Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אם לא הייתי בטירונות (כן, אני חייל) אז הייתי כבר מסיים את המשחק, אבל מכיוון שאני בטירונות, יש לי רק סופי שבוע מלבד כאלו שאני סוגר שבתות, בכל אופן זה לא לעניין ולא לנושא.

הנה השישייה שלי, ואני מביא אותה לשם המלצה ולא לשם עצות או הערות, כבר יצא לי לנצח עם שישייה דומה במשחק אדום המקורי.

בלסטויז - Lvl53
    פידג'יוט - Lvl52
    ראיצ'ו - Lvl53
    קדברה - Lvl53 (רוצה לפתח אך לא מצליח עם הvblink, ראו הודעה שלי במדריך)
    פריימיפ - Lvl52
    ארקניין - Lvl52

אני צריך עזרה\עצות בנושאים הבאים -
    1. פיתוח קדברה. ברגע שאני מנסה להפעיל את המשחק בvbaliink המסך לבן ואני רוצה להעלות לו את הstats
    2. לאילו רמות אני צריך לשאוף בשביל לנצח את האליטה? או שהרמה הזו מספיקה? במשחקי הדור השלישי הצלחתי לנצח עם שישיית סוגים זהה (כלומר: לחימה, מים, אש, תעופה, חשמל, על-טבעי) ברמות פחות או יותר זהות את האליטה ואת הצ'אמפ.
    3. היכן אני יכול לאמן את הפוקימונים שלי ברמה משמעותית? הבנתי שבone Island יש מאמנים די טובים לאימון עם הvs Seeker אך אני רוצה עצות למקומות נוספים.

הערות:
    - לפני כל קרב אני שם לפוקימון הראשון Amulet Coin בשביל לקבל יותר כסף ולפוקימון עם הרמה הכי נמוכה Exp Share, מה שגורם לרוב העלאות הרמות.
    - לכל פוקימון יש לפחות מתקפה אחת עד שניים לסוג לו הוא שייך, לדוגמה: בלטסויז - Surf, שהחליף את הwater Gun שלו ובנוסף יש לו את המתקפה המיוחד Hydro Pump, בנוסף מתקפות Hm נמצאות אך ורק בפוקימונים הראשיים בגלל שהם היחידים שקבועים.

2. with great power comes great responsibility
    אם תוכל לנצח?זה תלוי...
    שים את המוב סט...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עדן D:
    בנוגע להחלפות, גם לי לא עבד המדריך בנעוץ (למרות שעל הבעיה שלך לא שמעתי בחיים... :\)
    תנסה את המדריך שאני כתבתי.
    ד"א, זה אומר החלפה עם שחקן אמיתי, לא עם עצמך. אם באלך אני יכול להחליף איתך ואז להחליף חזרה
    בהיעדרות מיום שני (24.7) למשך שבוע.

רשת Hamachi שהכנתי, להחלפות וקרבות בשביל קהילת אדום אש וירוק עלה! כאן
    מדריך להגדרת האימולטור למשחקים ברשת, כאן

מחפש אנשים לקרב: רמות 65 - 70 בערך. פוקימון הכי חזק שלי: דרגונייט רמה 75, השאר רמות 59-66.

אני מחליף (יש לי כרגע):
    x2 ארודקטייל רמה 5
    פוריגון רמה 5
    ביצת פיצ'ו
    ביצת וובופט

אני מגדל גם ביצי פוקימונים לפי בקשה - בהזמנה אישית.

מחפש זוהרים - לא כאלה שהושגו עם צ'יטים!

כרטיס המאמן שלי:

4. משתמש מנוסה
    בעיקרון, כפי שאמרתי לכל פוקימון יש מתקפה ייחודית לסוג שלו.
    נגיד ראיצ'ו - Thunderbolt.
    קדברה - Psychic
    פריימיפ - Cross Chop \ Focus Punch

הבנת את העיקרון.
    שאר המתקפות הן Hmים \ Tmים חזקים, כמו Earthquake לפריימיפ, Blizzrd לבלסטויז וכו'.
    שים לב שהדגש שלי במתקפות הן עד כמה שיותר דיוק, כלומר, אני לא מוכן לשים לראיצ'ו (לפני שפיתחתי את פיקצ'ו כמובן) לדוגמה Thunder אם אני יודע שלthunderbolt יש 100 דיוק ול-thunder יש 70 דיוק, עם אסטרטגיה נכונה ו-sp.attack גבוה מכת חשמל יכולה לגבור בקלות על פוקימון שחלש על התקפות כאלה.
    לצורך העניין, אם ארקניין אין הרבה מה לחפור כי אני משתמש בו רק בטקטיקה נכונה נגד פוקימוני קרח\עשב או פוקימונים רגילים, מספיק שיש לו Overheat\fire Blast והוא יכול לנצח בלי בעיה אם הוא מדייק, ואם זה מתמשך Strenght יכול להיות ממש חזק בגלל שיש לו Attack גבוה.
    הבעיה היחידה עם השישייה הזו, זה הpp שיכול להיות בעייתי, יש מקום במשחק בו אפשר לקצר Ether\masx Ether?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •