Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 278
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    ג'ייק :
    " אז, אתה מארגן תחרות? " שואלת אמי בשילוב ידים.

~~
    ריי :
    אתה מתיישב, והמורה ממשיכה ללמד את החומר.
    " וואו כל הכבוד! ועכשיו, כמה זה אחד כפול שנים, ילדים? D: " אומרת המורה.
    " אולי את תעני לנו? D: " היא אמרה ופנתה לילדה אחת שישבה וציירה.

~~~
    לוקאס בן:
    זה לא מצחיק טוב, נו אולי אותך כן. P:
    ~
    " מי איתי ?!!" אתה גומר את משפטיך, ויש כזה קול של צרצרים ברקע. XD
    אתה יוצא לבחוץ בהתבאסות שאף אחד לא איתך, ורואה תלמיד מכיתה A.

לוקאס בת:
    קוראים לזה פאפי פייס!~ D:
    שמת לב שהעלילה של הבנות יותר מענינת? D:
    -
    " אוי ..הוא בוהה בך .. כמה חבל........ לכי שבי לידו עכ-שיו!! %%$%$%@$%&^)*&%$#$^&*&)( " צעקה עליך המורה, והצביע על המקום שליד הנער. והוא המשיך לבהות בך, מצמץ , וחייך חיוך מתגרה.

~~~
    קוין :
    אתה נכנס לבית הספר והולך ללוח המודעות, אתה רואה שאתה בכיתה B .
    מה תעשה?

~~~~
    אלפיון ~
    אתה כותב לה את זה, ואחרי כמה זמן מקבל תגובה:
    ' מחשב 34: כן. יש לי רעיון איך לצאת, שאלתי את המורה עם אפשר לצאת לשתות והיא לא הסכימה,
    אז תרביץ לי ואז היא תוציא את שנינו למנהל, "

~~~
    אונו ~
    אין לי כלכך מה להגיב, מי שיושב לידך זה סאסקה. תחכי שהוא יגיב ואז תגיבי לו ~

מילין~
    חח גם אני משתמשת בזה תמיד בשיעורים XD טוב, מי לא? D:
    --
    את מציירת ומציירת, ולפתע המורה אומרת לך : "את. " ומצביעה עליך " למה את לא מעתיקה מהלוח? " היא שואלת.

~~~

לי ~
    אתה רואה לפתע ילד שיוצא מכיתה C, והוא נראה כעוס ועצבני. ( לוקאס הבן D: )

~~~
    סאסקה ~
    " כל הכבוד!~ ועכשיו, כמה זה אחד כפול שניים? DD: " שואלת המורה, ולפתע ילדה שיושבת לידך שואלת אותך:
    "שלום אני אונו ואתה?"

~~~~
    סת' :
    היצור עושה קולות כמו של אוגר, מיץ ציוצים כאלה.
    הוא עולה לך על היד ומתיישב עליך באזור הכתף, ונותן לך ללטף אותו.

~~~
    גאארה :
    אתה מנסה לפתוח אותה, אך לא מצליח. המנעול נשאר תקוע.

~~~
    דויד:
    וואלה D:
    --
    אתה מחפש את הילד הבלונדיני, ורואה אותו יושב בתחילת הכיתה ליד הדלת, ובל לא רוצה לשבת לידו
    והמורה מכריחה אותה והוא בוהה בה.

מצטערת שההודעות לא כל כך מושקעות , פשוט כתבתי המון והכל נמחק. סליחה מראש . T ^ T
    אלך לכיתה B

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס בן:
    זה לא מצחיק טוב, נו אולי אותך כן. P:
    ~
    " מי איתי ?!!" אתה גומר את משפטיך, ויש כזה קול של צרצרים ברקע. Xd
    אתה יוצא לבחוץ בהתבאסות שאף אחד לא איתך, ורואה תלמיד מכיתה A.

לוקאס בת:
    קוראים לזה פאפי פייס!~ D:
    שמת לב שהעלילה של הבנות יותר מענינת? D:
    -
    " אוי ..הוא בוהה בך .. כמה חבל........ לכי שבי לידו עכ-שיו!! %%$%$%@$%&^)*&%$#$^&*&)( " צעקה עליך המורה, והצביע על המקום שליד הנער. והוא המשיך לבהות בך, מצמץ , וחייך חיוך מתגרה.
    הבת קודם הפעם
    "באסה" אומר ואתאפק לו להכניס לו את החרב שלי לבטן, אלך ליד הנער ואסתכל לו בעיניים "אם תמשיך לבהות בי אני נשבעת שאני אהרוג אותך!" אומר לו ואצבוט אותו חזק ברגל "אזהרה אחרונה"

עכשיו הבן
    כתגובה לליאור "אני אשמח להרביץ לכמה חננות!" אומר לילד שדיבר אליי "ואני אשמח לכבוש לכם את הכיתה!"

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    "אפשר לשחק במחשב" אני אומרת ופותחת תמחשב שלי ומשתיקה את המוזיקה ופותחת תאינטרנט אל מהמר ועוד אינטרנט אל משחק, וכל פעם שהמורה באה אני מחליפה למאמר וסוגרת תמחשב
    "חח..צודקת.." אומר לאונו ואפתח משחק במחשב ועמוד וורד וכל פעם שהמורה תסתכל אחליף למסמך הוורד.
    NYO HO HO BITCH

4. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    אלפיון ~
    ' מה קורה להם היום עם הדם? .. ' שואלת את עצמה המורה . "כן אתה יכול, תצא מהר. " המורה אומרת
    ובמחשב שלך נשלחת הודעה :
    'מחשב 34 : אוקי, אבל איך אני יצא? O:'
    מה תעשה?

~~~~~
    לי ~
    התכוונתי לכיתה C. טעות מקלדת > <
    --
    "אני אשמח להרביץ לכמה חננות!" עונה לך הילד, "ואני אשמח לכבוש לכם את הכיתה!" הוא אומר.
    ( עכשיו תדברו אחד עם השני חופשי, אני לא צריכה לכתוב לכם מה כל אחד אמר. פשוט תגיבו אחד לשני D: )

~~~~
    גאארה ~
    אתה תוקף את התיבה, ולאחר כל המתקפות - היא נפתחת. בתוך התיבה הגדולה אתה מוצא המון דפי קלף
    ישנים שכתוב עליהם בכתוב מוזר ולא מובן.

~~~~
    אונו ~
    עוד דב''ש? אבל תנסי גם עם הילדים שבמ''ת. יש לך 11 וחצי אנשים שאת יכולה לבחור בהם O:
    --
    " תעני לה שניים. " אומר לך ילד אחד (ריי) , ואת עונה שניים ." נכון מאוד!~ עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: ( נכון שבא לך להרביץ לה? והיא מעצבנת? נכוןנכוןנכון? XD) "
    המורה שואלת, והילד אומר : "חח..צודקת.." ומשחק גם במחשב.

מילין ~
    " אמ. טוב, תיזהרי אני שמה עליך עין ~ " המורה אומרת לך במבט קריר, וממשיכה לכתוב על הלוח.

אצל הילד שפגשת (יוקאי):
    " המנהל, אפשר לעבור כיתה? או לעשות מבחן חוזר? בבקשה?.. " ~פאפיפייס~
    " כן. קח . " המנהל אומר ומגיש לו מבחן ענקי.
    " יופי D: " הוא אומר ויושב בשולחן המנהל, ומתחיל לעשות את המבחן.
    לאחר כמה זמן הוא מגיש למנהל את המבחן, והמנהל בלי לבדוק אפילו אומר :
    '' 89.9. עדין בכיתה C. ''
    " מה ?#@ ##%^% "

~~~~~~~~
    דיויד :
    מה השיטה שאתה אמרת? שכחתי..
    ----
    אתה שם לב שהילד שיושב לידך רק עכשיו הגיע. אתה אומר לו את שמך. (עכשיו יונתן-קוין צריך להגיב, שהוא יגיב תגיב לו בחזרה. D: )

~~~~~~~~
    ריי :
    " תעני לה שנים, " אתה לוחש לה והיא אומרת שניים. " כל הכבוד~! עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: מישהו יודע? " המורה אומרת, והילדה ממשיכה לשחק במחשב. (אם היא תכתוב לך משהו, תגיב למשהו שהיא אמרה.)
    אתה שם לב שגם לך יש מחשב.

~~~~~~~
    סאסקה :
    " שתיים. " אומרת הילדה. " כל הכבוד ! ועכשיו, מי יודע כמה זה אחד כפול שלוש? D: " ואתם ממשיכים לשחק בלפטופים. שום דבר מעניין לא קורה, והמורה מתחילה להרגיז אתכם. (אתם יכולים עכשיו לדבר בחופשיות, אני לא צריכה לעשות תגובות של ' הוא אמר , ואז היא אמרה ' וכל זה P: פשוט תגיבו אחד לשני )
    ~~~~
    סאלי :
    את מתעוררת בבוקר, או יותר נכון כבר ב9:30. את רואה שאמא שלך כתבה שהיא הולכת לשוק לקנות דברים,
    ואבא שלך הלך לעבודה. את לבד בבית, וכבר 9 וחצי, והבית ספר כבר התחיל!~
    מה תעשי?

ג'ייק:
    " או זה קל, אתה פשוט גם מכין שלט כזה וזהו ם: לא כל כך קשה. " אומרת אמי . " הי תגיד, אולי יש אנשים עם כוחות בכיתות B-A? נוכל לארגן תחרות כיתות מולם, " אומרת אמי בהתלהבות.

~~~~~
    סת' :
    אתה מלטף את היצור ונראה שהוא נהנה מזה. אתה רואה שהוא לפתע לוקח דף, וצבע שהיה על הרצפה,
    ומצייר על הדף משהו כזה:
    Spoiler ספוילר

~~~~~~
    קוין :
    אתה נכנס לכיתה ורואה שהמקום הפנוי היחיד הוא ליד איזה ילד.
    אתה מתיישב לידו ."שלום , שמי דיויד" אומר הילד.

~~~~~~
    לוקאס בת :
    " אא. " הנער אומר באדישות וממשיך לחייך את החיוך הזה שלו, את מנסה לצבוט אותו ברגל , אך הוא תופס לך את היד, אבל חלש, ומביט בך, שוב. XD

לוקאס בן:
    חכה שהוא יגיב. הוא אמור לכתוב לך משהו, ואז תדברו חופשי XD

~~~~~~

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אלפיון ~
    ' מה קורה להם היום עם הדם? .. ' שואלת את עצמה המורה . "כן אתה יכול, תצא מהר. " המורה אומרת
    ובמחשב שלך נשלחת הודעה :
    'מחשב 34 : אוקי, אבל איך אני יצא? O:'
    מה תעשה?

~~~~~
    לי ~
    --
    "אני אשמח להרביץ לכמה חננות!" עונה לך הילד, "ואני אשמח לכבוש לכם את הכיתה!" הוא אומר.
    ( עכשיו תדברו אחד עם השני חופשי, אני לא צריכה לכתוב לכם מה כל אחד אמר. פשוט תגיבו אחד לשני D: )

~~~~
    גאארה ~
    אתה תוקף את התיבה, ולאחר כל המתקפות - היא נפתחת. בתוך התיבה הגדולה אתה מוצא המון דפי קלף

~~~~
    אונו ~
    עוד דב''ש? אבל תנסי גם עם הילדים שבמ''ת. יש לך 11 וחצי אנשים שאת יכולה לבחור בהם O:
    --
    " תעני לה שניים. " אומר לך ילד אחד (ריי) , ואת עונה שניים ." נכון מאוד!~ עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: ( נכון שבא לך להרביץ לה? והיא מעצבנת? נכוןנכוןנכון? XD) "

מילין ~
    " אמ. טוב, תיזהרי אני שמה עליך עין ~ " המורה אומרת לך במבט קריר, וממשיכה לכתוב על הלוח.

אצל הילד שפגשת (יוקאי):
    " מה ?#@ ##%^% "

~~~~~~~~
    דיויד :
    מה השיטה שאתה אמרת? שכחתי..
    ----
    אתה שם לב שהילד שיושב לידך רק עכשיו הגיע. אתה אומר לו את שמך. (עכשיו יונתן-קוין צריך להגיב, שהוא יגיב תגיב לו בחזרה. D: )

~~~~~~~~
    ריי :
    " תעני לה שנים, " אתה לוחש לה והיא אומרת שניים. " כל הכבוד~! עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: מישהו יודע? " המורה אומרת, והילדה ממשיכה לשחק במחשב. (אם היא תכתוב לך משהו, תגיב למשהו שהיא אמרה.)

~~~~~~~
    סאסקה :
    " שתיים. " אומרת הילדה. " כל הכבוד ! ועכשיו, מי יודע כמה זה אחד כפול שלוש? D: " ואתם ממשיכים לשחק בלפטופים. שום דבר מעניין לא קורה, והמורה מתחילה להרגיז אתכם. (אתם יכולים עכשיו לדבר בחופשיות, אני לא צריכה לעשות תגובות של ' הוא אמר , ואז היא אמרה ' וכל זה P: פשוט תגיבו אחד לשני )
    ~~~~
    סאלי :
    את מתעוררת בבוקר, או יותר נכון כבר ב9:30. את רואה שאמא שלך כתבה שהיא הולכת לשוק לקנות דברים,
    מה תעשי?

ג'ייק:
    " או זה קל, אתה פשוט גם מכין שלט כזה וזהו ם: לא כל כך קשה. " אומרת אמי . " הי תגיד, אולי יש אנשים עם כוחות בכיתות B-A? נוכל לארגן תחרות כיתות מולם, " אומרת אמי בהתלהבות.

~~~~~
    סת' :
    אתה מלטף את היצור ונראה שהוא נהנה מזה. אתה רואה שהוא לפתע לוקח דף, וצבע שהיה על הרצפה,
    ומצייר על הדף משהו כזה:
    Spoiler ספוילר

~~~~~~
    קוין :
    אתה נכנס לכיתה ורואה שהמקום הפנוי היחיד הוא ליד איזה ילד.
    אתה מתיישב לידו ."שלום , שמי דיויד" אומר הילד.

~~~~~~
    לוקאס בת :
    " אא. " הנער אומר באדישות וממשיך לחייך את החיוך הזה שלו, את מנסה לצבוט אותו ברגל , אך הוא תופס לך את היד, אבל חלש, ומביט בך, שוב. XD

לוקאס בן:
    חכה שהוא יגיב. הוא אמור לכתוב לך משהו, ואז תדברו חופשי XD

~~~~~~
    "עוד שניה גם את תדקרי"אני כותב לה ואז יורה חץ מהצמח עליה שיפגע בה ולבנתים אני מכניס תצמח ויוצא מהכיתה

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~~~~~
    לי ~
    --

אני אומר ללוקאס הבן" טוב אז בוא תעקוב אחרי לכיתה A אני יוביל אותך לשם ". אני הולך עם לוקאס לכיתה A
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס בת :
    " אא. " הנער אומר באדישות וממשיך לחייך את החיוך הזה שלו, את מנסה לצבוט אותו ברגל , אך הוא תופס לך את היד, אבל חלש, ומביט בך, שוב. Xd

לוקאס בן:
    חכה שהוא יגיב. הוא אמור לכתוב לך משהו, ואז תדברו חופשי Xd
    הבת
    "אתה ילד מוזר ומעצבן!" אומר בתקיפות ואסתכל ללוח, אעתיק "מורה בן !@$#" אמלמל לעצמי ואצפה בקוצר רוח לסוף השיער...

הבן
    "אתה, אחלה אתה, לא כמו החננות האחרות!" אומר לו ואלך איתו לכיתה A

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    א
    אונו ~
    --

מילין ~

אצל הילד שפגשת (יוקאי):
    " מה ?#@ ##%^% "

~~~~
    כל כך נכון
    ~~~
    "שלוש" אני אומרת ומביטה אליה בשיעמום בתקווה שהיה משהו מעניין,
    לאחר מכן אשחק טיפה במחשב והביט שוב אל המורה

מילין
    אם הוא מקבל פחות מ90 ויותר מ60 הוא לא בכיתה שלי?
    ~~~~
    "טוב.." אני אומרת לה ומביטה עליה, לאחר מכן העתיק את כול מה שבלוח אם יש שאלות אני יענה להם ויביט אל המורה ואל זה שלידי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    סת' :
    ומצייר על הדף משהו כזה:
    Spoiler ספוילר
    אתה כן מבין אותי!" אני אומר לו בשמחה.
    אחר כך אני מביט על הצייור...
    אני שואל אותו:"נפלת לכאן מהשמים?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    סאלי :
    מה תעשי?

ג'ייק:
    סאלי-
    כתבתי שהיא חייה בבית יתומים..
    --
    אצא החוצה ואלך בלי להתרגש יותר מדי לבית הספר.

ג'ייק-
    "טוב" אגיד "אבל מה עושים בתחרויות כאלו?"

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סאסקה :
    "המורה אנחנו קיבלנו 90+ במבחן הקבלה!" אצעק לעבר המורה "את לא חושבת שאת צריכה ללמד אותנו חומר יותר קשה מאשר כפל!" 'אני לא יכול לעמוד בזה!' אחשוב לעצמי 'אני מעדיף לשבת בכיתה ה מאשר להיות פה..'
    NYO HO HO BITCH

12. Surgeon of Death
    גאארה ~
    אשמור את זה בתיק ואלך לכיתה

13. משתמש מנוסה
    ריי :
    'שיש..... איזה מורה חופרת' אחשוב לעצמי.
    'מתי השיעור המשעמם הזה כבר ניגמר.....' אחשוב בעודי מסתכל על המורה בשעמום.

14. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    אלפיון ~
    " אאוץ' . זה כאב " אומרת קים, ויוצאת גם לבחוץ. " סוףףף סווףף חופש!! DD: '' היא אומרת, ומפהקת.
    " בוא, " היא אומרת, והולכת לכיוון המגרש של בית הספר. " רוצה קרב? P: " היא שואלת.
    לפתע יש צלצול המראה הפסקה.

לי ולוקאסבן :
    " טוב אז בוא תעקוב אחרי לכיתה A אני יוביל אותך לשם " אומר לי,
    "אתה, אחלה אתה, לא כמו החננות האחרות!" אומר לו לוקאס, ושניהם הולכים לעבר כיתה A הגדולה.
    אתם מגיעים לכיתה A, ובאים לפתוח את דלת הכיתה, פתאום יש צלצול המודיע על הפסקה ולפתע הדלת נפתחת בעצמה וכל הילדים שבכיתה יוצאים ומועכים אותכם על הריצפה ויש עליכם סימנים של רגליים. ( XDD )

אונו :
    או . התבלבלתי XDD
    ---
    " יופי!! עכשיו, כמה זה אחד כפול אר-----" המורה אומרת ובאה לסיים את משפטה, ולפתע יש צלצול המודיע על
    ההפסקה. " יששש !!!!! " צרחו כל התלמידים ויצאו לבחוץ בהתלהבות.

מילין :
    אתם מעתיקים, ומעתיקים ומעתיקים. לפתע המורה אומרת " טוב, יש לכם שיעורי בית עד עמוד 12, ולהעתיק מהלוח, ו... " המורה אומרת ולפתע יש צלצול. " יש! צלצול !~ " כולם צועקים בהתלהבות ויוצאים למסדרון.

סת' :
    היצור מהנהן, וממשיך לצייר, בכוונה שאתה תבין:
    Spoiler ספוילר

לפתע אתה שומע צלצול, וכל הכיתות יוצאות למסדרון בצעקות שמחה.

סאלי :
    או נכון, התבלבלתי > < '
    ---
    את יוצאת לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה ממזמן. מה תעשי? האם תלכי ברגל או תשתמשי בכוחך?

ג'ייק:
    " אתה יודע, נלחמים. אני בבית ספר הזה כבר שנתיים, בשנה הקודמת עשינו את זה המון. " אמי אומרת לך,
    ולפתע נשמע צלצול והמון ילדים יוצאים מכיתותהם (כותבים ככה? XD) בצעקות שמחה.

סאסקה:
    '' אה. כבר למדתם כפולות אחד? אז נעבור לכפולות שניים!~ מי רוצה להגיד לי כמה זה שניים כפול אחד? D:" אומרת המורה, ואתה מתייאש. לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.

גאארה:
    אתה לוקח את הפתקים, ונכנס לתוך בית הספר במטרה להיכנס לכיתה, אבל לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות של '' יש!! הפסקההה !! '' ורצים לכיוון הדלת של בית הספר, ( אתה נמצא שם) ולא שמים לב אליך.

ריי :
    אתה מסתכל בשעון. עוד שלוש שניות .. שניים.. אחת.. אפס! צלצול! כולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.
    אתה יוצא לבחוץ גם, אבל לפתע ילדה בעלת שער וורוד מתנגשת בך בלי לשים לב. " ס-סליחה, " היא אומרת ומתחילה לאסוף את הספרים שלה.

לוקאס בת:
    הילד מושך בכתפיים, ומפהק. את מסתכלת על השעון של הכיתה בציפיה. שלוש שניות... שתיים.. אחת... הפסקה!!
    כולם יוצאים מהכיתה בשמחה ובצעקות.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אלפיון ~
    " אאוץ' . זה כאב " אומרת קים, ויוצאת גם לבחוץ. " סוףףף סווףף חופש!! DD: '' היא אומרת, ומפהקת.
    " בוא, " היא אומרת, והולכת לכיוון המגרש של בית הספר. " רוצה קרב? P: " היא שואלת.
    לפתע יש צלצול המראה הפסקה.

לי ולוקאסבן :
    " טוב אז בוא תעקוב אחרי לכיתה A אני יוביל אותך לשם " אומר לי,
    "אתה, אחלה אתה, לא כמו החננות האחרות!" אומר לו לוקאס, ושניהם הולכים לעבר כיתה A הגדולה.
    אתם מגיעים לכיתה A, ובאים לפתוח את דלת הכיתה, פתאום יש צלצול המודיע על הפסקה ולפתע הדלת נפתחת בעצמה וכל הילדים שבכיתה יוצאים ומועכים אותכם על הריצפה ויש עליכם סימנים של רגליים. ( XDD )

אונו :
    או . התבלבלתי XDD
    ---
    " יופי!! עכשיו, כמה זה אחד כפול אר-----" המורה אומרת ובאה לסיים את משפטה, ולפתע יש צלצול המודיע על
    ההפסקה. " יששש !!!!! " צרחו כל התלמידים ויצאו לבחוץ בהתלהבות.

מילין :
    אתם מעתיקים, ומעתיקים ומעתיקים. לפתע המורה אומרת " טוב, יש לכם שיעורי בית עד עמוד 12, ולהעתיק מהלוח, ו... " המורה אומרת ולפתע יש צלצול. " יש! צלצול !~ " כולם צועקים בהתלהבות ויוצאים למסדרון.

סת' :
    היצור מהנהן, וממשיך לצייר, בכוונה שאתה תבין:
    Spoiler ספוילר

לפתע אתה שומע צלצול, וכל הכיתות יוצאות למסדרון בצעקות שמחה.

סאלי :
    או נכון, התבלבלתי > < '
    ---
    את יוצאת לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה ממזמן. מה תעשי? האם תלכי ברגל או תשתמשי בכוחך?

ג'ייק:
    " אתה יודע, נלחמים. אני בבית ספר הזה כבר שנתיים, בשנה הקודמת עשינו את זה המון. " אמי אומרת לך,
    ולפתע נשמע צלצול והמון ילדים יוצאים מכיתותהם (כותבים ככה? XD) בצעקות שמחה.

סאסקה:
    '' אה. כבר למדתם כפולות אחד? אז נעבור לכפולות שניים!~ מי רוצה להגיד לי כמה זה שניים כפול אחד? D:" אומרת המורה, ואתה מתייאש. לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.

גאארה:
    אתה לוקח את הפתקים, ונכנס לתוך בית הספר במטרה להיכנס לכיתה, אבל לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות של '' יש!! הפסקההה !! '' ורצים לכיוון הדלת של בית הספר, ( אתה נמצא שם) ולא שמים לב אליך.

ריי :
    אתה מסתכל בשעון. עוד שלוש שניות .. שניים.. אחת.. אפס! צלצול! כולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.
    אתה יוצא לבחוץ גם, אבל לפתע ילדה בעלת שער וורוד מתנגשת בך בלי לשים לב. " ס-סליחה, " היא אומרת ומתחילה לאסוף את הספרים שלה.

לוקאס בת:
    הילד מושך בכתפיים, ומפהק. את מסתכלת על השעון של הכיתה בציפיה. שלוש שניות... שתיים.. אחת... הפסקה!!
    כולם יוצאים מהכיתה בשמחה ובצעקות.
    "עזבי"אני אמלמל"לא נראה לי שכדאי שכל הבית ספר יראה את הכוחות שלנו"אני אומר לה

עמוד 12 מתוך 19 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •