מצרכים ל- 4 מנות:
- 2 כפות שמן זית
- 2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים (החלק הלבן והירוק)
- 600 גרם עלי תרד טריים
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 6 ביצים
- 250 גרם גבינת "פיראוס" פטה כבשים מפוררת גס
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן ובצל ירוק ומאדים 3-2 דקות. מוסיפים תרד, ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד שהתרד מתחיל להתרכך.
- שוברים ביצים אחת-אחת לתוך קערית ומחליקים לתוך המחבת. מכסים ומבשלים 5-2 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים פטה ומגישים מיד.
לבריאות!