Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    התחלתי עם אשוואט>מים (ממש לא מפריע לי לא להשתמש בו.. אפשר לתת גם פוקימון מים אחר במקום)
    מחפש המלצות לשישיה כי אני ממש לא מכיר את הדור החמישי..
    אם רושמים שם של פוקימון אז בבקשה לרשום או באנגלית או לתת גם מספר ככה שיהיה קל לזהות ולמצוא

תודה מראש

2. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    אתה יכול נגיד לקחת archeops כמעופף הוא ממש חזק ויש גם נגיד haxorus ויש לו התקפה ממש גבוהה והוא יכול לשמש כפוקימון דרקון טוב אבל כפוקימון דרקון יש גם את האגדי reshiram או hydreigon שהוא די טוב ויש גם את dragonite שהוא ממש טוב אבל תוכל להשיג אותו רק אחרי הליגה והוא גם מעופף ואם אתה לוקח אותו אז לא תצטרך לקחת archeops. אם אתה רוצה פוקימון לחימה בשישייה אז יש נגיד את mieshao או sawk ששניהם טובים מאוד בהתקפה והמהירות ויש גם את conkeldurr שהוא גם חזק מאוד וגם אם אתה רוצה לקחת אז יש cobalion שאפשר להשיג אותו לפני הליגה. אם אתה רוצה אדמה בשישייה אז אפשר את excadrill שיש לו התקפה גבוהה וגם חיים ומהירות גבוהה אבל קצת פחות ויש גם את golurk שהוא גם די חזק. וכסוג אש יש את darmanitan שיש לו התקפה גבוהה מאוד או volcarona עם התקפה מיוחדת גבוהה וגם אולי מהירות אבל לא תצטרך אותם אם לקחת reshram.
    וזאת רק הצעה לכמה סוגים טובים מקווה שעזרתי

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה
    עוד הצעות?

4. משתמש מנוסה
    תוכל להשתמש באקסקאדריל כי הוא לומד מהלכים חזקים..ואני מציע גם סוואנה כי הוא לומד gale וזה יכול להרוג אויבים...כן האקסורוס גם טוב

5. משתמש מנוסה
    הנה:
    sammurt water -
    chandelure fire\ghost-
    ferrothorn grass\steel
    krookodile ground\dark
    haxorus dragon
    zebstrika\galvantula
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    שחכתי כמה:
    אתה יכול גם לקחת chandelure כפוקימון אש ורוח הוא ממש חזק בהתקפה מיוחדת. אם אתה רוצה סוג חרק או רעל אז יש את scolipede שהוא ממש מהיר. אבל כאדמה יש גם את krookodile הוא ממש חזק בהתקפה אבל אם אתה לוקח אותו ולא בא לך כפל סוגים אז אל תיקח hydreigon. כחשמל יש את elektross שהוא חזק בהתקפה והתקפה מיוחדת. כפלדה יש את bisharp הוא ממש טוב בהתקפה והגנה אבל הוא גם סוג אופל אז תחשוב מי אתה לוקח כאופל אם בא לך.

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •