זה לקח הרבה זמן אבל הנה ההקדשת סיפור שלי!
יום אחד היה קרנבל וכל חברי הפורום הגיעו.
מיד כולם נעמדו בתור מסודר מול דוכן "משוב" כדי להתלונן על כולם. אני וניר סתם ישבנו בצד ושיחקנו מבוכים ודרקונים. לאחר כמה זמן קמתי וגילתי שעוד 10 ימים יש לי יום-הולדת,שכולם מתעלמים ממני בנו"ד ושאני עוד צריך לכתוב התחלה למ"ת שלי. בינתיים artist ninja הסתכל עלי ועל ניר וכתב 3 סיפורים ו-4 מ"ת בהשראת המשחק שלנו. דניס בכה בצד על זה שקבוצת הספרטנים נסגרה ופתאום שינה צורה למוטנט אכזרי והלך לעשות קווסטים יחד עם יואב בדוכן הנו"ד. בינתיים מגניום בא עם משחק הפוקימון שלו לדוכן חת"מ והתלונן שיש יותר מדי משחקי פוקימון ואביב הצטרף לחגיגה. אנשים נעמדו בתור של "אישור משחקים" ושם עמד לורדאביזי עם טוש וסימן בצבעים ירוק כחול ואדום את המשחקים (רק מי ששלח משחק ללורדאביזי מבין) דניאל פתח משחק שאתה חצי חיה חצי אדם או ערפד וכולם נרשמו בתור חצי חיות למרות שגם אם אתה חצי חילזון יש לך חושים של טיגריס. נל פיתחה פיצול אישיות וקראה לה "ליאור" וליאור החליתה שמשעמם ושנל חופרת. כולם הופתעו לגלות שלנל קוראים נלה,כי זה שם לא נפוץ. היו עוד כמה ששיחקו מול המחשב בdueling network ורבו עם ילדים מטומטמים על חוקים מפגרים (אין לי משהו נגד האתר,אני אפילו משחק בו). בדיוק בזמן הזה הקיש נחש את הארנב מחמד של הכלב של אלון,קודאק. קודאק נבהל וקפץ ונתקע עם הראש במלונה ומת וכולם היו מאוד עצובים. בינתים באיזור הפוקימון כולם הציגו את הישישות שלהם ושאלו איך לשפר אותם. פתאום כל אנשי הפורום הפכו לגיבורים של מארוול והתמכרו למשחק שנקרא hero up ולאחר זה כולם חזרו הביתה שמחים ומאושרים. ואז פתאום ליאור צעק "רק הקדשה 2k אני כבר הקדשתי 48k וכולם צחקו כמה מעט הודעות יש לי. ואז גיא בתור ניחום לקח אותי למרכז קנדה.
הסוף
אם שחכתי מישהו תגידו לי ואני אוסיף.