אני מבקש מהנהלה להגיב בנושא
אני מבקש מהנהלה להגיב בנושא
ספוילר
נגד.
אני חושב שתגובות כאלה של "תודה" מספיקות,ממצאות את מה שאתה רוצה להגיד.
לא חייב להביא מגילות.
זה יהיה סתם חוק טיפשי.
לקבל אזהרה על תגובה קצרה?הצחקת אותי.
NYO HO HO BITCH
לא יקרה. קשה לאכוף את זה וזה גם יותר מדי לבקש.
חוץ מזה שיש נושאים שאין הרבה מה להוסיף או שאנשים מעדיפים תגובות סתמיות על כלום.
אני נגד זה לחלוטין.
אני נגד...
נכון שיש פורומים כמו חתימות-שהתגובה חייבת להיות עניינית,בפורומים האלה ספציפית החוק צריך להתקיים.
אבל נגיד שמישהו הביא סרט או מתכון,הודעה מספקת זה "תודה" וברוב המקרים למי שמגיב אין מה להוסיף.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
נגד המעשה הזה , לדעתי להביע דעה במילה אחת כמו בעד או נגד זה מעשה חיובי שלא צריך חוק נגדו
אך עם זאת , בתגובות אחרות שהן מילה אחת ואם בצורה כלשהי הם יביעו ספאם ,זה אומר שזה כבר עניין אחר.
בקיצור אני נגד
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
עמית:נגיד עשיתה סיקור על הפוג'יאוט של אש וכל התגובות הן:תודה,יפה,תורה רבה,תודה אמי וכו' או שיש תגובות כמו:"תודה,לא ידעתי שפיג'אוט ניצח פוקמון X "או "התפתח לפג'יאוט בפרק Y", "את מה שרשמתה בשורה 3 לא נכון לגמרה" מי מבין אילו שהגיבו קרא את מה שרשמתה במשך זמן לא קטן
רותם:קל מאוד לקבוע אם התגובה עניינית או לא אם יש בה הקשר כלשהוא למה שמגיבים עליו זה ענייני
עומר:הכנתה חתימה ומגיבים עליה רק בתודות וממול התגובות:"הצל קצת לא מתאים","מרוב הצבעים לא ניתן להבדיל בין חלקי התמונה","מאוד אהבתי את השילוב בין הצבעים" מי מבין האנשים שהגיבו רשם את מה שהוא חושב ומי הסתכל שניה ורשם למונה
ארווין:כתבתי שיר השקעתה בו חצי יום וחוץ מתודות והודעות לא קשורות אין עליו כלום וממול יש תגובות כמו:אהבתי את שיר במיוחד את את הבית השני. מי קרא את השיר ומי רשם למונה
בכללי: חוק כזה צריך להיות לפחות עבור נושאים שהכנתם לקח זמן (סיקורים,סיפורים , מדריכים,חתימות)
ספוילר
שני הסוגים של התגובות מספיקים לי.עמית:נגיד עשיתה סיקור על הפוג'יאוט של אש וכל התגובות הן:תודה,יפה,תורה רבה,תודה אמי וכו' או שיש תגובות כמו:"תודה,לא ידעתי שפיג'אוט ניצח פוקמון X "או "התפתח לפג'יאוט בפרק Y", "את מה שרשמתה בשורה 3 לא נכון לגמרה" מי מבין אילו שהגיבו קרא את מה שרשמתה במשך זמן לא קטן
מספיק לי שרושמים לי תודה ויפה וזה מדרבן אותי.
ואגב-בעדכונים שלי אני לא ממש קורא את התגובות, אני מעדכן כי אני רוצה להביא את החדשות ולא בשביל התגובות...
NYO HO HO BITCH
אז צריך לעשות בנושאים ספציפים, לא הכל.
לדוגמא, מתכונים באמת אין מה להגיד חוץ מתודה, אבל בחתימות, ספרות, סיקורים ומידע, כן.
אם אנשים משקיעים כאן במשהו, אז המינימום כאן זה לתת תגובה בונה, זה אפילו לא נקרא יותר מדי.
עמית, בשבילך אולי זה בסדר, אבל יש כאן לא מעט שעובדים קשה כדי להשקיע כאן וחוץ מתודה או יפה, הם לא מקבלים את מה שצריך.
אין כאן קשר לחופש ביטוי או משהו, שיהיה ברור, אבל יש נושאים ספציפים שכן צריך לתת תגובה בונה שתעזור או שאפילו תיתן דעה. מי שלא קורא, שלא יגיב, כי במילא זה למונה.
נערך לאחרונה על ידי Dia, 07-21-2011 בשעה 04:17 PM
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה כמו שמישהו פותח סיקור ארוך ממש 3 עמודי וורד או משהו, 5 שניות לאחר שהוא מפרסם מופיעה הודעה:
"תודה" זה מטומטם ומעצבן
חוץ מחתימות וספרות, יש סיקורים של כל מני דברים, שגם הם השקעה.
או דיונים, שזה מובן מאליו שצריך לתת דעה לגבי הנושא שדנים בו.
זה כולל גם חדשות ועידכונים, למרות שדי פיפטי פיפטי.
אז אתה אומר שבשביל נושא זה מספיק תודה וזהוא
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=11388
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)