Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

נושא: מוד תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    די לכתוב בעעד או נגד.... אתם בכלל לא יודעים אם זה אפשרי...
    וגם נגיד שזה יתקיים, בטו יתחילו להוציא את זה מהשימוש הרגיל וילדים יתחילו להגיד "אני יתן לך תודה ואתה תתן לי אוקיי?"..... אני בטוח בזה.... אני נגד, גם כשאתה כותב כתגובה "תודה" זה עושה טוב על הלב למי שעזר...
    כל החבר'ה למיניהם שאומרים שישתמשו באופצייה הזו "לרעה", הנה לכם:

מה תגידו על מונה ההודעות? העובדה שזה מופעל גוררת מלא הודעות ספאם ושטויות, ופותחים אשכול מיוחד בשביל השטויות האלה כשאפשר את כל שיחות הסרק האלה לערוך במסנג'ר, פייסבוק או בכל תוכנת מסרים אחרת באופן הרבה הרבה יותר נוח, כשלא צריך לחפש ת'תגובה האחרונה שלך ואיפה הגיבו לך. אז למה את זה כן משאירים?

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה

מה תגידו על מונה ההודעות? העובדה שזה מופעל גוררת מלא הודעות ספאם ושטויות, ופותחים אשכול מיוחד בשביל השטויות האלה כשאפשר את כל שיחות הסרק האלה לערוך במסנג'ר, פייסבוק או בכל תוכנת מסרים אחרת באופן הרבה הרבה יותר נוח, כשלא צריך לחפש ת'תגובה האחרונה שלך ואיפה הגיבו לך. אז למה את זה כן משאירים?
    לא נראה לי שיש ברירה... אולי זה חלק שאי אפשר לבטל....

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    למה לא?
    רותם רשם לא בלי הסבר
    אני עדיין חושב שזה טוב מכיון שזה מונע את הספאם של אילו שלא קראו בכלל מה שרשום בנושא וסתם רושמים תודה בשביל המונה

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

כי זו מסורת שהיית קיימת עוד מתחילת הפורום, מוד "תודה" זה לוואנבי פורומים, ובמידה של הבאת משתמשים, אורח שרואה שיש מוד כזה ישר מתעצבן ועושה X אדום וגדול על הפורום.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •