תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
ZiGzAg
היי וולפיקס"אתה אומר לו ואז אתה מתחיל לחייך, וגם וולפיקס.
"רוצה להצטרף אליי? אם לא, אתה רוצה שאני אלכוד אותך דרך קרב? פוקימון כמוך הוא הנפלא בעולם!" אתה אומר לוופיקס הקטן.
"וול..." ממלמל וולפיקס ואז הוא הולך אחורה, ומוציא להבה קטנה מפיו, הוא רוצה קרב!
מה תעשה?
גלעד2111
אתה סורק את הפוקימונים האלה בעזרת הפוקדקס שקיבלת מהצבא.
010
"קרדה נהנה שהוא מרפרף עם החברים שלו. מגדלי העופות רוצים לשמור אותם לשישייה שלהם. סיפור קטן אומר קרדה יכול לתקשר עם רוחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שנכבה.
לאחר מכן אתה מתקרב לאט כדי לבחון את הפוקימונים האלו ואתה רואה שהם קצת הולכים מימך, הם מפחדים מימך והם גם רוצים לתקוף אותך.
מה תעשה?
Real Spartan
אתה מתכוון לפקוד על מינון לתקוף אותו אך אתה נזכר שאתה לא יודע מהמתקפות שלו ובודק אותם הפוקדקס.
"מינון זה יודע: צעקה, גל רעם, מתקפה מהירה ויד עזרה"
מה תעשה?
"אבל איזה סוג הם מכשיר מטופש! את זה לא אמרת לי." אני אגיד למכשיר הקטן בעצבים ואחזיר אזיר אותו לכיס/תיק (איפה שאני שם את הדברים האלה בדרך כלל).
אני מביא לפלאסל את ה Leftover.
אני מסביר לו:"אתה יודע, נראה לי שבם לא חברותיים במיוחד, זה כדי שתהיה מוכן למקרה שהם יתקיפו אותנו."
אי מתחיל להיתרחק בזהירות מהציפורים האלה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
KillerBee
אתה הולך למרכז ואז אתה מרפא את הפוקימונים שלך לבד בגלל שהמחוז זה אין את האחות ג'וי.
לאחר מכן אתה הולך לחנות ורואה את החפצים הבאים עם פתק שכמה עם עולים:
200$Pokeball
300$Potion
100$Antidote
200$Paralyze Heal
250$Awakening
250$Ice Heal
מה תעשה?
Real Spartan
גל רעם זה המתקפה Thunder Wave
וחשמל לא חזק על קרח וקרח לא חזק על חשמל...
~~~~~~~~~~
"מינון תתקוף בגל רעם!" אתה פוקד על מינון ואז הוא שולח גל רעם לעבר הציפור שנפגע ממנו, טינג'י משותק.
מה תעשה?
ZiGzAg
אתה מוציא את מירקון החוצה.
"תשתמש במתקפה מהירה סביב וולפיקס ואז תתקיף אותו! לאחר מכן תמשוך לו בזנב ותעיף אותו על העץ\סלע קרוב!" אתה פוקד עליו.
מירקון משתמש במתקפה מהירה ומסתובב סביב וולפיקס ואז תוקף אותו, אך וולפיקס מצליח להתחמק בקלות.
פתאום לאחר הפקודה מירקון משתמש בזנב שלו ומעיף את וולפיקס לעץ הקרוב ובגלל זה וולפיקס נפגע קשות.
מה תעשה?
גלעד2111
אם אתה רוצה להתקדם אז תתעלם או תילחם, לא לברוח.
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביא לפלאסל את ה-Leftover והוא לוקח אותו בשמחה.
לאחר מכן אתה מסביר לו שהציפורינם לא נראות לך חברותיים במיוחד, והחפץ כדי שהוא יהיה מוכן למקרה שהם יתקיפו אותנו.
ואז אתה מתחיל להתרחק מהציפורים אבל ציפור אחד עף לעבר מינון ומנקר אותו בחוזקה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)