Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 278
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~~~~
    התחלה :
    בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
    פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
    [/QUOTE]
    אני מתלבש במהירות לוקח תיק עם כל הדברים שלי אומר להתראות ורץ להסעה

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה :
    בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
    פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
    מיום חמישי אני לא אהיה למשך שבוע, אני ברודוס..
    --------------------------------------------------------------
    "אויש נו, רק התעוררתי.." אומר ואסתכל במהירות על השעון.אתלבש בשיא המהירות, אוכל ארוחת בוקר זריזה,אמשיך להתארגן מהר וארד למטה לחכות להסעה שלי.
    NYO HO HO BITCH

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    התחלה :
    נגיד שמישהו אימץ אותי XD
    =====================
    אתארגן הכי מהר שאוכל ואגיד לעצמי "שונא את בית הספר הזה, בטח כל התעודה שלי תהיה נכשלים".
    אכנס להסעה בחוסר התלהבות.

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שם משתמש: גלעד2111
    שם הדמות + שם משפחה: סת' קינגלר
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה, מוצק, שיער חום מתולתל, בגדים פשוטים, מכנסיים מרובי כיסים שהם חאקי כי זה עוזר בשביל הסוואה.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: נמוך מעצמו בחצי ראש, רגליים עבות, שריריות ומכופפות מעט, כפות רגליים גדולות וחזקות, פרווה דלילה וחומה צהובה בגפיים, שרירים מפותחים כמו של מתאגרף מקצועי, זנב שרירי ארוך יחסית ומתעקל קלות, אוזניים גבוהות טיפה וטיפה יותר מחודדות אף וחותם יותר מאורכים טיפה. חוץ מזה הכול מאוד דומה לבסיס.
    אופי: נחמד, סולח, לומד משגיאות, אם מאבדים את האמון שלו כמעט בלתי אפשרי להחזיר את האמון, Adhd, בעיות תקשורת (בתהליך של טיפול עצמי)
    הכוח המיוחד: שליטה במים (אם זה כמו באווטאר אז זה אדיר למרות שאווטאר זה לא יפני).
    גזע: חצי חיה, קנגרו (תודו שזה אדיר, מת על היצור הזה).
    רקע: סת' תמיד היה "הילד השונה". בתור ילד קטן הוא היה בסדר בחברה, אבל כשהוא הגיע לכיתה ד' הוא התחיל לא להבין מה החברים שלו רוצים ממנו, הם לפעמים נראו מאוכזבים ממנו בלי שתהיה לכך שום סיבה הגיונית (לפחות לא סיבה שהוא יכל להבין).
    אחרי לא הרבה זמן הגיעו לכיתה ילדים חדשים, ילדים שגילו מהר את מה שסת' לא הבין, לסת' היו בעיות תקשורת חמורות ולכן היה חלש, מטרה מושלמת לתעלולים של ילדים חדשים שרוצים להתקבל בכיתה.
    סת' הבין רק בכיתה ה' בעזרת ההורים שלו (שלא שמו לב לזה קודם בגלל שהם בקושי בבית בעקבות העבודה) שיש לו בעיות תקשורת, הוא לא הבין באמת מה זה, אבל הוא הבין שהוא לא מצליח להבין את הילדים האחרים ושהם מציקים לו בגלל שהם יודעים את זה. הוא הבין שזאת הסיבה שבגללה הוא כל כך לא מקובל, דחוי, בלי חברים, וכו'.
    סת' לקח לעצמו החלטה, הוא יתחיל להתאמץ, ללמוד, לצפות, ולפענח את ההתנהגות של הילדים בכיתה ושל אנשים באופן כללי. הוא התחיל ללמוד ולחקור.
    בכיתה ז' בזכות המורה שלו הוא נכסף לעולם המדע (המצב החברתי שלו עדיין לא השתפר בכלל), דבר שלא עזר לו בפני עצמו, אבל הוא למד שניסוי אמיתי לא יכול להתקיים ואי אפשר ללמוד ממנו אם לא בודקים אותו.
    באמצע השנה הוא התחיל לעשות ניסויים של איך להתנהג. כל פעם הוא ניסה תגובה אחרת למשך קצת זמן על מנת לבדוק האם זה יוציא אותו מהמצב שלו ואם זה לא עבד הוא שינה דרך.
    לקראת כיתה ט' הוא כבר היה על הדרך הנכונה, אחרי ייבוש של כל מי שניסה להציק לו בשנה האחרונה הוא הרגיש מוכן להתחיל להתקרב לאנשים שבאמת יהיו חברים שלו.
    בסוף כיתה יא' הוא כבר היה מקובל (בקבוצה משלו של ילדים נחמדים), הוא מעולם לא התנהג בשטלתנות כלפי מישהו ולא ניסה להעליב אף אחד בדרך לכבוד, אנשים פשוט אהבו את ההתנהגות שלו ולכן כיבדו אותו.
    בסוף יב' פתאום הוא ראה ילד שעד כיתה ז' היה איתו בכיתה ועד כיתה י' היה בכיתה המקבילה, באותו זמן הוא נהיה החננה החדש הבילתי מקובל שכולם מציקים לו, אחר כך הוא נשר. זה היה הילד החדש שהתחיל את כל ההצקות שהיו לו.
    הוא ראה אותו נכנס למסיבת הסיום והוא ניגש אל סת'. סת' חייך אליו ולפתע הוא ראה את הילד מהסס לרגע ואז ממשיך.
    סת' לא רצה להביך אותו ולכן עשה את עצמו כאילו הוא מזהה אותו רק במעורפל. סת' אמר:"אני מכיר אותך מאפישהו נדמה לי." והילד אמר:"כן, אני באתי לנקום בך."
    סת' התבלבל לרגע, יכול להיות שהוא באמת ישמור לי טינה על זה שהפסקתי להיות לחנון שלו, עדיין הרבה אחרי שסלחתי לו? זה לא הגיוני.
    לפתע הילד שפך עליו כוס מים. התנועה אינסטנקטיבית סת' שלח את היד קדימה להגן על הפנים. מה שהוא לא צפה זה ששני דברים יקרו, אחד הילד שלף סכין והתכונן לדקור את סת' עם גורם ההפתעה. ושנים, המים שהילד זרק על סת' התפצלו לשניים וחלפו מצידי הראש של סת'. בלי לחשוב יותר מדי סת' ראה את הסכנה ובאופן בילתי מודע הוא הפך את הכיוון שהמים עפו אליו והעיף אותם את הפנים של השני ואז הוא הקפיא אותם. המחשבה היחידה שהוא חשב לפני שהוא ברח משם בשיא המהירות הייתה:'איזה באעסה שרק עכשיו גיליתי את זה, היכולת הזאת יכלה לעזור לי מאוד בעבר...'
    קשרים: לא לגעת.
    רומנטיקה: לא מעוניין, לרוב דוחה בעדינות (או טיפה יותר בגסות) הצעות כאלה ואחרות. בכל זאת נמשך לבנות.
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה: מקווה שזה יהיה מעניין. אני לפחות לא רוצה להצטער שלא ניסיתי את המשחק.
    ערכתי את הרקע.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    התחלה :
    "שילכו בלעדיי" אני ממלמל ולאחר דקה אני זורק מעלי את השמיכה, מתלבש בעצלתיים, מניף את התיק על הגב, לוקח תפוח עץ לדרך, ממלמל שלום חטוף להוריי ויוצא להסעה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    התחלה :
    "או יופי!" אני אומרת ומתארגנת כמה שיותר מהר, רצה החוצה "חכו לי רגע!" אומר וארוץ החוצה כדי להספיק להסעה של בית הספר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה :
    אני אומר לבן משפחה שלי" אוקי ". אני מתארגן מהר ואומר להורים"בי אבא,בי אמא אל תדאגו אני אהיה בסדר בבית הספר ". אני יורד אל הסעה שמחכה לי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    שם משתמש:killerbee
    שם הדמות + שם משפחה: וינצ'יטה בל
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: שיער חום ארוך ושופע, עיניים ירוקות נוצצות וחיוך כובש, שדיים גדולים (XD) וחולצת בטן תחת קטן, ריסים ארוכים
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: כנפיים שחורות, השיער הופך לבן, העיניים הופכות כחולות והיא נהפכת לגבוהה יותר, קעקוע של לב על הבטן (בחלק שרואים)
    אופי: נהנית לעזור, חושבת פעמים, צינית, תחשוב על טובת חבריה לפני טובתה (זה רע)
    הכוח המיוחד: כמו הכוח של איצ'יגו עם החרב, שליחת גטסוגה תנשו
    גזע: מלאך
    רקע: לא חייב
    רומנטיקה: עם עוד בחורה :P אני לא גיי
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: אני אשמח לאייס קפה גדול
    ONG וואו זה פעם ראשונה שבן משחק בת אצלי במת''ים . אני כבר יודעת איך זה יהיה .
    XD
    רשום ! ~ D: תגיב להתחלה .

ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    שם משתמש:‏Gaara
    שם הדמות + שם משפחה: סאבוקו נו גאארה
    תיאור/ תמונה במצב רגיל:
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: X
    אופי: עקשן,חברותי ומתעצבןו בקלות.
    הכוח המיוחד: נסיעה בזמן.
    גזע: בן אדם
    רקע: לא בינתים
    רומנטיקה:אולי
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה? אייס קפה
    ומאי אל תשקרי רק במ"> עברו שתי ימים לא תוך 2 ימים שישים עמודים..
    עברו 2 ימים במ''ת . כאילו, 2 ימי מ''ת.
    רשום, אבל למה עוד פעם נסיעה בזמן ?! T ^ T
    תגיב להתחלה .

~~~~~~
    אלפיון :
    אתה יוצא להסעה ומחכה שיפתחו לך את הדלת. הנהג לפתע מבחין בך ופותח את הדלת , " שלום לך בחור צעיר. היכנס פנימה ," הוא אומר ואתה נכנס, אתה רואה שהאוטובוס ריק ואתה יכול לשבת היכן שאתה רוצה.
    אבל לפתע עולה לאוטובוס עוד ילד בעל שער שחור.
    ~~

סאסקה :
    אוקי, תודה שאמרת .
    ~
    אתה מתלבש ומתארגן ורואה שההסעה מחכה לך בחוץ, אתה נכנס להסעה ורואה ילד בעל שער שחור שגם עלה
    להסעה. " קדימה, היכנס. אין זמן, אנחנו מאחרים. " אומר לך הנהג.

ג'ייק :
    אתה עולה להסעה, ורואה עוד כמה ילדים בתוכה. ויש ילדה אחת שיושבת על ספסל ומשחקת בפאלפון. ויש לידה מקום פנוי. D:

דויד :
    אתה יוצא להסעה וכולם נכנסים והיא מתחילה לנסוע. " לשבת בבקשה, ילד. " אומר לך הנהג ואתה רואה מקום ישיבה בסוף ההסעה, ועוד שניים בהתחלה.

בל :
    אתה משחק גרוע בנות. מוחעחע סתם D:
    לדבר אליך בלשון בת או בן? XD
    ~
    את רצה לכיון ההסעה שכבר מתחילה לנסוע , אבל מפספסת אותה והיא נוסעת. את רואה עוד ילדה בעלת שער
    וורוד שפספסה את ההסעה והיא מתחילה ללכת בעצב ברגל לכיוון בית הספר .

לי :
    אתה מגיע להסעה ומפספס אותה, ורואה עוד ילדה בעלת שער חום וילדה בעלת שער וורוד שפספסו גם את ההסעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי גלעד2111 צפה בהודעה
    שם משתמש: גלעד2111
    שם הדמות + שם משפחה: סת' קינגלר
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה, מוצק, שיער חום מתולתל, בגדים פשוטים, מכנסיים מרובי כיסים שהם חאקי כי זה עוזר בשביל הסוואה.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר.
    אופי: נחמד, סולח, לומד משגיעות, אם מאבדים את האמון שלו כמעט בלתי אפשרי להחזיר אותו.
    הכוח המיוחד: שליטה במים (אם זה כמו באווטאר אז זה אדיר למרות שאווטאר זה לא יפני).
    גזע: בן אדם
    רקע: ביינתים אין, נדמה לי שאני אנסה לשפר אחר כך.
    רומנטיקה: לא מעוניין, לרוב דוחה בעדינות (או טיפה יותר בגסות) הצעות כאלה ואחרות. בכל זאת נמשך לבנות.
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה: מקווה שזה יהיה מעניין. אני לפחות לא רוצה להצטער שלא ניסיתי את המשחק.
    רשום, אל תדאג יהיה מענין D: אווטאר זה כן יפני, לא? O:
    תגיב להתחלה.
    עריכה:
    אי אפשר יותר להיות בגזע ' בן אדם' כל המקומות תפוסים. תבחר אחד אחר.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-17-2011 בשעה 01:30 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    ג'ייק :
    אתה עולה להסעה, ורואה עוד כמה ילדים בתוכה. ויש ילדה אחת שיושבת על ספסל ומשחקת בפאלפון. ויש לידה מקום פנוי. D:
    גם אני משחק לפעמים בנות במ"תים, קל לי להכנס לדמויות O-:
    מה הבעיה שבן משחק בת? O.O
    ---
    אלך לכיוונה ואשאל "אני יכול לשבת כאן?"

10. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    XD

עברו 2 ימים במ''ת . כאילו, 2 ימי מ''ת.
    רשום, אבל למה עוד פעם נסיעה בזמן ?! T ^ T
    תגיב להתחלה .

~~~~~~
    אלפיון :
    אתה יוצא להסעה ומחכה שיפתחו לך את הדלת. הנהג לפתע מבחין בך ופותח את הדלת , " שלום לך בחור צעיר. היכנס פנימה ," הוא אומר ואתה נכנס, אתה רואה שהאוטובוס ריק ואתה יכול לשבת היכן שאתה רוצה.
    אבל לפתע עולה לאוטובוס עוד ילד בעל שער שחור.
    ~~

סאסקה :
    אוקי, תודה שאמרת .
    ~
    אתה מתלבש ומתארגן ורואה שההסעה מחכה לך בחוץ, אתה נכנס להסעה ורואה ילד בעל שער שחור שגם עלה
    להסעה. " קדימה, היכנס. אין זמן, אנחנו מאחרים. " אומר לך הנהג.

ג'ייק :

דויד :
    אתה יוצא להסעה וכולם נכנסים והיא מתחילה לנסוע. " לשבת בבקשה, ילד. " אומר לך הנהג ואתה רואה מקום ישיבה בסוף ההסעה, ועוד שניים בהתחלה.

בל :
    לדבר אליך בלשון בת או בן? XD
    ~
    את רצה לכיון ההסעה שכבר מתחילה לנסוע , אבל מפספסת אותה והיא נוסעת. את רואה עוד ילדה בעלת שער
    וורוד שפספסה את ההסעה והיא מתחילה ללכת בעצב ברגל לכיוון בית הספר .

לי :
    אתה מגיע להסעה ומפספס אותה, ורואה עוד ילדה בעלת שער חום וילדה בעלת שער וורוד שפספסו גם את ההסעה.

רשום, אל תדאג יהיה מענין D: אווטאר זה כן יפני, לא? O:
    תגיב להתחלה.
    אני שואל את הילד "איך קוראים לך ?"ומחכה שהוא ישב ואני אתישב לידו

11. Surgeon of Death
    התחלה :
    למה לא עשית שליטה בחול? זה הולם את הדמות שליxd
    ----------

"איןי לי הרבה מה לקחת." לוקח שק ותיק ויחורד למטה.

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דויד :
    אני מתיישב בתחילת האוטובוס וחושב לעצמי "איזה מזל שיש מקומות מקדימה, אני שונא לשבת מאחור" אני מחבר את האוזניות לפלאפון שלי ומדליק שיר רגוע. אני נשען לאחור ומסתכל על הדרך מהחלון שלידי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בל :
    לדבר אליך בלשון בת או בן? Xd
    ~
    וורוד שפספסה את ההסעה והיא מתחילה ללכת בעצב ברגל לכיוון בית הספר
    "לעזאזל" אומר לעצמי "טוב לפחות יש שם ילדה חמודה (איזה לסבית אני Xd)" אומר ואלך אליה "חכי!" אומר לה ואז כשאגיע אליה אומר "איזה באסה לא יכלו לחכות כמה דקות" בגיחוך קל

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    XD

לי :

.
    אני ניגש אל הילדה כמו ג'לטמן ואומר לה" הי שמי סאי.מה שמך ? .אני מבין שגם את פספסת את הסעה לבית הספר.גם אני פיספסתי.את יודעת מתי הסאה הבאה תהיה ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    לוקאס :
    וואלה לסבית. Xd
    ----
    " היי ^^ כ-כן.. איזה באסה.. " היא אומרת בתמימות. לפתע ילד בעל שער שחור ניגש אל הילדה עם השער הוורוד, ואומר לה :
    " היי, שמי סאי. מה שמך? אני מבין שגם את פספת את הסעה לבית הספר. גם אני פיספסתי. את יודעת מתי תיהיה הסעה הבאה?"
    והילדה עונה לו : " א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה .

דויד:
    אתה מסתכל דרך החלון וההסעה נעצרת. " אוקי, לרדת. " אומר הנהג. " תרדו בסדר,
    בלי בלאגן בבקשה !~ "

גאארה:
    אתה מתארגן ויורד למטה ורואה שההסעה כבר נסעה, אתה רואה שני בנות: אחת בעלת שער חום, ואחת בעלת שער וורוד ( אל תתקרב אליהם. לא מוומלץ. ממש לא מומלץ. ממש ממש ממש ל-- אוקי, חפרתי Xd ) ובן שגם פיספס את ההסעה.

אלפיון :
    הילד לא עונה ( כי הוא עדין לא ענה > < ) , והוא מתיישב ואתה מתיישב לידו. " אוקי,
    קדימה. הגענו! לרדת בסדר וללא בלגן, " אומר הנהג ופותח את דלת ההסעה.

ג'ייק :
    " מה? אה, כן. " הילדה אומרת, ומפנה לך מקום. " איך קוראים ל--" הילדה באה לומר, ואז הנהג צועק :
    " קדימה, הגענו !! לרדת בסדר וללא בלגן " ופותח את דלת ההסעה.

לי:
    " א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה והיא טיפה מסמיקה . " אמ.. ל-לא .. " היא אומרת לך . ( בקשר להסעות )

הודעה לכולם :
    אם אחד מכם יוצר קשר או נהיה חבר של אחד מהמשתמשים שנרשמו, בקטגוריה ' קשרים: ' נוסף לו השם
    של החבר. וגם אתם יכולים לנהל אחד עם השני שיחות בלי שאני יגיב לכם ויכתוב מה כל אחד כתב.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 07-17-2011 בשעה 02:00 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 19 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •