Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 278
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    ריי :
    אתה מסתכל בשעון. עוד שלוש שניות .. שניים.. אחת.. אפס! צלצול! כולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.
    אתה יוצא לבחוץ גם, אבל לפתע ילדה בעלת שער וורוד מתנגשת בך בלי לשים לב. " ס-סליחה, " היא אומרת ומתחילה לאסוף את הספרים שלה.
    "לא זה בסדר" אומר לה בחיוך ואעזור לה לאסוף את הספרים.
    "שמי הוא ריקאגו, מי את?" אני אומר לה עם חיוך.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    אונו
    "אטו, מה זאת אומרת להרביץ?" אני אומרת בפרצוף חמוד(זה לא משנה היא במילא חמודה כול הזמן XD)
    אם הם יתקפו אותי (מה שבטח יקרא) אני יזיז תיד שלי ויגרום לאחד מהם לתת כאפה לעצמו "גמונאסי!" (סליחה) אני יתנצל והביט אליו(אוי אני משוגעת אל הדמות שלי)

מילין
    "היי יוקאי-קון" אומר לו והביט אליו "נו איך אלך בכיתה? אתה בכיתה שלי?" אשאל אותו בטיפה בישנות אבל בחיוך קטן
    אני אומר לאונו" את נזומי(איך שלא כותבים את זה).אני מקוה שאתה לא יודעת מזה וזה היה כך ". אני שולח אגרוף לעברה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאונו" את אוזמני(איך שלא כותבים את זה).אני מקוה שאתה לא יודעת מזה וזה היה כך ". אני שולח אגרוף לעברה
    "תעצור את עצמך מה אתה מרביץ לבת!" אומר ואקרוץ לעבר לי "תתעשת!" אומר לו שנית ואז אלך אליה, "אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני" אומר ואתקרב אליה כשאהיה מספיק קרוב אני אתפוס את הצוור האחורי שלה חזק ממש כדי שהיא לא תוכל לזוז "עכשיו תרביץ לה!" אומר לליאור

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאונו" את אוזמני(איך שלא כותבים את זה).אני מקוה שאתה לא יודעת מזה וזה היה כך ". אני שולח אגרוף לעברה
    מה זה?
    ~~~~
    "סליחה שנית.." אני יאמר לו ויכוון תבוקס שלו לעבר החבר שלו.. "גומנאסי"אתנצל עוד פעם והביט לראו תאם הוא בסדר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מה זה?
    ~~~~
    "סליחה שנית.." אני יאמר לו ויכוון תבוקס שלו לעבר החבר שלו.. "גומנאסי"אתנצל עוד פעם והביט לראו תאם הוא בסדר
    "אוקיי דיי לריב פה!" אומר בעצבים ואעצור את האגרוף שלו עם היד שלי "לא צריך ללכת מכות על כל שטות" אומר ואתחיל להשתמש בכוח האוויר שלי כדי ליצור וואקום מסביב לראש שלה כדי שתחנק ותמות! (סיגל את לא יודעת על הכוח שלי אז את לא יכולה לדעת מאיפה זה בא אז אל תתחכמי)

6. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    אלפיון ~
    " אוקיי, " היא אומרת ואתם עולים למעלה . אתה לפתע רואה שהציפור נעלמה.
    "הא? איפה היא? O:" קים שואלת " זה מוזר. אוקי, בוא נרד אולי היא למטה. " היא אומרת ומתחילה
    לרדת מהגג.

לי ולוקאס ואונו ~
    אונו מתקרבת ויוצאת מהכיתה, ואתם באים לתפוס אותה, אבל מזיזה את היד שלה ופתאום לי נותן כאפה
    ללוקאס. ( מגיע לך!~ D: ) " גומאנסיי!(=סליחה, יפנית) " מתנצלת אונו ומביטה על לי ולוקאס. ( שכרגע על הרצפה)
    " את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O: ) . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
    " תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd) לוקאס עוצר את האגרוף, ואומר " אוקי די לריב פה! לא צריך ללכת מכות על כל שטות ," הוא אומר ולפתע הוא משתמש בכוח שלו
    כדי ליצור וואקום מסביב לראש של אונו, ואז פתאום ילד בעל שער צהוב (אוסואי) בא ( אוסאי שוולט!~ יהה XD ) , ומחזיק בחולצה של לוקאס מאחורה וזורק אותו על הקיר,
    ( יש לכם אישור להרוג אותו. XD)

סוקי :
    את גומרת לאכול והולכת להתארגן לבית הספר, מכיוון שההסעה כבר נסעה ממזמן,
    ואתה מאחרת תצתרכי ללכת ברגל. (דיי צפוי שעכשיו תכתבי ' הולכת לבית הספר ' או משהו בסגנון, אז אני יכתוב לך כבר מה קורה אחרי שאת מגיעה D: )
    את הולכת לבית הספר ומגיעה לאחר כמה דקות.
    מה תעשי?

מילין:
    " לא, אני בc, וכל השולחנות שם שבורים ויש שם עכברים בכל מקום ו--ו--- הכי גרוע... יש לנו מורה שנותנת המון
    שיעורים!~" הוא אומר בביאוס.

ג'ייק :
    " וואו. הי, בוא נלך אליה D:" אומרת אמי ומתחילה ללכת לעבר סאלי.

סאלי:
    את נכנסת לבית הספר ורואה את הלוח של הכיתות, לפתע מאחוריך מופיעים שני ילדים - בן ובת.
    " היי ^ ^" אומרת לך הבת.

סאסקה:
    הציפור לפתע נעלמת, ולבית הספר נכנסת ילדה שדומה לציפור, אבל בלי הכנפיים והכל.

ריי:
    " אריגאטו גוזימאס(=תודה ברשמיות,יפנית) ^^" היא אומרת לך ומודה שעזרת לה . " אנו.. אני הימג'י מיזוקי. ^ ^" הילדה אומרת ומחייכת חיוך קטן.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-19-2011 בשעה 07:27 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

7. Because lizards can swim
    ---- אני אערוך, אופס סליחה
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 07:25 PM

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אלפיון ~
    "הא? איפה היא? O:" קים שואלת " זה מוזר. אוקי, בוא נרד אולי היא למטה. " היא אומרת ומתחילה
    לרדת מהגג.

לי ולוקאס ואונו ~
    אונו מתקרבת ויוצאת מהכיתה, ואתם באים לתפוס אותה, אבל מזיזה את היד שלה ופתאום לי נותן כאפה
    ללוקאס. ( מגיע לך!~ D: ) " גומאנסיי!(=סליחה, יפנית) " מתנצלת אונו ומביטה על לי ולוקאס. ( שכרגע על הרצפה)
    " את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
    " תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd)
    רגע שניה אל תגיבו! - אני עורכת ומוסיפה את התגובה האחרונה של לוקאס.

סוקי :
    ואתה מאחרת תצתרכי ללכת ברגל. (דיי צפוי שעכשיו תכתבי ' הולכת לבית הספר ' או משהו בסגנון, אז אני יכתוב לך כבר מה קורה אחרי שאת מגיעה D: )
    מה תעשי?

מילין:
    " לא, אני בc, וכל השולחנות שם שבורים ויש שם עכברים בכל מקום ו--ו--- הכי גרוע... יש לנו מורה שנותנת המון

ג'ייק :

סאלי:
    את נכנסת לבית הספר ורואה את הלוח של הכיתות, לפתע מאחוריך מופיעים שני ילדים - בן ובת.
    " היי ^ ^" אומרת לך הבת.

סאסקה:

ריי:
    " אריגאטו גוזימאס(=תודה ברשמיות,יפנית) ^^" היא אומרת לך ומודה שעזרת לה . " אנו.. אני הימג'י מיזוקי. ^ ^" הילדה אומרת ומחייכת חיוך קטן.
    אני הולך אחריה וממלמל "מוזר מאוד"

9. היכל התהילה
    אלפיון ~
    לרדת מהגג.

לי ולוקאס ואונו ~
    " את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
    " תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd)

סוקי :
    מה תעשי?

מילין:

ג'ייק :

סאלי:
    " היי ^ ^" אומרת לך הבת.

סאסקה:

ריי:
    ג'ייק:
    אלך אחרי הנערה בהתרגשות, אך אסווה אותה במבט מבודח.
    ''היי'' אגיד.
    ~אחרי התגובה של סאלי~
    ''אממ כן'' אגיד באי נוחות מסויימת.

סאלי:
    ''היי'' אענה לילד ולילדה ואבדוק באיזו כיתה אני.
    ''היי! אני מכירה אותך מאיפהשהו?'' אשאל את הילד ''כן! אתה המבוקש ההוא!''

10. משתמש מנוסה
    ריי:
    "נעים מאוד להכיר אותך" אומר לה בחיוך.
    "לא ראיתי אותך מוקדם יותר, באיזה כיתה את לומדת?" אשאל אותה.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Spartan צפה בהודעה
    ג'ייק:
    אלך אחרי הנערה בהתרגשות, אך אסווה אותה במבט מבודח.
    ''היי'' אגיד.
    ~אחרי התגובה של סאלי~
    ''אממ כן'' אגיד באי נוחות מסויימת.

סאלי:
    ''היי'' אענה לילד ולילדה ואבדוק באיזו כיתה אני.
    ''היי! אני מכירה אותך מאיפהשהו?'' אשאל את הילד ''כן! אתה המבוקש ההוא!''
    "איזה מבוקש?הדבר האחרון שאני הוא מבוקש.." אומר לילדה "וחוץ מזה ככה אומרים שלום למישהו?בואי נתחיל מהתחלה.היי אני סאסקה, מי את?" ואושיט לה את ידי.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי ולוקאס ואונו ~
    " את נזומי (עכבר, יפנית. זה עכבר נכון? O: ) . " אומר הילד וקם מהרצפה, ובא להביא לאונו אגרוף .
    " תעצור את עצמך! מה אתה מרביץ לבת!" אומר לי וקורץ לו, " תתעשת! " הוא אומר ללי, שרצה להביא לאונו אגרוף. " אל תדאגי ממילא רצינו להרביץ אחד לשני " אומר לוקאס ומתקרב לאונו, ואז במהירות הוא תופס לילדה את הצוואר ממש חזק כדי שלא תוכלי לזוז, " עכשיו תרביץ לה!" הוא אומר ללי . הילד בא להביא לה אגרוף, אבל האגרוף לפתע נשלח ללוקאס במקום לאונו. ( מוחעחע שוב מגיע לך!~ Xd) לוקאס עוצר את האגרוף, ואומר " אוקי די לריב פה! לא צריך ללכת מכות על כל שטות ," הוא אומר ולפתע הוא משתמש בכוח שלו
    כדי ליצור וואקום מסביב לראש של אונו, ואז פתאום ילד בעל שער צהוב (אוסואי) בא ( אוסאי שוולט!~ יהה XD ) , ומחזיק בחולצה של לוקאס מאחורה וזורק אותו על הקיר,
    אני אומר לאוסאי" חבל שהתערבת וגנת על אונו ופגעת בחברי.זה יום המזל שלך היום אתה עומד להישלח לגן עדן שלך ". אני הופך את האגרוף שלי לאגרוף אש ורץ לעבר אוסאי ותוקף אותו עם אגרוף אש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    לי ולוקאס ואונו ~

מילין:
    "גמונסאי ! גמונסאי!" אני מצטערת שנית והולכת אל לוקאס ומביטה אליו "אטו, אתה בסדר?" אני שואלת אותו ומביטה אליו

מילין
    "בוא נלך לשם עוד פעם!" אני קוראת אליו בחיוך, ומנסה להרגיש יותר חופשיה ולגרום לו שהוא היה בכיתה שלי ' אם אני אהיה חייבת אני אהיה חייבת , אני לא רוצה להיות לבד'

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. Surgeon of Death
    גאארה:
    אתה לוקח את הפתקים, ונכנס לתוך בית הספר במטרה להיכנס לכיתה, אבל לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות של '' יש!! הפסקההה !! '' ורצים לכיוון הדלת של בית הספר, ( אתה נמצא שם) ולא שמים לב אליך.
    "נשארתי כל השיעור?"
    אומר ואברח מהם ואכין קיר מאדמה.. שהם יתנגשו בו

15. Because lizards can swim
    לי ולוקאס ואונו ~
    "מה אתה רוצה ממני פריק?" אומר ואקום, אתן לו אגרוף בפרצוף "לי תעזור לי תעסיק את המפגר אני אטפל בשנייה!" אומר ושוב אצור וואקום מסביב לראשה של אונו
    "את מנובלת קטנה" אומר לה בזמן שאפצפץ לה תראש עם הכוח שלי "את לא תשלטי באף אדם יותר בחיים"
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 08:20 PM

עמוד 14 מתוך 19 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •