פורסם במקור על ידי 7 אחר כך אני ארשם. סופסוף הפסקתה לחפור עומר! יש חדש? Xd לא ממש, לאחרונה לא רואים אותך, מה קורה איתך? איפה אתה?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
היי.
ספרטה מתפרקת בסוף הנו''ד הזה, מצטער..
פורסם במקור על ידי Daniel היי. היי דניאל מה קורה?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי Daniel היי. היי דניאל
ראול, הכוונה שדניס מפרק את ספרטה, לכבודה אני מקדיש! ]= דניס, פעם מיליון, בהקדשה שלי אני מקדיש לסיומה של ספרטה..
ראיתי בפעם הראשונה ותרשם בכל זאת בבקשה
פורסם במקור על ידי Druddigon man Xd לא ממש, לאחרונה לא רואים אותך, מה קורה איתך? איפה אתה? רוב הזמן בים או עם החברה.. אתמול הייתי כאן הרבה..
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי Daniel היי. הלו דניאל, חזרת D: מה קורה? ראול, חברות? יש לי סיפור משלי על חברות, כל היום היינו בפארק, סיוט אלוהי.. ]=
פורסם במקור על ידי 7 רוב הזמן בים או עם החברה.. אתמול הייתי כאן הרבה.. אתה מתכוון בלילה? כי אם כן אז הלילה הזה הוא של היום הזה
הקדשתי
יש חדש או משהו?
וואי ראול הכינוי הקצר שלך מחרפן Xd למה דווקא המספר הזה?
ראול אם אתה משאיר את הכינוי 7, בחודש הבא אני מחליף ל8 Xdd יאללה להקדיש!
פורסם במקור על ידי Druddigon man ראול אם אתה משאיר את הכינוי 7, בחודש הבא אני מחליף ל8 Xdd יאללה להקדיש! יאללה תקדיש!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום