בארי:
בבקשה Xd
----
אתה עולה על האוטובוס קו 5, והנהג מבקש חמש שקלים. אתה מביא לו חמישה שקלים, ונכנס ומתישב
בכיסא הטורקיז באמצע האוטובוס, ליד הדלת האחורית.
לאחר כמה דקות אתה מגיע לבית הספר ורואה שבדיוק יש צלצול, וכולם נכנסים לכיתות ומתחילים לאכול.
לפתע נכנסת בשער בית הספר ילדה בעלת שער צהוב.
אונו :
מי כבר יכול להיות מוכר? עדין את לא מכירה אף אחד > < '
-----
את עומדת בתור בקפיטריה שנמצאת בכיתה שלך, ואז מגיע תורך לקבל את האוכל.
" מה תרצי לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? הקינוח הוא גלידה בטעמים, " האישה שעומדת שם שואלת אותך.
מילין :
יוקאי מהנהן, ואתם הולכים לקפיטריה המרכזית של בית הספר, ועומדים בתור הארוך.
כשמגיע תורכם , האישה שעומדת שם שואלת אותכם:
" מה תרצו? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
" אמ. מה את לוקחת? " שואל אותך יוקאי.
אוקיטו:
אתה רץ לתחנת האוטובוס, כשלפתע עובר אוטובוס קו 5 המגיע לבית הספר, ואתה מפספס אותו.
( זה במקום הגשם. XD )
ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :
סליחה על התגובה התוקעת >< (אלפיון)
---
" צודק," אומרת אמי לג'ייק.
סאלי ג'ייק , אמי וקים מתחילים ללכת לכיוון כיתה A.
" אתה בא? " שואלת קים את אלפיון.
לאחר מכן כשהם מגיעים לקפיטריה שנמצאת בכיתה A, הם רואים שהתחילה חלוקת האוכל
ועמדו שם המון מאכלים טעימים כמו גלידות, פיצות, ברד, והמון דברים טעימים.
הבטתם על הדוכן עם הגלידות וראיתם גלידות מכל הסוגים הטעמים והצבעים:
תות, מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, שוקולד רגיל, ווניל פצפוצים, קינדר, דובדבן, מנגו, סורבה, גלידות שמנת
ועוד.
לי:
זה לא סיגל זה אוונו!~ XDD
---
הילד הבלונדיני מתעלם מדבריך ומושך בכתפיו. לאחר מכן, אתה עוקב אחרי אונו והילד הבלונדיני, ואז היא גורמת לו להוריד אותה, והיא הולכת. אוסאי הולך עד סוף המסדרון, עד שאתה לא רואה אותו כבר. לפתע הוא מופיע מאחוריך.
" בוו. ಠ ›ಠ " הוא אומר לך באדישות.
לוקאס :
אתה עולה לגג הגדול, ונכנס למצב מדיטציה. מסביבך נוצר מין עיגול אוויר, ואתה מרגיש יותר חזק ממקודם.
לפתע אתה שומע רעש של מישהו שהולך מאחוריך.
ג'ון :
אתה מגיע לבית הספר, ונכנס לתוכו כדי לראות באיזה כיתה אתה נמצא. אתה רואה שאתה בכיתה A, כצפוי.
אתה נכנס לכיתה הענקית והמפוארת בעלת הספות הנוחות, והלפטופים המבריקים,ורואה שזמן הפסקת האוכל התחיל. אתה הולך לקפיטריה הנמצאת בסוף הכיתה, וכשמגיע תורך האישה העומדת שם שואלת אותך:
" מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, "
רוסטר:
אתה רץ לבית הספר ונכנס אליו, ורואה שאתה נמצא בכיתה F.
אתה נכנס לכיתה F ורואה שולחנות שבורים, וכיתה מוזנחת ועכברים לבנים מטיילים להם בין כל פינה ופינה.
מחוץ לכיתה בצד ימין, נמצאת הקפיטריה המרכזית ששם מחלקים את האוכל.
מה תעשה?
סת':
כן. אני עושה שאתה משתמש בריטלין ואז מה שאמרנו בה''פ?
--
אתה מחפש בתיק שלך אוכל, ורואה שם כדור קטן. אתה חושב שזה ממתק ואוכל את זה, ולפתע מאבד את התאבון.
" גרר גררר? " שואל היצור, ולפתע הזמן מתחיל להאט.
גאארה:
אמרתי כתב לא מובן. לא אמרתי יפנית = - ='
הנה ציטוט אפילו:
-----
סוקי:
" טוב אני יוותר לך רק הפעם!~ " היא אומרת בכעס והולכת, לפתע יש צלצול המודיע על הפסקת האוכל וכולם
נכנסים לקפיטריה הגדולה שבתוך בית הספר. מה תעשי?
סאסקה:
" הא? היי D:" הילדה אומרת לך, " כן, אני חדשה פה." היא אומרת. " אמ. אתה יודע אולי איפה הקפיטריה של הבית ספר?" היא שואלת אותך. ומסתכלת שנית לשני הצדדים.
ריי:
" מה? טוב נו, בסדר. " אומר המנהל ומגיש לך את המבחן של הימג'י.
אתה רואה שכל התשובות נכונות ואין אף טעות כמעט.
" נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.