Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50
  1. משתמש מנוסה
    אני נותן קרדיט למור על זה שהעתקתי את המכתב שלו (אין לי ממש כוח ללכת ולכתוב מכתב ענקי, כמות ההשקעה שאני נותן שווה לכמות ההשקעה שאתם נותנים לי, אז שיניתי קצת ניסוח)

לחברי הפורום היקרים,קראו את ההקדשה הזאת ותבינו ...
    חבר'ה אני מודאג,אנשים פה נעלמו.. כל הקהילה הזו שהתבססנו עליה,היום נעלמה כלא הייתה..

בר .. אם מישהו זוכר אותה
    סטיבן.. אלכס
    איתי
    היטמן !
    אילן
    אדם
    שחר
    אמיר ...
    נדב
    "אחותי החורגת"
    רועי .. זה שהיה מנהל משחקים
    עומרי .. אם מישהו זוכר אותו
    ניצן
    ועוד הרבה..
    כל מה שנשאר מהקהילה הזו של הצחוקים והכיף זה.. כלום נעלם כלא היה..
    ומה שנשאר זה חוקים ותתי פורומים שאנחנו לא צריכים... פעם הייתה סיבה שהם לא הוקמו.. כי הם יישארו ריקים.. היום אנשים בוכים על זה שכל מה שנשאר זה נו''ד,שאף אחד לא מגיב בפרויקטים..

אבל כל אלה לא שאלו את עצמם.. למה זה ככה בוודאי לא מבינים שברגע שנו''ד נעול צורת הקשר הכוללת היחידה שיש היא הודעות פרטיות וגם זה מסורבל ונמאס.. הרי אם כל מה שאני צריך לעשות זה לחפש את האנשים האלה שהזכרתי קודם במסן אז למה אני צריך את המקום הזה?

שלא תעלבו חבר'ה אתם סבבה אחד אחד אבל בתור בן אדם בן תשע-עשרה עוד חודשיים, אני שואל את עצמי אם זה הזמן לומר שלום ולעזוב?
    אני לא רוצה שום צומי "תשאר תשאר" ואני כנראה גם לא אוכל להחזיר את האנשים האלה חזרה לכאן..
    כל מה שנשאר מהמקום הזה זה חוקים מעצבנים שאי אפשר לערער עליהם..
    כל מה שנשאר כאן זה ילדים ששואלים על משחקים של פוקימון. אבל למה לי להתלונן? זה פורום פוקימון..
    שאלת השינוי של הפורום לכללי יכלה אולי,להשאיר את הקסם,את הניצוץ שהיה לפורום.. אבל כמו שאמרתי,הכל נפל כלא היה.

ברצוני להודות בחלק הזה לאנשים מדהימים שהכרתי, שלהם אקדיש את ה23 K שלי:
    ניצן-ילדה באמת מדהימה,נהנתי מאוד להכיר אותך
    אלכס- היה לך ניהול מצויין בסך הכל, לא מבין למה פרשת ..
    רועי-אחד שהוא כמו אח בשבילי,נהנתי להכיר אותך (ולרצוח איתך את הנו"ד של דניס .. )
    בר- מישהי לדוגמה ..
    מור- כנראה שהייתה שווה החזרה שסידרתי לך
    סטיבן- האדם הכי נחמד בפורום .. חבל שנעלמת .
    יונתן- זה שהולך בדרך הטובה ביותר .. המשך כך .
    ולכל שאר אלו שציינתי ברשימה ואלה ששכחתי ממנה,בלעדיכם הפורום איבד את הקסם שלו שלא היה לאחרים וגם לא יהיה.
    עצם זה שאני אומר "בחיים האמיתים" מדובר שמה שקורא כאן הוא סוג של מסיכה,צאו החוצה,שאפו קצת אוויר במקום להיות עם 30 אלף הודעות (מה שהייתי יכול להגיע אליו לפני חצי שנה)
    מדברים עם ילדים שסביר להניח שלא תראו לעולם. תכירו בנות,תכירו ילדים מהשכבה שלכם,תנסו להתקדם,להצליח ולעשות משהו חוץ מלבזבז חופש במקום כזה.

ועוד כמה מילים שלי :
    אני באמת חושב שהפורום נהרס .. הוא איבד את הטעם שלו,פעם הפורום היה עוגה ועכשיו הוא סודה לשתייה .. כל האנשים נעלמו, הגיעו חדשים שאני בספק אם הם באמת עושים משהו , פעם אני זוכר שאני הייתי פה בין ה"נובים", ספאמר צוציק .. אני מסתכל על הקהילה ורואה לאיזה מצב אני הגעתי, משהו פה השתנה שנהייתי בין "חכמי השבט", כולם עזבו והגיעו אנשים שהגיעו במטרה של אח שלי הקטן (שאני באמת חושב שזה שהוא עזב היה רעיון מצויין, אני לא הייתי רוצה לראות אותו מכור במצב שאי אפשר לעזוב את המחשב . ) טכנית הייתי יכול לעזוב את הפורום בעונת הנדידיה של החסידות שכולם עזבו, אבל נתתי לו עוד צ'אנס . ברגע זה הצ'אנס נגמר .. לראות פעם את פוקימון ברשת הWIFI של החלפות והנאה בלי סוף, ועכשיו שאני קצת מסתכל עליו אם אני צריך איזה משו כדי לתת לאח שלי (מקרה נדיר, אבל שורד) אני רואה שאומרים "תגיד בבקשה או שאני לא מחליף אותך" זה נשמע לי כמו יותר עבד ואיש עם שוט . עוד חודשיים, קצת לפני שאני אהיה בן 19, אני יוצא לעתודה (מטעם הצבא , אם מישהו לא יודע פה), ככה שגם אם ארצה אני בקושי אהיה פה . אני מקווה שיהיה מישהו שיחליף את מקומי, למרות שאין לי ציפיות .

אני 95% שעוזב את הפורום ושום דבר כבר לא ישנה.. אני אשאר רק פרוייקטים של אנשים כדי לא לאכזב אותם .
    וכמובן אמשיך בלנסות לפתוח את פורום מבוכים ודרקונים .. פורום שיכול לעשות הרבה לקהיהלה .
    אני לא אעבור למתחרה. בעיקר כי אין לי מושג,עיניין ורצון לדעת מהו למרות שיש לי משתמש בו .

וכן דניס עמית וארווין .. אם זה כואב לכם שאני פותח כמו נושא פרישה אתם יכולים לנעול, אבל אז אני אפתח את הנושא שוב, הוא שמור לי בWord .

תודה למי שיקרא,
    טוסטר משולשים (או בשמי הבדוי, "ניר")

מזל טוב! מצאת את כדור הבדולח!

2. היכל התהילה
    חבל מאוד, זה גם הקדשה את אני לא נועל
    גם את המ''תים שלך אתה עוזב? ]=
    ומזל טוב על ה23k

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Spartan צפה בהודעה
    חבל מאוד, זה גם הקדשה את אני לא נועל
    גם את המ''תים שלך אתה עוזב? ]=
    ומזל טוב על ה23k
    כנראה שלא שמת לב לחלק האחרון .
    את המת"ים אני אמשיך, ואתה צריך להרישם לגלדיאטור ><"

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    הקדשת לי ביונתן?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. with great power comes great responsibility
    זה שהעתקת למור את האשכול-זה צעקה לא להתייחס אליך ברצינות.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    זה שהעתקת למור את האשכול-זה צעקה לא להתייחס אליך ברצינות.
    לא בדיוק העתקתי אני חייב להגיד, שיניתי דברים .

אבל אם אתה חושב כך, זו מחשבתך .

7. משתמש מנוסה
    אתה צודק. התקופות שפרשתי (גם אם מישהו שם לב וגם אם לא) זה היה כי כל מה שנשאר פה זה חוקים. אבל לעומת זאת אני נשאר פה. למה? בגלל הקהילה. אני אוהב להיות חלק בדבר הזה. גם אני מתגעגע לאלכס ובמיוחד לניצן אבל אני לא אומר שבגלל שהם עזבו גם אני צריך אני חושב שדווקא זה שהעובדה שהם עזבו זה לא צריך לתת לאנשים סיבה לעזוב, להפך זה צריך לתת להם סיבה לנסות להמשיך שהפורום יתפתח עד שהמשתמשיםיבנו שהם רוצים לחזור. נכון,הפורום לא כמו פעם כבר לא הרבה מגיבים למה שאני עושה כמו פעם,ההחלפות לא זורמות כמו תמיד וכל הפורום מתבסס על נו"ד וחת"מ אבל ככה הוא. פורום לא יכול להיות מושלם. עדיין נשארו פה אנשים נחמדים- ארווין,דניס,אלון (למרות שהוא חדש) וגם אתה. אז אנחנו לא צריכים להתעסק במה אין צריך להתעסק במה יש ולחשוב איך לשפר את זה. אז מה אם לא כל דבר הוא כמו שרצינו,ככה זה החיים.

וואי דפקתי פה חפירה,אה?

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    זוכר את כולם.
    זה לא היה כל כך מזמן תכלס, אבל סבבה.
    מזל טוב, אני מניח?
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מזל טוב.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    על מה מזל טוב? אוקיי,אתם לא קראתם על מה הוא מדבר פה,נכון? אתם מגיבים על אוטומט

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    אתה צודק. התקופות שפרשתי (גם אם מישהו שם לב וגם אם לא) זה היה כי כל מה שנשאר פה זה חוקים. אבל לעומת זאת אני נשאר פה. למה? בגלל הקהילה. אני אוהב להיות חלק בדבר הזה. גם אני מתגעגע לאלכס ובמיוחד לניצן אבל אני לא אומר שבגלל שהם עזבו גם אני צריך אני חושב שדווקא זה שהעובדה שהם עזבו זה לא צריך לתת לאנשים סיבה לעזוב, להפך זה צריך לתת להם סיבה לנסות להמשיך שהפורום יתפתח עד שהמשתמשיםיבנו שהם רוצים לחזור. נכון,הפורום לא כמו פעם כבר לא הרבה מגיבים למה שאני עושה כמו פעם,ההחלפות לא זורמות כמו תמיד וכל הפורום מתבסס על נו"ד וחת"מ אבל ככה הוא. פורום לא יכול להיות מושלם. עדיין נשארו פה אנשים נחמדים- ארווין,דניס,אלון (למרות שהוא חדש) וגם אתה. אז אנחנו לא צריכים להתעסק במה אין צריך להתעסק במה יש ולחשוב איך לשפר את זה. אז מה אם לא כל דבר הוא כמו שרצינו,ככה זה החיים.

וואי דפקתי פה חפירה,אה?
    אני אתן לך עכשיו מאזניים, תגיד לי מה עדיף לי .

לדבר עם ילדים בני 9 על פוקימון VS לחיות את החיים בכיף

12. משתמש מנוסה
    לחיות את החיים בכיף אבל בכל זאת,אני לא חושב שצריך לפרוש בגלל זה כי אפשר לעשות את שניהים.
    דרך אגב,בהקדשה התכוונת אלי?

13. משתמש מנוסה
    שם: אלון

וואי דפקתי פה חפירה,אה?
    אל תשכח את האלון הוותיק יותר (zigzag)
    וטוסטר אני מקווה שתשנה את דעתך, אני לא רוצה להפסיק לצחוק מהתמונה שלך

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    צודק.
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. משתמש מנוסה
    לחיות את החיים בכיף אבל בכל זאת,אני לא חושב שצריך לפרוש בגלל זה כי אפשר לעשות את שניהים.
    דרך אגב,בהקדשה התכוונת אלי?
    אני מעדיף לעשות יותר את הראשון, עם כל הכבוד, לחיות את החיים בכיף .
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 07-09-2011 בשעה 05:04 PM

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •