מישהו יודע איך עושים CUT ל"עץ קטן" שחוסם ותמיד כתוב לי : This Needs To Be Cut Somehow
ואיך מעיפים פוקימון שלכדתי?
בבקשה עזרה דחוףףף!!!
מישהו יודע איך עושים CUT ל"עץ קטן" שחוסם ותמיד כתוב לי : This Needs To Be Cut Somehow
בבקשה עזרה דחוףףף!!!
קודם כל אני אסביר לך איך להשיג CUT...אתה צריך להגיע לעיר של המכון השלישי (מכון החשמל...) ואז תלך לנמל ותכנס לאונייה ושם תלחם עד שתמצא את גרי (זה לא בעיה...) ואחרי שאתה מנצח את גרי תעלה בסולם שאחריו ותדבר שם אם הרב חובל והוא יתן לך CUT.Originally posted by Pikachu120@Oct 6 2008, 02:35 PM
בבקשה עזרה דחוףףף!!!
עכשיו בעניין הפוקימון הלא רצוי...אם אני לא טועה יש אפשרות במחשב שלך (במשחק...) להעיף פוקימונים שבמחשב...למרות שאני לא מבין למה זה מפריע לך?...אתה פשוט יכול לא להשתמש בו...
מקווה שעזרתי...
תודה רבה אחיOriginally posted by טאזוסמניה@Oct 6 2008, 03:18 PM
קודם כל אני אסביר לך איך להשיג CUT...אתה צריך להגיע לעיר של המכון השלישי (מכון החשמל...) ואז תלך לנמל ותכנס לאונייה ושם תלחם עד שתמצא את גרי (זה לא בעיה...) ואחרי שאתה מנצח את גרי תעלה בסולם שאחריו ותדבר שם אם הרב חובל והוא יתן לך CUT.
עכשיו בעניין הפוקימון הלא רצוי...אם אני לא טועה יש אפשרות במחשב שלך (במשחק...) להעיף פוקימונים שבמחשב...למרות שאני לא מבין למה זה מפריע לך?...אתה פשוט יכול לא להשתמש בו...
מקווה שעזרתי...
רק לא הבנתי איך להגיע למכון החשמל, אני תקוע, בכל מקום יש לי עץ קטן כזה שחוסם אותי
ואני בעיר הזאת שיש בה גשר כזה שמוביל אותי לספינה שבה יש מלא קרבות (הרוב מפלצות מים)
אם תוכל להסביר לי איך להתקדם מפה למרות שיש מלא עצים (לכיוון מכון החשמל) אני אודה לך מאוד !
יש לך עץ "קטן כזה" שחוסם לך את הדרך לאיזה שהוא מכון בעיר הזאת?...Originally posted by Pikachu120@Oct 6 2008, 03:28 PM
תודה רבה אחי
רק לא הבנתי איך להגיע למכון החשמל, אני תקוע, בכל מקום יש לי עץ קטן כזה שחוסם אותי
ואני בעיר הזאת שיש בה גשר כזה שמוביל אותי לספינה שבה יש מלא קרבות (הרוב מפלצות מים)
אם תוכל להסביר לי איך להתקדם מפה למרות שיש מלא עצים (לכיוון מכון החשמל) אני אודה לך מאוד !
שמע,יש לי מלא עצים כפי שאמרתי לךOriginally posted by טאזוסמניה@Oct 6 2008, 03:39 PM
יש לך עץ "קטן כזה" שחוסם לך את הדרך לאיזה שהוא מכון בעיר הזאת?...
אבל אני גם לא יודע איך להגיע למכון החשמל...
אם ניצחת את מכון המים, ועזרת לביל שנמצא בדרכים שמעל מכון המים, תחזור לעיר הזו (סרולין) ותשים לב שאחד מהבתים שהיה חסום מקודם ע"י שוטר כבר פתוח ואפשר להכנס אליו. כנס לבית, ותהיה שם יציאה אחורית.
משם תמשיך למטה בדרך ובסוף תגיע למכון החשמל.
אגב, עברת על החוק שמחייב כותרת עניינית לכל נושא, לכן אני נועל את הנושא.
מקווה שהסתדרת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)