Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 19 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 278
  1. משתמש מנוסה
    שם משתמש:פולחן השד
    שם הדמות + שם משפחה: ג'ארוד איקוטו
    תיאור/ תמונה במצב רגיל:
    תיאור/ תמונה במצב הגזע:
    אופי: נחמד,חזק,קשרים מיוחדים.
    הכוח המיוחד: מאי כאן אני צריך לקבל אישור:כוחות קסם חזקים עם חותמים קסומים
    גזע: מכשף
    רקע: היה פיצוץ ענקי..אני לא זוכר מה קרה ומה היה אבל מאותו יום גיליתי שהיו לי כוחות קסם
    קשרים: לא לגעת.
    רומנטיקה: לא ידוע
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: אני צריך אישור...ומאי זה אני....

2. Surgeon of Death
    גאארה :
    אתה מתחיל ללכת ומגיע בסוף, ונורא חם לך.
    אתה רואה מתקן שתיה בתוך בית הספר. " הוא לא עובד. " אומרת לך ילדה בעלת שער ירוק,
    מתעלם מהילדה והולך לכיתה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 07-17-2011 בשעה 04:26 PM

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    סת' :
    חח יכול להיות שקיבלת 89.9 אפילו. זה מדובר על הדמות , לא עליך ^^ סליחה עם נפגעת.
    ~
    אתה מתחיל ללכת ומגיע אל הבית ספר בעייפות ובחום. אתה נזכר שיש לך בקבוק בתיק,
    ואז רואה שכל הילדים נמצאים בתוך הבית ספר, משהו מענין בטח קרה.
    אין לי כוח להוציא את הבקבוק אז בחשאיות אני מעביר את המים באוויר ישר אל הפה שלי.
    אני מגביר מהירות כדי לדעת מה יש שם.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם משתמש:bugoji1
    שם הדמות + שם משפחה:סיקאסו בלייזו.
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: בלונדיני,גובה מטר תשעים,עייניים כחולות וצלקת בלחי השמאלית.
    תיאור/תמונה במצב הגזע:
    אופי: יהיר,חכם,חברותי,מתרשם בקלות.
    הכוח המיוחד: מהירות על
    גזע:אלף
    רקע: אמרת שלא חייב
    רומנטיקה:לא רוצה
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אין.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 07-17-2011 בשעה 08:37 PM

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
    פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
    "רגע אני מוכן עוד מעט!" אומר להם ואתחיל להתארגן, אצחצח שיניים אלבש את הג'קט הלבן שלי, הנעליים השחורות שלי ואצא לדרך.
    כשאגיע למטה אעלה לאוטובוס ואתפוס מקום

דמות 2

6. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    שם משתמש:bugoji1
    שם הדמות + שם משפחה:סיקאסו בלייזו.
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: בלונדיני,גובה מטר תשעים,עייניים כחולות וצלקת בלחי השמאלית.
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: בחרתי בן אדם כגזע,אז לא נראה שצריך תיאור כזה...
    אופי: יהיר,חכם,חברותי,מתרשם בקלות.
    הכוח המיוחד: מהירות על
    גזע: בן אדם
    רקע: אמרת שלא חייב
    רומנטיקה:לא רוצה
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אין.
    אתה לא יכול להיות בן אדם, יש כבר שלושה בני אדם.
    תשנה גזע.

------
    סת' :
    אתה נכנס לבית הספר ורואה המוני ילדים נדחפים אחד בשני, ואתה מפלס לך דרך בין כולם.
    אתה מגיע ללוח גדול שבו כתוב :
    לוח הכיתות :
    הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
    כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.
    כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, דוד אדלר.
    כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.

גאארה :
    אתה הולך לכיתה שלך.
    אתה נכנס ורואה כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים, ועכברים מטילים בכל מקום, וכמה תלמידים בתוך הכיתה .

סאסקה ~
    אתה רואה בכיתה כמה ילדים שכבר ראית באוטובוס, וילדה אחת עם שער ירוק, יושבת בספה ושותה אייס קפה. ( יאי אייס קפה DD: אגב, יש לכם בתוך הכיתה [ הענקית , אגב ] קפיטריה D: )
    ולפתע איש בן כ-40 נכנס לכיתה, כשבידיו ספרים.
    " מתחילים את השיעור. מכיון שזה השיעור הראשון אני נותן לכם עוד 30 דקות לשחק בלפטופים, " הוא אומר.

אלפיון ~
    אתה מתחיל לשחק ולשחק ולפתע ילד אחד נכנס לכיתה ואומר:
    " הי אני לי ואני שטן אז אל תעסקו איתי עדיף שלא תדברו איתי בכלל.אני מקוה הבנתם אותי? '' , מתישב ומתחיל לשחק גם בלפטופ . " חה. מצחיק ~" אומרת ילדה שישבה על אחת הספות ושתתה אייס קפה.
    אתה מתחיל לשחק בלפטופ כשלפתע איש בן כ-40 נכנס לכיתה, כשבידיו ספרים.
    " מתחילים את השיעור. מכיון שזה השיעור הראשון אני נותן לכם עוד 30 דקות לשחק בלפטופים, " הוא אומר.

לי :
    '' חה. מצחיק~ '' אומרת ילדה בעלת שער ירוק שישבה על הספה ושתתה אייס קפה. התחלת לשחק בלפטופ עד
    שלפתע נכנס לכיתה איש בן כ-40 , כשבידיו ספרים.

רוסטר :
    אתה יוצא לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה, אבל בית הספר לא רחוק כ''כ. אתה רואה לפתע ילד שגם פספס את ההסעה. (לוקאס הבן)
    מה תעשה?

דויד :
    אתה מתחיל לצייר כשלפתע נכנסת לכיתה אישה בת כ-30 , והיא אומרת : " בוקר טוב ילדים D:
    תוציאו מחברות ונתחיל את השיעור, "

לוקאס הבת ( זה נשמע כזה מוזר XDD ):
    הוא בא לענות לך, כשלפתע ילדה באה עם נבוט ומועכת לו את הפרצוף ( מוחעחע מסכן D: ) ואומרת:
    " סורי , הוא מתנהג נורא מוזר בזמן האחרון '' וגוררת אותו לכיוון בית הספר .

לוקאס הבן:
    אתה יורד למטה ורואה שההסעה בידיוק נסעה. אתה רואה שם ילד שגם פספס את ההסעה. (רוסטר)

ג'יק :
    '' וואו. פשוט כיתה מושלמת. אין לי מה להגיד. '' אמי אומרת בציניות והולכת לשבת ליד השולחן, והוא נשבר.
    " מה כבר יכול להיות גרוע יותר מזה ?!!" היא צועקת ולפתע המורה נכנסת ואומרת: " טוב, להוציא חוברות ולעשות מעמוד 3 עד 21 , קדימה , וזה לא שיעורי בית זה עבודת כיתה. " היא אומרת ברצינות ויושבת ליד השולחן שלה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אתה לא יכול להיות בן אדם, יש כבר שלושה בני אדם.
    תשנה גזע.

------
    סת' :
    אתה נכנס לבית הספר ורואה המוני ילדים נדחפים אחד בשני, ואתה מפלס לך דרך בין כולם.
    לוח הכיתות :
    הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .

גאארה :
    אתה הולך לכיתה שלך.
    אתה נכנס ורואה כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים, ועכברים מטילים בכל מקום, וכמה תלמידים בתוך הכיתה .

סאסקה ~
    אתה רואה בכיתה כמה ילדים שכבר ראית באוטובוס, וילדה אחת עם שער ירוק, יושבת בספה ושותה אייס קפה. ( יאי אייס קפה DD: אגב, יש לכם בתוך הכיתה [ הענקית , אגב ] קפיטריה D: )

אלפיון ~
    אתה מתחיל לשחק ולשחק ולפתע ילד אחד נכנס לכיתה ואומר:
    " הי אני לי ואני שטן אז אל תעסקו איתי עדיף שלא תדברו איתי בכלל.אני מקוה הבנתם אותי? '' , מתישב ומתחיל לשחק גם בלפטופ . " חה. מצחיק ~" אומרת ילדה שישבה על אחת הספות ושתתה אייס קפה.
    אתה מתחיל לשחק בלפטופ כשלפתע איש בן כ-40 נכנס לכיתה, כשבידיו ספרים.

לי :
    '' חה. מצחיק~ '' אומרת ילדה בעלת שער ירוק שישבה על הספה ושתתה אייס קפה. התחלת לשחק בלפטופ עד

רוסטר :
    אתה יוצא לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה, אבל בית הספר לא רחוק כ''כ. אתה רואה לפתע ילד שגם פספס את ההסעה. (לוקאס הבן)
    מה תעשה?

דויד :
    אתה מתחיל לצייר כשלפתע נכנסת לכיתה אישה בת כ-30 , והיא אומרת : " בוקר טוב ילדים D:

לוקאס הבת ( זה נשמע כזה מוזר XDD ):
    הוא בא לענות לך, כשלפתע ילדה באה עם נבוט ומועכת לו את הפרצוף ( מוחעחע מסכן D: ) ואומרת:

לוקאס הבן:
    אתה יורד למטה ורואה שההסעה בידיוק נסעה. אתה רואה שם ילד שגם פספס את ההסעה. (רוסטר)

ג'יק :
    '' וואו. פשוט כיתה מושלמת. אין לי מה להגיד. '' אמי אומרת בציניות והולכת לשבת ליד השולחן, והוא נשבר.
    " מה כבר יכול להיות גרוע יותר מזה ?!!" היא צועקת ולפתע המורה נכנסת ואומרת: " טוב, להוציא חוברות ולעשות מעמוד 3 עד 21 , קדימה , וזה לא שיעורי בית זה עבודת כיתה. " היא אומרת ברצינות ויושבת ליד השולחן שלה.
    אני שואל בכיתה "משהו רוצה לשחק נגדי במשהו?פיפא פרו משהו?"ואני פונה אל לי "אולי אתה רוצה לשחק נגדי משהו?"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    א
    לי :
    אני אומר לאיש " שלום אני מבין שאתה מורה.אתה מורה טוב מאוד.אף פעם לא ראיתי מורה שנותן לשחק בלפטופ בזמן שיעור". בלפטופ שלי אני אכנס לגוגל ואחפש שם על איך מעיפים מורים השיעור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    סת' :
    לוח הכיתות :
    'אוף' אני חושב לעצמי 'קיבלתי פחות מ90 במבחן...'
    אני הולך לעבר הכיתה שלי כמה שיותר מהר כדי להספיק לתפוס מקום טוב. (בצד של הדלת כמובן שורה שנייה גם אם אני אשב ליד מישהו.)
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס הבת ( זה נשמע כזה מוזר Xdd ):

לוקאס הבן:
    הבת
    "חחח, יופי נמאס לי מהם" אומר ואלך לכיתה שלי ואסתכל על חברי הכיתה מתי שאגיע אתפוס מקום מקדימה

הבן
    "אוף לעזאזל!" אומר ואתחיל לרוץ לבית ספר בלי להתייחס לילד 'אני חייב להגיע לבית ספר מהר אסור לי לאחר!' אחשוב וארוץ יותר מהר

11. היכל התהילה
    ג'יק
    ג'ייק* 2 י'

''היית מתה שזה מה שנעשה'' אמלמל לאמי ואתיישב לידה בלי להוציא את החוברת

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סאסקה ~
    אתה רואה בכיתה כמה ילדים שכבר ראית באוטובוס, וילדה אחת עם שער ירוק, יושבת בספה ושותה אייס קפה. ( יאי אייס קפה Dd: אגב, יש לכם בתוך הכיתה [ הענקית , אגב ] קפיטריה D: )
    "יופי!" אומר ואגש אל מקומי.אחר כך אדליק את הלפטופ ואגלוש קצת באינטרנט(בפורום לבדוק מה חדש Xd)
    NYO HO HO BITCH

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דויד :
    אני מגלגל את עיני לתקרה, מזיז את הפנקס לקצה השולחן, מוציא מחברת ריקה ומניח אותה במרכז השולחן. אני לוקח את הפנקס, מניח אותו על המחברת וממשיך לצייר.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ערכתי

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    דויד:
    " אוקי אז נתחיל ללמוד, תעתיקו מהלוח , אני מקריאה רק פעם אחת. בטבע ישנם 32466352435454 מינים של חיות
    ובלהבלהבלהבלהבלהב, בלבלהלבלהלבלהלבהל, אני מורה חופרת, בלהלבלהלבלהבלה, בלה , בלה. דויד , מה אתה עושה שם? " המורה באה אליך ולוקחת לך את הפנקס, ומראה לכל הכיתה מה אתה עושה בזמן השיעור.
    ( עכשיו זה הקטע שאתה אומר לי מה מצויר שם XD )

סאסקה :
    חחח וואלה . אתה נכנס לפורום ורואה שעדין לא פתחו נו''ד חדש!~ וכולם מדברים על מין מ''ת חדש עם כוחות... משו הזוי . יכול לקרות רק במשחקים XD
    חחח סתם :
    ~~~~~
    אתה גולש באינטרנט ולפתע אתה שומע ' טםטםטםם ' ורואה למטה שיש לך הודעה בסקייפ.
    ' מחשב 34: היי D: '

ג'ייק :
    " אדוני הצעיר, אם לא תעשה את זה אתה תלך ישירות למנהל!! " היא צועקת עליך. " למה באת לכאן?!
    בשביל לפטפט או ללמוד?!?!! (מוחעחע משפטי מורים XD )" היא אומרת בכעס.

לוקאס בן :
    אתה רץ במהירות רבה לבית הספר, ולפתע רואה בחורה בעלת שער חום הולכת לכיוון בית הספר. ( וואו ! פגשת את עצמך ! XDD )

לוקאס בת :
    הם הולכים, ולפתע את פוגשת נער שהולך לכיוון בית הספר. ( כנ''ל D: )

סת' :
    אתה מגיע לכיתה י''ב B ורואה כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
    לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.
    לפתע ילד בעל שער זהוב מסתכל עליך.
    Spoiler ספוילר

לי :
    XDD
    ~~~
    אתה מחפש ' איך להעיף מורים מהשיעור ' וכתוב לך : '' האם התכוונת לאיך לטמטם מורים? ''
    אין תוצאות לחיפוש המבוקש.

אלפיון ~
    " כן D: תיתחבר ," אומר לך אחד הילדים. לפתע שומע ' טםםטםם ' מהמחשב, ורואה שכתבו לך משהו בסקייפ.
    " מחשב 34: היי . D: "

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 19 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •