פורסם במקור על ידי jari95 בפלונט אני יכול לעשות גם של סאנדיל ואת שני אלה אני לא צריך אני צריך מדורות קודמים
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
מה אתה רוצה? ראפידש פנסר הארקרוס
------------------------------------------------------------------------------------------ בעבודה
פורסם במקור על ידי JARI95 מה אתה רוצה? ראפידש פנסר הארקרוס לא, לא ולא ואתה יכול לראות מי אני רוצה כאן
ראיתי את מי אתה צריך רוצה סורסקיט על צארמנדר? (אם כבר השגת אש יש לי ארון,טוגפי,הפיני,קורפיש ועוד כמה שתוכל לבקש ממני לתפוס לך בעיר הלבן)
פורסם במקור על ידי טוביאיתי1 ראיתי את מי אתה צריך רוצה סורסקיט על צארמנדר? (אם כבר השגת אש יש לי ארון,טוגפי,הפיני,קורפיש ועוד כמה שתוכל לבקש ממני לתפוס לך בעיר הלבן) ממי שהצעת עכשיו אני רוצה סארסקיט, טוגפי (או ביצה או נקבה), האפיני וגם מהיער הלבן אני צריך באגון אז אתה רוצה עוד משהו?
יש לי טוגפי רמה 5 עכשיו תפסתי ובאגון עד שאני אמצא אל תדאג אני אגיד לך שאמצא אוקיי אז סורסקיט על צרמנדר טוגפי על טריקו( אם יש לך) הפאני אממ זורה או זוראוק יש לך?
פורסם במקור על ידי טוביאיתי1 יש לי טוגפי רמה 5 עכשיו תפסתי ובאגון עד שאני אמצא אל תדאג אני אגיד לך שאמצא אוקיי אז סורסקיט על צרמנדר טוגפי על טריקו( אם יש לך) הפאני אממ זורה או זוראוק יש לך? זה טוגפי נקבה? כי אני צריך או נקבה או ביצה טריקו אין לי ויש לי זורוא וזורוארק אני אביא לך ביצה זה בסדר?
אני עכשיו יתפוס לך טוגפי נקבה הוא זכר וטריקו אם אין אז בלבזור יהיה טוב וזורה אין לי בעיה ביצה.
פורסם במקור על ידי טוביאיתי1 אני עכשיו יתפוס לך טוגפי נקבה הוא זכר וטריקו אם אין אז בלבזור יהיה טוב וזורה אין לי בעיה ביצה. אם תשיג מאגבי אז אני אוכל להביא לך בלבאזור
יקח זמן ויש לי קורפיש אם בא לך
אני לא צריך קורפיש
אה אוקיי ודרך אגב תוכל לפתח לי בולדור לגיגליט וגורדור לקונקלדור ?
אין בעיה
אוקיי אני מוכן להחלפה בוא נחזור על זה שוב: סורסקיט על צרמנדר הפיני על ביצה של זורה טוגפי נקבה בהמשך אתפוס לך על בלבזור סבבה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום