[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אלפיון ~
" אוקיי, " היא אומרת ואתם עולים למעלה . אתה לפתע רואה שהציפור נעלמה.
"הא? איפה היא? O:" קים שואלת " זה מוזר. אוקי, בוא נרד אולי היא למטה. " היא אומרת ומתחילה
לרדת מהגג.
לי ולוקאס ואונו ~
אונו מתקרבת ויוצאת מהכיתה, ואתם באים לתפוס אותה, אבל מזיזה את היד שלה ופתאום לי נותן כאפה
ללוקאס. ( מגיע לך!~ D: ) " גומאנסיי!(=סליחה, יפנית) " מתנצלת אונו ומביטה על לי ולוקאס. ( שכרגע על הרצפה)
" את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O: ) . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
" תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd) לוקאס עוצר את האגרוף, ואומר " אוקי די לריב פה! לא צריך ללכת מכות על כל שטות ," הוא אומר ולפתע הוא משתמש בכוח שלו
כדי ליצור וואקום מסביב לראש של אונו, ואז פתאום ילד בעל שער צהוב (אוסואי) בא ( אוסאי שוולט!~ יהה XD ) , ומחזיק בחולצה של לוקאס מאחורה וזורק אותו על הקיר,
( יש לכם אישור להרוג אותו. XD)
סוקי :
את גומרת לאכול והולכת להתארגן לבית הספר, מכיוון שההסעה כבר נסעה ממזמן,
ואתה מאחרת תצתרכי ללכת ברגל. (דיי צפוי שעכשיו תכתבי ' הולכת לבית הספר ' או משהו בסגנון, אז אני יכתוב לך כבר מה קורה אחרי שאת מגיעה D: )
את הולכת לבית הספר ומגיעה לאחר כמה דקות.
מה תעשי?
מילין:
" לא, אני בc, וכל השולחנות שם שבורים ויש שם עכברים בכל מקום ו--ו--- הכי גרוע... יש לנו מורה שנותנת המון
שיעורים!~" הוא אומר בביאוס.
ג'ייק :
" וואו. הי, בוא נלך אליה D:" אומרת אמי ומתחילה ללכת לעבר סאלי.
סאלי:
את נכנסת לבית הספר ורואה את הלוח של הכיתות, לפתע מאחוריך מופיעים שני ילדים - בן ובת.
" היי ^ ^" אומרת לך הבת.
סאסקה:
הציפור לפתע נעלמת, ולבית הספר נכנסת ילדה שדומה לציפור, אבל בלי הכנפיים והכל.
ריי:
" אריגאטו גוזימאס(=תודה ברשמיות,יפנית) ^^" היא אומרת לך ומודה שעזרת לה . " אנו.. אני הימג'י מיזוקי. ^ ^" הילדה אומרת ומחייכת חיוך קטן.
נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-19-2011 בשעה 07:27 PM
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
---- אני אערוך, אופס סליחה
נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 07:25 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"גמונסאי ! גמונסאי!" אני מצטערת שנית והולכת אל לוקאס ומביטה אליו "אטו, אתה בסדר?" אני שואלת אותו ומביטה אליו
מילין
"בוא נלך לשם עוד פעם!" אני קוראת אליו בחיוך, ומנסה להרגיש יותר חופשיה ולגרום לו שהוא היה בכיתה שלי ' אם אני אהיה חייבת אני אהיה חייבת , אני לא רוצה להיות לבד'
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"נשארתי כל השיעור?"גאארה:
אתה לוקח את הפתקים, ונכנס לתוך בית הספר במטרה להיכנס לכיתה, אבל לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות של '' יש!! הפסקההה !! '' ורצים לכיוון הדלת של בית הספר, ( אתה נמצא שם) ולא שמים לב אליך.
אומר ואברח מהם ואכין קיר מאדמה.. שהם יתנגשו בו
"מה אתה רוצה ממני פריק?" אומר ואקום, אתן לו אגרוף בפרצוף "לי תעזור לי תעסיק את המפגר אני אטפל בשנייה!" אומר ושוב אצור וואקום מסביב לראשה של אונולי ולוקאס ואונו ~
אונו מתקרבת ויוצאת מהכיתה, ואתם באים לתפוס אותה, אבל מזיזה את היד שלה ופתאום לי נותן כאפה
ללוקאס. ( מגיע לך!~ D: ) " גומאנסיי!(=סליחה, יפנית) " מתנצלת אונו ומביטה על לי ולוקאס. ( שכרגע על הרצפה)
" את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O: ) . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
" תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd) לוקאס עוצר את האגרוף, ואומר " אוקי די לריב פה! לא צריך ללכת מכות על כל שטות ," הוא אומר ולפתע הוא משתמש בכוח שלו
כדי ליצור וואקום מסביב לראש של אונו, ואז פתאום ילד בעל שער צהוב (אוסואי) בא ( אוסאי שוולט!~ יהה XD ) , ומחזיק בחולצה של לוקאס מאחורה וזורק אותו על הקיר,
( יש לכם אישור להרוג אותו. XD)
"את מנובלת קטנה" אומר לה בזמן שאפצפץ לה תראש עם הכוח שלי "את לא תשלטי באף אדם יותר בחיים"
נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 08:20 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)