טוב בנתיים יש לי בלבן-
אושווט רמה 22
הרידר או איך שלא קוראים להתפתחות של ליליפופ - רמה 20
וסתם בשביל הפוקדקס לקחתי את הכותן הזה ברמה חמש עשרה..
אני בעיר המכון השני ,השלמתי את המכון ואת הפלזמות ביער,כרגע ריפאתי,איזה פוקימונים טובים אפשר למצוא באזור?
ביער בכניסה(לא בפנים) הייתי ממליץ לך לקחת טיימפול אבל הוא מים ויש לך כבר בתוך היער אתה יכול לתפוס סוואדל < ליאווני
וניפייד< סכולייפייד
בקיצור הנה קח שישיה:
sammurt -התחלתי
dramanitan - route 4
golurk - dragonspirl tower
galvantula - chargestone cave
hydregion - victory road
archeops - revive from plume fossil -goven un relic castle
ותעיף תכלב הוא גרוע הוא לומד מתקפות רק מסוג נורמל ושתיים מחושך ולוחם אחד (הוא יהיה טוב אם תשים לו את שלושת הנשיכות(ברק קרח ואש) אבל עדיין הוא יהיה גרוע וזה ביזבוז של heart scale)
הFC שלי...
ספוילר
אני כבר במכון השלישי אז אם תגיע לשם את תשיג את הידרומה שמה,הוא חזק....אני ממש אתחיל עם המכון השלישי מיד אחרי שאני אנצח את הפלזמות
קרדיט לmay-chan
אף פעם לא תשקרו לי על משחקי וידאו...הלוואי שכל החלומות התגשמו,הלוואי שהיה לי חיים,הלוואי שהיה לי נינטנדו די אס
הלוואי שכל הסיוטים ילכו.
שמרו על עצמכם,אל תסתכלו לעיינים של קורונאמון,הוא יעלף אתכם מרוב שהוא מדהים,אור וחושך,דורומון עם שני שרשראות אבולוציה
אם היית בוחרת בטפיג הייתי נותן לך שישיה מעולה שהשתמשתי בה בשחור...אלה פוקימונים חזקים אש!
קרדיט לmay-chan
אף פעם לא תשקרו לי על משחקי וידאו...הלוואי שכל החלומות התגשמו,הלוואי שהיה לי חיים,הלוואי שהיה לי נינטנדו די אס
הלוואי שכל הסיוטים ילכו.
שמרו על עצמכם,אל תסתכלו לעיינים של קורונאמון,הוא יעלף אתכם מרוב שהוא מדהים,אור וחושך,דורומון עם שני שרשראות אבולוציה
אם את משתמשת בסוואדל < ליוואני אז את לא צריכה את גלונטולה בשישיה שהצעתי לך
הFC שלי...
ספוילר
הוא הרג אותו במכה אחת כי הוא גובר עליו כפול 4 וגם כי יש לו התקפה גבוהה מאוד!
הFC שלי...
ספוילר
לי יש כבר דרמינטאן..התקדמתי טוב אני במכון הרביעי.
קרדיט לmay-chan
הלוואי שכל הסיוטים ילכו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)