אני צריכה שישייה למכונים המחוזקים יש הצעות
מגניום הוא העשב
דרגונייט מעופף דרקון
אני צריכה שישייה למכונים המחוזקים יש הצעות
מגניום הוא העשב
דרגונייט מעופף דרקון
נערך לאחרונה על ידי Alice, 07-19-2011 בשעה 09:29 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אם אתה לוקח מגניום שישיית 12 סוגים לא תהיה אבל אני ינסה עכשיו 11
טריינטר - סלע\אופל
מגניום - עשב
דרגונייט - מעופף\דרקון
מטאגרוס - על חושי\מתכת
פוליווארף (מים\לחימה) או לפרס (מים\קרח)
נידוקינג\נידוקווין - רעל\אדמה
והנה לך שישיית 11 סוגים כולל התחלתי
תהנה![]()
לבנות שישיה עם הרבה סוגים זה חשוב, אבל לא העיקר, אני מכיר שישיות עם 9 סוגים שמחסלות אחת כזאת...
אתה צריך לקחת בחשבון הרבה דברים חוץ מסוגים, למשל עלה לך בראש הנקודה שטיירניר הוא עם סט גרוע? ושיש לו 6 חולשות ששתיים מהן הם פי 4 חזקות עליו????
כמו למשל לחימה, מתקפת brick break אחת והוא גמור.. אז למה לא להפעיל יותר ת'ראש ולבנות שישיה עם מחשבה. במקום:
"עשב לקחתי... דרקון יש..." "חסרים עוד 4 סוגים" "איזה עדיין אין לי?!?!?"
שמנידוקויין אי אפשר להפיק סט טוב במיוחד והוא איטי נורא?
בקיצור אני מציעה לך שישיה כזו:
מגניום - בחרת כבר.
דרגונייט - בחרת כבר.
האונדום - אפשר לבנות לו סט מצויין, הם חזק מאוד ותוקף מיוחד שזה חשוב יעזור לך נגד כמה סוגים בעייתיים כמו: רוח, אל-חושי וכאלה..
סטארמי - מים ועל-חושי, שתי סוגים שחשובים מאוד... והוא נוסף לכל חזק ומהיר ומאוד מאוד יעיל.
הראקרוס - קל לבנות לו סט, הוא פשוט חייתי ברמות מטורפות!
ממוסוויין- הוא גם חזק מאוד, הרבה מאוד הגנה וחיים, קשה מאוד להרוג אותו, והרבה התקפה גם.. קרח ואדמה סוגים מאוד מאוד נחוצים.
הצערתי לך לדעתי שישיה ממש טובה...![]()
וואי ניב הבאת לי חשק, אם היה יותר קל לאמן בדיאס הייתי בכיף יוצר שישייה Xd
רק למה לא טיירניטר, הוא פוקימון חייתי, לא יודע לגבי המשחקים המחודשים אבל בגולד אני הייתי לוקח איתו את כל הליגה והוא סך הכל רמה 70, יש לו EQ רוק סלייד וקראנץ' ועוד משהו ם: חוץ מזה שהוא אחד הפוקימונים הכי מגניבים שיש
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אבל תחשוב על זה שמשחקים המחודשים הרבה יותר מורכבים, ואימון ב-DS לא כזה קשה כמו שאתה חושב בתור אחד שיש לו ואני באמת תותח.. לא בא להשוויץ אומר תכלס.
טיירניטר הוא פוקימון כבד ואיטי מאוד.. כלומר לא יכול להתחמק ממתקפות ומסתמך כמעט בנטו על ההגנות שלו שהם טובות, בסדר.. לטיירניטר יש חולשה ל-6 סוגים אחי, 6 סוגים ושתיים מהם פי ארבע!!!!
שתבין שמתוך 12 סוגים יש לו חולשה לחצי... בגלל כל החולשות שלו, במשחקים האלה לפחות, הוא חייב מתקפות שיגנו עליו... והסט שלו הופך לחלש, כי הוא חייב אס אווירי, שזה 60 התקפה, והוא חייב אגרוף אש שזה 75 התקפה שאלו התקפות לא משהו!
הסט שלו מתבזבז לטובת חולשות ואז הפוקימון לא מנוצל כמו שצריך והוא לא ממש שימושי, התעללתי בהמון טיירניטרים בקרבות Wi-Fi למינהם!
טיירניטר הוא אחד הפוקימונים הכי אהובים ומשומשים באינטרנט Xd [הכוונה לקרבות רציניים כמו במשחק פוקימון אונליין שיש בו מאות שחקנים]
תראה, בליגה הוא יכול לעשות שמות כנגד השישייה של המאמן על חושי, למאמן הרעל עם הeq שלו ויש לו שם כאלה שיש לו מתקפות אחרות שטובות נגדם, במכונים המחודשים כנגד החשמל והאש וכו'
עיקר השימוש ודאי יהיה לליגה, ושם אין מאמן מים, אין מאמן עשב, אין אדמה, אין ברזל, נגד מישהו כמו מאמן הלחימה תשים באמת פוקימון אחר, טיירניטר בעזרת התקפה גבוהה יכול להוריד את כל אלה, ההתקפה שיחטוף בגלל המהירות לא נראית לי כה קריטית כשמדובר במאמנים עם פוקימונים כאלה.
ואגב יש לי דיאס במציאות ושיחקתי כבר בפוקימון, האימון קשה, אין לי את השעות להשקיע באימונים Xd
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)