Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 278
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס :
    אתה עולה לגג הגדול, ונכנס למצב מדיטציה. מסביבך נוצר מין עיגול אוויר, ואתה מרגיש יותר חזק ממקודם.
    לפתע אתה שומע רעש של מישהו שהולך מאחוריך.

ג'ון :
    אתה מגיע לבית הספר, ונכנס לתוכו כדי לראות באיזה כיתה אתה נמצא. אתה רואה שאתה בכיתה A, כצפוי.
    אתה נכנס לכיתה הענקית והמפוארת בעלת הספות הנוחות, והלפטופים המבריקים,ורואה שזמן הפסקת האוכל התחיל. אתה הולך לקפיטריה הנמצאת בסוף הכיתה, וכשמגיע תורך האישה העומדת שם שואלת אותך:
    " מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, "
    לוקאס
    אני יוצא מהמצב של הכדור ופשוט יושב לי על הגג ושואף אוויר להנעתי, לא מתייחס לצעדים...

ג'ון
    "פיצה וקולה" אומר לה ואקח את הזמנתי "תודה רבה לך, המקום הזה ממש מפואר! מעניין איך הכיתות האחרות!" אומר ואלך לכיתה C כדי לראות מה יש שם

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    [SIZE="4"]
    אונו :
    מי כבר יכול להיות מוכר? עדין את לא מכירה אף אחד > < '
    -----
    את עומדת בתור בקפיטריה שנמצאת בכיתה שלך, ואז מגיע תורך לקבל את האוכל.
    " מה תרצי לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? הקינוח הוא גלידה בטעמים, " האישה שעומדת שם שואלת אותך.

מילין :
    יוקאי מהנהן, ואתם הולכים לקפיטריה המרכזית של בית הספר, ועומדים בתור הארוך.
    כשמגיע תורכם , האישה שעומדת שם שואלת אותכם:
    " מה תרצו? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
    " אמ. מה את לוקחת? " שואל אותך יוקאי.
    .
    "אני ישמח לפיצה צ'יפס וקולה" אני אומרת ולוקחת את האוכל ומודה לה ולוקחת סכום ומתיישבת באיזהשהוא שולחן

מילין
    "אני ישמח לבולנז וקולה" אני אומרת ולוקחת את האוכל ממנה ומתיישבת אם יוקאי באיזשהוא שולחן אחרי שאני לוקחת גם סכום

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. היכל התהילה
    ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :
    סליחה על התגובה התוקעת >< (אלפיון)
    ---
    " צודק," אומרת אמי לג'ייק.
    סאלי ג'ייק , אמי וקים מתחילים ללכת לכיוון כיתה A.
    " אתה בא? " שואלת קים את אלפיון.
    לאחר מכן כשהם מגיעים לקפיטריה שנמצאת בכיתה A, הם רואים שהתחילה חלוקת האוכל
    ועמדו שם המון מאכלים טעימים כמו גלידות, פיצות, ברד, והמון דברים טעימים.
    הבטתם על הדוכן עם הגלידות וראיתם גלידות מכל הסוגים הטעמים והצבעים:
    תות, מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, שוקולד רגיל, ווניל פצפוצים, קינדר, דובדבן, מנגו, סורבה, גלידות שמנת
    ועוד.
    ג'ייק:
    ~לוקח גלידה מהטעמים מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, קינדר וסורבה ממש בלי להתקמצן XD~
    סאלי:
    אקח כמה גלידות בטעם של פירות שונים ואתחיל לאכול בשקט.

4. משתמש מנוסה
    ריי:
    " מה? טוב נו, בסדר. " אומר המנהל ומגיש לך את המבחן של הימג'י.
    אתה רואה שכל התשובות נכונות ואין אף טעות כמעט.
    " נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.
    "אדוני המנהל! כל התשובות במבחן הזה הן נכונות" אומר ברשמיות.
    "אני מבקש ממך להסתכל על התשובות שוב! למבחן הזה מגיע ציון של מאה להימג'י לא מגיע להיות בכיתה שהיא נמצאת בה!" אומר ואתעקש שיבדוק את המבחן שוב.

5. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אוקיטו:
    אתה רץ לתחנת האוטובוס, כשלפתע עובר אוטובוס קו 5 המגיע לבית הספר, ואתה מפספס אותו.
    ( זה במקום הגשם. Xd )
    "טוב, כנראה שזה לא יום המזל שלי" אמרתי לעצמי ביאוש.
    "אצטרך ללכת ברגל לבי"ס" אמרתי לעצמי והתחלתי לצעוד.

6. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    בארי:
    בבקשה Xd
    ----
    אתה עולה על האוטובוס קו 5, והנהג מבקש חמש שקלים. אתה מביא לו חמישה שקלים, ונכנס ומתישב
    בכיסא הטורקיז באמצע האוטובוס, ליד הדלת האחורית.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע לבית הספר ורואה שבדיוק יש צלצול, וכולם נכנסים לכיתות ומתחילים לאכול.
    לפתע נכנסת בשער בית הספר ילדה בעלת שער צהוב.
    Spoiler ספוילר

אונו :
    מי כבר יכול להיות מוכר? עדין את לא מכירה אף אחד > < '
    -----
    את עומדת בתור בקפיטריה שנמצאת בכיתה שלך, ואז מגיע תורך לקבל את האוכל.
    " מה תרצי לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? הקינוח הוא גלידה בטעמים, " האישה שעומדת שם שואלת אותך.

מילין :
    יוקאי מהנהן, ואתם הולכים לקפיטריה המרכזית של בית הספר, ועומדים בתור הארוך.
    כשמגיע תורכם , האישה שעומדת שם שואלת אותכם:
    " מה תרצו? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
    " אמ. מה את לוקחת? " שואל אותך יוקאי.

אוקיטו:
    אתה רץ לתחנת האוטובוס, כשלפתע עובר אוטובוס קו 5 המגיע לבית הספר, ואתה מפספס אותו.
    ( זה במקום הגשם. XD )

ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :
    סליחה על התגובה התוקעת >< (אלפיון)
    ---
    " צודק," אומרת אמי לג'ייק.
    סאלי ג'ייק , אמי וקים מתחילים ללכת לכיוון כיתה A.
    " אתה בא? " שואלת קים את אלפיון.
    לאחר מכן כשהם מגיעים לקפיטריה שנמצאת בכיתה A, הם רואים שהתחילה חלוקת האוכל
    ועמדו שם המון מאכלים טעימים כמו גלידות, פיצות, ברד, והמון דברים טעימים.
    הבטתם על הדוכן עם הגלידות וראיתם גלידות מכל הסוגים הטעמים והצבעים:
    תות, מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, שוקולד רגיל, ווניל פצפוצים, קינדר, דובדבן, מנגו, סורבה, גלידות שמנת
    ועוד.

לי:
    זה לא סיגל זה אוונו!~ XDD
    ---
    הילד הבלונדיני מתעלם מדבריך ומושך בכתפיו. לאחר מכן, אתה עוקב אחרי אונו והילד הבלונדיני, ואז היא גורמת לו להוריד אותה, והיא הולכת. אוסאי הולך עד סוף המסדרון, עד שאתה לא רואה אותו כבר. לפתע הוא מופיע מאחוריך.
    " בוו. ಠ ›ಠ " הוא אומר לך באדישות.

לוקאס :
    אתה עולה לגג הגדול, ונכנס למצב מדיטציה. מסביבך נוצר מין עיגול אוויר, ואתה מרגיש יותר חזק ממקודם.
    לפתע אתה שומע רעש של מישהו שהולך מאחוריך.

ג'ון :
    אתה מגיע לבית הספר, ונכנס לתוכו כדי לראות באיזה כיתה אתה נמצא. אתה רואה שאתה בכיתה A, כצפוי.
    אתה נכנס לכיתה הענקית והמפוארת בעלת הספות הנוחות, והלפטופים המבריקים,ורואה שזמן הפסקת האוכל התחיל. אתה הולך לקפיטריה הנמצאת בסוף הכיתה, וכשמגיע תורך האישה העומדת שם שואלת אותך:
    " מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, "

רוסטר:
    אתה רץ לבית הספר ונכנס אליו, ורואה שאתה נמצא בכיתה F.
    אתה נכנס לכיתה F ורואה שולחנות שבורים, וכיתה מוזנחת ועכברים לבנים מטיילים להם בין כל פינה ופינה.
    מחוץ לכיתה בצד ימין, נמצאת הקפיטריה המרכזית ששם מחלקים את האוכל.
    מה תעשה?

סת':
    כן. אני עושה שאתה משתמש בריטלין ואז מה שאמרנו בה''פ?
    --
    אתה מחפש בתיק שלך אוכל, ורואה שם כדור קטן. אתה חושב שזה ממתק ואוכל את זה, ולפתע מאבד את התאבון.
    " גרר גררר? " שואל היצור, ולפתע הזמן מתחיל להאט.

גאארה:
    אמרתי כתב לא מובן. לא אמרתי יפנית = - ='
    הנה ציטוט אפילו:

-----

סוקי:
    " טוב אני יוותר לך רק הפעם!~ " היא אומרת בכעס והולכת, לפתע יש צלצול המודיע על הפסקת האוכל וכולם
    נכנסים לקפיטריה הגדולה שבתוך בית הספר. מה תעשי?

סאסקה:
    " הא? היי D:" הילדה אומרת לך, " כן, אני חדשה פה." היא אומרת. " אמ. אתה יודע אולי איפה הקפיטריה של הבית ספר?" היא שואלת אותך. ומסתכלת שנית לשני הצדדים.

ריי:
    " מה? טוב נו, בסדר. " אומר המנהל ומגיש לך את המבחן של הימג'י.
    אתה רואה שכל התשובות נכונות ואין אף טעות כמעט.
    " נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.
    "יופי!" אומר ואכנס לקפיטריה.
    ---
    מאי, למה את תוקעת אותי?! מה אני כבר יכולה לכתוב?!
    אני מצטערת אבל בבקשה תכתבי לי תגובות פחות תוקעות
    Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    שם: אופיר
    שם משתמש: I'm No Superman
    שם הדמות + שם משפחה: פורטגאס די. אייס החתיך והסקסי והחיימשלי והכפרעליו
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: http://dc03.arabsh.com/i/00676/b5zdtvuohcjq.jpg נכון שהוא פשוט חתיך?!
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: http://4.bp.blogspot.com/_naypHoRY7L...w+jeagerjaques
    אופי: אייס הוא אדם היפראקטיבי, דבר שמאוד מאפיין את הכוח המיוחד שלו - טלפורטציה.
    אח מצבי הרוח של אייס אוהבים להשתנות בין כועס לשמח לעצוב ולבין כל שאר הדברים.
    אך שכל זה לא יבלבל אתכם, אייס הוא אדם חכם ונבון ובעל כוח גופני גדול, להתעסק עם אייס לא כדאי לכם.
    הכוח המיוחד: טלפורטציה 3>
    גזע: ערפד
    רקע: רק משפחתי יודעת על הכוח המיוחד שלי... אתם יודעים... טלפורטציה. הכוח הזה יכול להיות מנוצל מאוד, אבל לאאא, חייב להיות חוק דבילי שאני בכלל לא מבין אותו שאוסר עלי להשתמש בכוח שלי בצורה חופשית. קיבלתי מתנה ואני לא יכול להנות ממנה, זה כמו עינוי.
    יש לי משפחה בריאה, אבא ואמא, ג'ן ופול ואחות גדולה, אני לא אוהב לפרט על ההורים שלי, הם רואים בי ואחותי קצת פריקים, בגלל שאני יכול להשתגר והיא יכולה להזיז דברים עם כוח המחשבה.
    אחותי הגדולה גדולה ממני בשנתיים, אנחנו יותר קשורים בגלל ששנינו "פריקים". היא מאוד נחמדה אלי, לא ברור לי למה. זה כנראה פשוט איך שהיא.
    לא מזמן התקבלתי לתיכון חדש שאמור להיות מעולה, אני עדיין מאוד שמח מזה. שמעתי המון סיפורים עליו. אחותי שם והיא אומרת שהוא באמת כמו שמספרים עליו, כל מה שאני צריך לעשות עכשיו זה לבדוק אם היא צודקת.

קשרים: לא לגעת.
    רומנטיקה: לא רואה איך זה יכול להזיק.
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה: אני אשמח להירשם, מזמן לא הייתי במ"ת אבל הרמה שלי דיי גבוהה.
    אה כן, שמישהו ינסה לגלות שאני ערפד והוא ימצא הוכחות ואז כשהוא יגיד לי הוא יעשה כזה "i know what you are, you skin is pale and ice cold" וכו' וכו' ואז אני אעשה כזה "say it, out loud" ואז או שהוא יגיד "vempire" או שמישהו אדיש כמו סנייפ יגיע ויגיד "נסיכת פיות מנצנצת" D:

אגב אני מקווה להירשם למרות הרקע הMEH הזה.

8. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    גאארה:
    אף ילד לא עונה לחיוב, ואתה נזכר שבספרית בית הספר יש ספרים על שפות עתיקות.
    מצד שני, התחילה הפסקת האוכל וכולם נכנסו לקפיטריה והתחילו לאכול. מה תעשה? ~

לי:
    הילד מהנהן ומפהק. לפתע ציפורניו נארכות והופכות לחדות, וצומחות לו שני אוזני חתול בראש, ו2 ניבים בפה.
    הוא מתחיל לרוץ ולקחת תנופה (כשהוא על 4 XD), ואז כשהוא מגיע אליך, הוא קופץ עליך ושורט אותך עם ציפורניו
    החדות.

בארי:
    עוד כמה דקות לך ולילדה יצא להיפגש, תכף זה בא Xd
    אגב, מצאתי תמונה שמתאימה לתיאור שלך!~ D:
    http://www.up2me.co.il/images/75298069.png רק שהוא בלי אוזניות
    ---
    אתה מנמיך קצת את המוזיקה, ואז נכנס לבית הספר, ורואה לוח גדול ליד חדר המזכירות.
    כתוב שם את הכיתות, ואתה מבחין בכך שאתה בכיתה י''ב A. אתה מתחיל לפסוע לכיוון הכיתה שלך,
    ומגיע לדלת הכיתה. אתה רואה שבסוף המסדרון יש שני בחורים שרבים אחד עם השני, ולאחד יש אוזני-חתול וניבים.
    אתה נכנס לכיתה ורואה כיתה ענקית, עם ספות אדומות ומרופדות, הקיר צבוע בצבע לבן חלק, ברצפה יש שטיח אדום, '' לוח חכם '' תלוי על הקיר, שולחנות מבריקים, ובסוף הכיתה יש קפיטריה עם המון אוכל, וכולם עומדים בתור ומחכים שם.

אלפיון וקים~
    " אוקי D:" אומרת קים, ולוקחת פיצה אחת וגלידה בטעם שוקולד בלגי. אתם מתיישבים
    בספה אחת .
    " וואו זה נורא טעים " אומרת קים תוך כדי שהיא מלקקת את הגלידה.
    " תגיד, שמעת שאדון שטן(לי), מתכנן עם חבר שלו להרוס לנו את הכיתה? O:" היא אומרת ואוכלת מהפיצה.

סאסקה:
    " אוקי " הילדה אומרת ומחייכת, לפתע נכנס דרך השער ילד בעל שער לבן עם קצוות שער שחורות. הילדה
    מביטה בו, ואתה שואל אותה מה שמה, לאחר כמה זמן היא מתעשתת " מה?... אהה, קוראים לי מיו. (mio) "
    היא אומרת לך בחיוך.

לוקאס:
    לפתע קופצים עליך שני אנשים, קושרים לך את העיניים ואת הגוף, ומזריקים לך סם הרדמה.

לאחר כמה זמן, אתה מוצא את עצמך במקום חשוך ואפל. " או.. אני רואה שהתעוררת. " אתה שומע
    קול לפתע.

ג'ון:
    " בבקשה ^^ " אומרת האישה, ואתה הולך לכיתה C. אתה מוצא כיתה הרוסה ומוזנחת, עם שולחנות שבורים,
    חסרת כיסאות, לוח גירים ישן, ועכברים מתרוצצים להם בכל מקום.

אונו:
    את מתיישבת בספה אחת, ומתחילה לאכול את הפיצה. לפתע מאחוריך את מרגישה במשהו מוזר.
    פתאום, קושרים לך את העינים, את הפה ואת הגוף, ולפתע את נרדמת.

את מתעוררת בחדר קטן וחשוך, ודמות בעלת חליפה שחורה עומדת מולך.

" התעוררת כבר, הא? " היא שואלת אותך בחיוך מפחיד.

מילין:
    " וואו! זה טעים D:" אומר יוקאי ואוכל מהבולונז. " שוב תודה, איך עשית את זה? " יוקאי שואל בהתלהבות.

ג'ייק סאלי ואמי:
    ג'ייק לוקח גלידה ענקית עם כמעט כל הטעמים, סאלי לוקחת רק פירות, ואמי לוקחת שוקולד בלגי ווניל צרפתי.
    " זה.. זה פשוט מעולה! הלוואי וגם שלנו יהיה כזה בכיתה, " אומרת אמי.
    לפתע אתם מבחינים שהילדה שישבה בספה שלידכם נעלמה לפתע. (אונו)

אוקיטו:
    אתה מתחיל לפסוע לכיוון בית הספר הגדול, ולאחר מספר דקות מגיע לשם. אתה נכנס לתוכו,
    ורואה שאתה בכיתה A, ועכשיו הוא זמן הפסקת האוכל. אתה נכנס לכיתה A, ורואה כיתה מפוארת
    עם ספות נוחות בצבע אדום, שולחנות גדולים ומבריקים, 'לוח חכם' תלוי על הקיר, ובריצפה יש שטיח אדום, וכמובן חלונות יפים עם וילונות בצבע אדום כהה. בסוף הכיתה נמצאת קפיטריה. כל הילדים מתאספים ליד הקפירטיה
    כדי לקבל את האוכל.

סוקי:
    חח סליחה > < '
    --
    את נכנסת לקפיטריה והולכת לחכות בתור. כשמגיע תורך, האישה שעומדת שם שואלת אותך:
    " מה תרצי לאכול? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
    היא שואלת בחיוך.

דויד :
    אתה מצייר ומצייר, ולפתע אתה שומע רעשים מאחוריך, מסובב את הראש כדי לראות מה זה,
    ותוך שלוש שניות אתה מוצא את עצמך קשור בכל הגוף, ויש על העינים שלך כיסוי עיניים.
    " אני רואה שהתעוררת.. " אמר לפתע קול של גבר מבוגר.

ריי :
    " בסדר, בסדר " אומר המנהל ואז לוחש לעצמו ' תלמיד מעצבן. '
    ומעיין שנית במבחן, " טוב היא עולה לכיתה B. " אומר המנהל ונאנח.

I'm No Superman:
    רשום
    תכף אני מגיבה ועושה לך התחלה.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-21-2011 בשעה 03:17 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס:
    לפתע קופצים עליך שני אנשים, קושרים לך את העיניים ואת הגוף, ומזריקים לך סם הרדמה.

לאחר כמה זמן, אתה מוצא את עצמך במקום חשוך ואפל. " או.. אני רואה שהתעוררת. " אתה שומע
    קול לפתע.

ג'ון:
    " בבקשה ^^ " אומרת האישה, ואתה הולך לכיתה C. אתה מוצא כיתה הרוסה ומוזנחת, עם שולחנות שבורים,
    לוקאס
    "יופי איזה כיף" אומר באדישות "מי אתם?" אומר שנית
    "ולמה אתם חטפתם אותי..." אומר עוד פעם ואנסה לעשות רוח חזקה מספיק כדי לחתוך את החותים
    בזמן שאני עושה את זה אני אכין כדור של רוח שיהיה בו מספיק לחץ כך שאני אזרוק אותו לחדר והוא ייתפוצץ ויעיף את כולם לקיר

ג'ון
    "איזה מסכנים!" אומר בעצבנות "מה זה לעזאזל האי שוויון הזה..." אומר שנית ואלך החוצה 'חבל שאין חבורה של אנשים שנלחמת באי שוויון ותשווה בין כל הכיתות! כי אם תהיה אני אצטרף אליהם!' אחשוב

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    הילד מהנהן ומפהק. לפתע ציפורניו נארכות והופכות לחדות, וצומחות לו שני אוזני חתול בראש, ו2 ניבים בפה.
    הוא מתחיל לרוץ ולקחת תנופה (כשהוא על 4 XD), ואז כשהוא מגיע אליך, הוא קופץ עליך ושורט אותך עם ציפורניו
    החדות.

[/SIZE]
    אני אומר לבלונדיני"אז אני מבין שגם לך יש כוחות מיוחדות ואתה בגזע החצי חיה ובני אדם.יפה מאוד. אני עדיין אשרוף אותך למוות עם כוחתי".אני אנסה לתפוס אותו. כשאתפוס אני אשרוף אותו במגע בין שניניו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סאסקה:
    " אוקי " הילדה אומרת ומחייכת, לפתע נכנס דרך השער ילד בעל שער לבן עם קצוות שער שחורות. הילדה
    מביטה בו, ואתה שואל אותה מה שמה, לאחר כמה זמן היא מתעשתת " מה?... אהה, קוראים לי מיו. (mio) "
    היא אומרת לך בחיוך.
    "אוקיי מיו, בואי נחפש את הקפיטריה!" אומר למיו ואלך איתה לכיוון המבנה כדי לחפש את הקפיטריה.'מי זה?' אחשוב לעצמי ואסתכל על הילד עם קצוות השיער השחורות והשיער הלבן.
    NYO HO HO BITCH

12. Surgeon of Death
    גאארה:

"נחכה עם זה לאחרכך"
    הולך לקפיטאיה
    נ.ב
    יש את כבר לא כותבת חלונות שבורים
    עכשיו אני הולך להכין לי כיסא מאבן.
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 07-21-2011 בשעה 01:41 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    גאארה:

לי:
    החדות.

בארי:
    ---
    כתוב שם את הכיתות, ואתה מבחין בכך שאתה בכיתה י''ב A. אתה מתחיל לפסוע לכיוון הכיתה שלך,
    ומגיע לדלת הכיתה. אתה רואה שבסוף המסדרון יש שני בחורים שרבים אחד עם השני, ולאחד יש אוזני-חתול וניבים.
    אתה נכנס לכיתה ורואה כיתה ענקית, עם ספות אדומות ומרופדות, הקיר צבוע בצבע לבן חלק, ברצפה יש שטיח אדום, '' לוח חכם '' תלוי על הקיר, שולחנות מבריקים, ובסוף הכיתה יש קפיטריה עם המון אוכל, וכולם עומדים בתור ומחכים שם.

אלפיון וקים~
    " אוקי D:" אומרת קים, ולוקחת פיצה אחת וגלידה בטעם שוקולד בלגי. אתם מתיישבים
    בספה אחת .
    " וואו זה נורא טעים " אומרת קים תוך כדי שהיא מלקקת את הגלידה.
    " תגיד, שמעת שאדון שטן(לי), מתכנן עם חבר שלו להרוס לנו את הכיתה? O:" היא אומרת ואוכלת מהפיצה.

סאסקה:
    היא אומרת לך בחיוך.

לוקאס:

קול לפתע.

ג'ון:

אונו:
    יערך .

מילין:
    יערך .

ג'ייק סאלי ואמי:
    יערך .

אוקיטו:
    יערך .

סוקי:
    יערך .

כל אלה שכתבתי להם ' יערך' אני יענה להם מחר, אני פשוט נורא עייפה.. ^^ ''
    "כן שמעתי משהו על זה וגפ שמעתי שמישהי מתנגדת להם והיא מהכיתה שלנו רוצה נצתרף אליה?"אני אשאל אותה

14. bbuuuii
    שם: עידן

בארי:
    ---
    נעע הוא מכוער...
    ~~~~~~~~~~~~
    אני ממשיך לסוף הכיתה לעבר הקפיטריה ומחכה בתור גם. בזמן שאני מחכה אני מסתכל על מה שמגישים לנו היום ומתלבט מה לבחור.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אוקיטו:
    אתה מתחיל לפסוע לכיוון בית הספר הגדול, ולאחר מספר דקות מגיע לשם. אתה נכנס לתוכו,
    ורואה שאתה בכיתה A, ועכשיו הוא זמן הפסקת האוכל. אתה נכנס לכיתה A, ורואה כיתה מפוארת
    עם ספות נוחות בצבע אדום, שולחנות גדולים ומבריקים, 'לוח חכם' תלוי על הקיר, ובריצפה יש שטיח אדום, וכמובן חלונות יפים עם וילונות בצבע אדום כהה. בסוף הכיתה נמצאת קפיטריה. כל הילדים מתאספים ליד הקפירטיה
    כדי לקבל את האוכל.
    "וואי, איזה קפיטריה! מעניין מה קורה עם כיתה C..." אקח את האוכל בנימוס ואגש לשולחן.
    -----------------
    לא הבנתי מה אני אמור להגיב בזה....

עמוד 18 מתוך 19 ראשוןראשון ... 816171819 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •