אם לא הייתי בטירונות (כן, אני חייל) אז הייתי כבר מסיים את המשחק, אבל מכיוון שאני בטירונות, יש לי רק סופי שבוע מלבד כאלו שאני סוגר שבתות, בכל אופן זה לא לעניין ולא לנושא.
הנה השישייה שלי, ואני מביא אותה לשם המלצה ולא לשם עצות או הערות, כבר יצא לי לנצח עם שישייה דומה במשחק אדום המקורי.
בלסטויז - Lvl53
פידג'יוט - Lvl52
ראיצ'ו - Lvl53
קדברה - Lvl53 (רוצה לפתח אך לא מצליח עם הvblink, ראו הודעה שלי במדריך)
פריימיפ - Lvl52
ארקניין - Lvl52
אני צריך עזרה\עצות בנושאים הבאים -
1. פיתוח קדברה. ברגע שאני מנסה להפעיל את המשחק בvbaliink המסך לבן ואני רוצה להעלות לו את הstats
2. לאילו רמות אני צריך לשאוף בשביל לנצח את האליטה? או שהרמה הזו מספיקה? במשחקי הדור השלישי הצלחתי לנצח עם שישיית סוגים זהה (כלומר: לחימה, מים, אש, תעופה, חשמל, על-טבעי) ברמות פחות או יותר זהות את האליטה ואת הצ'אמפ.
3. היכן אני יכול לאמן את הפוקימונים שלי ברמה משמעותית? הבנתי שבone Island יש מאמנים די טובים לאימון עם הvs Seeker אך אני רוצה עצות למקומות נוספים.
הערות:
- לפני כל קרב אני שם לפוקימון הראשון Amulet Coin בשביל לקבל יותר כסף ולפוקימון עם הרמה הכי נמוכה Exp Share, מה שגורם לרוב העלאות הרמות.
- לכל פוקימון יש לפחות מתקפה אחת עד שניים לסוג לו הוא שייך, לדוגמה: בלטסויז - Surf, שהחליף את הwater Gun שלו ובנוסף יש לו את המתקפה המיוחד Hydro Pump, בנוסף מתקפות Hm נמצאות אך ורק בפוקימונים הראשיים בגלל שהם היחידים שקבועים.