פורסם במקור על ידי
may-chan
לוקאס בן :
Xdd ממש אסטרטג P:
--
המורה יוצאת מהכיתה וכולם צוחקים, ואז אתה הולך לחדר מורים ורואה שהוא נעול!~
אתה מוציא את כל האוויר דרך הפתח הזה של המנעול.
לפתע אתה מתחיל לשמוע קול של מישהו משתעל.
לוקאס בת :
התחלת לאהוב את עצמך הא? Xd יא אגואיסט. ( מוחעחע סתם. )
---
הילד שהחטפת לו מקודם מחייך חיוך קטן כזה ונשאר אדיש.
את חושבת על לוקאס ה(לא)חתיך ועד כמה שבא לך עליו( איכס. זהו, ירד לך הצל''ש. אתה מתנהג לא טוב Xd לא אומרים 'בא לי עליו' אף פעם!~ אומרים ' איזה חמוד הוא. ' או דברים אחרים. 'בא לי עליו' זה כבר משפט של גבר. כ-כאילו לא 'בא לי עליו' !! Xd ' בא לי עליה ' Xd )
לפתע המורה באה ומעירה אותך מהמחשבות שלך. " וינצ'יטה בל, קומי ועברי לשבת ליד אוסואי. עד שתלמדי
איך להתרכז בשיעור ולא במחשבות סתמיות. " היא אומרת ומצביעה על המקום שליד הילד שהחטפת לו כאפה.( טםטםטםםם.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לי :
" או סליחה. " אומרת המורה, ואתה נכנס ומנסה לגלות דברים, ולפתע אתה לא מצליח לנשום. כאילו אין אוויר. ( האמהאמ יש שם חלון. )
~~~~~~
אלפיון ~
של שיעור.
~
" אמ. טוב, נבדוק ~" היא אומרת ואתם הולכים לכיתה. ויושבים. לפתע נכנס ילד בעל שער אדום כהה.
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ( מורה של כיתה א' לשעבר Xd )
~~~~~~
סת' :
לא מכירה ממש הארי פוטר, קראתי את הספר הראשון והשני, ואני הולכת לראות את הסרט
אבל כן , בערך משו כזה D:
-
אתה מתקרב לספרים ומנסה לראות מיהו היצור, אתה מבחין באף שחור וגדול, עיניים כחולות ונוצצות, כיס קטן בבטן
בצבע שחור עם כל מיני ציורים מוזרים עליו בלבן, גופו בצבע לבן, והזנב שלו עבה וארוך. הוא נראה כמו קנגרו..
אבל בצבעים שונים.
~~~~~
גאארה :
אתה לא מצליח להכניס את התיבה לתיק בגלל שהיא גדולה מידי. ( מטר על מטר)
מה תעשה?
~~~
ריי :
אתה מגיע לבית הספר ורואה שהשער פתוח, אתה נכנס לבית הספר ורואה שאתה בכיתה A והצלחת לעבור
את המבחן! אתה שמח, והולך לכיתה A. כשאתה מגיע לכיתה שלך אתה מבחין בדבר הבא:
כיתה גדולה מאוד ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
והמורה מתחילה ללמד דברים של כיתה א'.
~~~~~
סאסקה :
אתה חוזר למקום שלך ויושב בכיתה. לפתע נפתחת הדלת והמורה נכנסת, ומתחילה לומר:
" אוקי, אז השיעור הזה יהיה לכם שיעור מתמטיקה. נתחיל בכפולות 1 D: " המורה אומרת " מי יודע
כמה זה אחד כפול אחד? D: " ואז ילד בעל שער אדום כהה נכנס לכיתה.
~~~
מילין :
" א-אבל כיתה F היא הכיתה הכי גרועה בכל העולם T ^ T " הוא אומר בעצב והולך לכיתתו.
את מגיעה לכיתתך ורואה את הדבר הבא ~
כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. וכמה תלמידים יושבים בכיתה.
לפתע המורה נכנסת.
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.
אונו :
את נכנסת לכיתה ורואה את הדבר הבא:
כיתה גדולה מאוד ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם'' תלוי על הקיר, כמה ילדים יושבים בספות,
והמורה מתחילה ללמד דברים של כיתה א'.
בסוף הכיתה יש מין קפיטריה קטנה, עם מכונת מיצים, מכונת קפה ואייס קפה ונס קפה, ונודלס וסושי.
( מועחעחע הדגשתי את הנודלס את יודעת למה Xd )
~~~~~~~
דויד :
המורה מראה לכולם את הציור וכולם מתפעלים ממנו. " וואו מגניב! איך אתה עושה את זה ? וואו .. וואו ~"
" שקט ~ " המורה אומרת, ויש צלצול.
המורה לוקחת את התיק שלה ויוצאת, ומורה אחרת נכנסת .
" טוב, אז נתחיל בשיעור. לשבת בבקשה, " היא אומרת ברוגע " נלמד ספרות. תפתחו בספר בעמוד 45852445, ותקראו את הקטע ותענו על השאלות ~" היא אומרת ומתחילה לכתוב דברים על הלוח תוך כדי שהיא מחזיקה בספר שלה.