KillerBee
זאת מתקפה חדשה.
~~~~~~~~~~
"קובל תנצל את המשקל הקל שלך ותקפוץ גבוה מאוד שהוא לא יוכל להגיע אליך, אחר כך תנצל את כוח הכבידה ותשתמש בסילון אקווה מסובב ורצחני!" אתה אומר.
אתה רואה שקובל קופץ וככה מתחמק מהחרב פלדה ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בבאגסאוו שעף אחורה אך חוזר ונושך את קובל בנשיכת חרק.
מה תעשה?
KillerBee
אתה פוקד על קובל להשתמש בסילון אקווה אך אתה פתאום קולט שבאגסאוו משתק את קובל בגלל הנשיכה.
"עכשיו תעיף אותו ותשלח עלוקת חיים!" קורא פריס ואז החיפושית מעיף את קובל לקיר שנפגע ממנו קשות
ואז אתה רואה שיוצא עלוקה ששואבת חיים מהפה של החיפושית.
מה תעשה?
KillerBee
ברור
~~~~~~~~~
"קובל! אני יודע שאתה יכול! תשתמש בסילון אקווה תעיר את הדוב שבך! קדימה קובל קדימה! אני מאמין בך!!!!!" אתה אומר לו בעידוד.
פתאום אתה רואה שקובל שולח אקדח מים שמעיף את העלוקת החיים ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בחיפושית כמה.
"באגסאוו לא!" קורא פרידס ואז קובל פתאום מפסיק, הוא נהיה תשוש מהקרב וגם החיפושית.
מה תעשה?
לא אתרגז, אתעלם ממנו, אכניס את האולטרה בול ואצא מהבסיס, אז אלך ברחובות ואחפש פוקימונים או יריבים.Druddigon man
אתה שם את הפצצות, נמלט ואז מפוצץ את הבסיס, הבסיס התפוצץ.
אתה מתחיל ללכת לבסיס הצבאי ושאתה מגיע לשם אתה מגלה שאתה מקבל פרס.
"קח פוכדור אולטרה בול ותסלק מפה" אומר לך המפקד ואז הוא מביא לך אולטרה בול אחד.
מה תעשה?
ZiGzAg
זה לא משנה, אני תמיד אומר בצורת זכר...
~~~~~~~~~~~~~
"וולפיקס!" אתה אומר ומוציא אותו מהפוכדור תוך כדי שאתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו.
"תשתמש במתקפה מהירה סביב הפוקימון ואז בגחלת!" אתה מורה עליו והוא יוצא במתקפה מהירה סביב הפוקימון שמבלבל את הפוקימון.
לאחר מכן וולפיקס תוקף בגחלת שפוגע בפוקימון אבל זה בקושי משפיע עליו והוא מחזיר בהתקלה שפוגעת קשות בוולפיקס.
מה תעשה?
Druddigon man
תראה, אתה גורם לי לסלק אותך מהמ"ת! אתה לא נמצא בעיר!
אתה נמצא על אי שאין בו רחוב, רק פוקימונים ועוד בקושי שאי-אפשר לתפוס!
פעם אחרונה, תגיב מחדש!
KillerBee
קובל משתמש בסילון אקווה ואז בדיוק שהוא כמעט הוא פוגע בחיפושית הוא עוצר ושולח אקדח מים שפוגע בחיפושית שמעלפת אותה.
"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ()
"תתחיל שוב מתחרה" אומר לך השופט.
מה תעשה?
DarkTiger
אתה הולך למרכז ומגלה שאין אחות ג'וי, אתה יכול לרפאות לבד את הפוקימונים ואתה עושה זאת.
לאחר מכן אתה הולך למפרץ ומגלה שיש לך משימה במפרץ וגם לעלות לספינה עולה 200$ (יש לך כרטיס אשראי שיש בו אין סוף כסף)
מה תעשה?
לא אתרגז, אתעלם ממנו, אכניס את האולטרה בול לתוך התיק שלי ואצא מהבסיס, אז אלך לספינה ואחזור לעיר.Druddigon man
תראה, אתה גורם לי לסלק אותך מהמ"ת! אתה לא נמצא בעיר!
אתה נמצא על אי שאין בו רחוב, רק פוקימונים ועוד בקושי שאי-אפשר לתפוס!
פעם אחרונה, תגיב מחדש!
"תחזור קובל!" אומר ואוסיף לאחר מכן "צא ליף!" אומר לליף "תשתמש בעלי טער כמו שהתאמנו מקודם! ואז תשתמש באבקת הרעלה!"KillerBee
קובל משתמש בסילון אקווה ואז בדיוק שהוא כמעט הוא פוגע בחיפושית הוא עוצר ושולח אקדח מים שפוגע בחיפושית שמעלפת אותה.
"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ()
"תתחיל שוב מתחרה" אומר לך השופט.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)