פורסם במקור על ידי Daniel מה קורה תומר\ראול? ראול, הגבתי באתגר של החתימות. עריכה:סבבה תומר. מחר נוסע עם חברים ללונה פארק. אני חייב לארגן את הבית היום. כן ראיתי.. גם אני הולך מחר ללונה פארק XD
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי Daniel מה קורה תומר\ראול? ראול, הגבתי באתגר של החתימות. עריכה:סבבה תומר. מחר נוסע עם חברים ללונה פארק. אני חייב לארגן את הבית היום. בהצלחה בללונה פארק ובאירגון. ואתה לא חייב לכתוב עריכה מתי שערכת...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
וואלה? מישהו יודע איפה קונים נאצ'וס באזור המרכז?
פורסם במקור על ידי Daniel וואלה? מישהו יודע איפה קונים נאצ'וס באיזור המרכז? בקולנוע (ככה זה באשדוד)
היי
אתה גר באשדוד? אני בתל-אביב. אין פה הרבה תל-אביבים נכון?
אני גרתי בתל אביב 11 שנים.
אחלה. ואתה... מאשדוד?
אתה מדרום תל אביב דניאל?
פורסם במקור על ידי white_angel היי היי משה מה קורה? פורסם במקור על ידי Daniel אתה גר באשדוד? אני בתל-אביב. אין פה הרבה תל-אביבים נכון? כן, אני מת לגור בתל אביב! אתמול ראיתי את אורי חזקייה!
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ אתה מדרום תל אביב דניאל? צפון תל אביב. אמא שלי הייתה מנהלת שם על כמה מסעדות... אף פעם לא התעניינתי בזה... איך החתימה והסמל האישי החדשים?
חזרתי
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי 7 היי משה מה קורה? כן, אני מת לגור בתל אביב! אתמול ראיתי את אורי חזקייה! סבבה, מה איתך? מישהו יודע אם יש חוק כזה, שאסור לפרסם דברים לא כשרים בפורום אוכל ומתכונים?!
פורסם במקור על ידי white_angel סבבה, מה איתך? מישהו יודע אם יש חוק כזה, שאסור לפרסם דברים לא כשרים בפורום אוכל ומתכונים?! חשבת לבדוק בחוקים?
אין חוקים לפורום? תבדוק שמה. מתי אפשר להחליף שם משתמש?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום