Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יש אישור ממגניום
    יש אישור
    הערות
    זה המשחק הראשון שלי שהוא לא על פוקימון
    המשחק מבוסס על האנימה טוריקו
    כדי לכם להעיזרבאתר הזה במהלך המשחק .הוא יעזור לכם במשחק.
    יש מקום רק לעוד 1אנשים
    רקע
    בתאריך 8.3.2012 התרחש ארוע יוצא דופן.
    3 המלכים השמימיםהתחילו להילחם נגד מנהיג הבישוקיא-ג'ורגן

הקרב ביניהם שודר בכול רחבי העולם דרך הטלויזיה.
    כל בן אדם חי צפה בארוע הזה הגורלי שיכריע את גורל העולם.
    לאחר 3שעות של קרב ארוך מאוד.קוקו וסאני מתעלפים מאיבוד כוחות וטוריקו וג'ורגן משיכים להילחם במלוא הכוח.
    נראה שתי היריבים שקולים בכוחות שלהם ולא היה מנצח.
    לאחר חצי שעה של קרב מתיש ישות לא מזוה הופיעה בשדה הקרב.
    טוריקו" מי אתה לעזעל ?"
    "אני סטאג'יון שליט כול העולם. אני הוא ציד הגורמה החזק ביותר בעולם. חור שחור תבלע את שניהם ". חור שחור נוצר בשדה הקרב והוא שואב לתוכו את כוכו,סאני,טוריקו ואת ג'ורגן.
    כול העולם נדהם ממחזה עיניהם הם לא מבינים מה קורה פה.
    "תקשיבו בעוד 5 שנים אני אשלוט בעולם ואף אחד לא יציל אותכם".
    ---------------------------------------------
    כעבור 5 שנים
    אכן סטאג'יון שולט בעולם ועל כול מאכלי האוכל עם הארגון שלו-בלאק הול.
    ממשלת העולם כבר לא יכולה לסבול את סטאג'יון ואת הארגון שלו.
    לכן היא שלחה מלא מכתבים למלא צידי גורמה בתקוה שיעזרו להם להביס את סטאג'יון.

בלאק הול
    בלאק הול הוא הארגון ששולט כרגע בכול העולם.בראש הארגון שולט סטאג'יון והוא גם זה שהקים תארגון.במהלך 5 השנים שעברו הארגון מימש את מטורתיו-לשלוט בעולם ועל כול מצרך שקיים בעולם.בבלאק הול יש מלא אנשים שמרשתים את הארגון.כול האנשים פרוסים על כול העולם.בכול מקום שתבקרו בו אתם תפגשו בחילו של בלאק הול.

שם:סטאג'יון
    דרגה:מנהיג הבלאק הול
    מידע:סטאג'יון הוא איש אכזר מאוד הוא יעשה הכול כדי להגשים את מטרתו .לא משנה מיד עומד בדרכו הוא יהרוג אותו ויגשים את מטרתו .סטאג'יון הוא בעצמו צייד גורמה.לאחר שהוא הביס את טוריקו ואת ג'ורגן הוא הכתיר את עצמו לצייד הגורמה החזק ביותר בעולם.סטאג'יון הקים את הארגון בלאק הול כדי שהוא יוכל לשלוט בעולם.במשך ה5 השנים סטאג'יון מצא מלא לוחמים שישרתו אותו ואת הארגון שלו.
    כוח:סטאג'יון מסוגל ליצור חורים שחורים כמה שירצה ובאיזה גודל שירצה.ככול שהחור שחור גדול יותר כך עוצמת החור שחור גדולה יותר וכך יותר קשה לברוח מן החור שחור.
    שאר חיילו יחשפו כשתפגשו אותם.

חיילים זוטרים
    ,ג'קריוןג'קסון,ג'ק,ג'קי

לא להגיב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    רמת לכידה
    בעולם לבעלי החיים ולצמחים יש רמת לכידה.רמת הלכידה אומרת עד כמה קשה ללכוד את היצור.ככול שרמת הלכידה של היצור גבוה יותר כך הוא חזק יותר והיה קשה לכוד אותו.אצל הפרחים זה קצת אחר.רמת הלכידה גבוה יותר כשאר מסביבים יש יצורים עם רמות לכידה גוהות.כלומר אם רמת לכידה של פרח כולשהוא היא 5 אז היצורים מסביב לצח אז רמות הלכידה שלהם היו בערך 5.

מפת העולם
    העיר טוקיו-זהוי העיר שבה אתם מתחילים את המשחק.זאת גם העיר שבה אתם גרים מאז שנולדתם.העיר טוקיו היר עיר גדולה מאוד.היא מלאה בביניים גדולים,מלא חניות ישבה.מכנים אותה "עיר לאא הפסקה ". בעיר נמצא גם הבניין של ממשלת העולם.שם נמצאים האנשים שלחו לכם תמכתב.העיר מאובטחת מאוד וארגון בלאק הול עוד לא הצליח לשלוט בה למרות שאנשים מהאירגון הצליחו לחדור לעיר והם בשלבי שליטה על העיר.

אגם האיס קרים-זהו אגם גדול מאוד שנמצא במרחק קילומטר מן העיר טוקיו.כול האגם בעצם עשוי מטעמים שונים של גלידות.ליד האגם יש עצים דמי גביעי גלידה.יצורים רבים חיים סביב האגם הזה ובתוך האגם הזה.זה מקום שלוו מאוד ולא מסוכן ממש.רמות לכידת היצורים בו נעות בין רמה1-6.לפעמים תוכלו למצוא חיה מעל רמת לכידה 6.בגלל שביטופיה מס' 2בורחים מש בעלי חיים.

ביטופיה מס' 2-ביטופיה מס' 2 נמצאת כמה קילומטרים אחרי אגם האייס קרים.ביוטפיה יש מלא חיות מסוכנות .לפעמים חיות בורחות מהמקום ובאות לאגם הגלידה.אז סיכוי שבאגם הגלידה תמצאו בעלי חים מעל רמת לכידה 6.ביטופיה מס' 2זה מקום ענק מאוד.יש בו מקדש שאנשים בו מתפלים לחיות מתים.יש בו שבט של אנשי קניבלים.זהו מקום ענקי מאוד.נמצאים פה הרבה חילים מצות בלאק הול אז כדי לכם להיזהר פה ממש כי אולי תפגעו בו.רמות הלכיה פםה נעות בין 1-20.

אנשים חשובים

ראיקו הוא ראש המשלה של העולם.הוא מתנגד לאירגון של סטאג'יון ובגלל זה הוא חיפש צידי גורמה שיסכימו לעזור לו להביס את סטאג'יון.אריגו הוא בחור קירח והוא לא אוהב שמזכירים לו את זה.אריגו הוא בחור אלכוהליסט הוא אוהב לשתות הרבה אלכוהול.אריגו הוא בעצמו צייד גורמה אך אין לו כוח לבוא להילחם נגד סטאג'יון הוא מעדיף לשהות בחדר שלו מול המזגן.יש לו חיית מחמד שהוא קורא לה ריקי.אריגו הוא חבר טוב מאוד של טוריקו והוא כמעט חזק כמוהו.יש להם אותם כוחות
    כוח:לאריגו יש פשוט כוח עצום ענק. הוא מסוגל באגרוף לשבור מתכת.הוא גם יכול בעזרת תאי הגורמה שלו לרפא את גופו מפציעות קשות.
    מתקפות: ?

כלי רכב

במשחק יש כלי רכב כמו מכונית,מטוס ועוד אבל כלי הרכב האלו נמצאים רק בערים ולא במקומות אחרים.יש כול מיני יצורים במקומות שאם תפגשו אותם הם יכולים לשמש אותכם לכלי רכב.פה יופיעו היצורים שיכולים לשמש אותכם לכלי רכב ועד כמה אנשים הם יכולים לסחוב

קיסר עורב-הוא כלי טייס מצוין בשבילכם.הוא יכול לטוס עד 6ק''מ ללא הפסקה.הוא יכול לסעת עליו בשעת טיסה עד 5 אנשים

ציפור אנרגי לה-הוא כלי טייס מצוין בשבילכם.הוא יכול לטוס עד 3 ק''מ ללא הפסקה.הוא יכול לסעת עליו בשעה טיסה עד 4 אנשים

כוקאלה-הוא מעין מכונית יכול לשמש אותכם.הוא יכול ללכת 3 ק''מ ללא הפסקה.הוא יכול לסעת עליו בזמן הליכה רק בן אדם אחד בגלל שהוא קטן.

אוב-הוא ישמש אותכם לחצית מרחבים ענקיים כמו ג'יפ.הוא יכול ללכת עד למרחק 10 ק'מ לא הפסקה.הוא יכול לסעת עליו בזמן הליכה עד 5אנשים.

בארון שארק-הוא יכול לשמש אותכם כלי שיט לעבור מקור המים די ענקי.הוא יחכול לשחות עד 9 ק'מ ללא הפסקה והוא יכול לסעת עד 3 אנשים על גופו.

מטרות

1. להביס את בלאק הול
    2. להציל את 3 המלכים השמימים
    3. לנסות להפוך לציד גורמה הכי חזק בעולם

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טופס הרשמה
    הסבר טופס
    שם המשתמש: הכינוי שלכם
    שם הדמות:איך יקראו לדמות שלכם במשחק.שמות יפניים והשמות היו של דמויות מאנימות
    תיאור/תמונה:תארו תדמות או שתביאו תמונה מאנימה כולשהיא
    אופי:3 תכונות של הדמות
    רקע:3-4 שורות
    נשק:תבחרו איזה נשק תרצו להשתמש בו בתור צייד גורמה.אם תבחרו בנשק לא היה לכם כוח מיוחד.תוכולו לבחור כול נשק שתיצרו.רצווי להביא תמונה שלו
    מתקפות של הנשק:תמציאו 3 מתקפות שאיתם אתם תוקפים עם נשקכם.דוגמא:1000 כדורים-אני יורה כדור מהבוזקה שלי ואז מהכדור נוצרים אלף כדורים קטנים
    כוח על:אם בחרתם בנשק לא לגעת בזה.תמציאו כוח על שהיה לכם.כול מה שעולה במוח שלכם
    מתקפות כוח העל:3 מתקפות שאיתם אתם תוקפים
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:כן או לא אם כן אז עד איזה פרק גם.
    ציוד:תבחרו 3דברים שתרצו שהיו לכם במשחק
    הערות/בקשות

טופס ריק
    שם המשתמש:
    שם הדמות:
    תיאור/תמונה:
    אופי:
    רקע:
    נשק:
    מתקפות של הנשק:
    כוח על:
    מתקפות כוח העל:
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:כן או לא אם כן אז עד איזה פרק גם.
    ציוד:
    הערות/בקשות:
    חוקי המשחק

1. אסור לעשות ספאם במשחק.מי שכותב ערכתי זה יוריד לו את הסיכוים להתקבל למשחק
    2. כל החוקים של הפורום והגלאבולים חלים גם פה
    3. לצצט רק את המשך שלכם
    4. מותר לכם לקלל ת'דמויות שת'פגשו
    5. חובה ליהנות מהמשחק

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    רשומים

שם המשתמש: ארו סאנין
    שם הדמות:קיבה מינואטה
    תיאור/תמונה:גובה די גבוה מעט שמנמן עינים תכלכלות שיער חום חולצה אדומה מכנסים כחולות נעלים שחורות
    אופי:חכם חיכן אוהב לעזור לאחרים
    רקע:קיבה הוא ילד נחמד אח לשלוש אחיות ובנם של קימונו מינואטה ושיזונה מינואטה כאשר נולד הוריו היו בבריכה ולא היו מילדים באזור לכן אביו יילד את אימו במים מה שכנראה מסביר את כוחות המים שלו קיבה הוא ילד די מוצלח בחברה וחבריו אוהבים אותו אין לו אימא בגלל שכשהיה בין 5 אמו טילה ברחוב בערב ועברה ליד פאב שבאותו רגע יצאו ממנו כמה אנשים מבלק הול והם היו שתוים אז אחד מהם ניסה לדבר איתה והיא נסתה להתחמק ממנו הוא התעצבן וזרק עליה מחט רעיל שפגע לה בצואר והרג אותה וקיבה רצה לנקום את מות אימו וגם שלושת אחיותיו או ליתר שתי אחיותיו אינו ומאאיטה מינואטה אחותו השלישית סאקורה מינואטה היא חולה בשיתוק מיוחד שהתרופה היחדיה שלו היא שאיפת ריחו אכילת מאכל מיוחד ונדיר הנקרא היל פוד קיבה הבטיח לאחותו שינסה הכול כדי להשיג דרך למצוא את המאכל הזה וירפא אותה
    נשק:אין
    מתקפות של הנשק:אין
    כוח על:שליטה במים
    מתקפות כוח העל:
    הנעת מים-קיבה יכול להניע את המים ולשנות את צורתם כלומר לגל ולכדור וכל מיני וכך יכול להשתמש בהם להגנה ולתקיפה
    הקפאת מים-קיבה מסוגל להקפיא כל מים שבמצב נוזל
    שאיבת מים מצמחים-קיבה יכול להוציא מים מתוך צמחים שבסביבתו ולהשתמש בהם
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:כן אנימה -פרק 11
    ציוד:
    תרמיל מים
    מקל
    קשת
    הערות/בקשות:להרשם נראה די טוב(תעשה טובה אל תקשה עלי עם הרקע)

שם המשתמש: Sasuke Kun
    שם הדמות:איצ'יגו קוראסקי.
    תיאור/תמונה:
    אופי: חכם, ציני ויעזור לאחרים.
    רקע:
    איצ'יגו נולד בעיר טוקיו, למשפחה עמידה-אבא רופא,ואמא ביולוגית.כל חיו אביו של איצ'יגו לימד אותו קנדו-אומנות לחימה יפנית המלמדת שליטה בחרבות.כשאיצ'יגו היה בן 9,אמו עבדה על מחקר מאוד חשוב שיעזור לאנושות רבות.באותה שנה,פרצו למעבדה של אמא של איצ'יגו מאפיונרים של בלאק הול שרצו לגנוב כמה מהכתבים של אימו של איצ'יגו.אימו של איצ'יגו לא הסכימה לכך והמאפיונרים הרגו אותה.מאז, איצ'יגו לא למד לחינם את הקאנדו, אלא להגנה עצמית מפני מאפיונרים ועוד סכנות בחיו.לאביו של איצ'יגו לא נשארה שום ברירה והוא הביא לו את הדבר שהוא הסתיר ממנו כל חיו-סדרת חרבות בשם הזאנפקטו-חרבות אשר יכולות להוליך אנרגיה ומי שיש לו חרב כזו יכול לבצע איתה טכניקות מרשימות.אביו לימד אותו את הרמה הבאה של הקנדו, אך כשאיצ'יגו היה בן 12 בלבד, 3 שנים לאחר מות אימו, אביו נהרג בתאונת דרכים.אביו אמר לו:"אתה חייב להיות חזק, חזק יותר מכולם!" והביא לו מצית שעליו כתובה המילה "אור" בכתב הקאנג'י."זה יהיה האור שלך,כל פעם שאתה מרגיש חשוך תסתכל על המצית.".אלו היו מילותיו האחרונות של אביו.מאז, איצ'יגו נהיה חזק, ואפילו בעקבות לימודי הקאנדו נהיה צייד גורמה, ובכך התאפשר לו לנקום את מות אימו ע"י הריגת בלאק הול.
    נשק: הזאנפקטו-החרב של איצ'יגו.
    מתקפות של הנשק:
    להב חד-איצ'יגו מזרים אנרגיה לקצה של החרב ובכך הופך את חרבו לחדה יותר מתמיד.
    סילוש אווירי-איצ'יגו שורט את האוויר ובעזרת האנרגיה שלו נוצרת פעימה באוויר שתוקפת את האויב.
    התקפת ריטוש(Reaper Attack)-איצ'יגו תוקף במכה אחת איטית ולאחר מכן בסדרת מכות מהירות מאוד שנראה שהוא אפילו לא זז מהמקום והאויב מת.
    כוח על: -------
    מתקפות כוח העל: ------
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:לא.
    ציוד:זאנפקטו, אוכל, מים, אוהל, פנס והמצית שאביו נתן לו.
    הערות/בקשות:החלטתי להירשם XDוכתבתי נראלי יותר מדי, תוכל לסלוח לי?

שם המשתמש: killerbee
    שם הדמות: סאסקה אוצ'יהא
    תיאור/תמונה:
    אופי: דרוך,עצבני,אסטרטג
    רקע: סאסקה נולד למשפחה גדולה שנקראת אוצ'יהא בטוקיו...
    הם שימרו את הדרך של משפחתם מדור לדור ולמדו את חוכמת הנינג'ה.
    כשהעולם נכנס לתקופת הגורמה שלו, סאסקה למד לבשל מזון טעים, והחלו להעלם מצרכים מהעולם...
    סאסקה הפך לצייד גורמה על מנת להיות השף המצליח בעולם ושכל העולם יטעם מהמאכלים שלו!
    סאסקה טייל בכל העולם ועדיין לא הצליח להפוך לצייד גורמה מוצלח, אבל הוא פגש מאסטר בטוקיו שלימד אותו את כל דרך האוכל והביא לו את שתי חרבותיו החזקות אחרי מותו
    נשק: שתי חרבות קטנה ארוכות שחורות
    מתקפות של הנשק:
    1) גטסוגה תנשו כפול- מהחרב יוצאים שני גלי אנרגייה שחורים ורצחניים שיכולים להרוג (או לפחות לפצוע) את היצור אפילו הכי חזק שיהיה! אם המתקפה פוגעת במשהו דליק הוא נדלק באש שחורה שאפילו מים לא מכבים אותה...
    2) שיסוע ברק, סאסקה יוצר כדור ברק ביד שלו בעזרת יכולות הנינג'ה שלו (צ'ידורייייי XD) ומחדיר לחרבות, היצור שנפגע מהחרב מתחשמל ומשתתק, נפגע לא מעט.... מקל על תפיסת יצורים...
    3) מהירות על, סאסקה יכול לרוץ במהירות על שמשתווה למהירות האור, לא רואים אותו בכלל והוא יכול ליצור כפילים שלו בעזרת המהירות! המהירות נותנת לו כוח תקיפה רצחני!
    כוח על: ~
    מתקפות כוח העל:~
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה: לאאאא
    ציוד: אוכל ומים (זה נחשב אחד), אוהל, פנס הוא לא צריך הוא יכול להכין לפידי אש שחורה שמאירים פי 2 מלפיד רגיל, סכין בישול,20 שקל

שם המשתמש: Real Spartan
    שם הדמות: ג'ייק ארמונדו
    תיאור/תמונה:בעל שיער חום מזדקר בקוצני, מבט פראי תמידי בעיניים, גבוה, ניצוץ שמקרין תוקפנות בעיניים, צלקת בצורת שריטות על לחיו השמאלית, עיניים ירוקות, עור בהיר שזוף, חיוך תמידי- חלק מפרשים אותו כמבודח, חלק מפרשים אותו כאכזרי.
    אופי: לא חושב לפני המעשים שלו, תוקפני, ציני, פסימיסט, בוטח בעצמו, עקשן, בדחן, אמיץ, לא מוותר.
    רקע: נולדתי למשפחה עשירה בעיר טוקיו. אין לי אחים או אחיות. תמיד הצלחתי בחברת אנשים, יש לי כשרון שאני מסוגל להתחבר עם כל אחד- כל אחד, אם הוא לא שונה ממני לגמרי באופי. אבי, לעולם לא אהב אותי, אני בספק אם הוא רצה בכלל שאמי תוליד אותי, אך אמי מתה, מישהו פוצץ את הבית שלנו עם חומרי נפץ כשהיא הייתה בתוכו. אבי זרק אותי לרחוב, הייתי צריך לקבץ נדבות, וכל זה בגיל 13! עד שמשפחה נחמדה אימצה אותי, היא הייתה מן המעמד הבינוני, לא עשירה ולא ענייה. עכשיו כשאני חושב על זה- אני שמח שעזבתי את הבית, אף פעם לא חיבבתי את אבי.
    נשק:
    מתקפות של הנשק:
    כוח על: אקסמן
    מתקפות כוח העל: הצמחת טפרים [וולברין], הזזת חפצים מתכתיים [רק מתכתיים] בכוח המחשבה [מגניטו], שליחת קרבי לייזר מהעיניים [סייקלופס]
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:לא
    ציוד: שק שינה, מצית ומזון [ושתייה כמובן..]
    הערות/בקשות:

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שמור למידע נוסף

מותר להגיב
    הערה לא להגיד לי ערכתי זה יוריד לכם תסיכוי להתקבל למשחק

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    תיאור/תמונה:גובה די גבוה מעט שמנמן עינים תכלכלות שיער חום חולצה אדומה מכנסים כחולות נעלים שחורות
    רקע:קיבה הוא ילד נחמד אח לשלוש אחיות ובנם של קימונו מינואטה ושיזונה מינואטה כאשר נולד הוריו היו בבריכה ולא היו מילדים באזור לכן אביו יילד את אימו במים מה שכנראה מסביר את כוחות המים שלו קיבה הוא ילד די מוצלח בחברה וחבריו אוהבים אותו אין לו אימא בגלל שכשהיה בין 5 אמו טילה ברחוב בערב ועברה ליד פאב שבאותו רגע יצאו ממנו כמה אנשים מבלק הול והם היו שתוים אז אחד מהם ניסה לדבר איתה והיא נסתה להתחמק ממנו הוא התעצבן וזרק עליה מחט רעיל שפגע לה בצואר והרג אותה וקיבה רצה לנקום את מות אימו וגם שלושת אחיותיו או ליתר שתי אחיותיו אינו ומאאיטה מינואטה אחותו השלישית סאקורה מינואטה היא חולה בשיתוק מיוחד שהתרופה היחדיה שלו היא שאיפת ריחו אכילת מאכל מיוחד ונדיר הנקרא היל פוד קיבה הבטיח לאחותו שינסה הכול כדי להשיג דרך למצוא את המאכל הזה וירפא אותה
    מתקפות כוח העל:
    הנעת מים-קיבה יכול להניע את המים ולשנות את צורתם כלומר לגל ולכדור וכל מיני וכך יכול להשתמש בהם להגנה ולתקיפה
    ציוד:
    תרמיל מים
    מקל
    קשת

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תיאור/תמונה:
    רקע:
    איצ'יגו נולד בעיר טוקיו, למשפחה עמידה-אבא רופא,ואמא ביולוגית.כל חיו אביו של איצ'יגו לימד אותו קנדו-אומנות לחימה יפנית המלמדת שליטה בחרבות.כשאיצ'יגו היה בן 9,אמו עבדה על מחקר מאוד חשוב שיעזור לאנושות רבות.באותה שנה,פרצו למעבדה של אמא של איצ'יגו מאפיונרים של בלאק הול שרצו לגנוב כמה מהכתבים של אימו של איצ'יגו.אימו של איצ'יגו לא הסכימה לכך והמאפיונרים הרגו אותה.מאז, איצ'יגו לא למד לחינם את הקאנדו, אלא להגנה עצמית מפני מאפיונרים ועוד סכנות בחיו.לאביו של איצ'יגו לא נשארה שום ברירה והוא הביא לו את הדבר שהוא הסתיר ממנו כל חיו-סדרת חרבות בשם הזאנפקטו-חרבות אשר יכולות להוליך אנרגיה ומי שיש לו חרב כזו יכול לבצע איתה טכניקות מרשימות.אביו לימד אותו את הרמה הבאה של הקנדו, אך כשאיצ'יגו היה בן 12 בלבד, 3 שנים לאחר מות אימו, אביו נהרג בתאונת דרכים.אביו אמר לו:"אתה חייב להיות חזק, חזק יותר מכולם!" והביא לו מצית שעליו כתובה המילה "אור" בכתב הקאנג'י."זה יהיה האור שלך,כל פעם שאתה מרגיש חשוך תסתכל על המצית.".אלו היו מילותיו האחרונות של אביו.מאז, איצ'יגו נהיה חזק, ואפילו בעקבות לימודי הקאנדו נהיה צייד גורמה, ובכך התאפשר לו לנקום את מות אימו ע"י הריגת בלאק הול.
    מתקפות של הנשק:
    סילוש אווירי-איצ'יגו שורט את האוויר ובעזרת האנרגיה שלו נוצרת פעימה באוויר שתוקפת את האויב.
    התקפת ריטוש(Reaper Attack)-איצ'יגו תוקף במכה אחת איטית ולאחר מכן בסדרת מכות מהירות מאוד שנראה שהוא אפילו לא זז מהמקום והאויב מת.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי ארו סאנין צפה בהודעה
    מתקפות כוח העל:
    ציוד:
    תרמיל מים
    מקל
    קשת
    רקע הוא טוב וגם היכולות לא מקורית אבל סבבה אתה רשום ה1

ציטוט פורסם במקור על ידי Sasuke Kun צפה בהודעה
    תיאור/תמונה:
    רקע:
    מתקפות של הנשק:
    אהבתי תרקע אתה הרשום השני
    Spoiler ספוילר

אני צריך רק עוד רשום 1 ואני אפרסם התחלתה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הסבר טופס
    תיאור/תמונה:
    כשהעולם נכנס לתקופת הגורמה שלו, סאסקה למד לבשל מזון טעים, והחלו להעלם מצרכים מהעולם...
    סאסקה הפך לצייד גורמה על מנת להיות השף המצליח בעולם ושכל העולם יטעם מהמאכלים שלו!
    סאסקה טייל בכל העולם ועדיין לא הצליח להפוך לצייד גורמה מוצלח, אבל הוא פגש מאסטר בטוקיו שלימד אותו את כל דרך האוכל והביא לו את שתי חרבותיו החזקות אחרי מותו
    מתקפות של הנשק:
    1) גטסוגה תנשו כפול- מהחרב יוצאים שני גלי אנרגייה שחורים ורצחניים שיכולים להרוג (או לפחות לפצוע) את היצור אפילו הכי חזק שיהיה! אם המתקפה פוגעת במשהו דליק הוא נדלק באש שחורה שאפילו מים לא מכבים אותה...
    2) חרב משתקת, החרב מתמלאת ברעל שחור משתק שמתי שהחרב אפילו נוגעת בעור היריב הוא משתתק, עם הוא נשאר עם הרעל במשך שבוע ולא מוצא תרופה הרעל יגיע ללב וגם הלב ישתתק, מת XD
    3) חרב משני הצדדים- סאסקה לוחץ על התחתית של החרב ויוצא משם עוד להב, הוא יכול לסובב את הלהבים כמו טורפדו וככה זה גם יכול להגן עליו
    ציוד: אוכל ומים (זה נחשב אחד), אוהל, פנס הוא לא צריך הוא יכול להכין לפידי אש שחורה שמאירים פי 2 מלפיד רגיל, סכין בישול
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 09:32 AM

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    הסבר טופס
    תיאור/תמונה:
    מתקפות של הנשק:
    2) שיסוע ברק, סאסקה יוצר כדור ברק ביד שלו בעזרת יכולות הנינג'ה שלו (צ'ידורייייי XD) ומחדיר לחרבות, היצור שנפגע מהחרב מתחשמל ומשתתק, נפגע לא מעט.... מקל על תפיסת יצורים...
    3) מהירות על, סאסקה יכול לרוץ במהירות על שמשתווה למהירות האור, לא רואים אותו בכלל והוא יכול ליצור כפילים שלו בעזרת המהירות! המהירות נותנת לו כוח תקיפה רצחני!
    ציוד: אוכל ומים (זה נחשב אחד), אוהל, פנס הוא לא צריך הוא יכול להכין לפידי אש שחורה שמאירים פי 2 מלפיד רגיל, סכין בישול
    רשום
    בקרוב התחלה

התחלה

אתם קקמים לעוד בוקר רגיל ומשעמם.אתם קמים מהמיטה,מתלבשים,מתקלחים ואז יורדים למטבח לאכול את דגני הבוקר האהובים עליכם.כשאתם גומרים לאכול את דגני הבוקר האהבוים עליכם אתם שמים לב למכתב שמונח על השולחן.אתם פותחים את המכתב וקראים מה כתוב בו" שלום (שמכם). אני ראיקו ראש הממשלה שכרתי אותך בשביל שתעזור לנו להשמיד את הארגון בלאק הול.אז בבקשה בוא לבניין ראש המשלה שנמצא בעיר טוקיו במרכז העיר.הבנין זה בנין הכי גבוה בעיר אז לא היה קשה למצוא אותנו."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    רשום
    בקרוב התחלה

התחלה

אתם קקמים לעוד בוקר רגיל ומשעמם.אתם קמים מהמיטה,מתלבשים,מתקלחים ואז יורדים למטבח לאכול את דגני הבוקר האהובים עליכם.כשאתם גומרים לאכול את דגני הבוקר האהבוים עליכם אתם שמים לב למכתב שמונח על השולחן.אתם פותחים את המכתב וקראים מה כתוב בו" שלום (שמכם). אני ראיקו ראש הממשלה שכרתי אותך בשביל שתעזור לנו להשמיד את הארגון בלאק הול.אז בבקשה בוא לבניין ראש המשלה שנמצא בעיר טוקיו במרכז העיר.הבנין זה בנין הכי גבוה בעיר אז לא היה קשה למצוא אותנו."
    "טוב אני אבוא!" אצהיר! אקח את החרבות, הציוד שלי בתיק ואצא לבניין...

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את החרבות שלך ואת הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את החרבות שלך ואת הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"
    "שכרו אותי כדי להביס את בלאק הול, אתה רוצה למות?" אומר בחיוך ואשלוף חרב אחת, אצמיד לצווארו

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה שולף חרב ואז מצמיד את החרב שלך לצוואר של האיש.האיש מתחיל לרעוד פחד מוות מן החרב שלך.הוא אומר לך" אוקי אתה יכול להיכנס רק אל תהרוג אותי ".אתה מחזיר את חרבך לנדן שלה ואז נכנס דרך הדלת לבניין.אתה רואה מולך מעלית אתה נכנס אליה.במעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה אחרת בבנין.אחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה שולף חרב ואז מצמיד את החרב שלך לצוואר של האיש.האיש מתחיל לרעוד פחד מוות מן החרב שלך.הוא אומר לך" אוקי אתה יכול להיכנס רק אל תהרוג אותי ".אתה מחזיר את חרבך לנדן שלה ואז נכנס דרך הדלת לבניין.אתה רואה מולך מעלית אתה נכנס אליה.במעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה אחרת בבנין.אחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?
    "ארבעים" אומר ואלחיץ על ארבעים

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •