ברור אלו חוקי יוגיהו, למי שלא יודע -
מאטץ' הוא הטוב בין שלושה משחקים, משמע, צריך לנצח פעמיים בכדי לנצח את כל המאטץ' ולהיחשב כמנצח.
לאחר הקרב הראשון, ניתן להחליף בין קלפים מהמיין לסייד[חפיסה ראשית וצדדית] בכדי שתוכלו להתחיל את הקרב השני עם דברים שיעזרו לכם כנגד היריב, וניתן להחליף גם לפני המשחק השלישי אם יהיה כזה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
זה יודע.. אבל אי אפשר להחליף חפיסה כי זה לא פייר, יש אפשרות להחליף רק בין קלפי החפיסה לקלפי המיין סייד!
מור, לא צריך לשחק במציאות בשביל לדעת את זה. אני למשל פשוט קראתי את חוקיי המשחק ליפני שהתחלתי לשחק..
וסתם מתוך התעניינות אתה הולך לתחרויות? ואיפה אתה בונה חפיסה?
תגידו החוק של ה-chain תקף נכון?!
אה באמת, שיחקת? ם:
האמת שזה פחות מסובך משזה נשמע, לא צריך לקנות בוסטרים, אתה יכול לקנות קלפים בודדים מהאינטרנט שהם בדיוק על פי התכנון שאתה רוצה וככה לחסוך ה-מ-ו-ן כסף ולא לקנות בוסטרים ולקוות שיצא משהו ם: אני גם כרגע משחק עם חפיסה ממש זולה[תולעים], נהנה וזה גם בכלל לא חלש, ואני מוכר את כל היקרים שלי שאחד מהם שווה 60 דולר.
מי שרוצה יכול לשחק יוגיהו ולהנות גם בלי להוציא המון כסף ם:
אביב
האמת שלא איביי ממש לא, באיביי אתה צריך לקנות ממיליון אנשים שונים את הקלפים שלך, לסמוך עליהם, וכל אחד עם המשלוח שלו, ו90% לא שולחים לישראל וכו', לקנות רק מאתרי קלפים ם: אתה קונה הכל ממקור אמין ומשלם משלוח אחד ם:
וחבל הורה שחושב ככה זה עצוב, זה דבר שמפתח את החשיבה של הבן אדם, מסב לו הנאה, מפגיש אותו עם המון אנשים שאוהבים דברים מהתחומים שהוא אוהב וכו', אם כל אחד היה יודע להסביר להורה כמה זה באמת נחמד ם:
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)