Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: צריך עזרה.

1. משתמש מנוסה
    אני צריך עזרה בכמה דברים.
    א. עזרה בבחירת פוקימונים לשישייה(יש לי שישייה גרוע). וגם אם אפשר תגידו לי איך בוחרים פוקימונים לשישייה, לפי אלמנטים?(פוקימון אש, מים וכו'..)
    ב. אם יש לכם מדריכים כלליים שלדעתכם אני צריך לדעת, שלחו לינק ;)
    כל מדריך שיכול להיות על רבייה, הכנת פוקימונים שאי-אפשר ללכוד, וכדומה.. אני יודע במשחק הזה רק בסיס, רק איך לסיים אותו, כל מה שמעבר לזה אני לא יודע, ואשמח לדעת.
    ג. יש פוקימונים נדירים במשחק, אפשר לדעת אולי איך מגיעים לחלקם, ואיזה חלק מהם מומלץ?

הנה השישייה שלי:

אני כעת רק בעיר ספרון, בבניין שצוות רוקט השתלט עליו..

תודה לעוזרים.
    נערך לאחרונה על ידי Vitare, 07-18-2011 בשעה 12:40 PM

תראה, בשישייה שלך יש מה שנקרא "כפל סוגים". מה זה אומר?

פריימאייפ והיטמונלי - יוצרים לך כפל סוגים של לחימה, וכיוון שהמובפול שלהם בתור לוחמים הוא לא מגוון במיוחד, חבל להשאיר את שניהם בשישייה. אתה יכול להמיר אחד מהם בעוד פוקימון שיוסיף לך סוג או אפילו שניים שאין לך לשישייה...

אוניקס - היות ואתה משחק במחשב, חבל להשאיר אותו. הוא פוקימון מאוד הגנתי, אבל כיוון שהוא לא יכול להתפתח זה מגביל [אלא אם כן תשתמש בקודים למצוא ישירות את הפיתוח שלו, סטיליקס?] את הכוח שלו, שגם ככה לא משהו, כי הוא לא תוקף טוב במיוחד...

אלו שינויים אפשר לעשות?

פידג'יוט פוקימון לא משהו. אתה יכול להחליף אותו למשל בדרגונייט המטורף, שימיר לך את סוג הנורמל בסוג דרקון. הרבה יותר משתלם, לא?

דוגטריו - אני דווקא די מחבב אותו, הוא פוקימון מהיר וגם הסוג שלו מאוד שימושי, אז למה לא להשאיר אותו בעיניי... [לי אישית יש יותר סימפטיה לפוקימונים שבד"כ לא משחקים אותם]

מבין הלוחמים הייתי משאיר את היטמונלי, הוא תוקף יותר חזק מפריימאייפ... במקום פריימאייפ אפשר להכניס פוקימון אש או קרח כלשהו. אולי ארקנאיין\פלאריון...? או מסוג קרח אתה יכול להכניס את ג'ינקס, שמוסיפה לך אפילו עוד סוג לצוות שלך - סוג על-חושי!

למה שלא תחליף את בלסטוייס בקבוטופס [יש אפשרות להשיג אותו במשחק הזה, לא?] ? קאבוטופס יוסיף לך גם סוג אבן לשישייה!

אם מצא חן בעינייך הרעיון שהצעתי, אז אלה הפוקימונים שיש לנו:

דרגונייט - דרקון\מעופף

דוגטריו - אדמה

היטמונלי - לחימה

קאבוטופס - אבן\מים

ג'ינקס - קרח\על-חושי

ארקנאיין\פלראון - אש

אני אישית לא תמיד מעדיף פוקימונים בעלי יותר מסוג אחד, למרות שככה אתה יכול לכסות יותר סוגים, אבל איך שבא לך בעיקרון... אם חסר לך פוקימון חשמל, אתה יכול לקחת אלקטבאז במקום פוקימון האש או משהו...

מקווה שעזרתי!

לגבי הרבייה, זה מאוד פשוט:

הנקבה - קובעת את הפוקימון שיצא מהביצה, הזכר - קובע את ההתקפות שהוא יקבל

אני כבר לא משחק במשחקי הדור השלישי, אז אולי חלק מהדברים שאגיד לך עכשיו לא קיימים במשחקים האלה, אבל זה שווה בדיקה...

תבדוק בסרבי, לכל פוקימון יש "egg Moves" שהוא יכול ללמוד. אם למשל אתה רוצה ללמד איווי Wish, עלייך לבדוק את קבוצת הרבייה שלו [שהיא Ground], ואז לחפש פוקימון באותה קבוצה שלומד את ההתקפה וויש דרך עליית רמה, ולהכניס אותו יחד עם Eevee נקבה למעון היום... זו בעיקרון התורה על קצה המזלג. צריך לבדוק את קבוצת הרבייה של הפוקימונים, ואז להתאים להם אבא מתאים כדי לקבל התקפה מסויימת...

כמובן שאם אתה רוצה הסברים נוספים, אל תהסס לשלוח לי ה"פ!

ד"א: כשאתה פותח אשכול, הכותרת צריכה להיות עניינית. אם היא תהיה כותרת בסגנון של "צריך עזרה", ינעלו לך אותה. אתה צריך להיות ספציפי...

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כותרת לא עניינית.
    אני לא נועל לך כי אתה חדש פה אבל תקרא חוקים!
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •