זמן ההכנה

חצי שעה פלוס מינוס

דרגת קושי ההכנה

קל להכנה

צמחוני



עוגות קטנות על מקל מבית היוצר של Angie Dudley, שכותבת את הבלוג המקסים bakerella. הקייק פופס עשויות מתערובת של עוגה בחושה עם “אייסינג” של גבינת שמנת, שמסייע בעיצוב העוגות


מצרכים

ל-25 קייק פופס:
עוגת גזר או עוגה בחושה אחרת בתבנית אינגליש קייק
כוס אייסינג גבינת שמנת
350 גרם שוקולד לבן קצוץ
כף שמן
סוכריות לקישוט

לכ-2 כוסות אייסינג גבינת שמנת:
חצי מיכל (125 גרם) גבינת שמנת (מומלץ “פילדלפיה”)
60 גרם חמאה רכה
225 גרם אבקת סוכר
חצי כפית תמצית וניל


אופן ההכנה

1. שמים עוגת גזר (או עוגה בחושה אחרת) במעבד מזון וטוחנים למרקם של פירורים דקים. מעבירים לקערת ערבוב.

2. מוסיפים זיגוג אייסינג גבינת שמנת ומערבבים בגב של כף לתערובת דחוסה ולחה.

3. מגלגלים לכדורים בקוטר ½3 ס”מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (כדי למנוע מהם להידבק - אין אפייה בהמשך). מעבירים למקפיא לרבע שעה עד שמתמצקים.

4. נועצים בכדורים מקלות של סוכריות.

5. ממיסים שוקולד לבן עם שמן בקערה על ביין מארי. טובלים את הכדורים בשוקולד ומייד מעטרים בסוכריות. נועצים את המקלות בקלקר עד להתייצבות (באוגוסט כדאי שסביבת העבודה תהיה ממוזגת היטב). שומרים במקרר.

6. לאייסינג גבינת שמנת: מערבלים גבינה וחמאה בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-30 שניות לקרם חלק.

7. מוסיפים אבקת סוכר ווניל ומערבלים עוד כדקה לקרם בהיר וחלק.

קרדיט לאתר וואלה

שיהיה לכם יום מתוק