Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    קיבה
    אתה שולח יד ארוכה לעבר אנדרי.אתה פוגע באנדרי ומטיח אותו חזק על האבן הקרובה שלידכם.החנית של אנדרי נופלת לאדמה.אתה רואה את אנדרי קצת מדמם בגופו על המכה שעכשיו נתת לו. אתה עוזב את אנדרי עם יד המים שלך .אנדרי אומר לך " טוב ניצחת אתה רשאי לעזוב את המקום הזה.אתה ניצחת בקרב.אתה יותר חזק ממני על בטוח.כדי לצאת מפה פשוט לך ישר ועד שתראה מקום שלא דומה למקום הזה סימן שהגעת למקום אחר ".

סאסקה
    אתה שולח כלפי מעלה שני ציקלונים של גטסוגה תנשו.שני ציקלונים של גטסוגה תנשו מחלסים את כול האבנים שעומדים ליפול עליך ושוברים את כול התקרה שמעליך וכך שובר דבר לא יפגע כעת.לאחר מכן אתה מייצר ציקלון עם החרבות שלך.אתה שולח ציקלון לרגליך כדי לעוף באויר.הציקלון גורם לך לעוף באוויר.אתה עף גבוה באוויר וראה מלמעלה איך שהמקדש מתפוור לו לחתיכות קטנות.מולך אתה רואה שלט ענק שכתוב עליו" ברוכים הבאים לביטופיה מס 2"
    אני אתפוס אותו עם היד מים שלי "מזתומרת מקום אחר?ומי אתם בכלל?את מהבלק הול?אם כן תגיד לי איפה המפקד הזה שלכם נמצא!"אני אומר ומתחיל מעט ללחוץ עליו עם היד מים וחושב לעצמי 'אחרי שהוא יענה לי אני אשחרר אותו אבל שהוא ילך ראשון אני לא סומך עליו בטח רצה לתקוף אותי מאחור המניא* הקטן'
    -------------------------------
    1.אתהה הרשת לקלל תדמויות אז אל תגיד לי כלום
    2.תערוך לי ברשומים רואה תאנימה פרק 11
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 07-21-2011 בשעה 10:22 AM

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    סאסקה
    אתה שולח כלפי מעלה שני ציקלונים של גטסוגה תנשו.שני ציקלונים של גטסוגה תנשו מחלסים את כול האבנים שעומדים ליפול עליך ושוברים את כול התקרה שמעליך וכך שובר דבר לא יפגע כעת.לאחר מכן אתה מייצר ציקלון עם החרבות שלך.אתה שולח ציקלון לרגליך כדי לעוף באויר.הציקלון גורם לך לעוף באוויר.אתה עף גבוה באוויר וראה מלמעלה איך שהמקדש מתפוור לו לחתיכות קטנות.מולך אתה רואה שלט ענק שכתוב עליו" ברוכים הבאים לביטופיה מס 2"
    אני נכנס לשם ומסתכל סביב מחפש אנשים שאני אוכל לחקור ואנשים ביחד עם צוות בלא הול

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סאסקה
    אתה מרחף עם הציקלון שלך לעבר ביטופיה מס' 2.אתה נכנס ל יטופיה מס' 2.אתה מקום יפהיה מאוד עם מלא צמחיה עשירה,עם מלא בע לי חיים חזקים מאוד.לפתע אתה רואה שמישהו יורה עליך כדורים. אתה רואה מלא כדורים שעפים לעברך בעזרת החרב שלך אתה מסיט את כול הכדורים שלך.אתה מחליט לנחות ולבדוק מי ירה את כול הכדורים.מולך ניצבים ,ג'קג'קי. הם אומרים לך"סאסקה עשית מישה פזיז להיכנס לביטופיה מס' 2.אתבה הולך למות על ידינו "

קיבה
    1אין לי בעיה
    2ערכתי
    --------------------------
    אתה תופס את אנדרי עם יד המים שלך ומחכה שיענה על השאלות שאלת אותו.אתה גם לוחץ עליו כדי שייכאב לו ויתחיל לדבר.אנדרי מתחיל לדבר " טוב אתה נמצא בשטח של שבט קני.קיצור של השם קניבל.אנחנו שבט של קניבלים.כשראינו אותך רצינו לאכול אותך אך לאחר שהבסת אותי לא רציתי לאכול אותך יותר.אני לא קשור לצוות בלאק הוול בכלל. אם תלך מפה אתה תגיע למקום חדש. מקדש תגיע מקום שבו אנשים מתפללים לחיות מתות.". תה משחר אותו והוא הולך ונראה שהוא לא מתכנן לרצוח אותך כשתפנה לו תגב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    סאסקה
    אתה מרחף עם הציקלון שלך לעבר ביטופיה מס' 2.אתה נכנס ל יטופיה מס' 2.אתה מקום יפהיה מאוד עם מלא צמחיה עשירה,עם מלא בע לי חיים חזקים מאוד.לפתע אתה רואה שמישהו יורה עליך כדורים. אתה רואה מלא כדורים שעפים לעברך בעזרת החרב שלך אתה מסיט את כול הכדורים שלך.אתה מחליט לנחות ולבדוק מי ירה את כול הכדורים.מולך ניצבים ,ג'קג'קי. הם אומרים לך"סאסקה עשית מישה פזיז להיכנס לביטופיה מס' 2.אתבה הולך למות על ידינו "

קיבה
    1אין לי בעיה
    2ערכתי
    --------------------------
    אתה תופס את אנדרי עם יד המים שלך ומחכה שיענה על השאלות שאלת אותו.אתה גם לוחץ עליו כדי שייכאב לו ויתחיל לדבר.אנדרי מתחיל לדבר " טוב אתה נמצא בשטח של שבט קני.קיצור של השם קניבל.אנחנו שבט של קניבלים.כשראינו אותך רצינו לאכול אותך אך לאחר שהבסת אותי לא רציתי לאכול אותך יותר.אני לא קשור לצוות בלאק הוול בכלל. אם תלך מפה אתה תגיע למקום חדש. מקדש תגיע מקום שבו אנשים מתפללים לחיות מתות.". תה משחר אותו והוא הולך ונראה שהוא לא מתכנן לרצוח אותך כשתפנה לו תגב
    אני שם הילוך מהיר על הגל שלי וגולש מהר משם לעבר האזור החדש הזה

5. Because lizards can swim
    סאסקה
    "מה תעשה? תוציא עליי את פיקאצ'ו?" אומר לו ואקפוץ לו על הראש "פיקאצ'ו מכת ברק! מכת ברק!" ואז אשתק אותו עם הרעל, אני אקפוץ על השני ואשסע אותו בעזרת חרב הרעל את הרגליים

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    איצ'יגו
    הקול אומר לך " אני לא הדפוק פה. אתה הדפוק פה". מי שאומר לך תקול מסתתוב ואתה רואה הבחור אומר לך " אני הוא ג'קסון. אני הוא אחד מחילו של ג'אסטיון.שלחו אותי לפה בשביל להרוג אותך לפני שאתה תעשה לנו נזק לארגון שלך. אז תכונן למות פה כי זה היה הקבר שלך אגם הגלידה הזה.".ג'קסון מוציא מן הכיס שלו 3 פצצות..לאחר מכן הוא זורק לעברך 3 פצצות שעומדות להתפוצץ עליך.
    "שיסוע אווירי!" אומר ואתקוף את הפצצות של ג'קסון בעודן באוויר בשיסוע אווירי."אני איצ'יגו,אני חושב שכדאי לך לדעת את השם של מי שיהרוג אותך(לקוח מבליץ')" אומר לג'קסון ואקפוץ אל מאחוריו ובמהירות אתקוף אותו בהתקפת מרטש.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איצ'יגו
    אתה משתמש בשיסוע אווירי על הפצצות של ג'קסון.חתך באוויר נוצר והחת חותך אטת הפצות באוויר.הפצצות נחתכות ומושמדות.אתה קופץ לאחור כדי לא להיפגע מן עוצמת הפיצוץ של הפצצות.אתה קופץ אל ג'קסון במהירות ותוקף אותו במכת מרטש.ג'סון מוציא מהר מגן והמגםן מגן עליו מפני התקפת המרטש שלך.ג'קסון אומר לך" איצ'יגו אני יודע כבר שקוראים לך איצ'יגו.". ג'קסון מוציא 5פצצות וזורק את כולם בבת אחת עליך.

סאסקה
    ג'קי אומר לך, מי זה פיקאצ'ו הזה שאתה מדבר עליו.אני לא מכיר שום פיקאצ'ו ".אתה קופץ על ג'קי ונוגע בגופו עם החרב שלך.רעל נכנס לגופו של ג'קי והוא משותק.אתה קופץ על ג'ק.אתה משסע את רליו עם רעל.רגליו נחתכות בפצע ענק ורגליו משותקות מן הרעל של החרב שלך.ג'ק אומר לך" אנחנו עוד נהרוג אותך.זה לא הפעם האחרונה שנראה אותך . לאחר מכן הגוף של ג'ק וג'קי מתפוור לחול והם מתים.

קיבה
    אתה מיצר גל מי ואז מתחיל מלגלוש אליו לעבר המקדש שאנדרי דיבר עליו.תוך כמה דקות אתה כבר מוצא את עצמך במקום אחר כנראה העולם החדש שאנדרי דיבר עליו.אתה מששיך לגלוש ומוצא את עצמך במקדש מוזר מאוד.אתה מבין שאנדרי לא שיקר.אתה משיך לגלוש במקדש ולאחר דקה אתה מגיע לחדר אחד שבו מלא אנשים ברדס סגול מתפללים לדרקון בכחוס מת.הם אומרים" או דרקון בכחוס תחזור ,תחזור לחים,תחזור לחיים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    סאסקה
    ג'קי אומר לך, מי זה פיקאצ'ו הזה שאתה מדבר עליו.אני לא מכיר שום פיקאצ'ו ".אתה קופץ על ג'קי ונוגע בגופו עם החרב שלך.רעל נכנס לגופו של ג'קי והוא משותק.אתה קופץ על ג'ק.אתה משסע את רליו עם רעל.רגליו נחתכות בפצע ענק ורגליו משותקות מן הרעל של החרב שלך.ג'ק אומר לך" אנחנו עוד נהרוג אותך.זה לא הפעם האחרונה שנראה אותך . לאחר מכן הגוף של ג'ק וג'קי מתפוור לחול והם מתים.
    אני אוסף את החול שלהם לתוך מבחנה ושולח בחבילה לראש העיר עם פתק "תבדוק איך הם הורגים אותם!" וממשיך לעיר, כשאני אראה בן אדם מצוות בלאק אני אשסע אותו במכת רעל ואז אחקור אותו

9. NYO HO HO
    איצ'יגו
    אתה משתמש בשיסוע אווירי על הפצצות של ג'קסון.חתך באוויר נוצר והחת חותך אטת הפצות באוויר.הפצצות נחתכות ומושמדות.אתה קופץ לאחור כדי לא להיפגע מן עוצמת הפיצוץ של הפצצות.אתה קופץ אל ג'קסון במהירות ותוקף אותו במכת מרטש.ג'סון מוציא מהר מגן והמגםן מגן עליו מפני התקפת המרטש שלך.ג'קסון אומר לך" איצ'יגו אני יודע כבר שקוראים לך איצ'יגו.". ג'קסון מוציא 5פצצות וזורק את כולם בבת אחת עליך.
    "התקפת מרטש!" אומר ואתקוף את חמש הפצצות במכת מרטש(פצצה אחת באיטית וכל השאר במהירות) ולאחר מכן אזוז במהירות(במהירות של התקפת הריטוש המהירה) אל עבר ג'קסון ואתקוף אותו בשילוב של מתקפת הלהב החד והתקפת מרטש(כמובן שאשר באותה המהירות כדי שהוא לא יראה אותי זז בכלל)
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    איצ'יגו

סאסקה

קיבה
    אתה מיצר גל מי ואז מתחיל מלגלוש אליו לעבר המקדש שאנדרי דיבר עליו.תוך כמה דקות אתה כבר מוצא את עצמך במקום אחר כנראה העולם החדש שאנדרי דיבר עליו.אתה מששיך לגלוש ומוצא את עצמך במקדש מוזר מאוד.אתה מבין שאנדרי לא שיקר.אתה משיך לגלוש במקדש ולאחר דקה אתה מגיע לחדר אחד שבו מלא אנשים ברדס סגול מתפללים לדרקון בכחוס מת.הם אומרים" או דרקון בכחוס תחזור ,תחזור לחים,תחזור לחיים"
    אני אעיף עליהם מים ואקפיא אותם על הפה שלהם כדי שלא ידברו ואצרח עליהם "תגידו לי אתם משוגעים??????אתם יודעים שאין לכם סיכוי נגד הדבר הזה???ישר כשהוא יקום הוא יהרוג אותכם!!!"אני אומר ומוריד לאחד מהם את המחסום כדי שיוכל להגיב

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קיבה
    אתה מעיף לעבר כול האנשים מים על הפה שלהם ואז מקפיא את המים כך שהם לא יוכלו להגיד אף מילה.לאחר שאתה אומר להם את דבריך אתה משחחר את אחד מהאנשים כדי שיוכל לדבר.האיש ששחרת אומר לך " תודה שחרת אותי.אבל אל תדאג ברגע שדרקון הבכחוס יחזור לחיים הוא יצית לנו ולא יהרוג אותנו.הוא פעם היה אחד החברים שלנו אבל הוא מת.אז אין סיבה שהוא לא יקשיב לנו.אז שחר את חברי "

איצ'יגו
    ואתה תוקף במכת מרטש את הפצצות.אתה משמיד פצצה אחת באיטיות ואת שאר הפצצות שנשאר במהירות רבה שג'קסון לא מצליח לראות.הפצצות מתפצצוצת באוויר וקצת פוגעות בג'קסון.אתה זז במהירות לעבר ג'קסון די להרוג אותו.אתה משתמש בלהב חד שהופך תחרב שלך לחדה ואז משתמש במתקפת מרטש על ג'קסון.ג'קסון משתמש במגן שלו כי להגן על עצמו אך מתקפת המרטש שוברת אותו לחתיכות.אתה פוננה אל ג'קסון מתקפת להב החד הורגת את ג'קסון במכה אחת.

סאסקה
    אתה שם את חול של ג'ק וג'קי במבחנה שיש לך ואז שולח את המבחנה אל ראש המשלה שיבדוק איך הורגים ויתח להם תגופות.אתה משיך ללכת ביטופיה מס' 2.אתה הולך והולך ומגיע למקום די מוזר.מולך עומ שדה שלם בננות ענקיות.מרוב שהבננות ענקריות אתה לא רואה את המשך הדרך שלך.הבננות הענקיות נמאות זה ליד זה והם נראות כמו משטח צהוב ענק.אתה רואה בננת אחת מקולפת והצבע שלה הוא בכלל אדום ולא צהוב.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. Because lizards can swim
    סאסקה
    אתה שם את חול של ג'ק וג'קי במבחנה שיש לך ואז שולח את המבחנה אל ראש המשלה שיבדוק איך הורגים ויתח להם תגופות.אתה משיך ללכת ביטופיה מס' 2.אתה הולך והולך ומגיע למקום די מוזר.מולך עומ שדה שלם בננות ענקיות.מרוב שהבננות ענקריות אתה לא רואה את המשך הדרך שלך.הבננות הענקיות נמאות זה ליד זה והם נראות כמו משטח צהוב ענק.אתה רואה בננת אחת מקולפת והצבע שלה הוא בכלל אום ולא צהוב.
    "זאת בננת ה...הדם הקדושה!" אומר וארוץ לבננה "אוי בננת דם קדושה! ברכי אותי בחוכמתך הנעלה!"
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-21-2011 בשעה 12:10 PM

13. משתמש מנוסה
    קיבה
    אתה מעיף לעבר כול האנשים מים על הפה שלהם ואז מקפיא את המים כך שהם לא יוכלו להגיד אף מילה.לאחר שאתה אומר להם את דבריך אתה משחחר את אחד מהאנשים כדי שיוכל לדבר.האיש ששחרת אומר לך " תודה שחרת אותי.אבל אל תדאג ברגע שדרקון הבכחוס יחזור לחיים הוא יצית לנו ולא יהרוג אותנו.הוא פעם היה אחד החברים שלנו אבל הוא מת.אז אין סיבה שהוא לא יקשיב לנו.אז שחר את חברי "

איצ'יגו
    ואתה תוקף במכת מרטש את הפצצות.אתה משמיד פצצה אחת באיטיות ואת שאר הפצצות שנשאר במהירות רבה שג'קסון לא מצליח לראות.הפצצות מתפצצוצת באוויר וקצת פוגעות בג'קסון.אתה זז במהירות לעבר ג'קסון די להרוג אותו.אתה משתמש בלהב חד שהופך תחרב שלך לחדה ואז משתמש במתקפת מרטש על ג'קסון.ג'קסון משתמש במגן שלו כי להגן על עצמו אך מתקפת המרטש שוברת אותו לחתיכות.אתה פוננה אל ג'קסון מתקפת להב החד הורגת את ג'קסון במכה אחת.

סאסקה
    אתה שם את חול של ג'ק וג'קי במבחנה שיש לך ואז שולח את המבחנה אל ראש המשלה שיבדוק איך הורגים ויתח להם תגופות.אתה משיך ללכת ביטופיה מס' 2.אתה הולך והולך ומגיע למקום די מוזר.מולך עומ שדה שלם בננות ענקיות.מרוב שהבננות ענקריות אתה לא רואה את המשך הדרך שלך.הבננות הענקיות נמאות זה ליד זה והם נראות כמו משטח צהוב ענק.אתה רואה בננת אחת מקולפת והצבע שלה הוא בכלל אום ולא צהוב.
    "לא אין סיכוי שבעולם שאתם מחיים אותנו אין סיכוי שתצליחו להשתלט עליו ואז מי ינקה את הבלאגן?אני!"אני אומר ונאנח "אני אשחרר אותם רק אם הם מבטיחים לא להחיות אותו"אני אומר ומקפיא לו תפה חזרה ואז אני גם מעביר קצת קרח לאזור הלב שלהם לבדוק שהם לא משקרים

14. NYO HO HO
    איצ'יגו
    אתה לא הבנת מה רציתי לעשות-לא רציתי לתקוף בלהב חד ואז במרטש,אלא לשלב בין השניים,כלומר לתקוף בעוצמה של הלהב החד במהירות של התקפת המרטש..
    ------------------------------------------------------------
    "יופי, הרגתי אותו."אומר לעצמי ואמשיך במסעי להתאמן.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איצ'יגו
    אופס מקוה שלא יקרה שוב
    -----------------------------------------
    אתה שמח מאוד שהצלחת להביס את הבחור מצוות בלאק הול.אתה מחליט להמשיך ללכת אך רגע לפני אתה ממשיך אתה עוצר ואוכל קצת גלידה כדי שהיה לך כוח להילחם בשאר הקרבות שעומדים להיות לך.אתה מתחיל ללכת סביב אגם הגלידה כדי לעקוף אותו ולצאת מן המקום.אתה הולך כבר 5דקות אך אתה עדיין לא הקפת תאגם הגלידה.אתה רואה מולך קוקואלה שיכול להביא האותך לסוף המקום תוך מס' דקות בלבד.

קיבה
    אתה לא מסכים למה שהאנשים האלו עושים ואתה סותם לאיש תפה בקרח.לאחר מכן אתה חודר לתוך הגוף שלהם עם הקרח שלהם לתוך הלב כדי להבין אם הם משקרים או לא.האנשים אומרים לך משהו ארך בגלל שהפה שהם סתום אתה לא מבין כלום.בעזרת הלב אתה מצליח להבין מה הם אומרים לך" טוב בסדר אנחנו לא נחיה את דרקון הבכחוס ואף לא יצור אחר.רק שחחר אותנו ". לפי הלב שלהם הם דוברי אמת

סאסקה
    אתה שמח שפגשת את בננת הדם הקדושה.אתה רץ אל בננת הדם הקדושה ומתחיל לחבק אותה חזק חזק.מרוב שאתה מוחץ את בננת הדם הקדושה היא מתפוטצצת ומשהו אדום יוצא ממנה. אתה חושב לך שזה דם.אתה שומע מאחוריך קול מוזר"אוינק,אוינק". תה מסתובב לאחור כדי לראות מה עשה את הצליל הזה אתה רואה 10 חזירי גריל עומדים מולך.רמת הלכידה של כול אחד מהם היא אחת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •