"אש קטצ'אם!" אצווח בשקט בתוך הקופסה ואכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אומר בשקט וארא לו בראש, מיד אחרי זה אצלול לקופסאת הפוקדוריםKillerBee
אתה יורה בכול השומרים בעזרת הנשקים שקיבלת והם נפגעים בחוזקה ואתה מטפס על הבסיס.
אתה מגיע אל הגג ופתאום מרגיש שהאדמה זזה, וזה נכון. אתה רואה שאתה נופל לתוך ארגז ובו יש מלא פוכדורים ומבחוץ אתה רואה מישהו מוכר... הוא מפורסם ממש ויש לו כובע שמזכיר לך מישהו.
מה תעשה?
שם בפורום: גלעד2111
שם השחקן: סת' קינגלר (מה לעשות, אתה רצית שם אמריקאי)
תיאור\ספרייט: גבוה, נמשים על כל הפנים, שיער שחור מתולתל, מכנסי חאקי דגמ"ח וחולצת טריקו פשוטה.
התחלתי: פלאסול (תמיד הייתי טיפוס חיובי).
רקע: סת' היה איש צבא מיומן, מהטובים שבטובים.
הוא היה מארגן של כל המבצעים המיוחדים וגם מהמבצעים הטובים ביותר של המבצעים המיוחדים.
בצבא הוא הוכיח את היעולות שלו וכך הוא התקדם מהר, הוא מעולם לא דרס אף אחד כדי להתקדם בתפקידים, הוא תמיד היה נחמד לכולם, וזה מעולם לא פגע בו, זה רק קידם אותו.
הוא תפס במהלך המסעות שלו פוקימונים מגניבים ונאמנים ביותר, הפוקימונים שלו היו מהעלית בעוצמה.
הוא במיוחד אהב את הוינזאור שלו שגם היה ההתחלתי שלו (מקנטו) וגם היה איתו בכל המבצעים שלו.
אחרי שירות מלא, סת' פרש מהצבא על מנת לחיות בשלווה עם הפוקימונים שלו ולעזור למאמנים מתחילים להתקדם. הוא לא ידע שהחלום שלו עומד להתנפץ.
סת' נקרא לעזור לשחרר את אמאיה. הוא בהתחלה התלבט, אבל בסוף הוא הבין שאין לו שום סיבה לסרב לעזור.
סת' בחר שלושה פוקימונים, משחביבים עליו, ובינהם כמובן וינזאור, והא התחיל את מסעו לכיוון אנובה.
תגים:
חפצים: leftover, Quick Claw, Big Root, Magnet
הפוקימונים של המסע הקודם:וינזאור, פידג'יוטו, מנצ'לקס.
פוקדקס:
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שם בפורום: Carstly
שם השחקן: עמית
תיאור\ספרייט:
התחלתי:
רקע: הרגשתי שגמרתי, שהצלחתי ועברתי, אבל לא.. הם קראו לי... לא הייתי מוכן לזה, לחזור לשם, זה הכה בי כמו מכת ברק של אמפרוס..לא..לא חשבתי שאני בכלל אצתרך לחזור.. אבל, זה הגיע... יום אחד ישבתי בחוץ במרפסת והסתכלתי על הסביבה והפוקימונים כדי לצייר אותם. פתאום משהו משך אותי. למעלה, הגיעה מן פידג'י עם כובע דוורים ותיק כחול. לא יצא לי לראות הרבה ציפורי דואר כאלה אז התחלתי לצייר אותה. ביקשתי בלב שהיא תתקרב קצת, שאני אוכל להעמיק בפרטים, אבל אחרי שקראתי את המכתב שהיא הביאה לי ישר התחרטתי.. כתבתי "לא!" בגדול ואדום על הדף... הפידג'י עפה... אחרי כמה ימים מגיע מישהו לבית. מפני שאני לבד אז פתחתי את הדלת.. עמד שם בחור במעיל ומכנסיים חומים כובע חום ומשקפי שמש כהים. אמרתי לו שלום אבל הוא לא הגיב, שאלתי אותו אם הוא רוצה להיכנס אבל הוא עדיין לא הגיב, אז סגרתי את הדלת אבל אז הוא שם את היד ולא נתן לי לסגור אותה. לא הבנתי מה הוא רוצה אז ביקשתי ממנו שילך. אז הוא רק אמר לא ומאז אני לא זוכר כלום.. רק שהיתעוררתי בחדר במיטה שהיא לא שלי.."
תגים: הואן
חפצים: פוקגיר ירוק, קופסת פוקבלוקים, אופניים, אוכל ומים, כמה דיסקים, נגן מוזייקה ועוד דברים שיש במשחקים
הפוקימונים של המסע הקודם: (כמה אפשר?) (מהמשחק שלי לב זהב) אמפרוס זוהרת (בת) (מאגי), אלטריה (בן) (אלט), האונדור (בן) (פאןנד), וופוריאון (בת) (קיילי), אספאון (בת) (איימי)" ודלקטי זוהרת (בת) ( סקרלט). (שישיה אמיתית)
פוקדקס: ירוק? XD
KillerBee
"אש קטצ'אם!" אתה צווח בשקט בתוך הקופסה וישר מכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אתה אומר ולוחץ על ההדק ואז אתה מגלה שאין לך שם כדורים.
"שמעתי משהו..." אומר האיש ואז הוא הולך החוצה כדי לבדוק מה עם הזקן שאין לו חיים. אתה לבד בבסיס.
מה תעשה?
ZiGzAg
אתה לוקח אבן מהמים וזורק אותה לעבר ארקניין שנפגע אבל בקושי.
אתה זורק שוב מלא אבנים ופוגע בארקניין שנפצע קלות אך הוא מחזיר לאיפה שאתה גחלת אדירה שמצליחה להפוך את המים הקרובים שלך לאדים.
מה תעשה?
"מזל שיש לי עוד שני רובים" אומר בהקלה, אוציא פצצות ואתחיל לפזר אותם בכל הבסיס, כשאסיים אני אצא, אפוצץ הכל ואחטוף את אש קאטצ'אםKillerBee
"אש קטצ'אם!" אתה צווח בשקט בתוך הקופסה וישר מכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אתה אומר ולוחץ על ההדק ואז אתה מגלה שאין לך שם כדורים.
"שמעתי משהו..." אומר האיש ואז הוא הולך החוצה כדי לבדוק מה עם הזקן שאין לו חיים. אתה לבד בבסיס.
מה תעשה?
KillerBee
"מזל שיש לי עוד שני רובים" אתה אומר בהקלה, מוציא את הפצצות ומתחיל לפזר אותם בכל הבסיס אבל אתה מגלה שיש לך רק 5 פצצות.
אתה שם בקיר הדרומי, השמאלי, הימיני, והצפוני וגם על התקרה.
לאחר מכן אתה מנסה לצאת מהבסיס ואתה מצליח בעזרת הגג אך אש קטצ'אם רואה אותך ואתה מנסה לברוח אך הוא תופס אותך בעזרת הצ'אריזארד שלו.
אתה רואה שאתה מעל המים והבסיס חסוף ואתה לוחץ על ההדק ואתה רואה שהבסיס מתפוצץ ואתה וצ'אריזארד מתרסקים בתוך המים.
אתה לכוד בתוך המים יותר מ200 מטר מהחוף, צ'אריזארד טבע והבסיס התפוצץ אבל הצוות רוקט הצליח לברוח בזמן.
מה תעשה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד2111
"הי פרופסור, שמי סת'." אתה מציג את עצמך, "באתי להוות תגבורת לקודמים שהגיעו, אמרו לי להצטרף ולבקש את פלאסל. אני מקבל אותו?" אתה מוסיף בצורה עינינית כיאה לאיש צבא מנוסה.
ברור סת', מקווה שתצליח להעיף את צוות רוקט..." הפרופסור אומר לך, מגיש לך פוכדור חצי אדום וחצי לבן, בקיצור פוכדור נורמאלי.
אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את פלסאל החמוד ואתה מגלה שהוא מוכר לך מהמסעות הקודמים שלך ()
מה תעשה? תנסה להכיר יותר פלאסל או שתצא כבר למסע הגדול של החיים שלך?
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד2111
פלאסל, לא פלאסול...
~~~~~~~
"הי פלאסל, שמי סת'. רוצה לתפס על הכתף שלי?" אתה אומר, מציע לו את הכתף והוא עולה עליו..
יש לי משהו קטן בשבילך" אתה אומר לו ומוציא את המגנט מהתיק שקיבלת.
"זה מגנט, זה יעזור לך לשלוט במתקפות החשמל שלך ולהפוך אותן לעוצמתיות יותר." אתה מוסיף אך הוא מעיף את זה מימך, הוא לא מעניין בזה, כדאי שתשאל את הפרופסור למה.
מה תעשה?
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)