Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    !?!?!Me Devlin
    הקדמה:
    אני ילד טוב כזה שכמעט לו מרגישים,ואז זה היתפרץ,השטן שבי.
    פרק 1:ההתפרצות
    זה היה יום רגיל כמעט:
    אני הלכתי לבית ספר, משוכנע שזה יהיה יום רגיל. הגעתי לכיתה תוך רבע שעה והתיישבתי במקומי, מחכה למורה. בהישמע הצילצול נכנס המורה לכיתה, וכתב משוואה מסובכת על הלוח."בוא בבקשה לפתור את זה." הוא אמר והצביע עליי. ניגשתי ללוח והתחלתי לפתור. תוך חמש דקות סיימתי לכתוב והמרוה הניד בראשו, ואמר:" מצטער, תשובתך שגויה."
    שניגמר השיעור בא אלי ימאצי "מלך הכיתה" ונתן לי טפיחה על הראש ואמר:"חנון לך תפתור תרגילים בחשבון וגם לא תצליח"ואז צחק בקול לועג,נעלבתי בלבבי והתחלתי לכעוס.
    ואז זה קרה הרגשתי שזה קורא זה התפרץ,הזעם,בפעם אחת ונוראה ,הוורידים נהיו שחורים צמחו לי קרניים חדות וגם שני זנבות.
    באי שליטה נתתי לימאצי בעיטה והוא עף בחוזקה לשולחן ו התחלי לדמם
    התחלתי לעוף במהירות בלי בגלל מה עשיתי ואז נפלתי בחוזקה והתעלפתי
    התעוררתי בניו יורק,באחת הסמטאות,לידי היה עיתון שהכותרת היא:"מחפשים את ימאקי" וליד זה תמונה שלי.
    תיק בית הספר היה עליי הוא בו יומן שכותרתו:"השטן מדבר אליך",היה שם גם כסף וחרב.
    מבחוץ לסמטה היה ריק לא איש ולא כלום חוץ מחנויות,רצתי לחנות שבשלט שלה כתוב:"ספר" . כשנכנסתי למספרה שאלתי:"קראת את העיתון של היום" הוא ענה לי בתשובה שלילית.
    פחדתי שאם הוא היה קורא אז הוא היה מסגיר אותי,אמרתי לו:"תוריד לי את כל השער הארוך שלי אני רוצה קצוץ מדורג" שילמתי לו את הכסף שהיה בתיקי ויצאתי לבחוץ.
    כיציאתי מהספר ראיתי קצת מטושטש הרגשתי שאני רואה מטושטש,ניגבתי את עיניי,בגלל הניגוב המשקפיים שלי לרצפה התנפצו,והתעקמו.
    "או שיט"אמרתי שנברו לי המשקפיים ולא ראיתי כלום.לאחר שנייה שנייה שמעתי קול מוזר שאמר:"הראייה תחזור אליך בעוד שניה",שהוא סיים את המשפט הראייה באמת חזרה אליי. לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי לעצמי,אני אמצא פארק נטוש לישון בו,מצאתי פארק בשעה 6 בערב,עשיתי מדורה בפארק והלכתי לישון בלי שאף אחד לא ימצא אותי בלילה
    חלמתי חלום מוזר שבו: השטן שבי פנה אליי ואמר:"ימאקי מעכשיו יקראו לך ליאו ואם לא תשנה את השם אתה תמות,אני החזרתי לך את הראייה",עניתי לו בחלום בפחד ובגמגום:"כן,אדוני"
    אחרי שעניתי לו התעוררתי בבהלה,הרגעתי את עצמי ולאחר שעה,נרדמתי שוב.
    הגיע הבוקר...
    ההמשך יבוא....
    הבאתי את זה מהראש חח גילית שליואב יש רעיון דומה לשלי
    קרדיט לעומר על הניסוח במשפט

2. משתמש מנוסה
    כתיבה ברמה נורא נורא נורא נמוכה, עלילה לא מובנת ורצף אירועים שקורה מהר מדי ממש לא מובן שוב כפי שאמרתי מצטער אבל אם לתת ציון לפרק הזה אז 1\10 אחי בלי להעליב

3. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    כתיבה ברמה נורא נורא נורא נמוכה, עלילה לא מובנת ורצף אירועים שקורה מהר מדי ממש לא מובן שוב כפי שאמרתי מצטער אבל אם לתת ציון לפרק הזה אז 1\10 אחי בלי להעליב
    חח אני לא כל כך טוב אבל נראה,למה זה כתיבה ברמה נמוכה,על העלילה ורצף האירועים אתה צודק

4. משתמש מנוסה
    אחי זאת כתיבה ברמה נמוכה:
    עניתי:"328? " הוא ענה לי:"לא נכון" שניגמר השיעור בא אלי ימאצי "מלך הכיתה" ונתן לי מכה על הראש ואמר:"חנון לך תפתור תרגילים בחשבון וגם לא תצליח חהחהחה"
    לדוגמא המשפט הזה
    תבין לבד

5. I Love Anime
    אחי זאת כתיבה ברמה נמוכה:
    עניתי:"328? " הוא ענה לי:"לא נכון" שניגמר השיעור בא אלי ימאצי "מלך הכיתה" ונתן לי מכה על הראש ואמר:"חנון לך תפתור תרגילים בחשבון וגם לא תצליח חהחהחה"
    לדוגמא המשפט הזה
    תבין לבד
    אני יודע זה רק משפט אחד,לא ראיתי עוד אחד כזה

6. משתמש מנוסה
    הסיפור מפוצץ בכאלה:
    מבחוץ לסמטה היה ריק לא איש ולא כלום חוץ מחנויות,רצתי לחנות שבשלט שלה כתוב:"ספר",כשנכנסתי שאלתי:"קראתה את העיתון של היום" הוא ענה לי בתשובה חיובית.
    פחדתי שהוא יזהה אותי כי אני מופיע בעיתון,אמרתי לו:"תוריד לי את כל השער הארוך שלי אני רוצה קצוץ מדורג".
    אומרים קראת ד"א

הנה עוד אחד:
    ראיתי קצת מטושטש ביציאתי מהספר,ניגבתי את עיניי,ונפלו לי המשקפיים,לרצפה ונשברו .
    "או שיט"אמרתי שנברו לי המשקפיים אבל בעצם ראיתי יותר טוב.טיילתי ברחבי העיר עד הערב והחלטתי לגור בפארק נטוש שראיתי.הלכתי לישון בפארק וחלמתי חלום מוזר,השטן שבי פנה אליי ואמר:"ימאקי מעכשיו יקראו לך ליאו ואם לא תשנה זאת אתה תמות",עניתי לו בפחד ובגמגום :"כן אדוני".
    בקיצור כל הפרק

7. I Love Anime
    הסיפור מפוצץ בכאלה:
    מבחוץ לסמטה היה ריק לא איש ולא כלום חוץ מחנויות,רצתי לחנות שבשלט שלה כתוב:"ספר",כשנכנסתי שאלתי:"קראתה את העיתון של היום" הוא ענה לי בתשובה חיובית.
    פחדתי שהוא יזהה אותי כי אני מופיע בעיתון,אמרתי לו:"תוריד לי את כל השער הארוך שלי אני רוצה קצוץ מדורג".
    אומרים קראת ד"א

הנה עוד אחד:
    ראיתי קצת מטושטש ביציאתי מהספר,ניגבתי את עיניי,ונפלו לי המשקפיים,לרצפה ונשברו .
    "או שיט"אמרתי שנברו לי המשקפיים אבל בעצם ראיתי יותר טוב.טיילתי ברחבי העיר עד הערב והחלטתי לגור בפארק נטוש שראיתי.הלכתי לישון בפארק וחלמתי חלום מוזר,השטן שבי פנה אליי ואמר:"ימאקי מעכשיו יקראו לך ליאו ואם לא תשנה זאת אתה תמות",עניתי לו בפחד ובגמגום :"כן אדוני".
    בקיצור כל הפרק
    ערכתי,מותר לערוך שאלתי,רק שתדע

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    הרעיון עצמו לדעתי מעולה, רק הכתיבה לא ברמה הכי גבוהה: תנסה להשתמש יותר בתיאורים וסימני פיסוק. נגיד, אפשר לכתוב ככה:

אני הלכתי לבית הספר,בכיתה המורה אמר לי לגשת ללוח ולענות על התרגיל שנתן המורה אמר לי שהתשובה שלי שגויה.

ואפשר ככה:

אני הלכתי לבית ספר, משוכנע שזה יהיה יום רגיל. הגעתי לכיתה תוך רבע שעה והתיישבתי במקומי, מחכה למורה. בהישמע הצילצול נכנס המורה לכיתה, וכתב משוואה מסובכת על הלוח."בוא בבקשה לפתור את זה." הוא אמר והצביע עליי. ניגשתי ללוח והתחלתי לפתור. תוך חמש דקות סיימתי לכתוב והמרוה הניד בראשו, ואמר:" מצטער, תשובתך שגויה."

רואה הבדל?
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrashRide צפה בהודעה
    הרעיון עצמו לדעתי מעולה, רק הכתיבה לא ברמה הכי גבוהה: תנסה להשתמש יותר בתיאורים וסימני פיסוק. נגיד, אפשר לכתוב ככה:

אני הלכתי לבית הספר,בכיתה המורה אמר לי לגשת ללוח ולענות על התרגיל שנתן המורה אמר לי שהתשובה שלי שגויה.

ואפשר ככה:

רואה הבדל?
    חח כן

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    השיפור נחמד... D:
    יפה שאתה יותר משקיע יותר מהקודם, מחכה לפרקים הבאים..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    השיפור נחמד... D:
    יפה שאתה יותר משקיע יותר מהקודם, מחכה לפרקים הבאים..
    חח תודה

12. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    די אהבתי את הרעיון הכללי...
    רק ש... הביצוע לא משהו...
    תקשיב, אני באה ממקום של לעזור, שלא תבין לא נכון.
    לכתוב סיפור זה בדיוק כמו לצייר.
    יש לך רעיון כללי, אתה צריך שזה יהיה מושלם, ולא לחפף, ממש להשקיע, כי אחרת הכל יהרס לך.
    אתה יכול לנסות לשפר את המיקום של סימני הפיסוק וגם קצת יותר לפרט.
    אבל מאוד אהבתי את הרעיון
    מחכה לעוד פרק
    Spoiler ספוילר

13. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי neLipion צפה בהודעה
    די אהבתי את הרעיון הכללי...
    רק ש... הביצוע לא משהו...
    תקשיב, אני באה ממקום של לעזור, שלא תבין לא נכון.
    לכתוב סיפור זה בדיוק כמו לצייר.
    יש לך רעיון כללי, אתה צריך שזה יהיה מושלם, ולא לחפף, ממש להשקיע, כי אחרת הכל יהרס לך.
    אתה יכול לנסות לשפר את המיקום של סימני הפיסוק וגם קצת יותר לפרט.
    אבל מאוד אהבתי את הרעיון
    מחכה לעוד פרק
    תודה

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אתה צריך לעבוד על רמת הכתיבה שלך, וצריך לעבוד על רצף האירועים ולהוסיף מילות קישור ויחס מתאימות כדי לנפח לשבח ולאגרן את הכתיבה והטקסט.

הרעיון הוא ממש מקורי ויפה.. אני מקווה שתשתפר ואני יעקוב!

.

15. I Love Anime
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אתה צריך לעבוד על רמת הכתיבה שלך, וצריך לעבוד על רצף האירועים ולהוסיף מילות קישור ויחס מתאימות כדי לנפח לשבח ולאגרן את הכתיבה והטקסט.

הרעיון הוא ממש מקורי ויפה.. אני מקווה שתשתפר ואני יעקוב!
    טוב תודה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •