פרק 1: ההתחלה

העשרים ושבעה לאוגוסט,2010

רצתי ברחובות ניו יורק האפלים, מחפש אחר טרף קל. חושיי המפותחים סרקו מכך הצדדים, מחפשים אחר משהו לאכול. כבר חמישה ימים שלא אכלתי כלום, והאמת? אני גווע ברעב. אני יכול לאכול שלוש פרות שלמות. וזה לא דימוי, תסמכו עליי. מהבניין שמעליי שמעתי קול של זרם מים וקול נשי מזמזם שירים עליזים. גיחכתי. בני האדם הם לפעמים די טיפשים: חושבים שהעולם הוא רק טוב, שאין בו דברים רעים, ומפלצות קיימות רק באגדות. הם לא מעלים את המחשבה שכל המפלצות קיימות. ואני בין היצורים שנחשבים בעיניהם לאגדה. למעשה, אני סוג של אגדה חיה.יצור קטלני ביותר שמגיע מהביבים העמוקים ביותר של שאול התחתיות.לפעמים אני ויצורים מהגזע שלי מצטיירים בעיני רוחי כאש: רגע אחד היא טובה ועוזרת לכל איש ואיש, ואם אתה לא משגיח, היא תהפוך את עורה ותהפוך למפלצת חסרת רחמים שתהרוס כל מה שעומד בדרכה בלי להתחשב בדת, גזע, ומין. וכך גם אני. בעוד אני חושב מחשבות אלו, קלטו אוזניי רחש של גפרור ניצת ומשהו עולה באש. רצתי במהירות הכי גדולה והכי בשקט שיכולתי לכיוון מקור הקול, והגעתי לסמטה חשוכה שבה ראיתי את הדבר הבא: שני גברים לבושי שחורים בוהים בשמי הלילה ממעל ומעשנים סיגר. חיוך קל עלה על פניי: מזמן לא ניסיתי שניים במכה."אוקיי, זה הזמן." חשבתי בחיוך וזינקתי תוך כדי חשיפת ניבים.

שנייה אחר כך צרחה מקפיאת דם נשמעה ברחובות ניו יורק.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הראשון לספטמבר,2010

"רינג-רינג,רינג-רינג," צפצף השעון ויד נשלחה מבעד לשמיכה, וכיבתה את השעון המעורר."שעון מטומטם," מלמל קול מתחת לשמיכה ומתוך השמיכה יצא נער כבן 14 לבוש בתחתוני בוקסר. הנער היה גבוה וצנום, והיו לו עיניים אפורות כעין הסערה, ושער חום בהיר שהבהיק בעור הבוקר. הוא נעמד מול המראה ועשה שריר.'באסה,' חשב לעצמו הנער,' עם שרירים כאלה שלא שווים כלום, אמנדה בחיים לא תצא איתי.' הוא חשב, ולפני שהספיק להאנח עוד נשמעה צעקה מלמטה:" ג'ראלד, אתה תאחר לבית פסר!" נשמעה צעקה וג'ראלד ענה:" אני בא אימא!" קצת בזעם, אבל התלבש מהר וירד למטה. הוא הגיע למטבח וראה על השולחן ערימת פנקייק מכוסים בסירופ מייפל, וליד הכיריים עמדה אימו,מכינה חביתה ומחייכת.ג'ראלד ליקק את שפתיו בתאבון, התיישב והתחיל לטרוף את הפנקייקים במהירות עצומה.תרגע ג'יי-ג'יי שלי, אתה עוד תחנק!" אמרה אימו של ג'יי בחיוך ובצחקוק קל וג'יי מחה:" אימא! אמרתי לך לא לקרוא לי ככה!" אמר ג'יי בכעס קל ואימו אמרה:" אוי בסדר, ותנגב את המייפל מהסנטר, אתה לא רוצה להראות מגוחך ביום הראשון." אמרה אימו של ג'ראלד ולפתע נשמע צופר של אוטובוס."אוקיי, ביי אימא!" אמר ג'ארלד, נתן נשיקה מהירה לאימו,חטף את התיק, ויצא מהבית.הוא מלמל לנהגת האוטובוס "בוקר טוב," חפוז, והתיישב במקום באמצע האוטובוס ליד החלון. כשהאוטובוס התחיל לנסוע הוא ראה את אימו מנופפת לו לשלום מהחצר, חיוך גדול מרוח על פניה.ג'ראלד חייך ופנה להסתכל על יושבי האוטובוס.

זה היה אוטובוס טיפוסי של תיכון: בסוף האוטובוס ישבו כל המקובלים, חברי נבחרת הפוטבול, ספורט שג'ראלד לא הצטיין בו אף פעם, חברי נבחרת ההאבקות, ספורט שג'ראלד שנא בגלל כל הזיעה, ולא בגלל המכות: הוא דווקא נהנה ללכת מכות.יש משהו די כיף בלהכאיב לאנשים. וכמובן, המעודדות, וביניהן אמנדה ווטרסון. אמנדה ווטרסון גרה רחוב אחד מהבית של ג'יי, והיא הייתה היפיפיה של חטיבת הביניים בשנה שעברה:היו לה עיניים כחולות כמו השמיים, שיער שחור כמו עורב ומבריק בעור השמש, והיא הייתה שזופה מאוד, והיה לה חיוך...החיוך שלה המיס את כל הבנים בסביבה, והוא נראה כאילו הוא יצא מפרסומת למשחת שיניים." היי ג'יי," היא אמרה בביישנות כשראתה את ג'יי והוא אמר:"אה...בב...היי." הוא ניסה לחייך אליה, אבל יצא לו חיוך עקום כזה. אמנדה ציחקקה וחזרה לדבר עם כל המקובלים.'אני כזה אידיוט, כשאני מדבר איתה אני כמו גולם!' הוא חשב בזעם וישב. ג'יי היה מאוהב באמנדה מכיתה ה', ועד היום הוא מאוהב בה. לפתע, הוא שמע צחקוק מאחוריו וראה על הספסל האחורי נער שהוא לא הכיר, מחבק את אמנדה ונותן לה נשיקה על הפה. ג'יי התעצבן מאוד וישב בחזרה במושב ולפתע הרגיש מעיין של כוח עולה בו. ואז, הוא הרגיש זעם אדיר שנבע מתוכו, ולפתע מתוך גופו יצאה אנרגיה אפלה והרסנית, וג'יי עצם עיניים והתכרבל לכדור,מפוחד.זאת הייתה תחושה שלא ניתן לדמיין,מערבולת של הרבה רגשות, ומשהו פאגאני וחזק מאוד. אך כמו שזה התחיל מהר,כך זה נגמר,וכעבור דקה הוא חזר לשבת וראה מחזה מבעית: כל האוטובוס היה זרוע גופות, וכל הרצפה והמושבים היו מותכים מהתופת הרותחת. ג'יי בחן את גופו בחרדה, מצפה לראות משהו דומה לגופות השרופות שהיו מפוזרות בכל האוטובוס, אבל ציפתה לו הפתעה: על רגליו,ידיו, ובעצם כל גופו לא הייתה אפילו שריטה. ג'יי המפוחד קם ממקומו:' זה לא קורה, זה לא קורה!' הוא חשב ופילס לעצמו דרך בין כל הגופות. הוא שבר את הדלת בבעיטה, ויצא מהאוטובוס, מלא עשן ופיח. הוא ראה המון של אנשים מבועתים, קפואים במקום כאילו הוא נחת מהחלל. או לפחות, יצא מהשאול.

הוא התחיל לרוץ.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-31-2011 בשעה 06:30 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    סיפור יפה

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    וואו, סיפור מותח..
    זה מזכיר לי סיפור כלשהו, מעניין איזה Xd
    רגע הוא גם רצח את אמנדה..?
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    וואו, סיפור מותח..
    זה מזכיר לי סיפור כלשהו, מעניין איזה Xd
    רגע הוא גם רצח את אמנדה..?
    חחח ואי אפשר להגיד שהעתקתי, כי זה חידוש של סיפור ישן. והוא אומר שזה מהראש ואני מאמין לו וכן, הוא רצח גם אותה.

5. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrashRide צפה בהודעה
    חחח ואי אפשר להגיד שהעתקתי, כי זה חידוש של סיפור ישן. והוא אומר שזה מהראש ואני מאמין לו וכן, הוא רצח גם אותה.
    איך יכולתי לדעת מה הרעיון שלך וזה באמת מהראש

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    איך יכולתי לדעת מה הרעיון שלך וזה באמת מהראש
    אני לא מאשים. אמרתי שאני מאמין לך, ואני מאמין. ותודה על התגובה הקודמת

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrashRide צפה בהודעה
    פאק, אהבה נכזבת..
    טוב, כמו שאמרתי בנו"ד (תבדוק) הסיפורים שלך מדהימים!
    מצפה לפרקים טובים ממך D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    פאק, אהבה נכזבת..
    טוב, כמו שאמרתי בנו"ד (תבדוק) הסיפורים שלך מדהימים!
    מצפה לפרקים טובים ממך D:
    תודה רבה גבר

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תשמע קודם כל הסיפור הוא מאוד מעניין ויפה.. אבל בוא נניח את זה בצד.

יש לך כתיבה ממש מעולה, יפה ייצוגית ומסודרת מאוד. לא קשה בכלל להבין אותה והיא סוחפת!
    כל הכבוד, אני יעקוב..

.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    תשמע קודם כל הסיפור הוא מאוד מעניין ויפה.. אבל בוא נניח את זה בצד.

יש לך כתיבה ממש מעולה, יפה ייצוגית ומסודרת מאוד. לא קשה בכלל להבין אותה והיא סוחפת!
    כל הכבוד, אני יעקוב..
    תודה רבה פרק הבא יצא לפני הדד ליין של התחרות, כי אני בטיול באותו זמן.

11. משתמש מנוסה
    שם: יואב
    מעניין מאוד, משאיר טעם של עוד.
    מחכה להמשך
    הFC שלי בפנינה: 2880-8534-1933
    הFC שלי בלבן: 3739-9393-5029

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yovav צפה בהודעה
    מעניין מאוד, משאיר טעם של עוד.
    מחכה להמשך
    תודה רבה

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    טוב כתבתי ביקורת בונה, כי תכלס הרעיון של הסיפור יפה ויש לך כישרון
    אני מקווה שלא תעלב או תפגע, תזכור- מטעויות לומדים!

קראתי קצת ברפרוף אבל הסיפור יפה מאוד.
    למרות זאת, יש כמה נקודות לשיפור, שאני מקווה שתיישם אותם בפרק הבא
    ראשית, הסיפור קורה טיפה מהר מדי. לשנייה אחת הוא חושב על הבחורה, שנייה אחרי זה האוטובוס מפוצץ.
    זה אומנם מראה שהדבר קורה בהפתעה אבל זה מבלבל את הקורא.
    אני הייתי מכניס קטע מעבר פנימי קצר כזה בין הישיבה לתחושה של הכוח. למשל, את הקטע שהוא מאוהב בבחורה מאז כיתה ה' ובמקומו כותב קטע מעבר אחר.
    ה"בעיה" השנייה היא בקטע שהוא מרגיש בכוח המסתורי. הבעיה היא שהוא יותר מדי מסתורי.
    הייתי שמח אם היית מתאר אותו למשל, אתה מספר על תחושה שחולפת בראשו. תחושה יכולה להיות הרבה דברים ולתת גוון לטקסט לפי שם התואר הצמוד לה. אם התחושה נעימה אנחנו מקבלים רושם שהבחור סדיסט. אם התחושה כואבת לו אנחנו לומדים שיתכן ובעתיד הוא ינסה להיפטר מהכוח הזה. ואם היא סתם משונה הסיפור מקבל ממד של מיסתורין (שיעלם כשנגלה מה זה הכוח הזה).
    הטענה השלישית היא קצת מפונקת. אני אבין אם לא תתייחס אליה. הבעיה היא בארגון של הסיפור. אתה צריך לחלק את הסיפור לפסקאות מסודרות ולהשתמש במקש האנטר קצת יותר. מבנה סיפור מסורבל מרחיק קוראים, אסטתיקה היא מאוד חשובה =] בנוסף, יתכן שזה רק בגלל המבנה של הסיפור, אבל נראה שאתה סובל מניקוד יתר (מהמילה נקודה, אני סובל מפיסוק יתר, מהמילה פסיק, למשל).
    ניתן לפתור את זה על ידי שתי דרכים: אחת היא לקחת בטא (בחור שעובר על הפרקים ומתקן טעויות קטנות כמו סימני פיסוק לא טובים) והשנייה היא פשוט ללמוד מתי מפסקים מה.
    והערה מפונקת אחרונה: תנסה להאריך קצת את הפרקים, לפני שאתה ממצה את ההנאה מהם לפתע הם נגמרים.
    לבסוף, ואני מקווה שלא נרדמת (או נעלבת, חס וחלילה), לא אהבתי את המילה "בום". "בום" היא מילה בקומיקס, לא מילה בסיפור. לא זכור לי בספר שקרא לי שהסופר החליט לתאר פיצוץ ב"בום".
    במקום ה"בום" הייתי רושם משהו בסגנון של: "...ובעודו יושב והזעם בוער בו חש לפתע ג'ראלד דבר מה נוסף בוער בתוכו. תחושה משונה התפשטה בראשו וחדרה לכל נים מנימי גופו. בעודו מתענג ומתייסר על התחושה המשונה, הוא חש את האוויר רוטט סביבו וקול נפץ חזק קטע את חלומו והעיר אותו לעולם של שאול והרס. הוא הביט סביבו וראה מראה מחריד של מה שהיה כנראה פעם אוטובוס..."
    אני מניח שאין מקום להשוואה בין ה"בום" לתיאור הזה שמשלב את התחושה המוזרה ואת אימת מראה האוטובוס בתיאור של הפיצוץ.
    לסיכום, יש להאט מעט את הקצב של הסיפור, לתאר קצת יותר את התחושה המשונה שהרגיש ג'ראלד, לטפל בכל ההערות המפונקות שלי (אתה לא חייב Xp) ולהשתמש במשלב לשוני בינוני עד גבוה. אין מה לעשות, אנחנו לא כותבי קומיקס =]
    כמה נקודות אור בסיפור, כדי לגמור עם תחושה טובה:
    התיאורים (חלקם) פשוט מעולים ועתירי דימיון, כמו בסרט פעולה טוב. הרעיון מאוד טוב וגם די מקורי. ואהבתי את הנימה האישית של ג'ראלד כשתיארת את סדר הישיבה באוטובוס.
    בסופו של דבר, יש לך עתיד! אתה רק צריך לטפל בכמה דברים. אין מה לעשות, לא נולדים סופרים- לומדים להיות כאלה.

שוב הפעם, אני מקווה שלא נעלבת או נפגעת מהביקורת, ואני מקווה שהיא תעזור לך להשתפר בפרקים הבאים.
    בהצלחה!

וואי איזו חפירה!
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    טוב כתבתי ביקורת בונה, כי תכלס הרעיון של הסיפור יפה ויש לך כישרון
    אני מקווה שלא תעלב או תפגע, תזכור- מטעויות לומדים!

קראתי קצת ברפרוף אבל הסיפור יפה מאוד.
    למרות זאת, יש כמה נקודות לשיפור, שאני מקווה שתיישם אותם בפרק הבא
    ראשית, הסיפור קורה טיפה מהר מדי. לשנייה אחת הוא חושב על הבחורה, שנייה אחרי זה האוטובוס מפוצץ.
    זה אומנם מראה שהדבר קורה בהפתעה אבל זה מבלבל את הקורא.
    אני הייתי מכניס קטע מעבר פנימי קצר כזה בין הישיבה לתחושה של הכוח. למשל, את הקטע שהוא מאוהב בבחורה מאז כיתה ה' ובמקומו כותב קטע מעבר אחר.
    ה"בעיה" השנייה היא בקטע שהוא מרגיש בכוח המסתורי. הבעיה היא שהוא יותר מדי מסתורי.
    הייתי שמח אם היית מתאר אותו למשל, אתה מספר על תחושה שחולפת בראשו. תחושה יכולה להיות הרבה דברים ולתת גוון לטקסט לפי שם התואר הצמוד לה. אם התחושה נעימה אנחנו מקבלים רושם שהבחור סדיסט. אם התחושה כואבת לו אנחנו לומדים שיתכן ובעתיד הוא ינסה להיפטר מהכוח הזה. ואם היא סתם משונה הסיפור מקבל ממד של מיסתורין (שיעלם כשנגלה מה זה הכוח הזה).
    הטענה השלישית היא קצת מפונקת. אני אבין אם לא תתייחס אליה. הבעיה היא בארגון של הסיפור. אתה צריך לחלק את הסיפור לפסקאות מסודרות ולהשתמש במקש האנטר קצת יותר. מבנה סיפור מסורבל מרחיק קוראים, אסטתיקה היא מאוד חשובה =] בנוסף, יתכן שזה רק בגלל המבנה של הסיפור, אבל נראה שאתה סובל מניקוד יתר (מהמילה נקודה, אני סובל מפיסוק יתר, מהמילה פסיק, למשל).
    ניתן לפתור את זה על ידי שתי דרכים: אחת היא לקחת בטא (בחור שעובר על הפרקים ומתקן טעויות קטנות כמו סימני פיסוק לא טובים) והשנייה היא פשוט ללמוד מתי מפסקים מה.
    והערה מפונקת אחרונה: תנסה להאריך קצת את הפרקים, לפני שאתה ממצה את ההנאה מהם לפתע הם נגמרים.
    לבסוף, ואני מקווה שלא נרדמת (או נעלבת, חס וחלילה), לא אהבתי את המילה "בום". "בום" היא מילה בקומיקס, לא מילה בסיפור. לא זכור לי בספר שקרא לי שהסופר החליט לתאר פיצוץ ב"בום".
    במקום ה"בום" הייתי רושם משהו בסגנון של: "...ובעודו יושב והזעם בוער בו חש לפתע ג'ראלד דבר מה נוסף בוער בתוכו. תחושה משונה התפשטה בראשו וחדרה לכל נים מנימי גופו. בעודו מתענג ומתייסר על התחושה המשונה, הוא חש את האוויר רוטט סביבו וקול נפץ חזק קטע את חלומו והעיר אותו לעולם של שאול והרס. הוא הביט סביבו וראה מראה מחריד של מה שהיה כנראה פעם אוטובוס..."
    אני מניח שאין מקום להשוואה בין ה"בום" לתיאור הזה שמשלב את התחושה המוזרה ואת אימת מראה האוטובוס בתיאור של הפיצוץ.
    לסיכום, יש להאט מעט את הקצב של הסיפור, לתאר קצת יותר את התחושה המשונה שהרגיש ג'ראלד, לטפל בכל ההערות המפונקות שלי (אתה לא חייב Xp) ולהשתמש במשלב לשוני בינוני עד גבוה. אין מה לעשות, אנחנו לא כותבי קומיקס =]
    כמה נקודות אור בסיפור, כדי לגמור עם תחושה טובה:
    התיאורים (חלקם) פשוט מעולים ועתירי דימיון, כמו בסרט פעולה טוב. הרעיון מאוד טוב וגם די מקורי. ואהבתי את הנימה האישית של ג'ראלד כשתיארת את סדר הישיבה באוטובוס.
    בסופו של דבר, יש לך עתיד! אתה רק צריך לטפל בכמה דברים. אין מה לעשות, לא נולדים סופרים- לומדים להיות כאלה.

שוב הפעם, אני מקווה שלא נעלבת או נפגעת מהביקורת, ואני מקווה שהיא תעזור לך להשתפר בפרקים הבאים.
    בהצלחה!

וואי איזו חפירה!
    ממש לא נעלבתי. תודה רבה על הביקורת, אני איישם את זה בפרק הבא

נ.ב: אני לפעמים כן כותב קומיקס, יכול להיות שזה משפיע...

15. משתמש מנוסה
    אחלה של סיפור אחי מעניין ומשאיר טעם ש לעוד, יש אפשרות קצת לשפר את רצף העניינים אבל זה בקטנה מעניין אותי לראות מה קרה לג'ראלד הזה כביכול ואני די בטוח שמי שדיבר בהתחלה זה ג'ראלד לאחר שהכוח עצמו כבר השתלט עליו לגמריי, ז"א ג'ראלד מעתיד ואם כן זה יהיה מגניב כזה אם תעשה שהוא פוגש את ג'ארלד של הסיפור וג'ראלד עצמו מנסה להתחרות נגד הגורל שלו ולא להפוך למפלצת(xd לאיזה סיפור הפכתי הערה אחת קטנה =]) בכל מקרה אחלה של סיפור ומצפה לפרק הבא.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •