Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 271
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה עולה לאונייה למחוז אמאיה עם החפצים שקיבלת במחוז שנולדת ולאחר ימים ארוכים אתה מגיע לכפר וארנדג'.
    אתה מתרגש מאוד מתחילת המסע שאתה מבוגר ואז אתה יורד במדרגות לעבר הכפר.
    לאחר כמה דקות של התרגנות אתה מגלה את עצמך מול מלא בתים ובבית הכי ישר נמצא המעבדה של פרופסור צ'יטה שבו תקבל את התחלתי שלך.
    אתה הולך למעבדה ושוב לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם, פותח את הדלת ורואה איש הדומה לפרופסור.
    "אני פרופסור צ'יטה, אני יחלק לך את התחלתי... איזה התחלתי תרצה?" הוא שואל אותך בשמחה.
    מה תעשה?
    "הממפ.... תמיד אהבתי דובים.." אומר לו ואחליט "אז תביא לי את קובל, דובון המים!" אומר ואקח את פוקדורו של קובל "תוכל להגיד לי לאן ללכת כדי לקבל הוראות או שאצטרך ללכת בעצמי בלי הוראות?"

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Druddigon man
    זה בן...
    ~~~~~
    "אני ארצה את ההתחלתי אמבל!" אתה אומר לו ואז פתאום אתה נזכר איך קיבלת את ההתחלתי הראשון שלך, צ'ימצ'אר.
    "בחירה טובה, האמבל הזה הוא חזק מאוד, תאמן אותו הרבה והוא יהיה הפוקימון הכי טוב במחוז!" הוא אומר לך ואז מושיט לך פוכדור שיש עליו להבה ().
    אתה פותח את הפוכדור כדי לראות איזה פוקימון יש שם, פותח אותו ויוצא ממנו צבי קטן וחמוד .
    מה תעשה?

KillerBee
    "הממפ.... תמיד אהבתי דובים.." אתה ממלמל, "אז תביא לי את קובל, דובון המים!" אתה אומר.
    "בחירה נבונה, קח את הפוכדור." הוא אומר לך ואז הוא נותן לך פוכדור שבצבע כחול, כמו מים ().
    "תוכל להגיד לי לאן ללכת כדי לקבל הוראות או שאצטרך ללכת בעצמי בלי הוראות?" אתה מוסיף והוא מסביר לך שהמשימה שלך תתחיל בדרך 1.
    לאחר מכן אתה יוצא מהמעבדה ופותח את הפוכדור כי לראות איזה פוקימון יש שם ואז אתה פותח אותו ויוצא ממנו דוב קטן וחמוד
    מה תעשה?

3. Because lizards can swim
    "הממפ.... תמיד אהבתי דובים.." אתה ממלמל, "אז תביא לי את קובל, דובון המים!" אתה אומר.
    "בחירה נבונה, כך את הפוכדור." הוא אומר לך ואז הוא נותן לך פוכדור שבצבע כחול, כמו מים (
    ).
    "תוכל להגיד לי לאן ללכת כדי לקבל הוראות או שאצטרך ללכת בעצמי בלי הוראות?" אתה מוסיף והוא מסביר לך שהמשימה שלך תתחיל בדרך 1.
    לאחר מכן אתה יוצא מהמעבדה ופותח את הפוכדור כי לראות איזה פוקימון יש שם ואז אתה פותח אותו ויוצא ממנו דוב קטן וחמוד

מה תעשה?

"אוקיי קובל בוא נלך לדרך אחת מה דעתך?" אומר לקובל ואתחיל ללכת לדרך אחד "אנחנו צריכים לכסח כמה פוקימונים ולפתח אותך!" אומר שנית "אבל קודם צריך להגיע לדרך אחד" אומר בזמן שאני כבר הולך

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    זה בן...
    ~~~~~
    "אני ארצה את ההתחלתי אמבל!" אתה אומר לו ואז פתאום אתה נזכר איך קיבלת את ההתחלתי הראשון שלך, צ'ימצ'אר.
    "בחירה טובה, האמבל הזה הוא חזק מאוד, תאמן אותו הרבה והוא יהיה הפוקימון הכי טוב במחוז!" הוא אומר לך ואז מושיט לך פוכדור שיש עליו להבה (
    ).
    אתה פותח את הפוכדור כדי לראות איזה פוקימון יש שם, פותח אותו ויוצא ממנו צבי קטן וחמוד
    .
    מה תעשה?
    "שלום אמבל, אני המאמן החדש שלך, לוק!" אומר לו בחיוך רחב ואצא איתו לדרך אחד "פרופסור צ'יטה אמרה לי שאתה חזק, אני מחכה לראות אותה בפעולה!" אומר לו בשמחה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Druddigon man
    "שלום אמבל, אני המאמן החדש שלך, לוק!" אתה אומר לו בחיוך רחב וישר יוצא איתו לדרך אחד
    "פרופסור צ'יטה אמר לי שאתה חזק, אני מחכה לראות אותה בפעולה!" אתה אומר לו בשמחה ואתה אז הולך לדרך אחד.
    אתה פתאום פוגש ציפור בצבע כחול, חמודה ויפה מצייצץ לה על העץ הקרוב ().
    מה תעשה?

KillerBee
    "אוקיי קובל בוא נלך לדרך אחת מה דעתך?" אתה אומר לקובל וישר מתחיל ללכת לדרך אחד
    "אנחנו צריכים לכסח כמה פוקימונים ולפתח אותך!" אתה אומר שנית "אבל קודם צריך להגיע לדרך אחד" אתה מוסיף בזמן ההליכה.
    אתה נכנס לתוך דרך אחד עם קובל ופוגש ציפור בצבע סגול, היא נחמדה וגם היא מצייצת על העץ הקרוב ()
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. Because lizards can swim
    KillerBee
    "אוקיי קובל בוא נלך לדרך אחת מה דעתך?" אתה אומר לקובל וישר מתחיל ללכת לדרך אחד
    "אנחנו צריכים לכסח כמה פוקימונים ולפתח אותך!" אתה אומר שנית "אבל קודם צריך להגיע לדרך אחד" אתה מוסיף בזמן ההליכה.
    אתה נכנס לתוך דרך אחד עם קובל ופוגש ציפור בצבע סגול, היא נחמדה וגם היא מצייצת על העץ הקרוב ()
    מה תעשה?
    "אוקיי קובל תתקוף אותה במבט ואז באקדח מיים!" אומר לו ואוציא את הפייקדקס (כן כן פייקדקס) "אוקיי בואו נראה מה אתה יודע על המותק הזאת" אומר ואשתמש בפייקדקס שלי

7. Hail Hydra
    Druddigon man
    "שלום אמבל, אני המאמן החדש שלך, לוק!" אתה אומר לו בחיוך רחב וישר יוצא איתו לדרך אחד
    "פרופסור צ'יטה אמר לי שאתה חזק, אני מחכה לראות אותה בפעולה!" אתה אומר לו בשמחה ואתה אז הולך לדרך אחד.
    אתה פתאום פוגש ציפור בצבע כחול, חמודה ויפה מצייצץ לה על העץ הקרוב (
    ).
    "תזמון מעולה!" אחייך ואביט על אמבל "אמבל, תשתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב!" אומר לו.
    אז אוציא את הפוקדע ואבדוק על הציפור.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    KillerBee
    "אוקיי קובל תתקוף אותה במבט ואז באקדח מים!" אתה אומר לו וישר אתה מוציא את הפוקדקס "אוקיי בואו נראה מה אתה יודע על המותק הזאת" אתה מוסיף ואשתמש בפוקדקס שלך.

קרדה נהנה שהוא מרפרף עם החברים שלו. מגדלי העופות רוצים לשמור אותם לשישייה שלהם. סיפור קטן אומר קרדה יכול לתקשר עם רוחות. בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.
    קובל שולח מבט לעבר הפוקימון שנפגע ממנו ואז הוא שולח אקדח מים אשר פוגע בציפור.
    "קרדה!" צועק הציפור ואז הוא מחזיר סופה חזקה במיוחד לעבר קובל הקטן.
    מה תעשה?

Druddigon man
    "תזמון מעולה!" אתה מחייך וישר מביט על אמבל "אמבל, תשתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב!" אתה אומר לו והוא מצליף על האדמה ווכה הוא קופץ גבוה.
    הוא שולח גחלת שפוגעת בציפור ואז אתה מוציא את הפוקדקס וישר אתה בודק על הציפור.

טינג'י אוהב לטוס מסביב לשלג ולשחק יחד עם חבריו בשלג. הם מקפיצים שלג אחד על השני או שהם לפעמים גורמים שיהיה קצת משאבי שלג בשביל הכיף. טינג'י אינם מאושרים כאשר אין שום שלג מסביב. בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.
    "טינג'י!" צועק טינג'י ואז אתה רואה שהוא מתקרב לאמבל עם מקור זוהר.
    מה תעשה?

9. Because lizards can swim
    KillerBee
    "אוקיי קובל תתקוף אותה במבט ואז באקדח מים!" אתה אומר לו וישר אתה מוציא את הפוקדקס "אוקיי בואו נראה מה אתה יודע על המותק הזאת" אתה מוסיף ואשתמש בפוקדקס שלך.

קרדה נהנה שהוא מרפרף עם החברים שלו. מגדלי העופות רוצים לשמור אותם לשישייה שלהם. סיפור קטן אומר קרדה יכול לתקשר עם רוחות. בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.
    קובל שולח מבט לעבר הפוקימון שנפגע ממנו ואז הוא שולח אקדח מים אשר פוגע בציפור.
    "קרדה!" צועק הציפור ואז הוא מחזיר סופה חזקה במיוחד לעבר קובל הקטן.
    מה תעשה?
    "קובל רוץ נגד כיוון הסופה ותשתמש בתנופה שלה כדי לזנק על אחד העצים!" אומר בחוכמה ואמשיך לחשוב
    "תשתמש מהעצים במבט על מנת לשתק את הקרדה הזה ואז תקפוץ עליו עם שריטות!" אמשיך להגיד ואצפה במהלכיו של קובל
    "תשרוט אותו כמה שיותר על מנת להסב כמה שיותר נזק!"

10. משתמש מנוסה
    KillerBee
    "קובל רוץ נגד כיוון הסופה ותשתמש בתנופה שלה כדי לזנק על אחד העצים!" אתה אומר בחוכמה ואז קובל רץ לנגד כיוון הסופה וכך הוא מגיע לעץ בעזרת התנופה.
    "תשתמש מהעצים במבט על מנת לשתק את הקרדה הזה ואז תקפוץ עליו עם שריטות!" אתה ממשיך והוא שולח מבט ששוב פעם פוגע בקרדה ואז הוא קופץ עם שריטות שפוגעות בקרדה.
    "תשרוט אותו כמה שיותר על מנת להסב כמה שיותר נזק!" אתה מוסיף והוא שורט בכול הכוח, אתה רואה קצת גיצים ואז פתאום הציפור מתעלפת, קובל ניצח בקרב הראשון שלו! כול הכבוד!
    מה תעשה?

11. Hail Hydra
    Druddigon man
    "תזמון מעולה!" אתה מחייך וישר מביט על אמבל "אמבל, תשתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב!" אתה אומר לו והוא מצליף על האדמה ווכה הוא קופץ גבוה.
    הוא שולח גחלת שפוגעת בציפור ואז אתה מוציא את הפוקדקס וישר אתה בודק על הציפור.

טינג'י אוהב לטוס מסביב לשלג ולשחק יחד עם חבריו בשלג. הם מקפיצים שלג אחד על השני או שהם לפעמים גורמים שיהיה קצת משאבי שלג בשביל הכיף. טינג'י אינם מאושרים כאשר אין שום שלג מסביב. בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.
    "טינג'י!" צועק טינג'י ואז אתה רואה שהוא מתקרב לאמבל עם מקור זוהר.
    מה תעשה?
    "תתחמק!" אומר לאמבל ואקשיב לדברי הפוקדע 'אינם מאושרים כאשר אין שום שלג מסביב'..
    "זהו זה, אמבל! תשתמש בגחלת על כל הסביבה! אש זה ההפך מקרח!" אומר לו. "ואז תשתמש בהתקלות ולאחר מכן הצלפת זנב!" אפקוד עליו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ צפה בהודעה
    KillerBee
    "קובל רוץ נגד כיוון הסופה ותשתמש בתנופה שלה כדי לזנק על אחד העצים!" אתה אומר בחוכמה ואז קובל רץ לנגד כיוון הסופה וכך הוא מגיע לעץ בעזרת התנופה.
    "תשתמש מהעצים במבט על מנת לשתק את הקרדה הזה ואז תקפוץ עליו עם שריטות!" אתה ממשיך והוא שולח מבט ששוב פעם פוגע בקרדה ואז הוא קופץ עם שריטות שפוגעות בקרדה.
    "תשרוט אותו כמה שיותר על מנת להסב כמה שיותר נזק!" אתה מוסיף והוא שורט בכול הכוח, אתה רואה קצת גיצים ואז פתאום הציפור מתעלפת, קובל ניצח בקרב הראשון שלו! כול הכבוד!
    מה תעשה?
    "כל הכבוד חזור!" אומר ואחזירו לפוקדור "עכשיו פוקדור צא!" אומר שנית ואזרוק פוקדור על קרדה
    "אני אשתמש בך הייטב קרדה!"

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    התחלה! (התחלה מדברת ביחיד)

אתה עולה לאונייה למחוז אמאיה עם החפצים שקיבלת במחוז שנולדת ולאחר ימים ארוכים אתה מגיע לכפר וארנדג'.
    אתה מתרגש מאוד מתחילת המסע שאתה מבוגר ואז אתה יורד במדרגות לעבר הכפר.
    לאחר כמה דקות של התרגנות אתה מגלה את עצמך מול מלא בתים ובבית הכי ישר נמצא המעבדה של פרופסור צ'יטה שבו תקבל את התחלתי שלך.
    אתה הולך למעבדה ושוב לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם, פותח את הדלת ורואה איש הדומה לפרופסור.
    "אני פרופסור צ'יטה, אני יחלק לך את התחלתי... איזה התחלתי תרצה?" הוא שואל אותך בשמחה.

מה תעשה?
    "תודה רבה פרופ' צ'יטה, מבין כולם, אני חושב שאני אקח את העשב" אומר לו.
    "תבין, אני מקושר מאוד לסוג הזה" אוסיף.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    טוב הפוקדקס העצמי שיש בדף הרשומים יורד אך מה שיש בדף השלישי נשאר אך עדיין אתם צריכים לבדוק פוקימונים!

ZiGzAg
    "תודה רבה פרופ' צ'יטה, מבין כולם, אני חושב שאני אקח את העשב" אתה אומר לו.
    "תבין, אני מקושר מאוד לסוג הזה" אתה מוסיף והוא מהנהן ומושיט לך פוכדור בצבע ירוק עם ורוד ().
    אתה פותח את הפוכדור כדי לראות איזה פוקימון יש שם, פותח אותו ויוצא ממנו דינזאור בצבע ירוק ()
    מה תעשה?

KillerBee
    "כל הכבוד חזור!" אתה אומר וישר מחזיר את קובל לפוכדור שלו, "עכשיו פוקדור צא!" אתה אומר שנית וזורק פוקדור על קרדה.
    "אני אשתמש בך הייטב קרדה!" אתה אומר לו תוך כדי שהוא נכנס לתוך הפוכדור ולאחר כמה שניות אתה רואה ניצוצים שיוצאים מהפוכדור, לכדת את קרדה!
    מה תעשה?

Druddigon man
    "תתחמק!" אתה אומר לאמבל והוא מתחמק בהצלחה בעזרת רגליו הגדולות והמהירות, "זהו זה, אמבל! תשתמש בגחלת על כל הסביבה! אש זה ההפך מקרח!" אתה אומר לו.
    הוא שולח גחלת לעבר עץ אחד ששורפת אותו ואז הציפור מתחילה לפחד מהאש, "ואז תשתמש בהצלפת זנב ולאחר מכן בהתקלה!" אתה פוקד עליו.
    אמבל משתמש בזנב שלו וכך הוא קופץ גבוה לשמיים ואז הוא תוקף בהתקלה שפוגעת בטינג'י, טינג'י התעלף בעזרת האסטרטגיה שלך.
    מה תעשה?

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טוב הפוקדקס העצמי שיש בדף הרשומים יורד אך מה שיש בדף השלישי נשאר אך עדיין אתם צריכים לבדוק פוקימונים!

ZiGzAg
    "תודה רבה פרופ' צ'יטה, מבין כולם, אני חושב שאני אקח את העשב" אתה אומר לו.
    "תבין, אני מקושר מאוד לסוג הזה" אתה מוסיף והוא מהנהן ומושיט לך פוכדור בצבע ירוק עם ורוד ().
    אתה פותח את הפוכדור כדי לראות איזה פוקימון יש שם, פותח אותו ויוצא ממנו דינזאור בצבע ירוק ()
    מה תעשה?
    "איך קוראים לו?" אשאל את פרופ' צ'יטה.
    "אני אקרא לך...דינו!" אומר לקטנצ'יק שמולי ואחייך לעברו.
    "מה דעתך?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •