Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 271
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ צפה בהודעה
    ZiGzAg
    "רוצה אותי? בוא תתפוס אותי!" אתה אומר ועושה לארקניין פרצופים () כדי שירדוף אחריך.
    אתה נכנס למים אבל דינו לא רוצה להיכנס וארקניין תופס אותו אך הוא שולח לעברו עלי תער שפוגעים בארקניין בחוזקה.
    אתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו, נכנס לתוך המים וכך ארקניין הולך משם.
    מה תעשה?
    אני אקח אבן מתוך המים ואזרוק על ארקניין המון, עד שהוא יפגע קשה. (כמו המתקפה זריקת אבן, אפקטיבי עליו, סוג אבן).
    לאחר מכן אני אקח גם מים ואתיז עליו בחוזקה.
    לבסוף, אוציא את מירקון ואת דינו ואלך לכיוון האיש, אקח את הרובה ואאיים שאם הוא לא יתן לי לעבור אני אירה בו.

Spoiler ספוילר

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אתה יורה בכול השומרים בעזרת הנשקים שקיבלת והם נפגעים בחוזקה ואתה מטפס על הבסיס.
    אתה מגיע אל הגג ופתאום מרגיש שהאדמה זזה, וזה נכון. אתה רואה שאתה נופל לתוך ארגז ובו יש מלא פוכדורים ומבחוץ אתה רואה מישהו מוכר... הוא מפורסם ממש ויש לו כובע שמזכיר לך מישהו.
    מה תעשה?
    "אש קטצ'אם!" אצווח בשקט בתוך הקופסה ואכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אומר בשקט וארא לו בראש, מיד אחרי זה אצלול לקופסאת הפוקדורים

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שם בפורום: גלעד2111
    שם השחקן: סת' קינגלר (מה לעשות, אתה רצית שם אמריקאי)
    תיאור\ספרייט: גבוה, נמשים על כל הפנים, שיער שחור מתולתל, מכנסי חאקי דגמ"ח וחולצת טריקו פשוטה.
    התחלתי: פלאסול (תמיד הייתי טיפוס חיובי).
    רקע: סת' היה איש צבא מיומן, מהטובים שבטובים.
    הוא היה מארגן של כל המבצעים המיוחדים וגם מהמבצעים הטובים ביותר של המבצעים המיוחדים.
    בצבא הוא הוכיח את היעולות שלו וכך הוא התקדם מהר, הוא מעולם לא דרס אף אחד כדי להתקדם בתפקידים, הוא תמיד היה נחמד לכולם, וזה מעולם לא פגע בו, זה רק קידם אותו.
    הוא תפס במהלך המסעות שלו פוקימונים מגניבים ונאמנים ביותר, הפוקימונים שלו היו מהעלית בעוצמה.
    הוא במיוחד אהב את הוינזאור שלו שגם היה ההתחלתי שלו (מקנטו) וגם היה איתו בכל המבצעים שלו.
    אחרי שירות מלא, סת' פרש מהצבא על מנת לחיות בשלווה עם הפוקימונים שלו ולעזור למאמנים מתחילים להתקדם. הוא לא ידע שהחלום שלו עומד להתנפץ.
    סת' נקרא לעזור לשחרר את אמאיה. הוא בהתחלה התלבט, אבל בסוף הוא הבין שאין לו שום סיבה לסרב לעזור.
    סת' בחר שלושה פוקימונים, משחביבים עליו, ובינהם כמובן וינזאור, והא התחיל את מסעו לכיוון אנובה.
    תגים:
    חפצים: leftover, Quick Claw, Big Root, Magnet
    הפוקימונים של המסע הקודם:וינזאור, פידג'יוטו, מנצ'לקס.
    פוקדקס:
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. אני שלד
    שם: עמית
    שם בפורום: Carstly
    שם השחקן: עמית
    תיאור\ספרייט:

התחלתי:
    רקע: הרגשתי שגמרתי, שהצלחתי ועברתי, אבל לא.. הם קראו לי... לא הייתי מוכן לזה, לחזור לשם, זה הכה בי כמו מכת ברק של אמפרוס..לא..לא חשבתי שאני בכלל אצתרך לחזור.. אבל, זה הגיע... יום אחד ישבתי בחוץ במרפסת והסתכלתי על הסביבה והפוקימונים כדי לצייר אותם. פתאום משהו משך אותי. למעלה, הגיעה מן פידג'י עם כובע דוורים ותיק כחול. לא יצא לי לראות הרבה ציפורי דואר כאלה אז התחלתי לצייר אותה. ביקשתי בלב שהיא תתקרב קצת, שאני אוכל להעמיק בפרטים, אבל אחרי שקראתי את המכתב שהיא הביאה לי ישר התחרטתי.. כתבתי "לא!" בגדול ואדום על הדף... הפידג'י עפה... אחרי כמה ימים מגיע מישהו לבית. מפני שאני לבד אז פתחתי את הדלת.. עמד שם בחור במעיל ומכנסיים חומים כובע חום ומשקפי שמש כהים. אמרתי לו שלום אבל הוא לא הגיב, שאלתי אותו אם הוא רוצה להיכנס אבל הוא עדיין לא הגיב, אז סגרתי את הדלת אבל אז הוא שם את היד ולא נתן לי לסגור אותה. לא הבנתי מה הוא רוצה אז ביקשתי ממנו שילך. אז הוא רק אמר לא ומאז אני לא זוכר כלום.. רק שהיתעוררתי בחדר במיטה שהיא לא שלי.."
    תגים: הואן
    חפצים: פוקגיר ירוק, קופסת פוקבלוקים, אופניים, אוכל ומים, כמה דיסקים, נגן מוזייקה ועוד דברים שיש במשחקים
    הפוקימונים של המסע הקודם: (כמה אפשר?) (מהמשחק שלי לב זהב) אמפרוס זוהרת (בת) (מאגי), אלטריה (בן) (אלט), האונדור (בן) (פאןנד), וופוריאון (בת) (קיילי), אספאון (בת) (איימי)" ודלקטי זוהרת (בת) ( סקרלט). (שישיה אמיתית)
    פוקדקס: ירוק? XD

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי גלעד2111 צפה בהודעה
    שם בפורום: גלעד2111
    שם השחקן: סת' קינגלר (מה לעשות, אתה רצית שם אמריקאי)
    תיאור\ספרייט: גבוה, נמשים על כל הפנים, שיער שחור מתולתל, מכנסי חאקי דגמ"ח וחולצת טריקו פשוטה.
    התחלתי: פלאסול (תמיד הייתי טיפוס חיובי).
    רקע: סת' היה איש צבא מיומן, מהטובים שבטובים.
    הוא היה מארגן של כל המבצעים המיוחדים וגם מהמבצעים הטובים ביותר של המבצעים המיוחדים.
    בצבא הוא הוכיח את היעולות שלו וכך הוא התקדם מהר, הוא מעולם לא דרס אף אחד כדי להתקדם בתפקידים, הוא תמיד היה נחמד לכולם, וזה מעולם לא פגע בו, זה רק קידם אותו.
    הוא תפס במהלך המסעות שלו פוקימונים מגניבים ונאמנים ביותר, הפוקימונים שלו היו מהעלית בעוצמה.
    הוא במיוחד אהב את הוינזאור שלו שגם היה ההתחלתי שלו (מקנטו) וגם היה איתו בכל המבצעים שלו.
    אחרי שירות מלא, סת' פרש מהצבא על מנת לחיות בשלווה עם הפוקימונים שלו ולעזור למאמנים מתחילים להתקדם. הוא לא ידע שהחלום שלו עומד להתנפץ.
    סת' נקרא לעזור לשחרר את אמאיה. הוא בהתחלה התלבט, אבל בסוף הוא הבין שאין לו שום סיבה לסרב לעזור.
    סת' בחר שלושה פוקימונים, משחביבים עליו, ובינהם כמובן וינזאור, והא התחיל את מסעו לכיוון אנובה.
    תגים:
    חפצים: leftover, Quick Claw, Big Root, Magnet
    הפוקימונים של המסע הקודם:וינזאור, פידג'יוטו, מנצ'לקס.
    פוקדקס:
    רשום.
    תגיב להתחלה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Carstly צפה בהודעה
    שם בפורום: Carstly
    שם השחקן: עמית
    תיאור\ספרייט:

התחלתי:
    רקע: הרגשתי שגמרתי, שהצלחתי ועברתי, אבל לא.. הם קראו לי... לא הייתי מוכן לזה, לחזור לשם, זה הכה בי כמו מכת ברק של אמפרוס..לא..לא חשבתי שאני בכלל אצתרך לחזור.. אבל, זה הגיע... יום אחד ישבתי בחוץ במרפסת והסתכלתי על הסביבה והפוקימונים כדי לצייר אותם. פתאום משהו משך אותי. למעלה, הגיעה מן פידג'י עם כובע דוורים ותיק כחול. לא יצא לי לראות הרבה ציפורי דואר כאלה אז התחלתי לצייר אותה. ביקשתי בלב שהיא תתקרב קצת, שאני אוכל להעמיק בפרטים, אבל אחרי שקראתי את המכתב שהיא הביאה לי ישר התחרטתי.. כתבתי "לא!" בגדול ואדום על הדף... הפידג'י עפה... אחרי כמה ימים מגיע מישהו לבית. מפני שאני לבד אז פתחתי את הדלת.. עמד שם בחור במעיל ומכנסיים חומים כובע חום ומשקפי שמש כהים. אמרתי לו שלום אבל הוא לא הגיב, שאלתי אותו אם הוא רוצה להיכנס אבל הוא עדיין לא הגיב, אז סגרתי את הדלת אבל אז הוא שם את היד ולא נתן לי לסגור אותה. לא הבנתי מה הוא רוצה אז ביקשתי ממנו שילך. אז הוא רק אמר לא ומאז אני לא זוכר כלום.. רק שהיתעוררתי בחדר במיטה שהיא לא שלי.."
    תגים: הואן
    חפצים: פוקגיר ירוק, קופסת פוקבלוקים, אופניים, אוכל ומים, כמה דיסקים, נגן מוזייקה ועוד דברים שיש במשחקים
    הפוקימונים של המסע הקודם: (כמה אפשר?) (מהמשחק שלי לב זהב) אמפרוס זוהרת (בת) (מאגי), אלטריה (בן) (אלט), האונדור (בן) (פאןנד), וופוריאון (בת) (קיילי), אספאון (בת) (איימי)" ודלקטי זוהרת (בת) ( סקרלט). (שישיה אמיתית)
    פוקדקס: ירוק? XD
    אין מקום.
    אל תגיב פה יותר.

למשתמשים הרשומים, מגיב מיד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    KillerBee
    "אש קטצ'אם!" אתה צווח בשקט בתוך הקופסה וישר מכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אתה אומר ולוחץ על ההדק ואז אתה מגלה שאין לך שם כדורים.
    "שמעתי משהו..." אומר האיש ואז הוא הולך החוצה כדי לבדוק מה עם הזקן שאין לו חיים. אתה לבד בבסיס.
    מה תעשה?

ZiGzAg
    אתה לוקח אבן מהמים וזורק אותה לעבר ארקניין שנפגע אבל בקושי.
    אתה זורק שוב מלא אבנים ופוגע בארקניין שנפצע קלות אך הוא מחזיר לאיפה שאתה גחלת אדירה שמצליחה להפוך את המים הקרובים שלך לאדים.
    מה תעשה?

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    "אש קטצ'אם!" אתה צווח בשקט בתוך הקופסה וישר מכוון לו לראש עם האקדח "בוגד קטן אני אחסל אותך" אתה אומר ולוחץ על ההדק ואז אתה מגלה שאין לך שם כדורים.
    "שמעתי משהו..." אומר האיש ואז הוא הולך החוצה כדי לבדוק מה עם הזקן שאין לו חיים. אתה לבד בבסיס.
    מה תעשה?
    "מזל שיש לי עוד שני רובים" אומר בהקלה, אוציא פצצות ואתחיל לפזר אותם בכל הבסיס, כשאסיים אני אצא, אפוצץ הכל ואחטוף את אש קאטצ'אם

8. משתמש מנוסה
    KillerBee
    "מזל שיש לי עוד שני רובים" אתה אומר בהקלה, מוציא את הפצצות ומתחיל לפזר אותם בכל הבסיס אבל אתה מגלה שיש לך רק 5 פצצות.
    אתה שם בקיר הדרומי, השמאלי, הימיני, והצפוני וגם על התקרה.
    לאחר מכן אתה מנסה לצאת מהבסיס ואתה מצליח בעזרת הגג אך אש קטצ'אם רואה אותך ואתה מנסה לברוח אך הוא תופס אותך בעזרת הצ'אריזארד שלו.
    אתה רואה שאתה מעל המים והבסיס חסוף ואתה לוחץ על ההדק ואתה רואה שהבסיס מתפוצץ ואתה וצ'אריזארד מתרסקים בתוך המים.
    אתה לכוד בתוך המים יותר מ200 מטר מהחוף, צ'אריזארד טבע והבסיס התפוצץ אבל הצוות רוקט הצליח לברוח בזמן.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    התחלה! (התחלה מדברת ביחיד)
    אתה עולה לאונייה למחוז אמאיה עם החפצים שקיבלת במחוז שנולדת ולאחר ימים ארוכים אתה מגיע לכפר וארנדג'.
    אתה מתרגש מאוד מתחילת המסע שאתה מבוגר ואז אתה יורד במדרגות לעבר הכפר.
    לאחר כמה דקות של התרגנות אתה מגלה את עצמך מול מלא בתים ובבית הכי ישר נמצא המעבדה של פרופסור צ'יטה שבו תקבל את התחלתי שלך.
    אתה הולך למעבדה ושוב לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם, פותח את הדלת ורואה איש הדומה לפרופסור.
    "אני פרופסור צ'יטה, אני יחלק לך את התחלתי... איזה התחלתי תרצה?" הוא שואל אותך בשמחה.
    מה תעשה?
    "הי פרופסור, שמי סת'." אני מציג את עצמי ואז אני אומר לו:"באתי להוות תגבורת לקודמים שהגיעו, אמרו לי להצטרף ולבקש את פלאסול. אנחי מקבל אותו?" אני שואל בצורה עינינית כיאה לאיש צבא מנוסה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גלעד2111
    "הי פרופסור, שמי סת'." אתה מציג את עצמך, "באתי להוות תגבורת לקודמים שהגיעו, אמרו לי להצטרף ולבקש את פלאסל. אני מקבל אותו?" אתה מוסיף בצורה עינינית כיאה לאיש צבא מנוסה.
    ברור סת', מקווה שתצליח להעיף את צוות רוקט..." הפרופסור אומר לך, מגיש לך פוכדור חצי אדום וחצי לבן, בקיצור פוכדור נורמאלי.
    אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את פלסאל החמוד ואתה מגלה שהוא מוכר לך מהמסעות הקודמים שלך ()
    מה תעשה? תנסה להכיר יותר פלאסל או שתצא כבר למסע הגדול של החיים שלך?

11. משתמש מנוסה
    גלעד2111
    "הי פרופסור, שמי סת'." אתה מציג את עצמך, "באתי להוות תגבורת לקודמים שהגיעו, אמרו לי להצטרף ולבקש את פלאסל. אני מקבל אותו?" אתה מוסיף בצורה עינינית כיאה לאיש צבא מנוסה.
    ברור סת', מקווה שתצליח להעיף את צוות רוקט..." הפרופסור אומר לך, מגיש לך פוכדור חצי אדום וחצי לבן, בקיצור פוכדור נורמאלי.
    אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את פלסאל החמוד ואתה מגלה שהוא מוכר לך מהמסעות הקודמים שלך ()
    מה תעשה? תנסה להכיר יותר פלאסל או שתצא כבר למסע הגדול של החיים שלך?
    "הי פלאסול, שמי סת'. רוצה לתפס על הכתף שלי?" אני אגיד ואציע לו את הכתף.
    אני:"יש לי משהו קטן בשבילך" אני אומר לו ומוציא את המגנט מהתיק ומביא לו אותו. "זה מגנט, זה יעזור לך לשלוט במתקפות החשמל שלך ולהפוך אותן לעוצמתיות יותר."

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    גלעד2111
    פלאסל, לא פלאסול...
    ~~~~~~~
    "הי פלאסל, שמי סת'. רוצה לתפס על הכתף שלי?" אתה אומר, מציע לו את הכתף והוא עולה עליו..
    יש לי משהו קטן בשבילך" אתה אומר לו ומוציא את המגנט מהתיק שקיבלת.
    "זה מגנט, זה יעזור לך לשלוט במתקפות החשמל שלך ולהפוך אותן לעוצמתיות יותר." אתה מוסיף אך הוא מעיף את זה מימך, הוא לא מעניין בזה, כדאי שתשאל את הפרופסור למה.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    גלעד2111
    פלאסל, לא פלאסול...
    ~~~~~~~
    "הי פלאסל, שמי סת'. רוצה לתפס על הכתף שלי?" אתה אומר, מציע לו את הכתף והוא עולה עליו..
    יש לי משהו קטן בשבילך" אתה אומר לו ומוציא את המגנט מהתיק שקיבלת.
    "זה מגנט, זה יעזור לך לשלוט במתקפות החשמל שלך ולהפוך אותן לעוצמתיות יותר." אתה מוסיף אך הוא מעיף את זה מימך, הוא לא מעניין בזה, כדאי שתשאל את הפרופסור למה.
    מה תעשה?
    אני מרים את המגנט והולך לשאול את הפרופסור אם הוא יודע למה פלאסל לא מתעניין במגנט.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    גלעד2111
    אתה מרים את המגנט מהרצפה והולך אל הפרופסור, לדעת למה פלאסל לא רוצה את המגנט.
    "הוא לא רוצה את זה כי החפץ הזה מפתח אותו, הוא עדיין לא בשל להתפתחות..." מסביר לך הפרופסור.
    מה תעשה?

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ZiGzAg
    אתה לוקח אבן מהמים וזורק אותה לעבר ארקניין שנפגע אבל בקושי.
    אתה זורק שוב מלא אבנים ופוגע בארקניין שנפצע קלות אך הוא מחזיר לאיפה שאתה גחלת אדירה שמצליחה להפוך את המים הקרובים שלך לאדים.
    מה תעשה?
    אני אכוון עם הרובה אל האיש.
    "תתרחק מפה או שאני אירה בו" אומר ואלך כמה צעדים לאחור.

Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •