למה, רוסים יותר טובים?! :angry: (אני רבע רוסי אז מי שבא אלי יקבל ת'צונזר לאף והאף ישבר לו)Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 11 2008, 04:18 PM
רע לפורום,הסברתי כבר למה.
לא אתה לא יודע לנהל, כי אתה רגשי. במקום לנהל כמו שצריך, אתה בוחר להיות סיסי ולשתף את רגשותיך.Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 11 2008, 05:05 PM
אני יודע איך לנהל ואל תגידו שלא,זו השיטה שלי,אני לא נותן באן ישירות על זה מה לעשות?
לא מסכימים עם זה,לא צריך,זכותכם לחלוק על שיטת הניהול שלי,אני לא מתנגד לזה.
אם הוא ימשיך עם זה,אני אתן לו באן.
לול
איך אתם אוהבים להתווכחO:
אני לא רכרוכי,אם הייתי עושה את זה,היו תלונות עליי גם מהצד השני והייתי מסכים איתם לגבי זה,לא נותנים באן ישר למי שגונב מדריכים בפעם הראשונה שלי בפורום זה.נותנים לו אזהרה ובזה זה מספיק לו.
יונתן,לא עירבתי שום רוסים,למה אתה מערב רוסים??
אז אין לך בכלל נסיון בניהול. ואגב, מה קרה שעזבת את פוקגוש בשביל הפורום הזה? כי כאן נתנו לך להיות גלובאלי ושם הורידו אותך מהדרגה הזאת? טוב, כל פורום והאיכות שלו. /:Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 11 2008, 06:23 PM
אני לא רכרוכי,אם הייתי עושה את זה,היו תלונות עליי גם מהצד השני והייתי מסכים איתם לגבי זה,לא נותנים באן ישר למי שגונב מדריכים בפעם הראשונה שלי בפורום זה.נותנים לו אזהרה ובזה זה מספיק לו.
יונתן,לא עירבתי שום רוסים,למה אתה מערב רוסים??
ששש בנתיים פוקישמוק לא כל כך פעילOriginally posted by teabag@Oct 11 2008, 05:25 PM
אז אין לך בכלל נסיון בניהול. ואגב, מה קרה שעזבת את פוקגוש בשביל הפורום הזה? כי כאן נתנו לך להיות גלובאלי ושם הורידו אותך מהדרגה הזאת? טוב, כל פורום והאיכות שלו. /:
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש לי ניסיון וזה לא עיניינך מה שקרה בפוקיבלוק.
מה קרה שפתאום החלו לעשות ספאם בפורום? על בטוח זה הבלוקים הנובים האלו. אין להם חיים אז הם עושים ספאם>_>Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 11 2008, 07:30 PM
יש לי ניסיון וזה לא עיניינך מה שקרה בפוקיבלוק.
עצוב.
איפה אתה רואה ספאם?
תן לי קישור לספאם ואני אטפל במקרה זה.
המקרה עם גנבי המדריכים,אותו משתמש אני בטוח שהוא בא מפוקיבלוק לאחר שהוא גילה על העיניין של המדריכים הגנובים שטופל כבר,זה מעשה ילדותי של אותו אחד לנקום על כך.
פגשתי את המשפחה המורחבת שלי מצד אבא
O_O
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מה זה משפחה מורחבת? o__0
דודים וזה..?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)