אתה לא יכול להיות בן אדם, יש כבר שלושה בני אדם.
תשנה גזע.
------
סת' :
אתה נכנס לבית הספר ורואה המוני ילדים נדחפים אחד בשני, ואתה מפלס לך דרך בין כולם.
אתה מגיע ללוח גדול שבו כתוב :
לוח הכיתות :
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.
כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, דוד אדלר.
כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.
גאארה :
אתה הולך לכיתה שלך.
אתה נכנס ורואה כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים, ועכברים מטילים בכל מקום, וכמה תלמידים בתוך הכיתה .
סאסקה ~
אתה רואה בכיתה כמה ילדים שכבר ראית באוטובוס, וילדה אחת עם שער ירוק, יושבת בספה ושותה אייס קפה. ( יאי אייס קפה DD: אגב, יש לכם בתוך הכיתה [ הענקית , אגב ] קפיטריה D: )
ולפתע איש בן כ-40 נכנס לכיתה, כשבידיו ספרים.
" מתחילים את השיעור. מכיון שזה השיעור הראשון אני נותן לכם עוד 30 דקות לשחק בלפטופים, " הוא אומר.
אלפיון ~
אתה מתחיל לשחק ולשחק ולפתע ילד אחד נכנס לכיתה ואומר:
" הי אני לי ואני שטן אז אל תעסקו איתי עדיף שלא תדברו איתי בכלל.אני מקוה הבנתם אותי? '' , מתישב ומתחיל לשחק גם בלפטופ . " חה. מצחיק ~" אומרת ילדה שישבה על אחת הספות ושתתה אייס קפה.
אתה מתחיל לשחק בלפטופ כשלפתע איש בן כ-40 נכנס לכיתה, כשבידיו ספרים.
" מתחילים את השיעור. מכיון שזה השיעור הראשון אני נותן לכם עוד 30 דקות לשחק בלפטופים, " הוא אומר.
לי :
'' חה. מצחיק~ '' אומרת ילדה בעלת שער ירוק שישבה על הספה ושתתה אייס קפה. התחלת לשחק בלפטופ עד
שלפתע נכנס לכיתה איש בן כ-40 , כשבידיו ספרים.
רוסטר :
אתה יוצא לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה, אבל בית הספר לא רחוק כ''כ. אתה רואה לפתע ילד שגם פספס את ההסעה. (לוקאס הבן)
מה תעשה?
דויד :
אתה מתחיל לצייר כשלפתע נכנסת לכיתה אישה בת כ-30 , והיא אומרת : " בוקר טוב ילדים D:
תוציאו מחברות ונתחיל את השיעור, "
לוקאס הבת ( זה נשמע כזה מוזר XDD ):
הוא בא לענות לך, כשלפתע ילדה באה עם נבוט ומועכת לו את הפרצוף ( מוחעחע מסכן D: ) ואומרת:
" סורי , הוא מתנהג נורא מוזר בזמן האחרון

'' וגוררת אותו לכיוון בית הספר .
לוקאס הבן:
אתה יורד למטה ורואה שההסעה בידיוק נסעה. אתה רואה שם ילד שגם פספס את ההסעה. (רוסטר)
ג'יק :
'' וואו. פשוט כיתה מושלמת. אין לי מה להגיד. '' אמי אומרת בציניות והולכת לשבת ליד השולחן, והוא נשבר.
" מה כבר יכול להיות גרוע יותר מזה ?!!" היא צועקת ולפתע המורה נכנסת ואומרת: " טוב, להוציא חוברות ולעשות מעמוד 3 עד 21 , קדימה , וזה לא שיעורי בית זה עבודת כיתה. " היא אומרת ברצינות ויושבת ליד השולחן שלה.