אני ארשם עכשיו דניס.
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ אתה משווה חבורת תימנים עם קול עקום ומכוער לזמרים פי אלף שאין להם קול עקום ומכוער והם לא חבורת תימנים?! תתבייש. אני חושב בדיוק ההפך . אתה משווה חבורה של אנשים שהמנהיג שלהם הוא ג'סטין ביבר לחבורה גאונה עם שירים מצוינים שהמנהיג שלהם הוא אייל גולן?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי SportMan סבבה, מחכה לגמר הקופה היום, אורוגוואי-פראגוואי או איך שאני קורא לזה וואי וואי חח. פאראגוואי! לאריסה ריקלמה תתפשט!!!
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי 7 פאראגוואי! לאריסה ריקלמה תתפשט!!! חחח גם אני מחכה לזה חחח.
יופי [=
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ פשוט תיקח את הכתובת למעלה ותשים אותה בהודעה... זה העתיק לי רק ת'קישור...
פורסם במקור על ידי SportMan אני חושב בדיוק ההפך . אתה משווה חבורה של אנשים שהמנהיג שלהם הוא ג'סטין ביבר לחבורה גאונה עם שירים מצוינים שהמנהיג שלהם הוא אייל גולן?. ג'סטין ביבר כבר לא שווה. אייל גולן הוא סתם זמר חרא, הוא נהיה מפורסם רק בגלל אילנית ועכשיו הוא מוציא בתסכול שהיא נפרדה בגל לשהיא התחתנה עם תימני מפגר.
פורסם במקור על ידי SportMan חחח גם אני מחכה לזה חחח. אבל לי יש תמונה שלה בעירום מהמונדיאל XD
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ ג'סטין ביבר כבר לא שווה. אייל גולן הוא סתם זמר חרא, הוא נהיה מפורסם רק בגלל אילנית ועכשיו הוא מוציא בתסכול שהיא נפרדה בגל לשהיא התחתנה עם תימני מפגר. אילנית גרושה, היא יצאה עם אלירז אבל הם נראה לי נפרדו. אתה אהבת את הביבר? תתבייש לך.
פורסם במקור על ידי SportMan אילנית גרושה, היא יצאה עם אלירז אבל הם נראה לי נפרדו. אתה אהבת את הביבר? תתבייש לך. אני לא אוהב את השירים שלו, איכס! זה גורם לי לבכות
כל מי שרשם ללעוף על הווינר תציצו באשכול
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ אני לא אוהב את השירים שלו, איכס! זה גורם לי לבכות אני ממציא שירים ושר אותם יותר טוב חח, אפילו כלב ים שר יותר טוב .
חחח כנ"ל, למרות שאני באמת כותב שירים טוב ושר טוב O.ם
דניס אתה מגיב בתחרות?
אני אגיב תכף, אני עושה קווסט בהירואפ ואז
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום