Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    קיבה וסאסקה
    סאסקה משתמש עם החרב שלו בטוויסטרים של גטסוגה.הטויסטרים גורמים לבאראג לעוף באויר ולשהות באוויר.קיבה משתמש במים שסביבו כדי ליצור גל.קיבה גולש על גל המים שלו לעבר באראג.לאחר מכן קיבה יורה חץ קרח לעבר באראג.חץ הקרח פוגע באג די קשה אך עדיין לא הורג אותו סופית.בארגאג נופל על האדמה ומרסק את האדמה שסביבו.בארגאג מנופף בכנפיו ומייצר טויסטר חזק שעף לעבר שניכם

איצ'יגו
    אתה שמח מאוד שהגעת סוף סוף לאגם האייס קרים.כשאתה באגם האייס קרים אתה מחליט להילחם בחיות שנמצאות פה.אתה מתחיל בחיפושים אחר חיות שתוכל להילחם בהם בסביבה.אתה ניגש לאגם הגלידה ושוהה שם עד שחיה כושהי תחליט להגיע לאגם ולאכול גלידה.לאחר 5 דקות של המתנה אתה רואה 2 קופי פריידי רמת לכידה 2 שבאים אל אגם הגלידה בשביל לאכול קצת גלידה.הם רואים אותך אך הם מתעלמים ממך ואוכלים קצת גלידה.
    אני יורד מהגל ומעיף את המים מולי ומקפיא אותם במעין חומת מגן ולאחר שהטוסיטרים עוברים אני הופך את החומה לעשרות חיצים רטנים מקרח ושולח אותם על הבאראג

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    קיבה וסאסקה
    סאסקה משתמש עם החרב שלו בטוויסטרים של גטסוגה.הטויסטרים גורמים לבאראג לעוף באויר ולשהות באוויר.קיבה משתמש במים שסביבו כדי ליצור גל.קיבה גולש על גל המים שלו לעבר באראג.לאחר מכן קיבה יורה חץ קרח לעבר באראג.חץ הקרח פוגע באג די קשה אך עדיין לא הורג אותו סופית.בארגאג נופל על האדמה ומרסק את האדמה שסביבו.בארגאג מנופף בכנפיו ומייצר טויסטר חזק שעף לעבר שניכם
    "ווווייייי" אני אומר כשאני אף אחורה מהטוויסטרים ואז עושה טוויסטרים משלי עם החרבות, קופץ בעזרתם גבוה ודוקר אותו בצוואר, בתוך בצוואר שלו עושה גטסוגה תנשו

3. היכל התהילה
    התחלה

אתם קקמים לעוד בוקר רגיל ומשעמם.אתם קמים מהמיטה,מתלבשים,מתקלחים ואז יורדים למטבח לאכול את דגני הבוקר האהובים עליכם.כשאתם גומרים לאכול את דגני הבוקר האהבוים עליכם אתם שמים לב למכתב שמונח על השולחן.אתם פותחים את המכתב וקראים מה כתוב בו" שלום (שמכם). אני ראיקו ראש הממשלה שכרתי אותך בשביל שתעזור לנו להשמיד את הארגון בלאק הול.אז בבקשה בוא לבניין ראש המשלה שנמצא בעיר טוקיו במרכז העיר.הבנין זה בנין הכי גבוה בעיר אז לא היה קשה למצוא אותנו."
    אני מודע לכוחות שלי כע?
    -------------------------
    ארוץ לבניין הכי גבוה בעיר ואחשוב לעצמי 'וואו, איזו התרגשות! ראש העיר בכבודו ובעצמו!'

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ייק
    כע
    --------------------------------------------------
    אתה מחליט לרוץ במהירות לבניין ראש הממשלה אתה לוקח את הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

קיבה וסאסקה
    קיבה אתה יורד מהגל שלך ואז מעיף ומקפיא אותם.בעזרת המים הקפואים שלך אתה מייצר מגן שמגן עליך ועל סאסקה מפני הטויססטרים העוצמתים של באראג.לאחר שהטויסטרים נעלמים סאסקה מייצר טויסטרים עם החרבות שלו.סאסקה בעזרתם קוץ אל באגרה.הוא נאחז בצוואר שלו בחוזקה ודוקר אותו.בינתיים קיבה שולח מלא חצים קטנים עשוים מקרח אל הבטן של באגרה.החצים דוקרים אותו קשה.סאסקה משתמש בגטסוגה תנשו חזק מאוד על באגרה.הגטסוגה תנשו מחסל סופית את באגרה.הצלחת להביס יצור מרמה לכידה 16.

איצ'יגו
    אתה שולף את החרב מהנדן שלך ואז משתמש בסילוש אוויר איורי על קופי הפרידי האלו.חתך אווירי חזק נוצר מולך.חתך האוירי עף לעבר קופי הפריידי.קופי הפרידי מבינים שהם בסכנה.הם במהירות רבה קופצים לתוך אגם הגלידה.סילוש אוויר מפספס בכמה שניות מלפגוע בקופי הפרידי.קופי הפריידי יוצאים מהאגם הגלידה.הם בעזרת הגלידה מכינים כדורי גלידה קטנים ואז זורקים את כדורי הגלידה שהכינו לעברך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Because lizards can swim
    קיבה וסאסקה
    קיבה אתה יורד מהגל שלך ואז מעיף ומקפיא אותם.בעזרת המים הקפואים שלך אתה מייצר מגן שמגן עליך ועל סאסקה מפני הטויססטרים העוצמתים של באראג.לאחר שהטויסטרים נעלמים סאסקה מייצר טויסטרים עם החרבות שלו.סאסקה בעזרתם קוץ אל באגרה.הוא נאחז בצוואר שלו בחוזקה ודוקר אותו.בינתיים קיבה שולח מלא חצים קטנים עשוים מקרח אל הבטן של באגרה.החצים דוקרים אותו קשה.סאסקה משתמש בגטסוגה תנשו חזק מאוד על באגרה.הגטסוגה תנשו מחסל סופית את באגרה.הצלחת להביס יצור מרמה לכידה 16.
    אני אחתוך לי חתיכה מהגרון שלו ואקח לי ואחת אביא לקיבה "תכין עם זה מרק, אתה יכול לקחת קצת מהעוף עצמו אני לוקח כנף אחת" אומר ואחתוך לי כנף אחת, אקח ממנו כמה נוצות ענקיות כהוחכה שחיסלתי אותו

6. היכל התהילה
    ג'ייק
    כע
    אתה מחליט לרוץ במהירות לבניין ראש הממשלה אתה לוקח את הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"
    "קיבלתי הזמנה מראש העיר" אראה להם את המכתב אם הוא איתי.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    איצ'יגו
    אתה שולף את החרב מהנדן שלך ואז משתמש בסילוש אוויר איורי על קופי הפרידי האלו.חתך אווירי חזק נוצר מולך.חתך האוירי עף לעבר קופי הפריידי.קופי הפרידי מבינים שהם בסכנה.הם במהירות רבה קופצים לתוך אגם הגלידה.סילוש אוויר מפספס בכמה שניות מלפגוע בקופי הפרידי.קופי הפריידי יוצאים מהאגם הגלידה.הם בעזרת הגלידה מכינים כדורי גלידה קטנים ואז זורקים את כדורי הגלידה שהכינו לעברך.
    "סילוש אווירי שוב!" אומר ואתקוף בסילוש אווירי את קופי הפרידי, וגם אשמיד את כדורי הגלידה בדרך.אחר כך אקפוץ אליהם ואתקוף את שניהם בלהב חד.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    ג'ייק
    כע

קיבה וסאסקה

איצ'יגו
    "יההה עשינו את זה!"אני אומר לו במעט התלהבות "טוב אני צריך ללכת לעיר כלשהי אז נתראה מתישהו"אני אומר ועולה על הגל שלי

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה וקיבה
    סאסקה אתה חותך חתיכה מבאראג.חתיכה אתה לוקח לעצמך וחתיכה מביא לקיבה.לאחר מכן אתה חותך לו את הכנף השמאלית ותלש מנו כנפים לאות ניצחון על זה שהצלחת להביס באראג.רגע לפני שאתה מביא לקיבה תחתיכה.קיבה כבר משתמש בכוחות המים שלו מיצר לו גל ונעה במהירות לעבר העיר גורמנט פרוטנר ואתה לא מפסיק להביא לו תחתיכה.

קיבה
    אתה גולש במהירות עם הגל שלך לעבר העיר שאתה צריך להגיע.לאחר כמה דקות של לישה בחורים עם בגש שחור שמסתיר את כול הגוף שלהם.מוצאים שוטגנים ואז יורים בך.אתה לא מצליח להתחמק מכול הכדורים.הכדורים פוגעים בך מאוד קשה וגורמים בכך שתעלף לך.גל המים נעלם ואתה מתעלף.כשאתה פותח את עיניך אתה רואה שאתה קשור לעמוד גדול.במרחק 5 מטר מך אתה רואה קבוצה של אנשים ליד מדורה ענקית.

סאסקה
    אתה לוקח לעצמך את חתיכת הבשר שחתכת מבאראג והתכונת ללהביא לקיבה.אתה מתחיל ללכת לעבר היעד הבא שנמצא איפשהו.אתה הולך והולך והולך.אתה הולך הליכה די ארוכה ונראה שאתה לא מגיע לשום.לפתע מרגיש שהאדמה מתחתיך מתפוורת.אתה מסתכל ואתה רואה שהאדמה מתחתיך מתפוורת.אתה מחפש בו משהו להחזיק אך לא מוצא כזה דבר.לאחר כמה שניות אתה נופל ומוצא אותך במקום שנראה כמו מקדש.

ג'יק

אתה אומר לאיש"קיבלתי הזמנה מראש העיר". אתה מוציא מכיסך את המכתב שלך שקיבלת מראש המשלה ומראה אותו לשומר.השומר מביט במכתב ואומר לך " אוקי,ג'ייק אתה רשאי להיכנס לבניין.חכה רגע אני פותח לך תדלת ". השומר לוחץ על כפתור אדום ודלת הכניסה נפתחת.אתה נכנס דרך דלת הכניסה ומולך נמצאת מעלית.למעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?.

איצ'יגו
    אתה משתמש עם חרבך בשילוס אוירי על קופי הפרידי ועל כדורי הגלידה שהם זורקים לעברך.שילוס האוירי יוצר חתך ענקי באוויר.החתך הענקי באוויר חותך את כדורי הגלידה ופוגע בשני הקופים די קשה אך הם לא מתים.אתה קופץ אל הימני בלהב חד.הלהב חד ודקר למוות את קופף הפריי הימני.לאחר מכןאתה קרופץ אל הקוף השני אך הוא זז במהירות ומתחמק מן להב החד שלך.הקוף רץ אליך ושורט אותך במכה חלשה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה לוקח לעצמך את חתיכת הבשר שחתכת מבאראג והתכונת ללהביא לקיבה.אתה מתחיל ללכת לעבר היעד הבא שנמצא איפשהו.אתה הולך והולך והולך.אתה הולך הליכה די ארוכה ונראה שאתה לא מגיע לשום.לפתע מרגיש שהאדמה מתחתיך מתפוורת.אתה מסתכל ואתה רואה שהאדמה מתחתיך מתפוורת.אתה מחפש בו משהו להחזיק אך לא מוצא כזה דבר.לאחר כמה שניות אתה נופל ומוצא אותך במקום שנראה כמו מקדש.
    "לאאא" אומר "הלווו יש כאן מישהו?" אומר להם ואוציא את חרבותי "יש לי נשק! אני אחסל אותכם!"

11. משתמש מנוסה
    סאסקה וקיבה
    סאסקה אתה חותך חתיכה מבאראג.חתיכה אתה לוקח לעצמך וחתיכה מביא לקיבה.לאחר מכן אתה חותך לו את הכנף השמאלית ותלש מנו כנפים לאות ניצחון על זה שהצלחת להביס באראג.רגע לפני שאתה מביא לקיבה תחתיכה.קיבה כבר משתמש בכוחות המים שלו מיצר לו גל ונעה במהירות לעבר העיר גורמנט פרוטנר ואתה לא מפסיק להביא לו תחתיכה.

קיבה
    אתה גולש במהירות עם הגל שלך לעבר העיר שאתה צריך להגיע.לאחר כמה דקות של לישה בחורים עם בגש שחור שמסתיר את כול הגוף שלהם.מוצאים שוטגנים ואז יורים בך.אתה לא מצליח להתחמק מכול הכדורים.הכדורים פוגעים בך מאוד קשה וגורמים בכך שתעלף לך.גל המים נעלם ואתה מתעלף.כשאתה פותח את עיניך אתה רואה שאתה קשור לעמוד גדול.במרחק 5 מטר מך אתה רואה קבוצה של אנשים ליד מדורה ענקית.

סאסקה

ג'יק

אתה אומר לאיש"קיבלתי הזמנה מראש העיר". אתה מוציא מכיסך את המכתב שלך שקיבלת מראש המשלה ומראה אותו לשומר.השומר מביט במכתב ואומר לך " אוקי,ג'ייק אתה רשאי להיכנס לבניין.חכה רגע אני פותח לך תדלת ". השומר לוחץ על כפתור אדום ודלת הכניסה נפתחת.אתה נכנס דרך דלת הכניסה ומולך נמצאת מעלית.למעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?.

איצ'יגו
    אתה משתמש עם חרבך בשילוס אוירי על קופי הפרידי ועל כדורי הגלידה שהם זורקים לעברך.שילוס האוירי יוצר חתך ענקי באוויר.החתך הענקי באוויר חותך את כדורי הגלידה ופוגע בשני הקופים די קשה אך הם לא מתים.אתה קופץ אל הימני בלהב חד.הלהב חד ודקר למוות את קופף הפריי הימני.לאחר מכןאתה קרופץ אל הקוף השני אך הוא זז במהירות ומתחמק מן להב החד שלך.הקוף רץ אליך ושורט אותך במכה חלשה.
    אני משתמש באצבעות שלי כדי לשלוט במים ואני מוציא אותם מתיק המים שלי ואז אני חותך את החבלים באמצעות המים ואז אני שולח אותם על המדורה שלהם ומכבה אותה ואז אני עושה מבט מתנשא כמו של סאני ואומר"מי נתן לכם רשות לפגוע בי ולקשורק אותי אה??"אני מתעצבן ושולף את המי םש לי ומותח אותם בצורה גלית מולי מוכן לקרב

12. היכל התהילה
    ג'יק

אשאל את האיש "באיזו קומה ראש העיר?"

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    איצ'יגו
    "אוו.." אומר ואחזיק במקום בו הפצע נמצא.לאחר מכן אתעצבן על הקוף ואתקוף אותו בלהב חד.
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איצ'יגו
    אתה שם את ידך הימנית על הפצע שלך כי שהוא לא יחמיר ולא יכאב לך במשך הקרב.אתה מתעצבן על קוף הפרידי ומשתמש עליו בלהב חד.הפעם קוף הפריידי לא מצליח להתחמק מן להב החד שלך ונדקר למוות שלו.קוף הפריידי נופל על האדמה ומת.אתה שומע קול של מחיאות כפיים.קול אומר לך" זה היה קרב פשוט מעולה על איך שהבסת את שני קופי הפרידי האלו.חבל שתצטרך עכשיו למות על ידי ".

ג'ייק
    השומר אומר לך" ראש הממשלה נמצא בקומה 40".אתה מחליט לעלות לקומה 40 .אתה לוחץ על כפתור מס' 40.המעלית מתחילה לזוז במהירות אדירה.תוך חצי דקה המעלית עוצרת ונפתחת.אתה יוצא ממנה ומגיע לשרד די גדול.מולך נמצא שולחן ולידו יושב ראיקו-ראש המששלה. ראיקו אומר לך"טוב אתה בודאי ג'ייק.עליך להביס את צוות הבלאק הול.לפני שנשלח אותך להביס אותם נרצה לדעת עד כמה אתה חזק.אז בוא אחרי". ראיקו קם ופתח תדלת שלידו.אתה נכנס אליה ורואה חדר מאוד גדול. מולכם מופיע סרטן שרירי רמת לכידה 3. ראיקו אומר לך, עליך להביס אותו"

קיבה
    אתה משתמש במים שבתוך התיק שלך כדי לחתוך א החבללים שקשרו איתם אותך.לאחר מכן תה משליך מים לעבר המדורה של האנשים.האנשים מתעצבנים עליך מאוד ועל מה שאמרת להם הם עוד יותר מתעצבנים.אתה מוציא עוד מים מן התיק שלך והופך אותם לגל גדול ואתה מוכן לתקוף תאנשים.אנשים רסים עם כדיון רצים לעברך.אתה שולח את הגל שלך.הגל שלך מביס את כולם במכה אחת.רק איש אחד עומד והוא אומר לך" אז תה שולט במים.טוב אז בוא תחלם נגדי 1 על 1"

סאסקה
    אתה מוציא את החרבותל שלך מן הנדן שלהם ואז מתחיל לצעוק.אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת במקדש המוזר שאתה נמצא בו.אתה מתהלך ומתהלך ולא רואה אף אחד חוץ ממך במקדש.לאחר כמה שניות אתה שומע קול שאנשים שנרא שהם מתפללים.אתה רץ לעבר הקול ורואה חבורה של 20 אנשים לובשים ברדס שחור שבתוך מעגל די גדול ומתפללים לבכחוס דרקון שנראה שהוא מת. האנשים אומרים, הו בכחוס הדרקון הגדול קום לתחיה ותקום בי מי שהרג אותך.קום לתחיה,קום לתחיה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה מוציא את החרבותל שלך מן הנדן שלהם ואז מתחיל לצעוק.אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת במקדש המוזר שאתה נמצא בו.אתה מתהלך ומתהלך ולא רואה אף אחד חוץ ממך במקדש.לאחר כמה שניות אתה שומע קול שאנשים שנרא שהם מתפללים.אתה רץ לעבר הקול ורואה חבורה של 20 אנשים לובשים ברדס שחור שבתוך מעגל די גדול ומתפללים לבכחוס דרקון שנראה שהוא מת. האנשים אומרים, הו בכחוס הדרקון הגדול קום לתחיה ותקום בי מי שהרג אותך.קום לתחיה,קום לתחיה"

"לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" אומר ואצעק להם "אתם לא תוכלו להתמודד עם עוצמתו של לבכחוס!!!!" אומר להם ואשלח גטסוגה תנשו לתקרת המקדש

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •