Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    איצ'יגו
    אתה שם את ידך הימנית על הפצע שלך כי שהוא לא יחמיר ולא יכאב לך במשך הקרב.אתה מתעצבן על קוף הפרידי ומשתמש עליו בלהב חד.הפעם קוף הפריידי לא מצליח להתחמק מן להב החד שלך ונדקר למוות שלו.קוף הפריידי נופל על האדמה ומת.אתה שומע קול של מחיאות כפיים.קול אומר לך" זה היה קרב פשוט מעולה על איך שהבסת את שני קופי הפרידי האלו.חבל שתצטרך עכשיו למות על ידי ".

ג'ייק
    השומר אומר לך" ראש הממשלה נמצא בקומה 40".אתה מחליט לעלות לקומה 40 .אתה לוחץ על כפתור מס' 40.המעלית מתחילה לזוז במהירות אדירה.תוך חצי דקה המעלית עוצרת ונפתחת.אתה יוצא ממנה ומגיע לשרד די גדול.מולך נמצא שולחן ולידו יושב ראיקו-ראש המששלה. ראיקו אומר לך"טוב אתה בודאי ג'ייק.עליך להביס את צוות הבלאק הול.לפני שנשלח אותך להביס אותם נרצה לדעת עד כמה אתה חזק.אז בוא אחרי". ראיקו קם ופתח תדלת שלידו.אתה נכנס אליה ורואה חדר מאוד גדול. מולכם מופיע סרטן שרירי רמת לכידה 3. ראיקו אומר לך, עליך להביס אותו"

קיבה
    אתה משתמש במים שבתוך התיק שלך כדי לחתוך א החבללים שקשרו איתם אותך.לאחר מכן תה משליך מים לעבר המדורה של האנשים.האנשים מתעצבנים עליך מאוד ועל מה שאמרת להם הם עוד יותר מתעצבנים.אתה מוציא עוד מים מן התיק שלך והופך אותם לגל גדול ואתה מוכן לתקוף תאנשים.אנשים רסים עם כדיון רצים לעברך.אתה שולח את הגל שלך.הגל שלך מביס את כולם במכה אחת.רק איש אחד עומד והוא אומר לך" אז תה שולט במים.טוב אז בוא תחלם נגדי 1 על 1"

סאסקה
    אתה מוציא את החרבותל שלך מן הנדן שלהם ואז מתחיל לצעוק.אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת במקדש המוזר שאתה נמצא בו.אתה מתהלך ומתהלך ולא רואה אף אחד חוץ ממך במקדש.לאחר כמה שניות אתה שומע קול שאנשים שנרא שהם מתפללים.אתה רץ לעבר הקול ורואה חבורה של 20 אנשים לובשים ברדס שחור שבתוך מעגל די גדול ומתפללים לבכחוס דרקון שנראה שהוא מת. האנשים אומרים, הו בכחוס הדרקון הגדול קום לתחיה ותקום בי מי שהרג אותך.קום לתחיה,קום לתחיה"
    "אוקי בוא נראה מה יש לך"אני אומר ומתכונן להגן על עצמי
    --------------------------
    בנוגע לסאסקה זה דרקון בכחוס ולא בכחוס דרקון

2. היכל התהילה
    ג'ייק
    השומר אומר לך" ראש הממשלה נמצא בקומה 40".אתה מחליט לעלות לקומה 40 .אתה לוחץ על כפתור מס' 40.המעלית מתחילה לזוז במהירות אדירה.תוך חצי דקה המעלית עוצרת ונפתחת.אתה יוצא ממנה ומגיע לשרד די גדול.מולך נמצא שולחן ולידו יושב ראיקו-ראש המששלה. ראיקו אומר לך"טוב אתה בודאי ג'ייק.עליך להביס את צוות הבלאק הול.לפני שנשלח אותך להביס אותם נרצה לדעת עד כמה אתה חזק.אז בוא אחרי". ראיקו קם ופתח תדלת שלידו.אתה נכנס אליה ורואה חדר מאוד גדול. מולכם מופיע סרטן שרירי רמת לכידה 3. ראיקו אומר לך, עליך להביס אותו"
    אשלוף את טפריי הוולברין שלי תחילה, אשסע את ה"חוט" שעליו נמצאת עינו בזינוק ושימוש בקרן לייזר כדי לדחוף אותי גבוה.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    איצ'יגו
    אתה שם את ידך הימנית על הפצע שלך כי שהוא לא יחמיר ולא יכאב לך במשך הקרב.אתה מתעצבן על קוף הפרידי ומשתמש עליו בלהב חד.הפעם קוף הפריידי לא מצליח להתחמק מן להב החד שלך ונדקר למוות שלו.קוף הפריידי נופל על האדמה ומת.אתה שומע קול של מחיאות כפיים.קול אומר לך" זה היה קרב פשוט מעולה על איך שהבסת את שני קופי הפרידי האלו.חבל שתצטרך עכשיו למות על ידי ".
    "ומי הדפוק שחושב שהוא יהרוג אותי?" אשאל את האיש ואסתובב כדי לראות את מי אני שולח לבית משוגעים.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איצ'יגו
    הקול אומר לך " אני לא הדפוק פה. אתה הדפוק פה". מי שאומר לך תקול מסתתוב ואתה רואה הבחור אומר לך " אני הוא ג'קסון. אני הוא אחד מחילו של ג'אסטיון.שלחו אותי לפה בשביל להרוג אותך לפני שאתה תעשה לנו נזק לארגון שלך. אז תכונן למות פה כי זה היה הקבר שלך אגם הגלידה הזה.".ג'קסון מוציא מן הכיס שלו 3 פצצות..לאחר מכן הוא זורק לעברך 3 פצצות שעומדות להתפוצץ עליך.

ג'ייק
    אתה מוציא את טרפי הולברין שלך כדי לחתוך את אחת מן העניינים של הסרטן השרירי.אתה משתמש בקרן ליזר כדי לנז גבוה מעל הסרטן השרירי.כאשר אתה מעליו אתה משתמש בטפריך כדי לחתוך לו את העין הימנית של סרטן השרירית.העין שלו נחתכת.הסרטן השרירי מתחיל להיות חצי עייור והוא רואה רק דרך עין אחת.הוא רץ אליך על זה שחתכת לו תעין הוא שולח לך צבת. הצבת מעיפה אותך לקיר.

קיבה
    לא משנה
    ------------
    האיש אומר לך" שמי אנדרי,רק שתדע תשם של הבחור שמי שהרג אותך בקרב.טוב אז אין בעיה הקרב בין שנינו מתחיל עכשיו ". אנדרי מוציא חנית שמחודדת בקצה הימני שלה.הוא מתחיל לרוץ לעבריך שהחנית פונה כליפך.הוא מנסה לדקור אותך אך אתה קופץ במהירות מעליו ומצליח להתחמק מהדיקרה.אנדרי אומר לך " אתה לא רע.". אנדרי לוקח מצית שהיתה לו בכיס ומצית לו תחנית.הוא זורק חנית אש לעברך.

סאסקה
    אתה די מתעצבן על זה שהם מתפלים לדרקון הבכחוס.אתה תוקף את התקרה שמעליהם בגטסוגה תנשו.גטסוגה תנשו עף במהירות רבה אל התקרה.הוא מיע לתקרה ושובר אותה לחתיכות אבן.חתיכות האבן מתחילות ליפול על האנשים.חלק מהחתיכות פוגעות באנשים ויש כאלו שמתים מזה.אחד מהם מסתובב אליך ואומר לך " עצור למה הרסת לו את הטקס שלנו?.ולמה גם את התקרה?.תהרגו אותו". כול האנשים החיים חות ממי שדיב ר אליך רץ להרוג אותך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    איצ'יגו
    הקול אומר לך " אני לא הדפוק פה. אתה הדפוק פה". מי שאומר לך תקול מסתתוב ואתה רואה הבחור אומר לך " אני הוא ג'קסון. אני הוא אחד מחילו של ג'אסטיון.שלחו אותי לפה בשביל להרוג אותך לפני שאתה תעשה לנו נזק לארגון שלך. אז תכונן למות פה כי זה היה הקבר שלך אגם הגלידה הזה.".ג'קסון מוציא מן הכיס שלו 3 פצצות..לאחר מכן הוא זורק לעברך 3 פצצות שעומדות להתפוצץ עליך.

ג'ייק
    אתה מוציא את טרפי הולברין שלך כדי לחתוך את אחת מן העניינים של הסרטן השרירי.אתה משתמש בקרן ליזר כדי לנז גבוה מעל הסרטן השרירי.כאשר אתה מעליו אתה משתמש בטפריך כדי לחתוך לו את העין הימנית של סרטן השרירית.העין שלו נחתכת.הסרטן השרירי מתחיל להיות חצי עייור והוא רואה רק דרך עין אחת.הוא רץ אליך על זה שחתכת לו תעין הוא שולח לך צבת. הצבת מעיפה אותך לקיר.

קיבה
    לא משנה
    ------------
    האיש אומר לך" שמי אנדרי,רק שתדע תשם של הבחור שמי שהרג אותך בקרב.טוב אז אין בעיה הקרב בין שנינו מתחיל עכשיו ". אנדרי מוציא חנית שמחודדת בקצה הימני שלה.הוא מתחיל לרוץ לעבריך שהחנית פונה כליפך.הוא מנסה לדקור אותך אך אתה קופץ במהירות מעליו ומצליח להתחמק מהדיקרה.אנדרי אומר לך " אתה לא רע.". אנדרי לוקח מצית שהיתה לו בכיס ומצית לו תחנית.הוא זורק חנית אש לעברך.

סאסקה
    אתה די מתעצבן על זה שהם מתפלים לדרקון הבכחוס.אתה תוקף את התקרה שמעליהם בגטסוגה תנשו.גטסוגה תנשו עף במהירות רבה אל התקרה.הוא מיע לתקרה ושובר אותה לחתיכות אבן.חתיכות האבן מתחילות ליפול על האנשים.חלק מהחתיכות פוגעות באנשים ויש כאלו שמתים מזה.אחד מהם מסתובב אליך ואומר לך " עצור למה הרסת לו את הטקס שלנו?.ולמה גם את התקרה?.תהרגו אותו". כול האנשים החיים חות ממי שדיב ר אליך רץ להרוג אותך.
    אנסה לחפש חפצים מתכתיים בסביבה, ואנסה לשסע גם את עינו השמאלית

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סאסקה
    "אוווו איזה פחד!!!" אומר ואז אסתובב עם החרבות שלי ככה שכל מי שיהיה קרוב אליי יחטוף סלאש לגרון ואז אתחיל לעשות גטסוגה תנשו ולחסל את כולם ואז אלך לבכחוס ואומר לו "הוא בכחוס הדרקון הגדול תקום לתחייה! ותשרת אותי בקרב נגד מנהיג צוות בלאק הול וצוות בלאק הול עצמו הו בכחוס דרקון גדול!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה מסתובב סביב עצמך עם החרבות שלך כך כול מי שסביבך נחתך לו הגרון מהחרבות שלך ומת.לאחר מכן אתה משתמש ב גטסוגה תנשו על כול האנשים שעוד נשארו בחחיים. הגטסוגה תנשו מחסל את כולם חוץ מהווא שדיבבר אליך ולא הלך לתקוף אותך.אתה ניגש לדרקון הבכחוס ומתעלם מהאיש שנשאר בחיים.אתה מתפלל לדרקון הבכחוס שיחזור לחיים וישרת אותך. האיש שנשאר חיי אומר לך"זה לא יעזור לך דרקון הבבכחוס לא יתעורר לרוצח כמוך שרצח כמה אנשים".

ג'ייק
    אתה מחפש דברים מתכתיים כדי להעיף על הסרטן.אתה מוצא 3 קוביות העשויות מתכת.אתה מעיף כול אחת בנפרד לעבר הסרטן השרירי.הסרטן השרירי לא מצליח להתחמק מאף קופסאת ברזל ונפגע מהם די קשה.לאחר מכן אתה קופץ מעליו ואז משתמש בטפרי הולברין שלך כדי לחתוך לו תעין שנותרה לו.אתה מפספס לחתוך לו את העין אך אתה חותך לו את כול שאר הגוף.הסרטן נחתך לשניים ומת.ראיקו אומר לך " יפה תרצה עוד קרב להילחם בו נגד יצור ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה מסתובב סביב עצמך עם החרבות שלך כך כול מי שסביבך נחתך לו הגרון מהחרבות שלך ומת.לאחר מכן אתה משתמש ב גטסוגה תנשו על כול האנשים שעוד נשארו בחחיים. הגטסוגה תנשו מחסל את כולם חוץ מהווא שדיבבר אליך ולא הלך לתקוף אותך.אתה ניגש לדרקון הבכחוס ומתעלם מהאיש שנשאר בחיים.אתה מתפלל לדרקון הבכחוס שיחזור לחיים וישרת אותך. האיש שנשאר חיי אומר לך"זה לא יעזור לך דרקון הבבכחוס לא יתעורר לרוצח כמוך שרצח כמה אנשים".
    "או כן?" אומר לו "אז אם הוא לא ישרת אותי הוא לא ישרת אף אחד!" אומר ואעשה חרב כפולה, אתחיל לסובב אותה ואז אזרוק על הכנפיים של בכחוס את שני ה"שוריקנים" כדי לקרוע אותם ואז אקפוץ על המתפלל האחרון

9. משתמש מנוסה
    איצ'יגו

ג'ייק

קיבה
    לא משנה
    ------------

סאסקה
    אני משתמש במים כמעין שוט ותופס את החנית ואומר לו "אל יתהלל חוגר כמפתח"ואז זורק עליו חזרה בו בזמן שאני עוטף את הידים שלי המים ויש לי מעין זרועות מים כך שאני נראה כמו תמנון שתי ידים

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קיבה
    אתה משתמש במים שלך והופך אותם לשוט של מים.בעזרת שוט המים אתה תופס את חנית האש שזרק עליך אנדרי.המים של השוט מכבים את האש שעל החנית.לאחר מכן אתה זורק בחזרה לאנדרי את החנית שלו.אנדרי תופס את החנית שלו עם ידו.אתה עוטף את ידיך במים וכך נראה שיש לך זרועות מים כמו לתמנון.אנדרי אומר לך " אם נמשיך ככה להילחם הקרב ימשך להרבה זמן ". אנדרי רץ אליך עם החנית כשהיא פונה אליך מקדימה .

סאסקה
    אתה הופך את החרב שלך לחרב כפולה ואז מסובב את שתי החרבות שלך בסיבוב חזק.אתה זורק את שני החרבות הכפולים לעבר דרקון הבכחוס.החרבות שלך כשההם עפים באוויר נראים כמו שורקנים.החרבות שלך חותכים את כנפי הבכחוס והורגים אותו למות.לאחר מכן אתה זורק את אחד החרבות שלך לעבר המתפפל שנשאר בחיים.המתפלל קופץ מעל החרב שלך ומתחמק מימה.הוא מבין שאתה רוצה להרוג אותך אז הוא מתחיל לברוח מימך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה הופך את החרב שלך לחרב כפולה ואז מסובב את שתי החרבות שלך בסיבוב חזק.אתה זורק את שני החרבות הכפולים לעבר דרקון הבכחוס.החרבות שלך כשההם עפים באוויר נראים כמו שורקנים.החרבות שלך חותכים את כנפי הבכחוס והורגים אותו למות.לאחר מכן אתה זורק את אחד החרבות שלך לעבר המתפפל שנשאר בחיים.המתפלל קופץ מעל החרב שלך ומתחמק מימה.הוא מבין שאתה רוצה להרוג אותך אז הוא מתחיל לברוח מימך
    אני תופס את שתי החרבות שלי ואז שולח מלא גלי גטסוגה תנשו על האיש הזה ביחד עם צעקות "מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעח תמוות תמווותת יכדגחלכ!!!" ואחסל את האיש

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה תופס את שתי חרבות השורקנים שלך בידיך.לאחר מכן אתה משתמש במלא גלי גטסוגה תנשו על האיש שבורח ממך.חלק מן גלי גטסוגה תנשו שאתה שולח לאיש מפספסות אותו ופוגעות במקדש שאתה נמצא בו.3 גלי גטסוגה תנשו רודפות אחר האיש הבורח.הם מצליחות לתפוס אותו ולפגוע בו.האיש צועק צעקה חזקה" לאאאאאאא". אתה מבין שגלי גטסוגה תנשו עשו את העבבודה שלהם והרגו תאיש.לפתע המקדש מתחיל להתמוטט ואתה בסכנה אתה יכול להיקבר חי במקדש המתמוט.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה תופס את שתי חרבות השורקנים שלך בידיך.לאחר מכן אתה משתמש במלא גלי גטסוגה תנשו על האיש שבורח ממך.חלק מן גלי גטסוגה תנשו שאתה שולח לאיש מפספסות אותו ופוגעות במקדש שאתה נמצא בו.3 גלי גטסוגה תנשו רודפות אחר האיש הבורח.הם מצליחות לתפוס אותו ולפגוע בו.האיש צועק צעקה חזקה" לאאאאאאא". אתה מבין שגלי גטסוגה תנשו עשו את העבבודה שלהם והרגו תאיש.לפתע המקדש מתחיל להתמוטט ואתה בסכנה אתה יכול להיקבר חי במקדש המתמוט.
    "לא אני לא!" אומר למקדש הנהרס ואשלח שני ציקלונים של גטסוגה תנשו למעלה ואוצור מעלי חור ואז אשתמש בציקלון למטה כדי לעוף

14. משתמש מנוסה
    קיבה
    אתה משתמש במים שלך והופך אותם לשוט של מים.בעזרת שוט המים אתה תופס את חנית האש שזרק עליך אנדרי.המים של השוט מכבים את האש שעל החנית.לאחר מכן אתה זורק בחזרה לאנדרי את החנית שלו.אנדרי תופס את החנית שלו עם ידו.אתה עוטף את ידיך במים וכך נראה שיש לך זרועות מים כמו לתמנון.אנדרי אומר לך " אם נמשיך ככה להילחם הקרב ימשך להרבה זמן ". אנדרי רץ אליך עם החנית כשהיא פונה אליך מקדימה .

סאסקה
    אני שולח יד ארוכה אחת ומעיף אותו בעוצמה הצדה "אתה בטוח שאני אמות?"ועם היד השניה אני מתגונן

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קיבה
    אתה שולח יד ארוכה לעבר אנדרי.אתה פוגע באנדרי ומטיח אותו חזק על האבן הקרובה שלידכם.החנית של אנדרי נופלת לאדמה.אתה רואה את אנדרי קצת מדמם בגופו על המכה שעכשיו נתת לו. אתה עוזב את אנדרי עם יד המים שלך .אנדרי אומר לך " טוב ניצחת אתה רשאי לעזוב את המקום הזה.אתה ניצחת בקרב.אתה יותר חזק ממני על בטוח.כדי לצאת מפה פשוט לך ישר ועד שתראה מקום שלא דומה למקום הזה סימן שהגעת למקום אחר ".

סאסקה
    אתה שולח כלפי מעלה שני ציקלונים של גטסוגה תנשו.שני ציקלונים של גטסוגה תנשו מחלסים את כול האבנים שעומדים ליפול עליך ושוברים את כול התקרה שמעליך וכך שובר דבר לא יפגע כעת.לאחר מכן אתה מייצר ציקלון עם החרבות שלך.אתה שולח ציקלון לרגליך כדי לעוף באויר.הציקלון גורם לך לעוף באוויר.אתה עף גבוה באוויר וראה מלמעלה איך שהמקדש מתפוור לו לחתיכות קטנות.מולך אתה רואה שלט ענק שכתוב עליו" ברוכים הבאים לביטופיה מס 2"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •