אלפיון ~
' מה קורה להם היום עם הדם? .. ' שואלת את עצמה המורה . "כן אתה יכול, תצא מהר. " המורה אומרת
ובמחשב שלך נשלחת הודעה :
'מחשב 34 : אוקי, אבל איך אני יצא? O:'
מה תעשה?
~~~~~
לי ~
התכוונתי לכיתה C. טעות מקלדת > <
--
"אני אשמח להרביץ לכמה חננות!" עונה לך הילד, "ואני אשמח לכבוש לכם את הכיתה!" הוא אומר.
( עכשיו תדברו אחד עם השני חופשי, אני לא צריכה לכתוב לכם מה כל אחד אמר. פשוט תגיבו אחד לשני D: )
~~~~
גאארה ~
אתה תוקף את התיבה, ולאחר כל המתקפות - היא נפתחת. בתוך התיבה הגדולה אתה מוצא המון דפי קלף
ישנים שכתוב עליהם בכתוב מוזר ולא מובן.
~~~~
אונו ~
עוד דב''ש? אבל תנסי גם עם הילדים שבמ''ת. יש לך 11 וחצי אנשים שאת יכולה לבחור בהם O:
--
" תעני לה שניים. " אומר לך ילד אחד (ריי) , ואת עונה שניים ." נכון מאוד!~ עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: ( נכון שבא לך להרביץ לה? והיא מעצבנת? נכוןנכוןנכון? XD) "
המורה שואלת, והילד אומר : "חח..צודקת.." ומשחק גם במחשב.
מילין ~
" אמ. טוב, תיזהרי אני שמה עליך עין ~ " המורה אומרת לך במבט קריר, וממשיכה לכתוב על הלוח.
אצל הילד שפגשת (יוקאי):
" המנהל, אפשר לעבור כיתה? או לעשות מבחן חוזר? בבקשה?.. " ~פאפיפייס~
" כן. קח . " המנהל אומר ומגיש לו מבחן ענקי.
" יופי D: " הוא אומר ויושב בשולחן המנהל, ומתחיל לעשות את המבחן.
לאחר כמה זמן הוא מגיש למנהל את המבחן, והמנהל בלי לבדוק אפילו אומר :
'' 89.9. עדין בכיתה C. ''
" מה ?#@ ##%^% "
~~~~~~~~
דיויד :
מה השיטה שאתה אמרת? שכחתי..
----
אתה שם לב שהילד שיושב לידך רק עכשיו הגיע. אתה אומר לו את שמך. (עכשיו יונתן-קוין צריך להגיב, שהוא יגיב תגיב לו בחזרה. D: )
~~~~~~~~
ריי :
" תעני לה שנים, " אתה לוחש לה והיא אומרת שניים. " כל הכבוד~! עכשיו, כמה זה אחד כפול שלוש? D: מישהו יודע? " המורה אומרת, והילדה ממשיכה לשחק במחשב. (אם היא תכתוב לך משהו, תגיב למשהו שהיא אמרה.)
אתה שם לב שגם לך יש מחשב.
~~~~~~~
סאסקה :
" שתיים. " אומרת הילדה. " כל הכבוד ! ועכשיו, מי יודע כמה זה אחד כפול שלוש? D: " ואתם ממשיכים לשחק בלפטופים. שום דבר מעניין לא קורה, והמורה מתחילה להרגיז אתכם. (אתם יכולים עכשיו לדבר בחופשיות, אני לא צריכה לעשות תגובות של ' הוא אמר , ואז היא אמרה ' וכל זה P: פשוט תגיבו אחד לשני )
~~~~
סאלי :
את מתעוררת בבוקר, או יותר נכון כבר ב9:30. את רואה שאמא שלך כתבה שהיא הולכת לשוק לקנות דברים,
ואבא שלך הלך לעבודה. את לבד בבית, וכבר 9 וחצי, והבית ספר כבר התחיל!~
מה תעשי?
ג'ייק:
" או זה קל, אתה פשוט גם מכין שלט כזה וזהו ם: לא כל כך קשה. " אומרת אמי . " הי תגיד, אולי יש אנשים עם כוחות בכיתות B-A? נוכל לארגן תחרות כיתות מולם, " אומרת אמי בהתלהבות.
~~~~~
סת' :
אתה מלטף את היצור ונראה שהוא נהנה מזה. אתה רואה שהוא לפתע לוקח דף, וצבע שהיה על הרצפה,
ומצייר על הדף משהו כזה:

( ציירתי בכוונה לא כלכך מובן, כיוון שהוא חיה ולא יודע כ''כ לצייר . )
~~~~~~
קוין :
אתה נכנס לכיתה ורואה שהמקום הפנוי היחיד הוא ליד איזה ילד.
אתה מתיישב לידו ."שלום , שמי דיויד" אומר הילד.
~~~~~~
לוקאס בת :
" אא. " הנער אומר באדישות וממשיך לחייך את החיוך הזה שלו, את מנסה לצבוט אותו ברגל , אך הוא תופס לך את היד, אבל חלש, ומביט בך, שוב. XD
לוקאס בן:
חכה שהוא יגיב. הוא אמור לכתוב לך משהו, ואז תדברו חופשי XD
~~~~~~