Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    איצ'יגו
    ראיקו נדהם מהשאלה שלך ואומר לך " איך זה שאתה לא מכיר את סטאג'יון. סטאג'יון הוא זה שהעלים את טוריקו,קוקו ואת סאני לתוך החור השחור שלו.זה קרה לפני 5 שנים ואתה היית אז חי וראית את זה בטלויזיה שלך.כיום סטאג'יון הוא מנהיג צוות בלאק הול שהשתלט על כול העולם חוץ מהעיר הזאת.אני שכרתי אותך בשביל שתנסה להביס אותו ." אתה מחזיר תחרב שלך לנדן שלה.

סאסקה
    אתה צועק עליו ואז מתחיל להיחנק מגלידה. החנק לא גורם לך להיות מרוכז ואתה לא מצליח לסוב את החרב הכפולה שלך בשביל להעיף את הפצצות. אתה מנסה לעלות על פני האגם.אתה עולה על פני האגם ונושם אוויר צח. אתה שולח שני ציקלונים לעבר 5 הפצצות.אתה יוצא מהר מהאגם בשביל לא להיפגע.הציקלונים פוגעים בפצצות ונוצר פיצוץ חזק מאוד. אתה רואה את ג'קסוו עף כמו טיל מהאגם על הקרקע.מהפיצוץ ערימות של גלידה יוצאות ומכסות את גופך.אתה רואה שג'קסון מת

קיבה
    אתה נכנס לאגם הגלידה עם גל המים שלך.אתה יוצר גל גלידה מים.אתה רוכב על גל גלידה המים שלך בהנארה רבה.בזמן שאתה רוכב על גל גלידה המים שלך אתה מלקק קצת גלידה ואוכל קצת גלידה להנאה רבה כך אתה עושה את מס' דקות.לאחר מס' דקות אתה מפסיק את הגלישה שלך.אתה שומע קול שאומר לך " הי בחור תסתלק מפה תכף ומיד אחרת אני אהרוג אותך וזה היה הקבר שלך "
    אני יוצר בעזרת המים גל ענקי שאני בראשו (כמו שקיסאמה סנפאיי עושה מאגר מים גדול באצישואה)ואני מסתכל עליו ואומר"כן?למה מי אתה??"אני אומר בקרירות

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    איצ'יגו
    ראיקו נדהם מהשאלה שלך ואומר לך " איך זה שאתה לא מכיר את סטאג'יון. סטאג'יון הוא זה שהעלים את טוריקו,קוקו ואת סאני לתוך החור השחור שלו.זה קרה לפני 5 שנים ואתה היית אז חי וראית את זה בטלויזיה שלך.כיום סטאג'יון הוא מנהיג צוות בלאק הול שהשתלט על כול העולם חוץ מהעיר הזאת.אני שכרתי אותך בשביל שתנסה להביס אותו ." אתה מחזיר תחרב שלך לנדן שלה.
    "אהה..אז זה איך שקוראים לו.." אומר לראיקו "אני פשוט כל הזמן קראתי לו בלאק הול.אני שכחתי כל הזמן את השם שלו.אל תדאג, אני אחסל אותו,עם הזאנפאקטו שלי שום דבר לא יכול להשתבש." ואלך לי למסע שלי לחסל את סטאג'יון.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איצ'יגו
    ראיקו אומר לך" אוקי בהצלחה לך בלהביס את סטאג'יון אך תדע הוא חזק יותר ממה שעשכיו.עליך להתאמן כדי להתחזק עוד יותר ". אתה פונה אל המעלית ומחכה שתגיע אלי. המעלית מגיעה לקומה 40 ואתה נכנס אליה.במעלית אתה לוחץ על כפתור מס' 1 כדי לרדת לקומה הראשונה.המעלית מתחילה לזוז במהירות ותך חצי דקה אתה מוצא את עצמך בקומה ראשונה.אתה יוצא מהבניין ומתחיל ללכת לעבר אגם האייס קרים. לאחר רבע שעה של הליכה אתה מגיע לאגם אייס קרים

קיבה
    אתה בעזרת המים שסביבך אתה יוצר גל מים גדול שאתה בראשו.מי שאמר לך תקול מתקדם וחושף את עצמו . הבחור אומר לך " שמי ג'קריון. אני אחד מן לוחמיו של סטאג'יון.אני חבר בארגון של צוות בלאק הול.הוא שלח אות כדי להרוג אותך. אז אני אהרוג אותך. קבל את זה ". ג'קריון מוציא מן הכיס שלו 5 פצצות. לאחר מכן הוא זורק את 5 הפצצות בבת אחת לעברך בשביל שתמות.

סאסקה
    אתה בודק את האגם כדי לראות אם יש משהו חשוד באגם.אתה לא רואה משהו חשוד כלל ולכן אתה מתחיל ללכת לעבר המקום הבא.אתה מתחיל לעקוף את האגם הגלידה כי אתה לא יכול לחצותצ אותו כי הוא יותר מידי גדול.לפתע מקרבת מקום נשמעת שאגה די חזקה.אתה לא מבין מי עשה את זה ומתעלם מזה ומשיך לכת.לאחרי כמה שניות אתה פוגש את אריה כאסטרו רמת לכדיה 4
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סאסקה
    אתה בודק את האגם כדי לראות אם יש משהו חשוד באגם.אתה לא רואה משהו חשוד כלל ולכן אתה מתחיל ללכת לעבר המקום הבא.אתה מתחיל לעקוף את האגם הגלידה כי אתה לא יכול לחצותצ אותו כי הוא יותר מידי גדול.לפתע מקרבת מקום נשמעת שאגה די חזקה.אתה לא מבין מי עשה את זה ומתעלם מזה ומשיך לכת.לאחרי כמה שניות אתה פוגש את אריה כאסטרו רמת לכדיה 4
    תגיד הרעמה שלו עשויה מלחם?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו" אומר ואוציא חרב אחת, אעשה גטסוגה אחד כדי לבדוק את הרמה שלו אם הוא יחסום את זה אני אוציא גם את השניה ואעשה גטסוגה כפול

5. היכל התהילה
    שם המשתמש: Real Spartan
    שם הדמות: ג'ייק ארמונדו
    תיאור/תמונה:בעל שיער חום מזדקר בקוצני, מבט פראי תמידי בעיניים, גבוה, ניצוץ שמקרין תוקפנות בעיניים, צלקת בצורת שריטות על לחיו השמאלית, עיניים ירוקות, עור בהיר שזוף, חיוך תמידי- חלק מפרשים אותו כמבודח, חלק מפרשים אותו כאכזרי.
    אופי: לא חושב לפני המעשים שלו, תוקפני, ציני, פסימיסט, בוטח בעצמו, עקשן, בדחן, אמיץ, לא מוותר.
    רקע: נולדתי למשפחה עשירה בעיר טוקיו. אין לי אחים או אחיות. תמיד הצלחתי בחברת אנשים, יש לי כשרון שאני מסוגל להתחבר עם כל אחד- כל אחד, אם הוא לא שונה ממני לגמרי באופי. אבי, לעולם לא אהב אותי, אני בספק אם הוא רצה בכלל שאמי תוליד אותי, אך אמי מתה, מישהו פוצץ את הבית שלנו עם חומרי נפץ כשהיא הייתה בתוכו. אבי זרק אותי לרחוב, הייתי צריך לקבץ נדבות, וכל זה בגיל 13! עד שמשפחה נחמדה אימצה אותי, היא הייתה מן המעמד הבינוני, לא עשירה ולא ענייה. עכשיו כשאני חושב על זה- אני שמח שעזבתי את הבית, אף פעם לא חיבבתי את אבי.
    נשק:
    מתקפות של הנשק:
    כוח על: אקסמן
    מתקפות כוח העל: הצמחת טפרים [וולברין], הזזת חפצים מתכתיים [רק מתכתיים] בכוח המחשבה [מגניטו], שליחת קרבי לייזר מהעיניים [סייקלופס]
    רואים תאנימה/קוראים תמנגה:לא
    ציוד: שק שינה, מצית ומזון [ושתייה כמובן..]
    הערות/בקשות:

6. משתמש מנוסה
    איצ'יגו
    ראיקו אומר לך" אוקי בהצלחה לך בלהביס את סטאג'יון אך תדע הוא חזק יותר ממה שעשכיו.עליך להתאמן כדי להתחזק עוד יותר ". אתה פונה אל המעלית ומחכה שתגיע אלי. המעלית מגיעה לקומה 40 ואתה נכנס אליה.במעלית אתה לוחץ על כפתור מס' 1 כדי לרדת לקומה הראשונה.המעלית מתחילה לזוז במהירות ותך חצי דקה אתה מוצא את עצמך בקומה ראשונה.אתה יוצא מהבניין ומתחיל ללכת לעבר אגם האייס קרים. לאחר רבע שעה של הליכה אתה מגיע לאגם אייס קרים

קיבה
    אתה בעזרת המים שסביבך אתה יוצר גל מים גדול שאתה בראשו.מי שאמר לך תקול מתקדם וחושף את עצמו . הבחור אומר לך " שמי ג'קריון. אני אחד מן לוחמיו של סטאג'יון.אני חבר בארגון של צוות בלאק הול.הוא שלח אות כדי להרוג אותך. אז אני אהרוג אותך. קבל את זה ". ג'קריון מוציא מן הכיס שלו 5 פצצות. לאחר מכן הוא זורק את 5 הפצצות בבת אחת לעברך בשביל שתמות.

סאסקה
    "זה כל מה שיש לך?"אני אומר בבוז מוחלט "אוקי טוב נהרוג אותך"אני אומר ומוריד עליו ועל הפצצות שלו ואני קופץ מראש הגל מאחוריו והגל כאילו יורד בעקבותי עליו ואז כשהמים מקיפים אותם אני מקפיא אותו

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בנתיים נהנתם מהמשחק?

קיבה
    אתה משתמש במים שלך ובעזרתם אתה מוריד את הפצצות שהוא זרק לעברך לעברו.ג'קריון מוציא מגן.המגן מגן עליו מפני הפיצוץ של הפצצות כדי לא להיפגע.אתה מוריד את הגל לעברו ואז עושה שהמים יקיפו אותו.המים מקיפים את ג'קריון וקופאים במקום .ג'קריון כלוא בתוך הקרח הזה ולא מסוגל לצאת.הוא מנסה לצאת אך לא מצליח. ג'קריון אומר לך " הי בחור שחרר אותי.שחרר אותי בקשה. נו פליזה שחרר אותי אני לא יעשה כלום אני מבטיח לך. "

ג'ייק סבבה רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1

סאסקה
    לא יודע
    ------------------------
    אתה מוציא את אחת מהחרבות שלך כדי לבדוק מה הרמה של אריה כאסטרו.אתה משתמש עליו בגטסוגה.אריה הכאסטרו זז במהירות ומצליח להתחמק מן הגטסוגה שלך בקלות רבה.אתה לא מוותר לאריה הזה.אתה מוציא תחרב השניה שלך ואתה משתמש בגטסוגה כפול עליו.הוא לא מצליח להתחמק מן הגטסוגה הכפול ונפגע די קשה.האאריה רץ אליך ומעיף אותך לתוך אגם הגלידה.לאחר מכן הוא שואג בעוצמה רבה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    סאסקה
    לא יודע
    ------------------------
    אתה מוציא את אחת מהחרבות שלך כדי לבדוק מה הרמה של אריה כאסטרו.אתה משתמש עליו בגטסוגה.אריה הכאסטרו זז במהירות ומצליח להתחמק מן הגטסוגה שלך בקלות רבה.אתה לא מוותר לאריה הזה.אתה מוציא תחרב השניה שלך ואתה משתמש בגטסוגה כפול עליו.הוא לא מצליח להתחמק מן הגטסוגה הכפול ונפגע די קשה.האאריה רץ אליך ומעיף אותך לתוך אגם הגלידה.לאחר מכן הוא שואג בעוצמה רבה.
    "גלידה גלידה גלידה!" אומר כמו ילד קטן ואשחק קצת באגם הגלידה, אזכר מה אני עושה "שקט חתולי!!!!!" אומר לו אז אצלול באגם הגלידה ואתחיל לסובב את החרבות שלי מיד אחרי שאני הופך אותן לחרבות כפולות, אצור טוויסטרים אמיתיים מהמיים שבאגם על האריה, אחרי זה אני אצא מהמיים ואסיים את הקרב עם גטסוגה כפול ואלך לאריה "נלחמת הייטב חתולי אבל עכשיו רעמתך שלי!" אצעק עליו ואקח לו את הרעמה, אבחן אותה קצת ואז אלך עליו "עכשיו עופי מפה לביאה!!!" אצעק בכוח כדי להבהיל אותו

9. משתמש מנוסה
    בנתיים נהנתם מהמשחק?

קיבה
    אתה משתמש במים שלך ובעזרתם אתה מוריד את הפצצות שהוא זרק לעברך לעברו.ג'קריון מוציא מגן.המגן מגן עליו מפני הפיצוץ של הפצצות כדי לא להיפגע.אתה מוריד את הגל לעברו ואז עושה שהמים יקיפו אותו.המים מקיפים את ג'קריון וקופאים במקום .ג'קריון כלוא בתוך הקרח הזה ולא מסוגל לצאת.הוא מנסה לצאת אך לא מצליח. ג'קריון אומר לך " הי בחור שחרר אותי.שחרר אותי בקשה. נו פליזה שחרר אותי אני לא יעשה כלום אני מבטיח לך. "

ג'ייק סבבה רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1

סאסקה
    לא יודע
    ------------------------
    אני נהנה מאוד אני לא מאוכזב שנרשמתי
    -----------------------------
    "קודם כל אתה תגיד לי איפה נמצא המחבוא שלכם ואיפה נמצא המנהיג הזה שלך ואחר כך נראה ואל תדאג אני יכול לדעת אם אתה משקד אני מרגיש את פעימות הלב שלך דרך הקרח וכך אני יודע אם אתה משקר או לא"אני אומר לו ותוך כדי מציד עליו בלי שהוא שם לב כמה חלקים קטנים מהקרח למקרה שאחר כך ינסה לתקוף אני יפגע בו בלי להתאמץ

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קיבה
    תודה
    ------------------
    ג'קריון אומר לך" טוב אני מבין שאין לי ברירה חוץ מהלגיד לך תאמת ואז תשחרר אותי.טוב אין לי מושג איפה נמצא סטאג'יון.אף פעם לא ראיתי אותו.הפקודות שהוא מוסר נמסרות למפקד שלי והמפקד מוחסר לי תמפקד.יש לנו כבערך 10 מפקדות ואני לא ממש זוכר איפה כול אחת נמצאת.אך כנראה שהוא נמצא במפקדה הכי חזקה והכי גדולה שיש לנו.אתה בודק לו תעצבים ואתה מבין שהוא דובר אמת ".

סאסקה
    אתה משחק באגם הגלידה כמו בילד קטן.האריה לא מבין מה אתה עושה וסתם צופה בך.אתהה נזכר שעליך עוד להרוג אותו ולא הרגת אותו.אתה צולל לעומק אגם הגלידה ומשתמש בחרב כפולה.אתה יוצר שני טויסטרים גדולים ששטים לעבר האריה.הטויסטרים תופסים את האריה ופוגעים בו די קשה.אתה יוצא מהאגם .אתה משתמש בגטסוגה כפול על אריה כאסטרו שהור ג אותו.אתה מסיר לו את הרעמה וראה שבאמת היא עשויה מלחם.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    קיבה
    תודה
    ------------------
    ג'קריון אומר לך" טוב אני מבין שאין לי ברירה חוץ מהלגיד לך תאמת ואז תשחרר אותי.טוב אין לי מושג איפה נמצא סטאג'יון.אף פעם לא ראיתי אותו.הפקודות שהוא מוסר נמסרות למפקד שלי והמפקד מוחסר לי תמפקד.יש לנו כבערך 10 מפקדות ואני לא ממש זוכר איפה כול אחת נמצאת.אך כנראה שהוא נמצא במפקדה הכי חזקה והכי גדולה שיש לנו.אתה בודק לו תעצבים ואתה מבין שהוא דובר אמת ".

סאסקה
    אתה משחק באגם הגלידה כמו בילד קטן.האריה לא מבין מה אתה עושה וסתם צופה בך.אתהה נזכר שעליך עוד להרוג אותו ולא הרגת אותו.אתה צולל לעומק אגם הגלידה ומשתמש בחרב כפולה.אתה יוצר שני טויסטרים גדולים ששטים לעבר האריה.הטויסטרים תופסים את האריה ופוגעים בו די קשה.אתה יוצא מהאגם .אתה משתמש בגטסוגה כפול על אריה כאסטרו שהור ג אותו.אתה מסיר לו את הרעמה וראה שבאמת היא עשויה מלחם.
    "טוב אם אתה אומר שאתה לא יודע אבל המפקד שלך יודע תגיד לי איפה המפקד שלך אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה"אני אומר לו

12. Because lizards can swim
    סאסקה
    "לאאאא אריה לא רציתי להרוג אותך!!!!" אומר לאריה המסכן "רק רציתי לקחת את הלחם שלך!" אומר שנית ואבכה על גופתו "אני אקבור אותך כראוי!" אומר ואלך לקבור את האריה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה מבין שהרגת את האריה ולא רצית להרוג אותו רק רצית לקחת לו את רעמת הלחם שלו.אתה מתחיל לבכות על המוות האכזרי שעשית לו.לאחר 2 דקות של בכי אתה גומר לבכות ואתה מחליט לקבור אוו כראוי באגם הגלידה.בעזרת החרבות שלך אתה חופר בור שמספיק לגודל של האריה ואתה מכניס אותו לבור.לאחר מכן מערימת של גלידה אתה מכין את המצבה שלו.על המצבה שלו ככתוב"חתולי שנפטר בתרם עת"

קיבה
    ג'קריון אומר לך" טוב אז אני יגליד לך איפה נמצא המפקד שלי. הוא נמצא בבסיס שבעיר גורמנוט פורטנר.זה די רחוק מפה.יקח לך זמן למצוא את העיר הזאת.שמור הוא לא.........". ג'קריון חוטף מכת ברק חזקה מאוד שהורגת אותו למוות.כנראה שמי שלמעלה לא רוצים שאתה תדע איך קוראים למפקד שלו.אתה משחחר את האחיזה מנו והגופה שלו נופלת לתוך אגם הגלידה והוא טובע לו.לפצע בשמיים מתחיל להיוצר עוד ברק.הברק נשלח לעבריך.בעזרת האינסטיקים שלך אתה מצליח להתחמק מן הברק נשלח לעברך.מישהו רוצה להרוג אותך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    סאסקה
    אתה מבין שהרגת את האריה ולא רצית להרוג אותו רק רצית לקחת לו את רעמת הלחם שלו.אתה מתחיל לבכות על המוות האכזרי שעשית לו.לאחר 2 דקות של בכי אתה גומר לבכות ואתה מחליט לקבור אוו כראוי באגם הגלידה.בעזרת החרבות שלך אתה חופר בור שמספיק לגודל של האריה ואתה מכניס אותו לבור.לאחר מכן מערימת של גלידה אתה מכין את המצבה שלו.על המצבה שלו ככתוב"חתולי שנפטר בתרם עת"

קיבה
    ג'קריון אומר לך" טוב אז אני יגליד לך איפה נמצא המפקד שלי. הוא נמצא בבסיס שבעיר גורמנוט פורטנר.זה די רחוק מפה.יקח לך זמן למצוא את העיר הזאת.שמור הוא לא.........". ג'קריון חוטף מכת ברק חזקה מאוד שהורגת אותו למוות.כנראה שמי שלמעלה לא רוצים שאתה תדע איך קוראים למפקד שלו.אתה משחחר את האחיזה מנו והגופה שלו נופלת לתוך אגם הגלידה והוא טובע לו.לפצע בשמיים מתחיל להיוצר עוד ברק.הברק נשלח לעבריך.בעזרת האינסטיקים שלך אתה מצליח להתחמק מן הברק נשלח לעברך.מישהו רוצה להרוג אותך.
    "אוקי מי שלא תיהיה בוא תלחם נגדי כמו גבר!"אני אומר ומתחיל לגלוש על הגל שלי כדי שהוא לא יפגע ותוך כדי טוען חץ קרח על הקשת שלי ומחכה שהוא יתגלה

15. Because lizards can swim
    סאסקה
    "לאאאאא" אצעק לשמיים "למה עשית את זה!!!!" אומר לליאור שבשמיים Xd
    אלך מהמקום בעצב ואחפש דברים לעשות

עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •